scott Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 ψαχνω να αγορασω w995 σε καλη λειτουργικη και εμφανησιακη κατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapad Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Καλησπερα παιδια...το w995 του αδερφου μου τα εφτυσε ετσι ξαφνικα και 8α ηθελα να με βοηθησετε για το πως flasaroume το κινητο(δηλαδη θελω να μου προτεινετε προγραμμα και να μου πειτε που μπορω να βρω το firmware του εστω και με pm) Νοκια κινητα ξερω να φλασαρω αλλα sonyericcson οχι:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Υπαρχει οδηγος φιλε για φλασαρισμα , πιστευω πως σου κανει , τα εχει ολα . Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapad Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Υπαρχει οδηγος φιλε για φλασαρισμα , πιστευω πως σου κανει , τα εχει ολα . Μεσα στο φορουμ ειναι αυτος ο οδηγος που λες??αν ναι μπορει καποιος να μου δωσει link για του που μπορω να βρω τον οδηγο αυτο?:) Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Μια παρακληση. Το W995,υποτιθεται οτι τερματιζει την κληση,οταν πατησεις το πανω κομματι για να κατεβει κατω αοπ το αλλο,οταν εχεις βαλει την επιλογη αυτη. Εγω,την εχω βαλει,αλλα δεν μου τερματιζει την κληση,και την πατησα προχτες,και το τηλεφωνο εμεινε ανοιχτο,ουτε ξερω για ποσο,και μαλλον θα πληρωσω τα μαλλιοκεφαλα μου. Τι κανω σ'αυτη την περιπτωση;Θελει καποια ρυθμιση,ή πρεπει να παει στο σερβις; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Πας στις ρυθμισεις -> Κλησεις -> Τερμ. κλ. με κλεισιμο -> Ενεργο , και δουλευει Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Ευχαριστω. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Ποσο καιρο την εχεις την καρτα ? Αν ειναι ζητα αντικασταση . Παντως αυτο που σου συμβαινει δειχνει οτι εχει προβλημα στις επαφες ή η καρτα ή η συσκευη (αλλιως δεν θα την εχανε) . Σου χε πεσει κανα ποτο ή νερο στο κινητο , μην εχει παρει μεσα τιποτα ? Tην καρτα την εχω οσο εχω και το κινητο ενα χρονο και κατι μηνακια... Ειχε κανει ενα μπανιο την πρωτη εβδομαδα με μπυρα αλλα αυτο με την καρτα εμφανιστικε κανα χρονο μετα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Οποτε μαλλον απο αυτο ειναι . Λογικα τωρα εχει μαζεψει στις επαφες γι αυτο το κανει . Την καρτα μπορεις να την καθαρισεις με μια μπατονετα με λιγο οινοπνευμα στις επαφες της , μεσα δεν νομιζω να μπορεις εκτος κι αν το ανοιξεις Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Ρε παιδια τι ακριβως κανει το αναδυομενο κειμενο και το μενου επιλογων στα νεα συμβαντα? δεν εχω καταλαβει ακομα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 http://www.zedge.net/themes/970443/splash-menu-theme/ Αυτο το θεμα δεν μου δειχνει ετσι στο κινητο . Αυτο συναιβει μετα απο τοτε που το πηγα στο service της SonyEricsson γιατι κολλαγε . Πρεπει να το ξαναπαω ή μπορω να το κανω μονος μου ευκολα και ασφαλες ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micaioa Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 γεια σας παιδια! εχω το sony erricson w995 το απενεργοποιησ σημερα και μετα απο μιση ωρα το ενεργοποιησα βαζω κανονικα το πιν και στην οθονη εναρξης κολλαει τι μπορω να κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Εβγαλες μπαταρια , sim και το ξανανοιξες ? Αν ναι και ξανακομμησε θελει format Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 ποσο κοστιζει στο πλαισιο και στη vodafone? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Δεν υπαρχει , http://www.skroutz.gr/s/75769/Sony-Ericsson-W995.html δες εδω Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 παραξενο που δεν το εχουν. ευχαριστω Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Δωστε και σωστε... Πως μπορω να περασω τις φωτογραφιες που εχω στο τηλεφωνο, μεσα στον υπολογιστη,μιας και δεν εχει οπτικη εξοδο,οπως ειχαν τα T68i και S700i,που ειχα πριν,αλλα ουτε και εχω Βluetooth στον υπολογιστη; Μηπως μπορω να βγαλω την καρτα,και να βαλω καποιον αναγνωστη καρτων να τη διαβασει; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Δωστε και σωστε... Πως μπορω να περασω τις φωτογραφιες που εχω στο τηλεφωνο, μεσα στον υπολογιστη,μιας και δεν εχει οπτικη εξοδο,οπως ειχαν τα T68i και S700i,που ειχα πριν,αλλα ουτε και εχω Βluetooth στον υπολογιστη; Μηπως μπορω να βγαλω την καρτα,και να βαλω καποιον αναγνωστη καρτων να τη διαβασει; θα σου πω το πιο γρηγορο τροπο και ευκολο.βγαζεις την καρτα μνημης..και με ενα card reader κανεις μπακαπ.μην σκεφτεσαι το bluetooth γιατι θελεις πολυ χρονο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Ευχαριστω πολυ φιλε μου. να σαι καλα ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Theodore41 φαντάζομαι ότι έχεις καλώδιο για να συνδέεις το κινητό σου με τον υπολογιστή. Συνδέοντας τα θα πρέπει να βλέπεις και την κάρτα στο My Computer. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirobabis Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Μόλις κάνω slide προς τα κάτω και κατεβάζω την οθόνη του κινητού ,η οθόνη δειχνει κάτι γραμμές στο αριστερό μέρος(κάθετη μπάρα πολύχρωμη) και παγώνει. Το κινητό λειτουργεί κανονικά,μπορώ να απαντήσω κλήσεις αλλά και να κάνω χωρίς φυσηκά να βλεπω τίποτα. Μόλις το κάνω restart λειτουργεί η όθόνη αρκεί να μην το 'διπλώσω' πάλι. Κατάλαβε οτι σκοπεύω να το αλλάξω με το xperia neo και με εκδικήτε. Καμια ιδέα κάποιος για να μην το κουβαλάω μονιμα ανοιχτό μεχρι να πάρω το neo? Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Να γινεται αραγε η αλλαγη προσοψης απο το service sony ericsson? Δεν εχει καποιο προβλημα το δικο μου αλλα θελω απο μαυρο να το κανω κοκκινο. Ποσο να στοιχιζει αυτη η διαδικασια αν γινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Να γινεται αραγε η αλλαγη προσοψης απο το service sony ericsson? Δεν εχει καποιο προβλημα το δικο μου αλλα θελω απο μαυρο να το κανω κοκκινο. Ποσο να στοιχιζει αυτη η διαδικασια αν γινετε? εγω σε επισημα service ποτε δεν βρηκα προσοψη! μακαρι εσυ να εισαι πιο τυχερος :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bil888 Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Φιλε μου..υπαρχει τροπος αλλα πρεπει να μπεις στα αρχεια του κινητου...με ενα προγραμμα που ονομαζεται a2 uploader μπαινεις μεσα σε κατι αρχεια και απο κει μεσω των ακουστικων οδηγων που παρεχονται στο site κανεις τις απαραιτητες αλλαγες...εγω το εκανα..και εχω δει τεραστια αλλαγη!!!Οδηγους για να δεις πως θα χρησιμοποιησεις το a2 uploader εχει στο site!!!Οριστε η ιστοσελιδα: http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=43113&st=0 !!!!!! Επισης παρε και ενα ακομη link σε περιπτωση π μαθεις τον τροπο εδω εχει αρχεια με τα οποια κανεις τρομερη αναβαθμιση στν καμερα...και στο βιντεο..γιατι απο οσο θα χεις καταλαβει μονο για 8mpixel δεν βγαζει το τηλεφωνο π εχουμε οριστε και το link για την καμερα:http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=43277 που το βρησκουμε πεδια αφτο το προγραμα σχετικα με την αναβαθμηση τις καμερας?απο αγγλικα δεν ξερω ουτε της παραλιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts