Jump to content

Samsung M7600 Beat DJ

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://img10.imageshack.us/img10/8662/samsungm760008kj3.jpg

http://img10.imageshack.us/img10/4198/samsungm760002sl2.jpg

Samsung M7600 Specifications: GSP, HDSPA, 3mpix camera, 2,8″ amoled screen, Bang olufsen amp, Divx, Full touch screen. On other cool thing with this phone is that you “Dj” with the phone, scratch, add effects and even record. The phone will probably be available in May 2009.

http://dailymobile.se/2009/02/07/pictures-samsung-m7600-with-bang-olufsen-powered-audio/

Δείκτης SAR:

0.728 W/kg

Edited by Superuser
Update
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

• Απαντήσεις 326
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ωπ,τι ειναι αυτο βρε παιδια?

ενδιαφερον το βρισκω.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Η B&O δεν είχε πει πως θα παρατήσεις τα κινητά;

Όπως και να'χει, πέρα από το design που είναι κάπως ...ιδιαίτερο και την 3άρα κάμερα, το κινητό έχει κάποιο δυναμικό...

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

• 5 months later...

Δεν βλεπω και πολυ κινηση σε αυτο το thread.

Τι γινεται?

Αξιζει να αγοραστει?

Αληθεια ξερει κανεις για το κατα ποσο το μενου του ταιριαζει με των Νοκια , ειδικα στα μυνηματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 5 months later...
Παιδια το σηματακι του gprs (G) οταν υπαρχει συνεχεια στην οθονη σημαινει κατι; Ειναι μπλε και οχι κοκκινο που εμφανιζεται οταν συνδεεσαι στο δικτυο.

Καλημέρα παιδια, ήθελα την γνώμη σας για το Samsung M7600 Beat DJ κινητό.

Προκαταβολικά ευχαριστώ,

Θοδωρης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

Οπως φαινεται, αυτο το κινητο περασε απαρατηρητο. Κακως! Σε μερικα online καταστηματα πωλειται σε εξευτελιστικη τιμη πλεον, για παραδειγμα εδω:

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=34455

Ειναι απο τα καλυτερα "μουσικα" κινητα που εχουν πεσει στα χερια μου, με απιστευτα ευκρινη οθονη υπο οποιεσδηποτε συνθηκες και καλη αποκριση, εξαιρετικο ηχο τοσο απο ηχεια, οσο και απο ακουστικα, και ξεχωριστο design..στις φωτο φαινεται καπως χοντροκομμενο, απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφο!

Επισης, βγαζει πολυ καλες φωτογραφιες σε χωρους με καλο φωτισμο και τραβαει ικανοποιητικοτατο βιντεο. Και η μπαταρια ειναι μια χαρα..3 μερες τις βγαζει ανετα χωρις υπερβολικη χρηση! Για μενα, το μονο που του λειπει ειναι το wi-fi! Ομως με αυτα τα χαρακτηριστικα και το κοστος του πλεον, το θεωρω αμελητεο.

Ακομα και για καποιον που δεν θελει αποκλειστικα μουσικο κινητο, αλλα καποιο οικονομικο touchscreen, χιλιες φορες να προτιμησει αυτο απο ενα Corby π.χ.

Σε μερικα online καταστηματα πωλειται σε εξευτελιστικη τιμη πλεον, ...

Στο τελευταίο φυλλάδιο προσφορών του Γερμανού μάλιστα με ισχύ από 23-01 είναι στα 100 ευρώ! Σίγουρα αξίζει για Touch κινητό σε αυτήν την τιμή...

Στο τελευταίο φυλλάδιο προσφορών του Γερμανού μάλιστα με ισχύ από 23-01 είναι στα 100 ευρώ! Σίγουρα αξίζει για Touch κινητό σε αυτήν την τιμή...

Σιγουρο ειναι αυτο? Κοιταξα στο ηλεκτρονικο καταστημα του Γερμανου και το εχει στα 200 ευρω και στα 102 με συνδεση. Μηπως μπερδευτηκες?

Η τιμη του ειναι γυρω στα 195 ευρω(e-shop,κωτσοβολος) που και παλι ειναι φοβερη,καθως πριν κανα μηνα κοστιζε γυρω στα 350..

Ο φιλος hangman θα μπερδευτηκε προφανως,θα ειδε καποια τιμη με συνδεση..

Σαν μουσικο τηλεφωνο ειναι πολυ καλο και τα αξιζει τα λεφτα του τωρα πλεον.

Επεσε και στα δικα μου χερια αυτο το φυλλαδιο και μου εκανε μεγαλη εντυπωση..και ειναι πανω απο τις τιμες με συνδεση!! Μηπως εχουν κανει λαθος; Παντως δεν χανετε τιποτα να ρωτησετε και αν κοστιζει 100 ευρα δεν παιζει καλυτερο touchscreen σε αυτη την τιμη...

Επεσε και στα δικα μου χερια αυτο το φυλλαδιο και μου εκανε μεγαλη εντυπωση..και ειναι πανω απο τις τιμες με συνδεση!! Μηπως εχουν κανει λαθος; Παντως δεν χανετε τιποτα να ρωτησετε και αν κοστιζει 100 ευρα δεν παιζει καλυτερο touchscreen σε αυτη την τιμη...

απ'οτι καταλαβα το ειχες (ή εχεις) το κινητο αυτο, μηπως μπορεις να μας πεις 2-3 πραγματακια ακομα γι'αυτο? Για τα ηχεια, αν δεν κανω λαθος ειναι διπλά, σωστα? Διαβασα αυτο : Unfortunately we couldn't analyze the audio quality of the Samsung M7600 Beat DJ. It turned out the sound volume of the handset is too low to be recorded properly by our regular equipment. Subjectively, music sounds just fine with the supplied headphones but it's not as loud as needed by the equipment, which makes it way lower than any other phone we've tested. σε ενα review και μου φανηκε καπως, εσυ ειπες οτι ακουγονται δυνατα, ποσο δυνατα σε σχεση με ενα πχ w910i? Επισης ηταν σταθερο σαν τηλ? σου εβγαλε καποιο προβλημα? κατι που δεν σου αρεσε στο κινητο ή σε ενοχλουσε στη καθημερινοτητα μαζι του (περα απο την ελειψη wifi). Το σκεφτομαι για αγορα οπως καταλαβαινεις γι'αυτο σε πρηζω :p:O

Για την ακριβεια, το πηρα την περασμενη εβδομαδα απο e-click! :D (Δεν εβρισκα αλλου σε μπλε που το ηθελα)

Ηχεια εχει οντως δυο στο πλαϊ του τηλεφωνου, ενα στην πανω μερια και ενα στην κατω. Δεν ετυχε να πεσει στα χερια μου το W910 που λες για να το "επεξεργαστω", αλλα σε συγκριση με το Nokia 5630 Xpress Music που ειχα παρει προσφατα, ο ηχος ακουγεται πιο δυνατος και καθαρος. (Εκεινο εχει ενα ηχειο απο πισω και στην κατω μερια)

Σε γενικες γραμμες, ο ηχος των ηχειων ειναι πολυ καλος και αρκετα δυνατος ωστε να μην χανεις κληση. Και η μουσικη ακουγεται πολυ καλα, αλλα ειναι προτιμοτερο να βαζεις ακουστικα που εχει και την επιλογη για 5,1 surround..εκει γινεται χαμος!! Ειμαι σιγουρος οτι βαζει κατω αρκετα μουσικα κινητα στην αποδοση απο ακουστικα! Αν βαλεις κανα βιντεοκλιπ να δεις, η ακομα και ταινια με υποτιτλους(ενσωματωμενους), θα τα ευχαριστηθεις στο επακρο!

Απο θεμα σταθεροτητας, δεν εχω κανενα παραπονο μεχρι στιγμης και η αποκριση στην αφη μου φαινεται ελαφρως καλυτερη απο αλλα touchscreen που ειχα..(Viewty & Star)

Η οθονη απλα "τα σπαει" και βλεπεις καθαρα οπουδηποτε, ακομα και με νταλα ηλιο.. και την εχω στη χαμηλοτερη φωτεινοτητα!!

Τι αλλο; Μεγεθος και βαρος ειναι πολυ καλα για να το εχεις στην τσεπη και επισης μου φαινεται καλη κατασκευη, χωρις τριξιματα και τετοια..(μην ξεχναμε οτι μεχρι προτινος κοστιζε ανω των 300...)

Καμερα εχει απλα ικανοποιητικη, αλλα με διαφορες επιλογες για φωτισμους, σκηνες κλπ. Σε φως ημερας παντως βγαζει πολυ καλες φωτο και με αυτοματες ρυθμισεις!

Αυτα. Κατι αρνητικο; Ας πουμε η ελλειψη qwerty πληκτρολογιου σε ολη την οθονη(που γυρνας το κινητο οριζοντια και γραφεις). Προσωπικα με βολευε πολυ στα προηγουμενα μου κινητα! Και χωρις αυτο γραφεις σχετικα ευκολα μηνυμα, αλλα οχι πολυ γρηγορα..εκτος κι αν εχεις συνηθισει Τ9 που προσωπικα ποτε δεν με βολεψε!

Κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι η πλοηγηση στο ιντερνετ(χαζευα κανα μισαωρο το wind plus)τρωει τη μπαταρια για πλακα!! Σε μιση ωρα εχουν φυγει δυο γραμμες..αλλα ειναι και συνεχεια αναμμενη η οθονη οσο εισαι "online" οποτε δεν υπαρχει εξοικονομηση ενεργειας! Αν δεν χρησιμοποιεις πολυ το net στο κινητο(που δεν συμφερει αν δεν εχεις προγραμμα για δωρεαν mb)μην σε απασχολει αυτο.

Αν εξαιρεσουμε αυτα τα δυο "πλημμεληματα", δηλωνω ενθουσιασμενος με το Beatακι! :happy:

Edited by Conception

Η τιμη του ειναι γυρω στα 195 ευρω(e-shop,κωτσοβολος) που και παλι ειναι φοβερη,καθως πριν κανα μηνα κοστιζε γυρω στα 350..

Ο φιλος hangman θα μπερδευτηκε προφανως,θα ειδε καποια τιμη με συνδεση..

Σαν μουσικο τηλεφωνο ειναι πολυ καλο και τα αξιζει τα λεφτα του τωρα πλεον.

Ειναι 100% σίγουρο ότι αναφέρονται τιμές χωρίς σύνδεση για όλες τις συσκευές του φυλλαδίου. Συγκεκριμένα η αρχική τιμή είναι 200 κ η νέα με έκπτωση 100. Αφήνω μόνο το ενδεχόμενο να έχει γίνει λάθος τυπογραφικό. ;)

Ενδιαφέρομαι πολύ για το κινητάκι και αύριο πουρνό πουρνό θα πάω να ρωτήσω στο γερμανό και αν είναι όντως στα 100 το τσίμπισα άμεσα :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

Μια ερώτηση καθοριστική για το αν θα το αγοράσω ή όχι:

Οταν γράφεις SMS ή e-mail, είναι αλήθεια ότι δεν σου βγάζει εικονικό qwerty πληκτρολόγιο αν γυρίσεις την συσκευή στο πλάι; :(

απ'οτι διαβασα στα reviews και απ'οτι αναφερει στη προηγουμενη σελιδα κατοχος του κινητου δεν εχει qwerty. προσωπικα δεν το θεωρω τοσο σοβαρο, θα προτιμουσα την υπαρξη wi-fi.

Ανυπομονω να δω τι θα μας πει ο φιλος που πηγε σε καταστημα Γερμανος για να ρωτησει οσον αφορα τη τιμη :D

Πάμε γι`άλλα δηλαδή. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό αυτό :cry:

Παιδια, μην το σκεφτεστε.. με 100 ευρα δεν υπαρχει! Τσιμπηστε το, πριν εξαντληθουν τα stock και κλαιτε μετα...:p

Ειναι κριμα που λειπει το qwerty, αλλα συνηθιζεται και χωρις αυτο. Μονο στο Viewty δεν μπορουσα να το συνηθισω...

1ον Αν πεις m7600 στο Γερμανο κανεις δεν θα παρει χαμπαρι ποιο κινητο θελεις.

2ον Αν και το εψαξαν λιγο μεχρι να δουν αν ισχυει η προσφορα τελικα ναι, οντως κανει 100 ευρω. Βεβαια στο ψευτικο που ειχαν για display η τιμη ελεγε 200.

3ον "Μια στιγμη να δω....μμμμ ναι, δεν ειναι διαθεσιμο για παραγγελια." :shoot:

Τρελο ξενερωμα, μαλλον η 2η λυση ειναι το e-click στα 155 αλλά σε αυτη τη τιμη περιπου ειδα και το lg star το οποιο μου φανηκε ενδιαφερον

LG Star? Δεν ειδα πουθενα τετοιο! Μηπως εννοεις το Samsung Star? Γιατι αυτο το ειχα και μπορω να σου πω με σιγουρια οτι αξιζει καλυτερα το Beat, τοσο απο θεμα ηχου, οσο και απο οθονη/καμερα! Το Star υπερτερει μοναχα στην αυτονομια, που η μπαταρια του μπορει να σου βγαλει μεχρι και μια εβδομαδα!! Κατα τ΄αλλα δεν εχει τιποτα καλυτερο, ωστε να το προτιμησεις απο το Beat. Και η κατασκευη του ειναι φτηνη..χαρασσεται ευκολα το καπακι απο πισω! Για μενα Beat με κλειστα ματια, και 200 θα΄δινα για αυτα που μου προσφερει!! Αποψη μου...

• The title was changed to Samsung M7600 Beat DJ