Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 2 χρονια εγγύηση ...σε όλα τα θέματα hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 παιδια μηπως ξερεται αμα υπαρχει κανενα προγραμμα σαν το track id η το shazam του iphone για htc?? και ειδικοτερα του pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 παιδια μηπως ξερεται αμα υπαρχει κανενα προγραμμα σαν το track id η το shazam του iphone για htc?? και ειδικοτερα του pro? αυτο βρισκει τραγουδια? Music ID απο την SONY ;) Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Πω πω πω......τελος παντον..... WM6.5 την δοκιμασε κανενας να μας πει εντυπωσεις? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=548546 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Πω πω πω......τελος παντον..... WM6.5 την δοκιμασε κανενας να μας πει εντυπωσεις? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=548546 ωραια πραγματα.. αλλα χωρις HSPL πρεπει να αγορασεις το QMAT και αμα θες να γυρισεις πισω στην ελληνικη δεν υπαρχει ακομα για εγκατασταση :cry: Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Ουτε σημερα υπαρχει στην λιστα της WIND τα email που εστειλε σε ολους τους ενδιαφερομενους πως θα ειναι διαθεσιμο αυτη την βδομαδα μου φαινονται ψευτικα Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 παιδια να ρωτησω..με το g sensor του προ τι παιζει?? γτ δεν μ περιστρεφει την οθονη οταν γυρνω το κιν απο καθετα οριζοντια.. οπως πχ εκανε το iphone?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GabrielGSXR Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 παιδια να ρωτησω..με το g sensor του προ τι παιζει?? γτ δεν μ περιστρεφει την οθονη οταν γυρνω το κιν απο καθετα οριζοντια.. οπως πχ εκανε το iphone?? Γυρνάει μόνο όταν ανοίγεις το πληκτρολόγιο, στον browser, στις φωτογραφίες, άντε και σε κανένα άλο πρόγραμμα. Δεν γυρνάει κάθε φορά που το γυρνάς στο οριζόντιο. Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 παιδια να ρωτησω..με το g sensor του προ τι παιζει?? γτ δεν μ περιστρεφει την οθονη οταν γυρνω το κιν απο καθετα οριζοντια.. οπως πχ εκανε το iphone?? μπορεις να το ενεργοποιησεις σε οποια προγραματα θελεις.. αλλα μέσω της Registry δοκίμασε και αυτο http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=196215&d=1245152307 Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 μπορεις να το ενεργοποιησεις σε οποια προγραματα θελεις.. αλλα μέσω της Registry δοκίμασε και αυτο http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=196215&d=1245152307 φιλε μου το κατεβασα αυτο απο τους xda το αποσυμπιεσα και το εβαλα στο κιν αλλα δεν μ το κανει instal μεταl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 φιλε μου το κατεβασα αυτο απο τους xda το αποσυμπιεσα και το εβαλα στο κιν αλλα δεν μ το κανει instal μεταl φιλε μου τωρα το κατεβασα εγω δεν ειχα ασχοληθει επειδη δεν εχω ακομα το TP2 ειναι registry αυτο που υπαρχει μεσα στο zip νομιζω πως δεν μπορεις να το τρεξεις κατευθειαν απο το κινητο.. αν καταλαβα καλα αν προσθεσεις αυτη την registry στο κινητο σου θα γυριζει σε ολα τα προγραμματα που υπαρχουν ΕΞΑΡΧΗΣ στο κινητο μπορεις να κανεις edit με το notepad και να αφαιρεσεις καποιο που δεν θες.. τωρα πως θα το περασεις? ευκολος τροπος εινα να το κανεις cab εγω χρησιμοποιώ το WINCE cab Manager το οποιο ομως δεν ειναι free αλλος τροπος ειναι να περασεις μια μια με το total commander ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΗΣ WIND!!!! Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GabrielGSXR Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Μέχρι τι χωρητικότητας κάρτα μπορεί να πάρει η συσκευή; Διάβασα οτι μπορεί να πάρει μέχρι 2GB. Ισχύει; Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Όχι δέχεται μέχρι και 16. Όταν θα έρθουν οι 32αρες θα μπορούν να μπουν και αυτές Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Για δοκιμαστε αυτο και πειτε μου αν δουλευει αν γυρναει δηλαδη η οθωνη οταν γυρνατε το κινητο http://rapidshare.com/files/268861866/b16b_ALL_G_sensor.cab και πειτε μου Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 το εκανα install στο κιν και το εγκατεστησα αλλα τπτ.. ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 το εκανα install στο κιν και το εγκατεστησα αλλα τπτ.. ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον 1. restart εκανες μετα την εγκατασταση? 2. μηπως υπαρχει καμια λιστα καπου με πια προγραμματα να εχουν g sensor που τωρα μεγαλωσε? στις ρυθμισεις του G sensor isos Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 οχι δεν ειχα κανει τωρα που εκανα λειτουργει τελεια!!!!! χιλια ευχαριστω!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GabrielGSXR Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Έκανα αναβάθμιση στη ROM που δίνεται στην σελίδα της HTC, και βλέπω οτι μου έχει εκγαταστήσει και μια trial έκδοση του CoPilot. Πώς μπορώ να το απεγκαταστήσω; Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Χωρίς σιγουριά μπορεί να το έχει στα settings-->2ο tab-->Remove Programs Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GabrielGSXR Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Χωρίς σιγουριά μπορεί να το έχει στα settings-->2ο tab-->Remove Programs Το κοίταξα εκεί, δεν το έχει. Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Έκανα αναβάθμιση στη ROM που δίνεται στην σελίδα της HTC, και βλέπω οτι μου έχει εκγαταστήσει και μια trial έκδοση του CoPilot. Πώς μπορώ να το απεγκαταστήσω; http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=14711 Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fletser1995 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 παιδιά θα ηθελα λιγη βοηθεια....λοιπον...εχω ακουσει οτι την πρωτη φορα η μπαταρια πρεπει να φορτιζεται για 12 ωρες...εγω το εβαλα στην πριζα ολο το βραδυ αλλα κατι επαιξε με την πριζα και σταματησε να φορτιζει...το πρωι το ανοιξα και ειδα οτι δν ηταν φορτισμενο και το εκλεισα και το ξαναεβαλα...πειραζει??θα επηρεασει αρνητικα την μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Έκανα αναβάθμιση στη ROM που δίνεται στην σελίδα της HTC, και βλέπω οτι μου έχει εκγαταστήσει και μια trial έκδοση του CoPilot. Πώς μπορώ να το απεγκαταστήσω; φιλε μου η αναβαθμιση που εκανες απο την htc ηταν αυτη?http://www.htc.com/www/supportdownloadlist.aspx?p_id=250&act=sd&cat=all Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 φιλε μου η αναβαθμιση που εκανες απο την htc ηταν αυτη?http://www.htc.com/www/supportdownloadlist.aspx?p_id=250&act=sd&cat=all Αυτό είναι hotfix, εδώ είναι η rom http://www.htc.com/europe/SupportDownload.aspx?p_id=250&cat=2&dl_id=629 Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Αυτό είναι hotfix, εδώ είναι η rom http://www.htc.com/europe/SupportDownload.aspx?p_id=250&cat=2&dl_id=629 σε ευχαριστω... ομως δεν εχει για ελληνικη ρομ.. οποτε δεν προχωραω... σωστα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts