Jump to content

hangman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by hangman

  1. Ψάχνω ένα bitάκι που πάιζει Nitro Radio και στο ρεφραίν καταλήγει "and now i m back on sunny ground". Anyone? :O
  2. SOS! Το magic μου έχει ένα καμένο pixel ψηλά στην οθόνη. Το έχω 11 μέρες... θα μου το αντικαταστήσει η Cosmote??? Ισχύει πολιτική επιστροφής 14 ημερών...
  3. Σήμερα το παρέλαβα κ γω και είναι ΑΨΟΓΟ! Έβαλα και το Greek Input Method για αρχή! To market είναι απύθμενο!!! Τώρα πρέπει σιγά σιγά να αποφασίσω ανάμεσα σε official update και custom rom... :cry:
  4. Φίλε μου καλημέρα! - Η προσφορά της επιδότησης όπως ανέφερα σε προηγούμενη σελίδα ισχύει μόνο στα καταστήματα, ενώ το Magic διατίθεται μόνο μέσω internet. Άρα δεν γίνεται ο συνδυασμός τους. - Η Vodafone προς στιγμήν δεν διαθέτει άλλο Android κινητό.
  5. Να αναφέρω ενδεικτικά για όσους ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν, ότι η Vodafone το διαθέτει ΜΟΝΟ για αγορά μέσω Internet στην τιμή των 299, ενώ τα καταστήματα έχουν σταματήσει τη διάθεση του για αδιευκρίνιστους λόγους εδώ και 2 εβδομάδες (επέστρεψαν όλο το διαθέσιμο απόθεμα στα κεντρικά). Ο Γερμανός το διαθέτει ανάλογα με το stock κατόπιν παραγγελίας. Στα καταστήματα της Cosmote είναι σε έλλειψη και διατίθεται μέσω Internet και τηλεφωνικού κέντρου, απ' όπου το παρήγγειλα και εγώ με 349 (μείον την επιδότησή μου) :)
  6. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
  7. Επειδή έπεσε πολύ διάβασμα από τα χτες, η έκδοση του Magic που δίνει η Vodafone είναι η 32Β με τα 192mb, ενώ εκείνη της Cosmote η 32Α με τα 288, σωστά έχω καταλάβει? Επίσης το Magic από Vodafone που είναι κ branded θα δουλεύει σε δίκτυο Cosmote?:worry:
  8. To expansys έχει μακράν την καλύτερη τιμή αυτή τη στιγμή: http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=187293 Υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρω σχετικά με την εγγύηση εδώ στην Ελλάδα αν προχωρήσω σε αγορά? :worry:
  9. Ειναι 100% σίγουρο ότι αναφέρονται τιμές χωρίς σύνδεση για όλες τις συσκευές του φυλλαδίου. Συγκεκριμένα η αρχική τιμή είναι 200 κ η νέα με έκπτωση 100. Αφήνω μόνο το ενδεχόμενο να έχει γίνει λάθος τυπογραφικό. ;)
  10. Στο τελευταίο φυλλάδιο προσφορών του Γερμανού μάλιστα με ισχύ από 23-01 είναι στα 100 ευρώ! Σίγουρα αξίζει για Touch κινητό σε αυτήν την τιμή...
  11. Σκοπεύω να αγοράσω αυτό -> http://www.e-watch.gr/products_detail.asp?e_product_id=2374. Είναι της Lorus, Θυγατρικής της Seiko. Έχετε άποψη για την εταιρεία? Το site είναι αξιόπιστο? Τέλος ξέρετε που μπορώ να βρώ Lorus σε φυσικό κατάστημα στην Αθήνα? THX!
×
×
  • Create New...