Jump to content

Sony Ericsson W995

nikos_se
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γιατι τα αλλα καταστηματα απο που το παιρνουν?μηπως σου δειχνουν και τα παραστατικα εισαγωγης οταν το αγοραζεις?μια αποδειξη παιρνεις που ειναι για την sony η εγγυηση.τωρα απο που ηρθε ειναι αλλη υποθεση.

Τα κινητά όπως και κάθε άλλη συσκευή εισάγονται κανονικά από την επίσημη Ελληνική αντοπροσωπία. Οι συσκευές αυτές προορίζονται για την Ελληνική αγορά με συνέπεια να έχουν Ελληνικό μενού και υποστήριξη Ελληνικών, οδηγίες στα Ελληνικά κλπ και βέβαια καλύπτονται από Εγγύηση. Το e-click όπως και καποια άλλα, κυρίως online καταστήματα κάνουν παραεισαγωγές, δηλαδή εισάγουν συσκευές από άλλες χώρες του Εξωτερικού οι οποίες όμως προορίζονται για τις χώρες εκείνες με αποτέλεσμα στις περισσότερες περιπτώσεις να μην έχουν Ελληνικά και επίσης δεν καλύπτονται πάντα από την εγγύηση της Ελληνικής αντιπροσωπίας.

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τα κινητά όπως και κάθε άλλη συσκευή εισάγονται κανονικά από την επίσημη Ελληνική αντοπροσωπία. Οι συσκευές αυτές προορίζονται για την Ελληνική αγορά με συνέπεια να έχουν Ελληνικό μενού και υποστήριξη Ελληνικών, οδηγίες στα Ελληνικά κλπ και βέβαια καλύπτονται από Εγγύηση. Το e-click όπως και καποια άλλα, κυρίως online καταστήματα κάνουν παραεισαγωγές, δηλαδή εισάγουν συσκευές από άλλες χώρες του Εξωτερικού οι οποίες όμως προορίζονται για τις χώρες εκείνες με αποτέλεσμα στις περισσότερες περιπτώσεις να μην έχουν Ελληνικά και επίσης δεν καλύπτονται πάντα από την εγγύηση της Ελληνικής αντιπροσωπίας.

Αυτο ακριβως ηθελα να πω...απλως δεν μπορουσα να το εκφρασω.:p

Sent from my iPhone 4S

Επίσης υπάρχουν τρόποι να καταλάβεις αν ένα κινητό είναι παραεισαγωγής ή από την Ελληνική αντιπροσωπία. Τα SE για παράδειγμα που προορίζοπνται για την Ελλάδα έχουν ένα αυτοκόλλητο της SE και στα δύο ανοίγματα του κουτιού και επίσης στο λευκό αυτοκόλλητο με τα barcode γράφει μεταξύ άλλων "EL" που υποδηλώνει οτι είναι η Ελληνική έκδοση και βέβαια θα πρέπει τα διάφορα εγχειρίδια να είναι και στα Ελληνικά και όχι βέβαια ασπρόμαυρες φωτοτυπίες όπως γίνεται συνήθως με κάποια παραεισαγωγής.;)

selectivepants και εγω μια απο τα ιδια....ειμαι 14 χρονων και εχω κολιμα με τα κινητα και τα gadgets γενικοτερα......ειμαι εδο και καιρο με to w810 που ειναι ετιμοθανατο και περιμενω πως και πως το τηλεφωνο....για αυτο ασε ολους τους αλλους και συνεχισε (σαν παιδι και εσυ) να κανεις οτι θες.....
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

Για μενα το κινητο ειναι πιο σημαντικο απο νερο και φαι, τι σε νοιαζει?

Φιλε μου δεν θελω να σε αποπαρω ουτε μου πεφτει λογος, αλλα αυτο ελπιζω να μην το εννοεις.. ειναι τραγικο να σκεφτεσαι ετσι! Δηλαδη θα εκοβες το φαϊ σου(αν ηταν ο μονος τροπος)για ν'αγορασεις ενα κινητο; Κατα τ'αλλα δεν αντιλεγω στο οτι λογω της ηλικιας και της εποχης ειναι λογικο να εχεις τετοια πωρωση. Απλα δεν χρειαζονται υπερβολες..

Φιλικα:)

Γιατι ενοχλησται αν το e-click ειναι παραεισαγωγης?

Εδω απο τα πιο γνωστα καταστηματα σου πουλανε παραεισγωγης κινητα..:rolleyes:

Και απο μερκες οτι θες..

Και οτι ειναι παραεισαγωγης δεν σημαινει οτι δεν καλυπτονται απο εγγυηση. Καποιες εταιριες εχουν πενευρωπαικη εγγυηση!

Γιατι ενοχλησται αν το e-click ειναι παραεισαγωγης?

Εδω απο τα πιο γνωστα καταστηματα σου πουλανε παραεισγωγης κινητα..:rolleyes:

Και απο μερκες οτι θες..

Και οτι ειναι παραεισαγωγης δεν σημαινει οτι δεν καλυπτονται απο εγγυηση. Καποιες εταιριες εχουν πενευρωπαικη εγγυηση!

συμφωνω για τα γνωστα καταστηματα που πουλανε παραεισαγωγης.επισης οι σωστες εταιρειες εχουν πανευρωπαικη εγγυηση.εγω αγορασα κινητο απο πολυ γνωστο καταστημα,με την εντυπωση οτι η εγγυηση ηταν της εταιρειας και οταν πηγα στη αντιπροσωπεια για καποιο προβλημα,μου ειπαν οτι δεν ηταν εισαγωγη δικη τους,ειχα την διετη καλυψη της εταιρειας στο service και τις βλαβες εκτος απο την καλυψη του software.και αυτο γιατι η ελληνικη γλωσσα ειχε περασθει εκ των υστερων στο κινητο και στη πρωτη αναβαθμιση χαθηκαν τα ελληνικα.

Έρχεται σύντομα και στην Vodafone,αλλά με μενού Vodafone live

http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/futureHandsetsList.action

1. Αυτος ειμαι εγω, δεν μπορεις να με αλλαξεις...ετσι μιλαω και εκφραζομαι

2.Τι σε νοιαζει εσενα αν εχουμε πορωση? 16 ειμαι λογικο να εχω τετοιου ειδους ποροσεις!!

3.Για μενα το κινητο ειναι πιο σημαντικο απο νερο και φαι, τι σε νοιαζει?

4.Αν δεν σας αρεσει ο τροπος που μιλαω, καντε report και δε ξερω και τι αλλο και ας φαω ban.

Δεν θα σου απαντησω καν φιλε μου. Λειπαμε που σκεφτεσαι ετσι ομως...

Δεν θα σου απαντησω καν φιλε μου. Λειπαμε που σκεφτεσαι ετσι ομως...

Ετσι μπραβο.

Sent from my iPhone 4S

συμφωνω για τα γνωστα καταστηματα που πουλανε παραεισαγωγης.επισης οι σωστες εταιρειες εχουν πανευρωπαικη εγγυηση.εγω αγορασα κινητο απο πολυ γνωστο καταστημα,με την εντυπωση οτι η εγγυηση ηταν της εταιρειας και οταν πηγα στη αντιπροσωπεια για καποιο προβλημα,μου ειπαν οτι δεν ηταν εισαγωγη δικη τους,ειχα την διετη καλυψη της εταιρειας στο service και τις βλαβες εκτος απο την καλυψη του software.και αυτο γιατι η ελληνικη γλωσσα ειχε περασθει εκ των υστερων στο κινητο και στη πρωτη αναβαθμιση χαθηκαν τα ελληνικα.

Δυστυχως ενα απο τα πολλα παρομοια περιστατικα...

Εδω διαβαζα απο το θεμα του Ν95 8GB οταν πρωτοηρθε Ελλαδα και παιδια που το επερναν απο γνωστα μαγαζια (ονοματα δεν λεμε) και εσκαγαν 740 ευρω στην πορεια διαπιστωναν οτι ηταν παραεισαγωγης αλλα παρολαυτα ισχυε η πανευρωπαικη.

Έρχεται σύντομα και στην Vodafone,αλλά με μενού Vodafone live

http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/futureHandsetsList.action

Καλο το οτι σιγα σιγα ερχεται κακο το οτι το μενου θα ναι VL.

Δυστυχως ενα απο τα πολλα παρομοια περιστατικα...

Εδω διαβαζα απο το θεμα του Ν95 8GB οταν πρωτοηρθε Ελλαδα και παιδια που το επερναν απο γνωστα μαγαζια (ονοματα δεν λεμε) και εσκαγαν 740 ευρω στην πορεια διαπιστωναν οτι ηταν παραεισαγωγης αλλα παρολαυτα ισχυε η πανευρωπαικη.

Καλο το οτι σιγα σιγα ερχεται κακο το οτι το μενου θα ναι VL.

Το ιδιο ακριβως και εγω πριν λιγα χρονια, παλι με NOKIA!!

Sent from my iPhone 4S

Mιας και ειπαμε για VL συσκευες..

Υπαρχει τροπος για debrand σε πλατφορμα Α3??

Για Α2 υπαρχει αλλα για Α3 δεν ξερω..Οι κατοχοι του 905 θα ξερουν!

κακο το vl μενου.....εχω επιδοτιση απο vodafone και σκοπευω να το αγορασω...μπορω να αποφυγω το vl μενου;;;αλλιως πως μπορω να παρω το κινητο απο το ηλεκτρονικο καταστημα του πλαισιου με την επιδοτιση;;;

τωρα που βλεπω το site της vodafone δεν λεει πουθενα για vl menu.....

Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

κακο το vl μενου.....εχω επιδοτιση απο vodafone και σκοπευω να το αγορασω...μπορω να αποφυγω το vl μενου;;;αλλιως πως μπορω να παρω το κινητο απο το ηλεκτρονικο καταστημα του πλαισιου με την επιδοτιση;;;

τωρα που βλεπω το site της vodafone δεν λεει πουθενα για vl menu.....

Δεν νομιζω να μπορεις να το αποφυγεις αν το παρεις απο καταστημα της vodafone.

Απο κει και περα δεν ξερω αν γινεται debrand (αυτο ρωτησα πριν) αλλα αν γινεται χανεις νομιζω την εγγυηση αν δεν κανω λαθος.

Αν μιλάμε για δωρεάν debrand δε γνωρίζω,γιατί δεν ασχολούμαι!Είμαι μαζόχας και θέλω να πληρώνω τις διάφορες υπηρεσίες :p

Φυσικά και γίνεται debranding,με davinciteam και wotanserver.

Διόρθωση:Η Α3 πλατφόρμα δεν είναι αυτή των C905,W995,W715 κλπ.Τα εν λόγω τηλέφωνα-και όσα βασίζονται σ'αυτά-φέρουν την Α2 πλατφόρμα,αλλά στην πλεόν εξελιγμένη της μορφή(ας την πούμε Α2,5 για να έχουμε μια σύγκριση).

Η Α3 είναι αυτή που φέρει το Aino(πετσοκομμένη μεν στο εν λόγω μοντέλο,αλλά θα τη δούμε και πλήρη σε λίγο καιρό,από άλλα μοντέλα ;) )

EDIT:Την επιδότηση από Vodafone ή Cosmote μπορεί κανονικά να την πάρει κάποιος από κατάστημα Πλαίσιο.Π.χ. μπορείς να προπαραγγείλεις το τηλέφωνο όταν το βγάλουν για προπαραγγελίες και όταν έρθει να πας να το παραλάβεις απ'το κατάστημα και ταυτόχρονα να κάνεις και την ανανέωση του συμβολαίου.

το προβλημα μου ειναι πως ζω στην ροδο....και δεν εχει εδω πλαισιο....ετσι ψαχνω να δω αν γινεται κατι απο το ιντερνετ

Ετσι μπραβο.

Μαγκα την ειρωνεια σου και το θρασος σου κρατα τα για τα παιδακια της ηλικιας σου.

Ευχαριστουμε Kotsiani για την ενημερωση σχετικα με τις πλατφορμες!:)

Αρα αφου βασιζεται σε Α2 τοτε με davinciteam θα γινεται σιγουρα.

Καλα βεβαια ειναι πολυ νωρις να μιλαμε για debranding ας ερθει πρωτα με το καλο!

Μα υπάρχει το W995 στο davinciteam,γίνεται κανονικά debranding!Εδώ και 1 μήνα περιπου το έχουν διαθέσιμο! :)

Μαγκα την ειρωνεια σου και το θρασος σου κρατα τα για τα παιδακια της ηλικιας σου.

Καλα coolare! :blink:

Σιγα μην κατσω να τσακωθω με ενα ατομο το οποιο δεν το ξερω σε ενα forum site.

Γιατι τα περνετε αν ενας μικροτερος σας πει κατι?:confused::confused::confused:

Πηγε ενας φιλος μου Multirama σημερα και..... του ειπαν αυριο μεθαυριο θα το φερουν.

Sent from my iPhone 4S

ωραια.....

Ξερεις τι φοβαμαι ομως? Μηπως το φερουν μονο για αυτους που το εχουν παραγειλλει γιατι στο site εγραφε: "Διαθεσιμο Κατοπιν Παραγγελειας'':confused:

Ξερετε αν ισχυει αυτο?

Sent from my iPhone 4S

Ειναι πιθανο αυτο που λες και το κανουν αλλα νομιζω οτι ειναι οι μερες του να κυκλοφορησει σιγα σιγα...

Ειναι πιθανο αυτο που λες και το κανουν αλλα νομιζω οτι ειναι οι μερες του να κυκλοφορησει σιγα σιγα...

Ειναι οντως οι μερες του??? Η θα ναι παραεισαγωγης?

Μακαρι να ναι "Ελληνικο". Αντε να δουμε...

• The title was changed to Sony Ericsson W995