dolce7 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Διαθέσιμο πλέον από το 247... το πήρε κανείς να μας πει εντυπώσεις λόγω GR ; τωρα τρεχουμε να προλαβουμε !!!:lol: τελος για εμενα οι μπαχαντελες της htc ... Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 file black mamba απο που το πειρες εσυ? μονο στην πατρα υπαρχει νομιζω στο 247 πλαυ εγω εχω αναβαθμιση στην Wind και περιμενω.. το κακο ειναι οτι κανεις δεν εχει ενημερωση μονο το πλαισιο στα κεντρικα μου ειπαν αυτη τι βδομαδα θα ειναι στα μαγαζια ορισμενα κοματια η ΗΤC ειπε θα ειναι στα μαγαζια πριν τον 15αυγουστο.. οποιος εχει ενημερωση ας βοηθησει Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Der Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 file black mamba απο που το πειρες εσυ? μονο στην πατρα υπαρχει νομιζω στο 247 πλαυ εγω εχω αναβαθμιση στην Wind και περιμενω.. το κακο ειναι οτι κανεις δεν εχει ενημερωση μονο το πλαισιο στα κεντρικα μου ειπαν αυτη τι βδομαδα θα ειναι στα μαγαζια ορισμενα κοματια η ΗΤC ειπε θα ειναι στα μαγαζια πριν τον 15αυγουστο.. οποιος εχει ενημερωση ας βοηθησει Sent: Tuesday, August 04, 2009 4:37:32 PM Αγαπητέ συνδρομητή, Μέσα στην επόμενη εβδομάδα [αναμένεται τα καταστήματα να παραλάβουν το HTC Touch Pro 2]. Με εκτίμηση, ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΠΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ e-mail: crm@wind.com.gr Παράθεση nokia 6600 -> nokia n70 -> nokia n95 -> htc touch pro2 -> motorola milestone -> palm pre2 -> samsung omnia7 -> iphone 4S -> iphone 5 -> nexus5 -> iphone 5C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 @dev thanks Mετα απο ερευνα αγορας σημερα το πλαισιο στην αγια παρασκευη το εχει ετοιμοπαράδοτο στα 699€ η Wind πλεον το εχει στην λιστα για την παραγγελία με τιμη 729€* (γιατι ετσι η Wind??? επρεπε τουλαχιστον 699 για να ακολουθει το συνολο το καταστηματων και οχι να εχει την ακριβοτερη τιμη..) *Πηγη Wind κορωπιου Το play 247 το εχει 652€ μεχρι τωρα η καλυτερη τιμη στην Ελλαδα μετα μπορεις να βρεις το αγγλικο με 630€ κατι που δεν αξιζει αφου βρισκεις το ελληνικο απο 652€ Υστερα απο εξωτερικο αγγλια η ebay το βρισκεις και 550€ σε αυτη την περιπτωση εχω την εντυπωση οτι η εγγύηση της αγγλικης ΗTC δεν καλυπτεται απο την ελληνικη.. σε ορισμενες συσκευες αυτο γινεται σε αλλες παλι οχι.. θελει ψαξιμο Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Σε θέματα Hardware αν το πάρεις από έξω σε καλύπτει αλλά όχι σε θέματα Software Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 φιλε andreas_ku990 ξερεις αν πρεπει να εχεις αποδειξη αγορας η αν βρισκουν μεσω IMEI ποτε πουληθηκε? ευχαριστω Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 @dev thanks Mετα απο ερευνα αγορας σημερα το πλαισιο στην αγια παρασκευη το εχει ετοιμοπαράδοτο στα 699€ η Wind πλεον το εχει στην λιστα για την παραγγελία με τιμη 729€* (γιατι ετσι η Wind??? επρεπε τουλαχιστον 699 για να ακολουθει το συνολο το καταστηματων και οχι να εχει την ακριβοτερη τιμη..) *Πηγη Wind κορωπιου Το play 247 το εχει 652€ μεχρι τωρα η καλυτερη τιμη στην Ελλαδα μετα μπορεις να βρεις το αγγλικο με 630€ κατι που δεν αξιζει αφου βρισκεις το ελληνικο απο 652€ Υστερα απο εξωτερικο αγγλια η ebay το βρισκεις και 550€ σε αυτη την περιπτωση εχω την εντυπωση οτι η εγγύηση της αγγλικης ΗTC δεν καλυπτεται απο την ελληνικη.. σε ορισμενες συσκευες αυτο γινεται σε αλλες παλι οχι.. θελει ψαξιμοπολύ ενδιαφέρον :) ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες b16b ;) και ήθελα να κάνω έρευνα αγοράς αυτές τις μέρες για να το παραγγείλω :D Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Παιδια εχω καποιες ερωτισεις σχετικα με το touch pro 2!! 1.Σχετικα με το πληκτρολογιο επειδη το πηρα απο το expansys δεν μπορω να γραψω με ελληνικους χαρακτηρες εχετε αναφερει πολλους τροπους (ΑΕΚΜΑP,k.α) τελικα ποιος ειναι ο ποιο καλος που να γραφει 160 χαρακτιρες και να μην εχουμε καποιο προβλημα στα υπολοιπα κουμπια τοθ πληκτρολογιου? 2.Ποια εφαρμογη για πλοιγιση λετε να βαλω?(TOM TOM,DESTINATOR,IGO) 3.Ξερετε καποιο site με εφαρμογες ή games?? Παράθεση HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 2.Ποια εφαρμογη για πλοιγιση λετε να βαλω?(TOM TOM,DESTINATOR,IGO) Εξαρτάται, το ένα μπορεί να μην σε καλύπτει τόσο όσο το άλλο. Προτείνω Destinator αλλά και το iGO είναι καλό. Δοκίμασε και τα δύο 3.Ξερετε καποιο site με εφαρμογες ή games?? Σε ένα λεπτό θα έχεις π.μ. ξερεις αν πρεπει να εχεις αποδειξη αγορας η αν βρισκουν μεσω IMEI ποτε πουληθηκε? Χμμ... Δεν ξέρω πως το βρίσκουν, μάλλον με απόδειξη αγοράς. Δεν είμαι σίγουρος Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Το πλαισιο το εχει πλεον στο site του με παραδοση 24 ωρων. Στα χαρακτηριστικα του αναφερει fm radio με RDS! Δεν ισχυει κατι τετοιο ετσι??? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Άκουσα ότι αν και δεν έχει FM Radio βγήκε εφαρμογή γιατί όντως υποστηρίζει αλλά δεν ξέρουν γιατί η HTC δεν το έβαλε. Θα επανέλθω με link edit: Όπως σας είπα υπάρχει εφαρμογή! Ορίστε το link (Όταν μπείτε στο link αυτό να διαβάσετε το κείμενο και θα σας παραπέμψει στο XDA) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Για την εφαρμογη το ηξερα γινεται κ αναφορα στις πρωτες σελιδες αυτου του θεματος! απλα με παραξενεψε που το ανεφεραν στα τεχνικα χαρακτηριστικα σαν κατι στανταρ. αλλα δεν ειναι κ η πρωτη φορα που γραφουν οτι ναναι ;) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Για την εφαρμογη το ηξερα γινεται κ αναφορα στις πρωτες σελιδες αυτου του θεματος! απλα με παραξενεψε που το ανεφεραν στα τεχνικα χαρακτηριστικα σαν κατι στανταρ. αλλα δεν ειναι κ η πρωτη φορα που γραφουν οτι ναναι ;) η ασιατικη rom εχει fm radio με RDS οποτε μπορει να φτιαξαν ετσι και την ελληνικη.. νομιζω και η γερμανικη εχει.. Διόρθωση η WIND δεν εχει δώσει ακομα τιμη στο WIND Κορωπιου δεν ξερουν τι τους γινεται μηλαγανε για το Touch PRO (1) και αν ειναι δυνατον το εχουν αφήσει στα 729€ Τελικα δεν Υπαρχει διαθεσιμο ουτε για παραγγελία ολη αυτη η διαπιστωση εγινε απο το WIND Κερατεας Ελπιζουμε σε μια πιο ανταγωνιστικη τιμη απο 699€ και κατω ακομα και για 650€ οπως στο play 247 Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Mamba Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 file black mamba απο που το πειρες εσυ? μονο στην πατρα υπαρχει νομιζω στο 247 πλαυ εγω εχω αναβαθμιση στην Wind και περιμενω.. το κακο ειναι οτι κανεις δεν εχει ενημερωση μονο το πλαισιο στα κεντρικα μου ειπαν αυτη τι βδομαδα θα ειναι στα μαγαζια ορισμενα κοματια η ΗΤC ειπε θα ειναι στα μαγαζια πριν τον 15αυγουστο.. οποιος εχει ενημερωση ας βοηθησει πλαισιο 698 με επιδοτηση 601:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 φιλε σου εδωσαν καμια θηκη δωρο??? απο το πλαισιο??? τι ειχε μεσα η συσκευασια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Mamba Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 φιλε σου εδωσαν καμια θηκη δωρο??? απο το πλαισιο??? τι ειχε μεσα η συσκευασια?? θηκη ειχε μεσα η συσκευασια (πολυ καλη μαλιστα ) φορτιστης που συνδεεται με usb (ενα καλωδιο usb μονο, αλοιμονο αν το χασεις γιατι δεν ειναι σαν τα συνηθησμενα ) cd active sync cd οδηγιων και ενα προγραμμα πλοηγησης trial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 η ασιατικη rom εχει fm radio με RDS οποτε μπορει να φτιαξαν ετσι και την ελληνικη.. νομιζω και η γερμανικη εχει.. θηκη ειχε μεσα η συσκευασια (πολυ καλη μαλιστα ) φορτιστης που συνδεεται με usb (ενα καλωδιο usb μονο, αλοιμονο αν το χασεις γιατι δεν ειναι σαν τα συνηθησμενα ) cd active sync cd οδηγιων και ενα προγραμμα πλοηγησης trial Και με την ελληνικη ROM τι παιζει τελικα? το εχει το ραδιο η οχι??? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Mamba Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 δεν υπαρχει ραδιοφωνο. εκτος αν ειμαι τοσο τυφλος και δεν το εχω δει ακομα. Το destinator 7 μου κανει κολπα . Το εχω στην sd αλλα θελω να βαλω το εικονιδιο στα προγραμματα κια εκει μπερδευονται τα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Έδωσα πιο πάνω link για να βάλεις ράδιο κανονικά. Δεν υπάρχει πρόβλημα ;) Το εχω στην sd αλλα θελω να βαλω το εικονιδιο στα προγραμματα κια εκει μπερδευονται τα πραγματα. Με ένα File Explorer πήγαινε εκεί που έβαλες το Destinator και κάνε το Destinator.exe Copy-Αντιγραφή, μετά πήγαινε στο φάκελο Windows, Start Menu, Applications-Programms και κάνε Paste Shortcut ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Mamba Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 τα εκανα ολα αυτα αλλα απο εκει δεν ανοιγει. Μαλλον ειναι προβλημα μνημης του κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 τα εκανα ολα αυτα αλλα απο εκει δεν ανοιγει. Μαλλον ειναι προβλημα μνημης του κινητου. αν κανεις αυτο που σου ειπε ο Αντρεας ολα θα λειτουργησουν σωστα,δεν ειναι κανενα προβλημα μνημης η κατι αλλο. εσυ δεν εκανες σωστα αυτο που σου ειπε. αντιγραφη και επικοληση συντομευσης!!! (οχι απλα επικοληση !!!)στο exe του Destinator :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 φιλε να σε ρωτησω και κατι αλλο παρατηρησα οτι και το προ 2 εχει γραφιδα.. ειναι τοσο απαραιτητη???? η ειναι ευκολο στο χειρισμο με τα δακτυλα σαν το i phone?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Ναι κάποιες φορές είναι απαραίτητη. Εξαρτάται και από τα δάχτυλα. Σαν το iPhone πάντως δεν είναι (αν έχεις iPhone μην πας σε WM, γνώμη μου) ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Mamba Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 αν κανεις αυτο που σου ειπε ο Αντρεας ολα θα λειτουργησουν σωστα,δεν ειναι κανενα προβλημα μνημης η κατι αλλο. εσυ δεν εκανες σωστα αυτο που σου ειπε. αντιγραφη και επικοληση συντομευσης!!! (οχι απλα επικοληση !!!)στο exe του Destinator :) δικιο ειχατε παιδια ευχαριστω. κατι αλλο τωρα εχω παρατηρησει οτι πολλες φορες το κινητο εχει ενδειξη οτι ειναι συνδεδεμενο στο vodafone web χωρις ομως να εχω καποια ανοιχτη εφαρμογη . Εκεινη τη στιγμη εχω ενδειξη ειτε G ειτε H στην κεραια . Λετε να ερθει κανενας λογαριασμος του θανατου ? φιλε να σε ρωτησω και κατι αλλο παρατηρησα οτι και το προ 2 εχει γραφιδα.. ειναι τοσο απαραιτητη???? η ειναι ευκολο στο χειρισμο με τα δακτυλα σαν το i phone?? απαραιτητη δεν ειναι αν εχεις λεπτα δαχτυλα αλλα ειναι βολικη κατα την γνωμη μου . Εμενα με βολευει πιο πολυ η γραφιδα απο το συρταροτο πληκτρολογιο παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 δικιο ειχατε παιδια ευχαριστω. κατι αλλο τωρα εχω παρατηρησει οτι πολλες φορες το κινητο εχει ενδειξη οτι ειναι συνδεδεμενο στο vodafone web χωρις ομως να εχω καποια ανοιχτη εφαρμογη . Εκεινη τη στιγμη εχω ενδειξη ειτε G ειτε H στην κεραια . Λετε να ερθει κανενας λογαριασμος του θανατου ? πρεπει να ανοιγη η συνδεση στο ιντερνετ οταν περνας απο την καρτελα με τον καιρο.. αν κατεβαζει τα στοιχεια του καιρου τοτε δεν πιστευω να πληρωσεις πολλα.. το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να βαλεις 120mb internet με 8€ νομιζω στο παγιο για να μπορεις να βλεπεις και το καιρο χωρις αγχος... και ειναι αρκετα αμα δεν κατεβαζεις κατι απο το νετ παραμονο σερφαρεις και μηλας στο MSN Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts