mal Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Πως μπορώ να απενεργοποιήσω το GPRS ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Πως μπορώ να απενεργοποιήσω το GPRS ;; Με το NoData ή με το Dial-Up Enabler Disabler. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallagher Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 υπαρχει καμια εφαρμογη για το Τprο2 που να μπορει να αθροιζει τον χρονο των εξερχομενων κλησεων, και ακομη καλυτερα τον χρονο των εξερχ. αναλογα με το προθεμα του αριθμου? δηλ. (693, 694, 697, 698, η σταθερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mal Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Με το NoData ή με το Dial-Up Enabler Disabler. το απενεργοποιησα με το NoData. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallagher Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Υπαρχει καμια εφαρμογη για το Τprο2 που να μπορει να αθροιζει τον χρονο των εξερχομενων κλησεων, και ακομη καλυτερα τον χρονο των εξερχ. αναλογα με το προθεμα του αριθμου? δηλ. (693, 694, 697, 698, η σταθερα) Mεσα στην συσκευη δεν βρισκω που καταγραφει τον συνολικο χρονο εξερχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Δεν έχω δει γενικότερα τέτοια εφαρμογή για windows mobile. Απευθύνσου στο windows mobile software μήπως έχει κάποιος άλλος κάτι υπόψιν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosarg Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 http://rapidshare.com/files/374747189/b16b_EZinput_2.1.2011_Greek.cab Φίλε athanso77 με αυτό το πληκτρολόγιο μπορώ να γράψω μόνο κεφαλαία ελληνικά, όχι μικρά (παρόλο που τα εμφανίζει). Λατινικά γράφει και κεφαλαία και μικρά. Υπάρχει λοιπόν τρόπος ώστε να μπορέσω να γράφω και με πεζά γράμματα ή δε γίνεται? Ευχαριστώ πολύ!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Το πρωτόκολλο των sms υποστηρίζει μόνο κεφαλαία για την δυνατότητα 160 ελληνικών χαρακτήρων/sms, γιαυτό και γίνεται αυτόματα η αλλαγή σε κεφαλαία. Δεν είναι θέμα συσκευής ή πληκτρολογίου αλλά limitation στο encoding των sms γενικότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeass Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να συγχρονίσω τη συσκευή μου με το Outlook. Έχω κάνει format στο pc και το outlook είναι άδειο, άρα πρακτικά θέλω τα δεδομένα μου από το τηλ να περάσουν στο Pc. Αντί αυτού μου περνά το outlook στο κινητό και τα σβήνει όλα (τα επαναφέρω από το backup που έχω) Υπάρχει λύση? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Τι λειτουργικό έχεις στο PC σου; Πήγαινε στις ρυθμίσεις του activesync και άλλαξε το να κάνει one way synchronization από τη συσκευή στο PC μόνο και όχι το αντίστροφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeass Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Τι λειτουργικό έχεις στο PC σου; Πήγαινε στις ρυθμίσεις του activesync και άλλαξε το να κάνει one way synchronization από τη συσκευή στο PC μόνο και όχι το αντίστροφο. Έχω win7 και windows mobile device centre 6.1. Thanks athanaso τη βρήκα τη ρύθμιση και τώρα είμαι οκ. ΥΣ. Το διέκοψα το συγχρονισμό κάποια στιγμή γιατί είχαν περάσει 50 λεπτά και αυτό συγχρόνιζε ξανά και ξανά τα ίδια πράγματα. Δεν προλάβαινε να τελειώσει ο ένας άρχιζε ο επόμενος. Έχει συμβεί σε κανένα από σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 ΥΣ. Το διέκοψα το συγχρονισμό κάποια στιγμή γιατί είχαν περάσει 50 λεπτά και αυτό συγχρόνιζε ξανά και ξανά τα ίδια πράγματα. Δεν προλάβαινε να τελειώσει ο ένας άρχιζε ο επόμενος. Έχει συμβεί σε κανένα από σας; Όχι δεν είναι λογικό αυτό. Τα πράγματα σου έχουν μεταφερθεί κανονικά από τη συσκευή στο PC; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madhack Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 (edited) Kαλησπέρα και από δω..Χθες πήρα το νέο μου Touch Pro2 το έχω ήδη έτοιμο με Energy και greek keyboard. Από τα βασικά μου έχει μείνει μόνο το GPS. Ήθελα να βάλω το Destinator ή το iGo. Αλλά όπου και αν κοιτάξω βλέπω για iPhone...αμάν πια. μας έχουν φάει...έχετε λοιπόν τίποτα να προτείνεται έστω και εναλακτικά? Τέλος μια απλή ερώτηση. Μπορεί με κάποιον τρόπο να γίνουν τα sms λίγο πιο όμορφα? :P γιατί αυτό το πράγμα των windows δεν παλεύεται ρε παιδί μου...windows 98 και έτσι.. :D Επίσης μου πετάει κάθε λίγο και λιγάκι ένα "There is a problem connecting to you GPRS Service on your home network" ή κάπως έτσι...τι είναι αυτό πάλι? Edited November 16, 2010 by madhack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Kαλησπέρα και από δω..Χθες πήρα το νέο μου Touch Pro2 το έχω ήδη έτοιμο με Energy και greek keyboard. Από τα βασικά μου έχει μείνει μόνο το GPS. Ήθελα να βάλω το Destinator ή το iGo. Αλλά όπου και αν κοιτάξω βλέπω για iPhone...αμάν πια. μας έχουν φάει...έχετε λοιπόν τίποτα να προτείνεται έστω και εναλακτικά? Καλορίζικο. Για προγράμματα πλοήγησης υπάρχει το σχετικό section... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=86 Τέλος μια απλή ερώτηση. Μπορεί με κάποιον τρόπο να γίνουν τα sms λίγο πιο όμορφα? :P γιατί αυτό το πράγμα των windows δεν παλεύεται ρε παιδί μου...windows 98 και έτσι.. :D Η rom που έχεις βάλει προφανώς δεν έχει το HTC Messaging, γιαυτό και σου φαίνεται αρχαίο το native των windows. Θα χρειαστεί να βάλεις άλλη rom αν δεν σου αρέσει έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madhack Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Mάλιστα ενδιαφέρον το ότι με έχει ψιλοαφήσει αδιάφορο η πιο περιβόητη rom του xda... Να ρωτήσω λοιπόν ποιά rom να βάλω? Κατεβάζω τώρα athineos αλλά πολλές εκδόσεις ρε γμτ...όλη μέρα με το κινητό θα παίζουμε? :D Θέλω λοιπόν το HTC Messaging, θέλω το people όπως ήταν stock που έδειχνε ένα άτομο τη φορά (πείτε μου λίγο για αυτό τι πως να το ψάξω), θέλω ταχύτητα γιατί με το energy (Energy.RHODIUM.28244.Sense2.5.Cookie.2.0.Nov.13) πραγματικά lagαρε το τηλεφωνάκι...(λογικό αφού φτιάχτηκε για το leo :P ), αυτά προς το παρόν...καμιά πρόταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GabrielGSXR Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 ...θέλω το people όπως ήταν stock που έδειχνε ένα άτομο τη φορά (πείτε μου λίγο για αυτό τι πως να το ψάξω)... Αν κατάλαβα καλά τι ψάχνεις, αυτό είναι στο Sense2.1 Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Mάλιστα ενδιαφέρον το ότι με έχει ψιλοαφήσει αδιάφορο η πιο περιβόητη rom του xda... Να ρωτήσω λοιπόν ποιά rom να βάλω? Κατεβάζω τώρα athineos αλλά πολλές εκδόσεις ρε γμτ...όλη μέρα με το κινητό θα παίζουμε? :D Θέλω λοιπόν το HTC Messaging, θέλω το people όπως ήταν stock που έδειχνε ένα άτομο τη φορά (πείτε μου λίγο για αυτό τι πως να το ψάξω), θέλω ταχύτητα γιατί με το energy (Energy.RHODIUM.28244.Sense2.5.Cookie.2.0.Nov.13) πραγματικά lagαρε το τηλεφωνάκι...(λογικό αφού φτιάχτηκε για το leo :P ), αυτά προς το παρόν...καμιά πρόταση? Δοκίμασε την ΑthineOS. Ο Κωνσταντίνος (b16b) έχει κάνει καλή δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeass Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Όχι δεν είναι λογικό αυτό. Τα πράγματα σου έχουν μεταφερθεί κανονικά από τη συσκευή στο PC; Νομίζω πως ναι. Δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν μπορώ να ξέρω αν χάθηκε επαφή ή εγγραφή από το ημερολόγιο. Δεν θα θυμάμαι όλα και δεν είχα προσέξει τα νούμερα (αν μειώθηκαν κατά χ οι επαφές μου). Πάντως σίγουρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα γιατί δεν κατάφερα να ξανακάνω συγχρονισμό. Μου βγάζει error. Λέω κάνω restore το TP2 και θα δοκιμάσω πάλι. Αν κάποιος έχει κάτι να μου προσθέσει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 καλησπερα σας, υπαρχει καμια αναφορα με πια radio πιανουμε το καλυτερο 3g σημα? Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 καλησπερα σας, υπαρχει καμια αναφορα με πια radio πιανουμε το καλυτερο 3g σημα? Με τα 2.14 & 2.15 είναι οι περισσότεροι ευχαριστημένοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Με τα 2.14 & 2.15 είναι οι περισσότεροι ευχαριστημένοι. επειδη τις συγκεκριμενες που αναφερεις εψαξα και δεν τις βρηκα μηπως μπορεις να παραθεσεις καποιο λινκ? Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeass Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 επειδη τις συγκεκριμενες που αναφερεις εψαξα και δεν τις βρηκα μηπως μπορεις να παραθεσεις καποιο λινκ? Αυτό με ενδιαφέρει και μένα. Αν υπάρχει κάποιο Link! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Θα οργανώσουμε καμιά ομαδική για μπαταρία παίδες? Εγώ μέσα στην επόμενη βδομάδα θα ορμήσω στο ebay με βάση τα άρθρα που έχω ως τώρα διαβάσει. Φτιάχνω και καινούριο thread μπας και τα καταφέρουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 επειδη τις συγκεκριμενες που αναφερεις εψαξα και δεν τις βρηκα μηπως μπορεις να παραθεσεις καποιο λινκ? Ευτυχώς που δεν τα βρήκες γιατί αυτά είναι για άλλη συσκευή. Λάθος μου. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 καλησπερα σας, υπαρχει καμια αναφορα με πια radio πιανουμε το καλυτερο 3g σημα? Δεν μπορεί καμιά τέτοια αναφορά να είναι αξιόπιστη. Ο λόγος είναι ότι κανείς δε θα κάτσει να κάνει μία αντικειμενική και επιστημονική σύγκριση της διαφοράς λήψης με βάση το radio. Οπότε απλά κατέβασε το τελευταίο (πλέον πρόσφατο). ΥΓ ατάκες του στυλ έβαλα νέο radio και κατεβάζω πιο γρήγορα είναι πολύ περισσότερο placebo effect και αλλαγή του σήματος λόγω κεραίας, καιρού ή οτιδήποτε, παρά αντικειμενική τροποποίηση της λήψης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts