Jump to content

nikosarg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikosarg

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

nikosarg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Νυχτερινές φώτο είναι σε σκοτάδι με πολύ λίγο φωτισμό, δε θα μπορούσε να βγούν αλλιώς....τρίποδα δε χρησιμοποίησα αλλά σαν σταθερό σημείο στήριξης έβαλα την αναδιπλούμενη θήκη του κινητού.
  2. Δύο νυχτερινές με το meizu mx4. Πως σας φαίνεται ο κινέζος το βράδυ;
  3. nikosarg

    Meizu MX4

    Έχεις δίκιο έπρεπε να ζητήσω από cosmote την ενεργοποίηση του...... τόσο καιρό νόμιζα οτι θα συνδεόταν αυτόματα....όλα καλά πλέον!!!!!!!
  4. nikosarg

    Meizu MX4

    Όλες οι εκδόσεις ειναι FDD-LTE; Το τηλεφωνο το έχω περίπου 2 μήνες, το έχω αγοράσει από minideal, πίσω στο κουτι αναφέρει TD-LTE και FDD-LTE, βέβαια όποτε έχω συνδεθεί με τα δεδομένα (Cosmote) δεν έχει συνδεθεί με 4g αλλά με H+. Μήπως παίζει ρόλο και η rom?
  5. Παιδιά καλησπέρα. Κληρονόμησα ενα galaxy s από τον αδερφό μου αλλά δυστυχώς αυτός δεν το πρόσεχε και πολύ με αποτέλεσμα να υπάρχουν γρατζουνιές στην οθόνη και κυρίως στο bezel (σε αυτό που είναι γύρω από την οθόνη). Εχω δει πολλά tutorials στο youtube σχετικά με την αλλαγή του αλλά φοβάμαι οτι δε τα καταφέρω και θα το καταστρέψω το κινητό....Γνωρίζετε αν η αντιπροσωπεία της samsung κάνει αλλαγες στη πρόσοψη και πόσο περίπου θα στοιχίσει?
  6. Μου αρέσουν τα adidas porsche design bounce https://onlineshop.porsche-design.com/en/products/detail/cat/shoes/product/bounces2-prime-bluewhite.html . Στο original κατάστημα κοστίζουν 350 ευρω ενω εδώ http://www.adidasporschedesign.co.uk/authentic-adidas-porsche-design-bounce-s2-p5510-black-blue-p-10.html μόλις 100 δολλάρια. Να υποθέσω οτι στο 2ο καταστημα ειναι fake ? Εσείς τι λέτε?
  7. Καλησπέρα παιδια!!!!! Εχω και εγώ πρόβλημα με hotmail. Σήμερα που ανοιξα το λογαριασμό μου για να δω τα εισερχόμενα μου είδα καποια delivery failures, δηλαδή είχαν σταλθεί μυνήματα από εμένα σε όλες σχεδόν τις επαφές μου που όμως δεν έστειλα εγώ και ήταν spam διαφημήσεις . Μάλλον λοιπόν μου χάκαραν το λογαριασμό. Πώς έγινε αυτό? Η αλλαγή των κωδικών αρκεί ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο????
  8. Φίλε athanso77 με αυτό το πληκτρολόγιο μπορώ να γράψω μόνο κεφαλαία ελληνικά, όχι μικρά (παρόλο που τα εμφανίζει). Λατινικά γράφει και κεφαλαία και μικρά. Υπάρχει λοιπόν τρόπος ώστε να μπορέσω να γράφω και με πεζά γράμματα ή δε γίνεται? Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!
×
×
  • Create New...