sani_boy Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 μια ερώτηση. πως κάνουμε εγκατάσταση τα widgets? ;έχω κάτι αρχεία WGT File τα οποία δεν ξέρω πως να τα κάνω εγκατάσταση! σίγουρα κάπου θα το γράφετε αλλά έχω χαθεί. είναι τόσες πολλές οι ερωτήσεις/απαντήσεις που δεν βγάζω άκρη πλέον:) α και κάτι άλλο. μπορεί να μου πει κάποιος έστω μέσω pm ποιο είναι επιτέλους αυτό το γνωστό μαγαζάκι...:X ευχαριστώ τα widgets απλα τα περνας σε ενα φακελο και πατας δυο φορες πανω του και κανει αυτοματα εγκατασταση.αλλιως πατας επιλογες και το κανεις απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 σ'ευχαριστώ sani boy. θα το δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raiden5 Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 τελικα ειχαμε πηξει στα bugs του n97 που με εκαναν να το πουλησω. τωρα που ειχα στραφει στο i8910 και ημουν ετοιμος να το αγορασω,διαβαζω ολα αυτα και αγανακτω. τελικα θα βγαλει καμμια εταιρεια κανενα κινητο αφης χωρις προβληματα και χωριs να ειμαστε οι επισημοι δοκιμαστες; αμφιβαλλω προς το παρον. δεν ξερω τι να παρω. Δεν νομίζω οτι μπορούν να συγκριθούν τα 300+ bugs του ν97 με τα 4-5 προβλήματα που μπορεί να έχει το omnia hd...εξάλλου τα περισσότερα όπως το ηχείο που δεν δουλεύει,η η οθόνη με τα pixel είναι κατασκευαστικά ελλατωματα κ οχι θεμα firmware όπως στο n97 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Στη δική μου συσκευή πάντως,όπως και στης κοπέλας μου αλλά και σε ενός φίλου μου,δεν υπάρχουν τα εν λόγω ελαττώματα.Όλα φυσιολογικά,με εξαίρεση κάποια κολληματάκια του λογισμικού,για τα οποία κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι μέχρι να βγει αναβάθμιση.Οπότε,ίσως μιλάμε για συγκεκριμένη παρτίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Εγώ όπως και σε ένα φίλο μου απ'όλα τα προβλήματα που ακούγονται μόνο τα λευκά pixels αντιμετωπίζουμε όπου έγω έχω περί τα 7 και ο φίλος μου 3. Σίγουρα όμως μία αναβάθμιση θα δώσει ένα φρεσκάρισμα στο κινητό. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 ελπιζω να ερθει αυτη η αναβαθμιση και στα ελληνικα. http://www.gsmarena.com/nokia_n97_and_samsung_omnia_hd_to_get_major_firmware_updates-news-1112.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkrom Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Παιδιά αυτό με τα λευκά pixels είναι πρόβλημα; Αν το στείλω πίσω θα μου το αντικαταστήσουν; Ρωταω επειδή είμαι μέσα στις 7 μέρες που ισχύει η αντικατάσταση από τη Vodafone. Αν είναι να το στείλω αλλά θέλω να ξέρω σίγουρα, μη περιμένω μια εβδομάδα και… και έρθει πίσω το ίδιο. Παράθεση DiMkRoM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sani_boy Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Παιδιά αυτό με τα λευκά pixels είναι πρόβλημα; Αν το στείλω πίσω θα μου το αντικαταστήσουν; Ρωταω επειδή είμαι μέσα στις 7 μέρες που ισχύει η αντικατάσταση από τη Vodafone. Αν είναι να το στείλω αλλά θέλω να ξέρω σίγουρα, μη περιμένω μια εβδομάδα και… και έρθει πίσω το ίδιο. θα σου στειλουν καινουργιο συμφωνα με τους κανονισμους τους.εμενα 2-7 μερες μου ειπαν θα κανει.υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να σου στειλουν το ιδιο με αναβαθμιση αλλα μην ανυσηχεις τα κοιτανε πρωτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizad Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 ρε παιδιά...πάω να κάνω βιντεοκλήση και όλο μου την απορίπτει..και 3G cosmote εχω και στο συμβόλαιο μου έσω την δυναντότητα για βιντεοκλήσεις...γιατι μου τις αποριπτει? Παράθεση ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 ρε παιδιά...πάω να κάνω βιντεοκλήση και όλο μου την απορίπτει..και 3G cosmote εχω και στο συμβόλαιο μου έσω την δυναντότητα για βιντεοκλήσεις...γιατι μου τις αποριπτει? Έχεις ελέγξει αν ο άλλος με τον οποίον θέλεις να "συνομιλήσεις" έχει αυτή τη δυνατότητα (έχει δηλαδή 3g τηλέφωνο αλλά και σήμα 3g στην περιοχή που βρίσκεται - ίσως να χρειάζεται επίσης να έχει ενεργοποιήσει και στο δικό του δίκτυο τις βιντεοκλήσεις στο τηλέφωνό του)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkrom Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 θα σου στειλουν καινουργιο συμφωνα με τους κανονισμους τους.εμενα 2-7 μερες μου ειπαν θα κανει.υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να σου στειλουν το ιδιο με αναβαθμιση αλλα μην ανυσηχεις τα κοιτανε πρωτα... Εσένα τι πρόβλημα είχε; Εγώ θα πάω να το δώσω τελικά αύριο και ότι γίνει, αν και έχω ξενερώσει πάρα πολύ. Παράθεση DiMkRoM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Εσένα τι πρόβλημα είχε; Εγώ θα πάω να το δώσω τελικά αύριο και ότι γίνει, αν και έχω ξενερώσει πάρα πολύ.[/quote Πριν το δώσεις ίσως καλό θα ήταν να τσεκάρεις αν πρόκειται για καμμένα pixels ή ίσως "υπερευαισθησία" του αισθητήρα της κάμερας. Κοίταξε δηλαδή αν τα pixels που βλέπεις αλλάζουν θέση όταν μειώσεις την ανάλυση της κάμερας. Αν αυτό συμβαίνει μάλλον πρόκειται για υπερευαισθησία και όχι για καμμένο pixel καθώς στην τελευταία περίπτωση το "καμμένο" pixel δεν θα άλλαζε θέση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 παιδια πως μπορω να βαλω μονιμα το anti shake στη καμερα κ βιντεο..γιατι μετα απο λιγο παλι μου απενεργοποιειται!με την ρωσικη αναβαθμιση τι αλλαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sani_boy Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Εσένα τι πρόβλημα είχε; Εγώ θα πάω να το δώσω τελικά αύριο και ότι γίνει, αν και έχω ξενερώσει πάρα πολύ. εμενα εξαφανιστηκαν τα widgets και απτην οθονη και απτο menu! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Υπάρχει κάποιος με το γνωστό πρόβλημα των λευκών και διάσπαρτων pixels στην οθόνη το οποίο λύθηκε (και πως) ή αντικαταστάθηκε η συσκευή του ακόμη και μετά την έλευση των πρώτων 7 ημερών (DOA); Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Υπάρχει κάποιος με το γνωστό πρόβλημα των λευκών και διάσπαρτων pixels στην οθόνη το οποίο λύθηκε (και πως) ή αντικαταστάθηκε η συσκευή του ακόμη και μετά την έλευση των πρώτων 7 ημερών (DOA); Φιλε εγω στο service το εχω παει. Την επομενη βδομαδα το περιμενω! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Φιλε εγω στο service το εχω παει. Την επομενη βδομαδα το περιμενω! Σου είπανε ότι επισκευάζεται το συγκεκριμένο πρόβλημα ή πάμε και καλά ψάχνοντας και βλέπουμε; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Θα σου πω σιγουρα την ερχομενη εβδομαδα αλλα δεν βρισκω το λογω γιατι πιστευετε οι πιο πολυ οτι ειναι φυσιολογικο.Ναι το κανουν και καμερες αλλα δεν παυει να ειναι προβλημα!Το να δινω 600 ευρω για μια συσκευη που ειναι για video και να μου εμφανιζει λευκες κηλιδες ε οχι δεν το δεχομαι... Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabio Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 δεν καταλαβαινω το "δεν το δεχομαι" σε χαμηλο φως και μεγαλο iso τετοια στιγματα εμφανιζουν κανονικες φωτογραφικεσ μηχανες αξιας πολλαπλασιας του 8910 . εδωσε 600 ευρω για κατι που κανει λιγο απ ολα. αν περιμενες να παει τη θεση φωτογραφικης μηχανης το κινητο τοτε εκανες κακη επιλογη καλως η κακως και η πιτα ολοκληρη και ο σκυλος χορτατος δεν γινεται. μεγαλο iso - κοκοι. δεν σ`αρεσουν οι κοκοι? μειωσε το iso και βελτιωσε τον φωτισμο και λιγο φως , και χαμηλο iso και γρηγορο κλυστρο πολυ απλα δεν γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 τα προβληματα οποιασδηποτε συσκευης δεν πρεπει να καλυπτονται με την φραση "κανει λιγο απ'ολα",αλλα να ανδεικνυονται ωστε οι υποψηφιοι αγοραστες να γνωριζουν πριν αγορασουν. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Φιλε μου αυτο που τονιζω ειναι οτι σε μερικα hd το κανει σε αλλα δεν το κανει. Αρα δεν ειναι θέμα κινητού αλλά hardware. Και εννοειται οτι δεν αγορασα κινητο για να μου αντικαταστησει την ψηφιακη μου μηχανή γιατι εχω dslr για αυτη την χρηση! Και να τονισω οτι αυτο γινεται σε video και οχι σε φωτογραφια! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 δεν εχω αντιρρηση,αλλα επειδη τωρα τελευταια εχω διαπιστωσει μετα απο αγορες σε κινητα π.χ. νοκια ,οτι απο τοτε που ασχοληθηκαν με οθονες αφης βγαζουν στην αγορα τις συσκευες τους χωρις να τις εχουν επιμελως τελειοποιησει ειτε σε hardware ειτε σε software και τις τρωμε στην μαπα εμεις τα πειραματοζωα τους,εχω αγανακτησει . δυστυχως το προβλημα ειναι οτι αυτο συμβαινει με ολες τις εταιριες και αυτο ειναι κοροιδια προς τον πελατη. ασε την κοροιδια που τρωει απο τον εδω αντιπροσωπο οταν παει μετα απο καποιο προβλημα το κινητο του για να βρει λυση και τον γραφουν κανονικα. για ολα τα ανωτερω και για πολλα αλλα θεωρω οτι φταιμε και εμεις που γινομαστε φανς της ταδε εταιρειας και μας αρκει να εχουμε απλως την συσκευη και κοιταμε να δικαιολογουμε τις παραλειψεις και τα προβληματα τους. ετσι δεν βοηθαμε να λυθουν τα προβληματα αλλα τα διαιωνιζουμε. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 παντως με το κολπο που ανεφερε ο φιλος στο ποστ 3211 για την μπαταρια με το garmin , η μπαταρια κραταει σουπερ. ενω με μικρη χρηση κραταγε 2-2,5 μερες τωρα το εχω φορτωσει απο τριτη μεσημερι και εχει ακομη 85% μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 παντως με το κολπο που ανεφερε ο φιλος στο ποστ 3211 για την μπαταρια με το garmin , η μπαταρια κραταει σουπερ. ενω με μικρη χρηση κραταγε 2-2,5 μερες τωρα το εχω φορτωσει απο τριτη μεσημερι και εχει ακομη 85% μπαταρια. Φιλε μου δεν υπαρχει Post 3211!!!! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 δεν εχω αντιρρηση,αλλα επειδη τωρα τελευταια εχω διαπιστωσει μετα απο αγορες σε κινητα π.χ. νοκια ,οτι απο τοτε που ασχοληθηκαν με οθονες αφης βγαζουν στην αγορα τις συσκευες τους χωρις να τις εχουν επιμελως τελειοποιησει ειτε σε hardware ειτε σε software και τις τρωμε στην μαπα εμεις τα πειραματοζωα τους,εχω αγανακτησει . δυστυχως το προβλημα ειναι οτι αυτο συμβαινει με ολες τις εταιριες και αυτο ειναι κοροιδια προς τον πελατη. ασε την κοροιδια που τρωει απο τον εδω αντιπροσωπο οταν παει μετα απο καποιο προβλημα το κινητο του για να βρει λυση και τον γραφουν κανονικα. για ολα τα ανωτερω και για πολλα αλλα θεωρω οτι φταιμε και εμεις που γινομαστε φανς της ταδε εταιρειας και μας αρκει να εχουμε απλως την συσκευη και κοιταμε να δικαιολογουμε τις παραλειψεις και τα προβληματα τους. ετσι δεν βοηθαμε να λυθουν τα προβληματα αλλα τα διαιωνιζουμε. Στον fabio πηγαινε το σχολιο xolloth!!! Προσωπικα δεν ειμαι fan καμιας εταιρειας απλα επιλεγω το προιον που ανταποκρινεται καλυτερα στις αναγκες μου! Τωρα αν η samsung και η καθε samsung δεν παρεχει σωστο service αναβαθμισεις κτλπ εννοειται οτι δεν προκειται να ξαναπλησιασεις κινητο της εν λογω εταιρειας! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts