EchiDNA Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Το πηρα και εγω σημερα και συμφωνω με ολους οτι ειναι καταπληκτικο τηλεφωνο και οχι μονο.2 ερωτησεις Αν υπαρχει καλωδιο tv out και φορτιστης αυτοκινητου:) Αν έχεις κανένα καλώδιο TV out από Nokia παίζει μια χαρά (όχι βέβαια σε HD ανάλυση) ;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 4. Ο ηχος απο το βιντεο ειναι χειροτερος και απο το 3650... :/ Για το συγκεκριμενο θα προτεινα ενα καλο converter με επιλογη normalizer η καποια επιλογη για audio volume εχω κανει αρκετες δοκιμες και διαπιστωσα θεαματικη αλλαγη οταν εβαλα επιλογη audio volume 200% (η αναλογα το βιντεο και παραπανω) σε σχεση με τον original ηχο προτεινω τον παρακατω converter http://www.aone-media.com/videoconverter.htm η αυτη τη λυση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2843528#post2843528 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Παιδες, μετα απο 2 μερες χρηση εχω να πω οτι τα περιμενα λιγο καλυτερα τα πραγματα... Δεν μπορω να πω οτι ειμαι απογοητευμενος, παρα μπερδεμενος... Ισως φταιει οτι εχω αιωνες να πιασω symbian κινητο στα χερια μου και οτι τελευταια επαιζα συνεχεια με το iphone της κολλητης μου... αλλα: 1. το ndrive κανει κανα δυο μερες να βρει δορυφόρο... (Αν βρει) 2. Ο explorer του κινητου δν μου κανει καμια απολυτως αισθηση (εδω κολλαει το iphone που ελεγα παραπανω...) κατεβασα οπερα, οπερα μινι και digia και δεν δουλευει κανενα. κολλανε και με πετανε και τα τρια... (εδω ισως φταιω εγω και θα ηθελα μια βοηθεια σας παρακαλω) 3. Απο σημα δεν τα πηγαινουμε πολυ καλα... σε συγκριση με μερη που ειχα καμπανα στο προηγουμενο κιν μου 4. Ο ηχος απο το βιντεο ειναι χειροτερος και απο το 3650... :/ Το ξερω οτι όλα αυτα διορθόνονται και προσπαθω να διαβασω αυτο το thread και αυτο με τις εφαρμογές αλλα θα εκτιμουσα και την βοηθεια σας... Σε ολα τα υπολοιπα το κινητο φυ-σα-ει... ειναι γρηγορο, πολυ responsive... Αν διορθωσω και αυτα θα ειμαι πολυ ευτυχισμενος νομιζω :) Να σου πω και εγω που τα χω και τα 2 και τα συγκρινω καθημερινα; Και τα 2 για μενα ειναι αναντικαταστατα στους τομεις τους.. 1. Σε 10 δευτερα μ.ο εχω στιγμα.. Και μετεπειτα δουλευει ρολοι.. 2. Εαν υπηρχε κινητο που μπορουσε να συγκριθει με το iphone σε θεμα surfing τοτε θα μιλουσαμε σε αλλη βαση.. Αλλα συνυπολογισε επισης οτι εχει και flash support..Οτι κολλαει κολλαει ο browser και αρκετα.. Αλλα δεν με εχει πεταξει ποτε εξω.. Περιεργο γιατι το ακουω απο αρκετους αυτο.. 3. Αυτο ξαναπεστο.. Οπως πολυ σωστα ειχε πει καποιος.. Ο πρωταρχικος ρολος ενος κινητου.. Ειναι να κανει κλησεις.. Απαραδεκτο για κινητο τετοιας εμβελειας.. 4. Ο ηχος απο την εγγραφη του βιντεο εννοεις; Ειναι γνωστο προβλημα που επιλυεται αν περασεις αλλη ρομ ξενη... Αν δεν θελεις να μπλεκεις με τετοια περιμενε την νεα ελληνικη ρομ.. Γενικοτερα για μενα το bottleneck του κινητου ειναι το symbian.. Μακαρι οι symbian devs να δουν το 8910 σαν κατι ξεχωριστο οπως και ειναι και να αναπτυξουν και εφαρμογες που θα αξιοποιουν τις δυνατοτητες του.. Γιατι αν περιμενουμε απο τις εφαρμογες για τα ν97,5800 την κατσαμε την boat.. Πολυ πισω σε θεμα hardware.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faze Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Να σου πω και εγω που τα χω και τα 2 και τα συγκρινω καθημερινα; Και τα 2 για μενα ειναι αναντικαταστατα στους τομεις τους.. 1. Σε 10 δευτερα μ.ο εχω στιγμα.. Και μετεπειτα δουλευει ρολοι.. 2. Εαν υπηρχε κινητο που μπορουσε να συγκριθει με το iphone σε θεμα surfing τοτε θα μιλουσαμε σε αλλη βαση.. Αλλα συνυπολογισε επισης οτι εχει και flash support..Οτι κολλαει κολλαει ο browser και αρκετα.. Αλλα δεν με εχει πεταξει ποτε εξω.. Περιεργο γιατι το ακουω απο αρκετους αυτο.. 3. Αυτο ξαναπεστο.. Οπως πολυ σωστα ειχε πει καποιος.. Ο πρωταρχικος ρολος ενος κινητου.. Ειναι να κανει κλησεις.. Απαραδεκτο για κινητο τετοιας εμβελειας.. 4. Ο ηχος απο την εγγραφη του βιντεο εννοεις; Ειναι γνωστο προβλημα που επιλυεται αν περασεις αλλη ρομ ξενη... Αν δεν θελεις να μπλεκεις με τετοια περιμενε την νεα ελληνικη ρομ.. Γενικοτερα για μενα το bottleneck του κινητου ειναι το symbian.. Μακαρι οι symbian devs να δουν το 8910 σαν κατι ξεχωριστο οπως και ειναι και να αναπτυξουν και εφαρμογες που θα αξιοποιουν τις δυνατοτητες του.. Γιατι αν περιμενουμε απο τις εφαρμογες για τα ν97,5800 την κατσαμε την boat.. Πολυ πισω σε θεμα hardware.. Θα συμφωνησω μαζι σου φιλε μου οτι χρειαζεται υπομονη στο θεμα των εφαρμογών και fingers crossed να γινουν ολα οπως λες αν και για να ειμαστε ρεαλιστες ειναι πολυυυυ νωρις ακομα.... Παντως αν πρεπει να ειμαστε περηφανοι ολοι στο φορουμ ειναι οτι ο ενας βοηθα τον αλλον σε πολυ μεγαλο βαθμο και γινεται δουλεια ετσι... Εγω για παραδειγμα που δν το κατεχω καλα το σπορ και την βγαζω την ακρη μου.. :lol: αντε να δουμε πουθενα εφαρμογες αποκλειστικα για ομνια και τι στον κοσμο :D Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Προφανως εχεις Vista, ακου λοιπον, θα κανεις δεξι κλικ πανω στην εφαρμογη και θα πατησεις την δευτερη επιλογη που λεει εγκατασταση σαν διαχειριστης, και ολα καλα. οκ ευχαριστω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Το πηρα και εγω σημερα και συμφωνω με ολους οτι ειναι καταπληκτικο τηλεφωνο και οχι μονο.2 ερωτησεις Αν υπαρχει καλωδιο tv out και φορτιστης αυτοκινητου:) υπαρχουν και τα δυο. φορτιστη πηρα απο το ebay. καλωδιο χρησιμοποιω για την τηλεοραση του νοκια 5800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Μην περιμένετε να κυκλοφορήσουν εφαρμογές που να αξιοποιούν στο έπακρο το hardware του HD. Πόσο μάλλον όταν η ίδια η εταιρία έχει δηλώσει ότι θα είναι η τελευταία συσκευή που θα βασίζεται στο συγκεκριμένο λειτουργικό. Πάντως, αν και νωρίς ακόμα, σε επίπεδο εφαρμογών, είναι σχετικά καλά τα πράγματα. Το κυριότερο είναι να κυκλοφορήσει η ελληνική αναβάθμιση γιατί, προς το παρόν, η συσκευή πάσχει σε καίρια σημεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 υπαρχουν και τα δυο. φορτιστη πηρα απο το ebay. καλωδιο χρησιμοποιω για την τηλεοραση του νοκια 5800. Ο φορτιστής αυτοκινήτου που πήρες είναι ο γνήσιος της Samsung; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Ο φορτιστής αυτοκινήτου που πήρες είναι ο γνήσιος της Samsung; οχι δεν πηρα τον οριτζιναλ της σαμσουνγ. απο αγγλια μου ηρθε ,φορτωνει μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atoncon Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 3. Αυτο ξαναπεστο.. Οπως πολυ σωστα ειχε πει καποιος.. Ο πρωταρχικος ρολος ενος κινητου.. Ειναι να κανει κλησεις.. Απαραδεκτο για κινητο τετοιας εμβελειας.. Δυστυχώς για να πετύχεις SAR κάτω από 0,5 θα χάσεις σε πομποδέκτη... Για την ώρα αυτά τα δύο δεν πολυσυμβιβάζονται... Παράθεση "DESCRIBO ERGO SUM - AΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Τελικά οι χάρτες και το πρόγραμμα πλοήγησης εγκαθίστανται μόνο στην κάρτα ή και στη μνήμη του τηλεφώνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 στην μνήμη του τηλεφώνου που τα εγκατέστησα δεν δούλεψαν πάντως.παιδία πως μπορύμε να δούμε τισ μπάρες για την ένταση σήματος gps?δεν μπορώ να το βρώ με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Σε επικοινωνία που είχα πριν λίγο με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Samsung (801-11-64000), και σε σχετική μου ερώτηση για το νέο firmware (ελληνική rom) και ποτε να την αναμένουμε, μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα!:blink: και ότι αν κυκλοφόρησε σε κάποιες άλλες χώρες νεότερο είναι προφανώς λόγω κάποιων ιδιαιτεροτήτων των συγκεκριμένων χωρων! Ειλικρινά εύχομαι να μην είχε καλή ενημέρωση η συγκεκριμένη κυρια, διότι διαφορετικά θα μιλάμε για επιλεκτική αντιμετώπιση των πελατών από χωρα σε χωρα..:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Σε επικοινωνία που είχα πριν λίγο με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Samsung (801-11-64000), και σε σχετική μου ερώτηση για το νέο firmware (ελληνική rom) και ποτε να την αναμένουμε, μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα!:blink: και ότι αν κυκλοφόρησε σε κάποιες άλλες χώρες νεότερο είναι προφανώς λόγω κάποιων ιδιαιτεροτήτων των συγκεκριμένων χωρων! Ειλικρινά εύχομαι να μην είχε καλή ενημέρωση η συγκεκριμένη κυρια, διότι διαφορετικά θα μιλάμε για επιλεκτική αντιμετώπιση των πελατών από χωρα σε χωρα..:worry: πολλες φορες δεν ξερουν τι παιζει. εχω ρωτησει και εγω και μου ειπαν πραγματα που δεν ευσταθουσαν. οποτε μην το παιρνεις και πολυ τοις μετρητοις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 πολλες φορες δεν ξερουν τι παιζει. εχω ρωτησει και εγω και μου ειπαν πραγματα που δεν ευσταθουσαν. οποτε μην το παιρνεις και πολυ τοις μετρητοις. Για να ειμαι ειλικρινης (και το ειπα και στην συνομιλια που ειχα) δεν το πηρα τις μετρητοις! Δηλαδη τι να δεχθω οτι ειναι ιδιαιτεροτητα καποιων χωρων το θεμα π.χ του AMR ηχου στο video recording? Ειναι αυτονοητο οτι αφορα ολους τους κατοχους. Αλλωστε η ιδια η Samsung επιλήφθηκε του θεματος αντικαταστωντας το με AAC. Aπλα πιστευω οτι για καποιο λογο δεν εχουν ενημερωθει ακομα στο τμημα εξυπηρετησης για την νεα αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenbast Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 μία σύντομη ερώτηση και από μένα η τηλεόραση t220hd που έδιναν με το omnia hd, παίζει και αναλογικά κανάλια (mega,ant1,net κλπ) ή μόνο ψηφιακά? γιατί στις προδιαγραφές της γράφει για digital tv tuner και μόνο αυτό... Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 παιζει τα παντα Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Δυστυχώς για να πετύχεις SAR κάτω από 0,5 θα χάσεις σε πομποδέκτη... Για την ώρα αυτά τα δύο δεν πολυσυμβιβάζονται... Η τιμή του SAR σε καμία περίπτωση δε συσχετίζεται με την ποιότητα λήψης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atoncon Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Η τιμή του SAR σε καμία περίπτωση δε συσχετίζεται με την ποιότητα λήψης. Κι όμως , από τη στιγμή που το SAR αποτελεί μέτρηση απορροφούμενης ακτινοβολίας, ακτινοβολίας που σχετίζεται άμεσα από την ισχύ του πομποδέκτη κατά την προσπάθεια του να συνδεθεί με τον σταθμό, λογικό είναι η προσπάθεια επίτευξης χαμηλής ακτινοβολίας ακόμα και κατά την μέγιστη ένταση σύνδεσης να επηρεάζει την ποιότητα-δυνατότητα λήψης-αποστολής του πομποδέκτη... Που κάνω λάθος στο πιο πάνω? ΥΓ.Μιλάω φυσικά για σοβαρές εταιρίες παραγωγής ηλεκτρονικών και όχι τυχαίων κινέζικων φασον... Παράθεση "DESCRIBO ERGO SUM - AΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 ξερουμε ποτε θα ερθει το samsung appstore? widgets απο που κατεβαζετε? Κανενα προγραμμα weather που να φαινεται στη αρχικη οθονη, υπαρχει? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kompokompo Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Παιδιά γεια σας.Μετά από 11 χρόνια παράτησα την cosmote και την nokia εξαιτίας αυτού του κινητού και νομίζω πως άξιζε ο κόπος , όλα τα λεφτά η οθόνη, φώτο και βίντεο σούπερ, μοναδική παραφωνία ο ήχος του βίντεο και το browsing στο internet(σε εμένα τουλάχιστον κολάει αρκετά συχνά και με πετάξει έξω). Μερικές απορίες τώρα: 1.Σχετικά με τις unsigned εφαρμογές ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος , η διαδικασία με τα πιστοποιητικά ή το χακάρισμα της συσκευής? 2.Για την εγκατάσταση του ndrive γράφει στις οδηγίες τοποθετείστε την κάρτα στο τηλέφωνο αλλά η κάρτα αυτή δεν μπαίνει στο τηλέφωνο γιατί είναι MMD. Τι κάνουμε λοιπόν? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Παιδιά γεια σας.Μετά από 11 χρόνια παράτησα την cosmote και την nokia εξαιτίας αυτού του κινητού και νομίζω πως άξιζε ο κόπος , όλα τα λεφτά η οθόνη, φώτο και βίντεο σούπερ, μοναδική παραφωνία ο ήχος του βίντεο και το browsing στο internet(σε εμένα τουλάχιστον κολάει αρκετά συχνά και με πετάξει έξω). Μερικές απορίες τώρα: 1.Σχετικά με τις unsigned εφαρμογές ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος , η διαδικασία με τα πιστοποιητικά ή το χακάρισμα της συσκευής? 2.Για την εγκατάσταση του ndrive γράφει στις οδηγίες τοποθετείστε την κάρτα στο τηλέφωνο αλλά η κάρτα αυτή δεν μπαίνει στο τηλέφωνο γιατί είναι MMD. Τι κάνουμε λοιπόν? Ευχαριστώ. καλησπερα. εγω γι' αυτο 'εφυγα' απο τα windows mobile :D 1. εγω παντως να το χακαρω δεν μπορεσα. εαν μπορεσε κανεις να μας πει με ποιον τροπο. 2. αυτο δεν ειναι καρτα mmc αλλα ο ανταπτορας για να μπορεις να βαζεις την καρτα σε card reader. δες λιγο καλυτερα και θα δεις πως απο κατω βγαινει η micro sd :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Βασικά, για signing εφαρμοφών υπάρχουν πληροφορίες στα παρακάτω links... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227176 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230114 Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omn1a Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 汉语/漢語汉语/漢語汉语/漢語汉语/漢語 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipapado1 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 γεια σας..πως μπορω να μειωσω την μνημη του κινητου μου ομνια γιατι μου λεει οτι δεν εχω ελευθερα πολλα και δεν μπορω να ανοιγω προγραμματα?ποια προγραμματα πρεπει να σβησω?παταω να ανοιξω προγραμματα και δεν κανει τιποτα το κινητο μου(λες και δεν πατησα)περιεργα συμπεριφερεται...φταει η μνημη ή κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts