mirrorofsorrow Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Απ' όσο ξέρω, αγοράζεις την εφαρμογή και σου δίνουν τους χάρτες με τις αναβαθμίσεις τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 καλοριζικα!! στο πλαισιο το πηρες με συνδεση η σκετη συσκευη και σου εδωσαν tv?? Με σύνδεση φυσικά θα το πήρε.Τι κέρδος θα είχανε αλλιώς για να του δώσουν τηλεόραση?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Καλα ρε παιδιά, 600 ευρώ για το κινητό !!!! :X:mad::mad::mad: Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Δεν χρεώνεσαι γιά το NDrive. Σου στέλνουν αυτοί τον κωδικό. Το θέμα είναι ότι ακόμα και εγκατάσταση που του έκανα πάλι ήθελε τη κάρτα μέσα. Πως μπορώ να το γλυτώσω αυτό επειδή είναι προφανώς άβολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 με παγιο ανω των 45 ευρω σου δεινουν tv διαφορετικα μια καρτα msd! με παγιο 77Ε σου δινουνε tv. πειτε εντυπωσεις παιδια, απο foto/video?? μεγεθος βολικο?? :D:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 με παγιο 77Ε σου δινουνε tv. πειτε εντυπωσεις παιδια, απο foto/video?? μεγεθος βολικο?? :D:D Με παγιο ανω των 45 ευρω δινουνε την tv.. Απλα με παγιο 75 ευρω και ανω η συσκευη βγαινει δωρεαν ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alvi Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Με την καινουρια αναβαθμιση τι κανουμε,πως την περναμε?Συνδεω το κινητο με το pc studio7 και δεν βγαινει κατι που να παραπεμπει σε αναβαθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Πήρα το OmniaHD και είχε μαζί σε SD το NDrive. Το θέμα είναι ότι γιά να δουλέψει θέλει και τη κάρτα μέσα πράγμα εντελώς άβολο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το μεταφέρω στην εσωτερική μνήμη να ξεφπρτωθώ τη κάρτα? Οταν το κάνω εγκατάσταση και βγάζω τη κάρτα μου βγάζει μήνυμα Unable to create the data path. Επιπλέον όταν πάω να κάνω εγκατάσταση το Pips_Samsung....sis μου λέει ότι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με το τηλέφωνό μου!!! Το ίδιο και όταν κάνω το Pips_Nokia....sis. Μόνο κατευθείαν από το NDrive.sis δείχνει να υπάρχει κάποια αντίδραση αλλά όχι σπουδαία πράγματα. Μετά θέλει πάλι τη κάρτα μέσα γιά να δουλέψει. Τι κάνουμε εδώ ρε λεβέντες? Υπάρχει κάποια λύση? Επιπλέον μιά και το αναφέρει ο παραπάνω φίλος. Οταν του βάζω μέσω PC Studio 7 να βρει αν υπάρχει αναβάθμιση λογισμικού μου λέει ότι το τηλέφωνο δεν είναι συμβατό με την εφαρμογή!!!! Τι παίζει εδώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver007 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 φιλε georgema απο το πλαίσιο το πίρες το κινητό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Voda......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver007 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 το πήρα το κινητό εγκατέστησε το πρόγραμμα πλοήγησης απο την κάρτα. Αλλά δεν βρίσκει σήμα απο δορυφόρο τι να κάνω ??? Πάντως ανεβάζει θερμοκρασία. Καλή κάμερα. Για να πέξει divx θέλει ενεργοποίηση απο το ιnternet έπρεπαι να περάσει λίγος χρόνος για να κλειδώσει! Την πρώτη φορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAJ_ Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Βεβαίως. Οι χάρτες ανανεώνονται αλλά, αν δεν σε καλύπτουν, μπορείς να περάσεις το Garmin που έχει καταπληκτικούς χάρτες. Δεν ξερω τι κανω λαθος το 8910 δεν ειναι s60 και δεν διαβαζει τους χαρτες της Garmin.Γραφει οτι ειναι symbian os v 9.4 και δεν ειναι συμβατο.Τουλαχιστον εγω ετσι καταλαβα.Αν μπορει καποιος!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 με αυτες ακουγεται πιο δυνατα και καθαρα. Το πήρα σήμερα κι εγω...:D:D:D Αυτές οι ρυθμίσεις για τον ήχο πως γίνονται ? Πατάω τον κωδικό στο πληκτρολόγιο που κάνεις κλήσεις, πατάω το πλήκτρο της κλήσης αλλά δεν μου βγάζει τίποτα... Μου λέει το αίτημα δεν ολοκληρώθηκε...:( Τι κάνω ρε παίδες ??? Α και κάτι άλλο . . . Για το n-drive o 12ψήφιος αριθμός που αναφέρει που βρίσκεται και δεν τον βρίσκω... ??? Θα σκάσω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Το πήρα σήμερα κι εγω...:D:D:D Αυτές οι ρυθμίσεις για τον ήχο πως γίνονται ? Πατάω τον κωδικό στο πληκτρολόγιο που κάνεις κλήσεις, πατάω το πλήκτρο της κλήσης αλλά δεν μου βγάζει τίποτα... Μου λέει το αίτημα δεν ολοκληρώθηκε...:( Τι κάνω ρε παίδες ??? εγω ακολουθησα τις οδηγιες που λεει ο φιλος. και μπηκα σαν αντμιν και τις εκανα. Δεν ξερω τι κανω λαθος το 8910 δεν ειναι s60 και δεν διαβαζει τους χαρτες της Garmin.Γραφει οτι ειναι symbian os v 9.4 και δεν ειναι συμβατο.Τουλαχιστον εγω ετσι καταλαβα.Αν μπορει καποιος!!!!!!! εγω προχθες περασα την εκδοση 5.00.50 και τον τελευταιο χαρτη 3 σε 1. και δουλευει μια χαρα. τις οδηγιες που εχει και στην αρχικη σελιδα ακολουθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver007 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 εγω ακολουθησα τις οδηγιες που λεει ο φιλος. και μπηκα σαν αντμιν και τις εκανα. εγω προχθες περασα την εκδοση 5.00.50 και τον τελευταιο χαρτη 3 σε 1. και δουλευει μια χαρα. τις οδηγιες που εχει και στην αρχικη σελιδα ακολουθησα. πως μπένεισ σαν admin δεν κατάλαβα και δεύτερον πως έβαλες τον χάρτη αφού δεν υπάρχει link edw http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228594 και κατι ακόμα τα quick office θέλουν αγορά... τι θα κάνουμε με αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAJ_ Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 εγω ακολουθησα τις οδηγιες που λεει ο φιλος. και μπηκα σαν αντμιν και τις εκανα. εγω προχθες περασα την εκδοση 5.00.50 και τον τελευταιο χαρτη 3 σε 1. και δουλευει μια χαρα. τις οδηγιες που εχει και στην αρχικη σελιδα ακολουθησα. Ποια ειναι η αρχικη σελιδα που λες? Αν μπορεις να μου στειλεις ενα pm με το link. Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Να ρωτήσω κατι ακόμα . . . Έκανα τις αλλαγές εν τέλει για τον ήχο πιο πάνω αλλά σ'εσάς παίζει το κάτω ηχείο του κινητού όταν βάζετε ένα κομμάτι να παίξει στον media player ??? Υφίσταται τελικά ηχείο εκει ή έχω κάνει λάθος ??? Thank's !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Ποια ειναι η αρχικη σελιδα που λες? Αν μπορεις να μου στειλεις ενα pm με το link. Ευχαριστω!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193327 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAJ_ Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193327 Φιλαρακο 8α μου στειλεις σε παρακαλω ενα πμ με τα λινκς για να κατεβασω τν εκδοση που λες επειδη δν εμφανιζονται στην αρχικη σελιδα ...σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver007 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Φιλαρακο 8α μου στειλεις σε παρακαλω ενα πμ με τα λινκς για να κατεβασω τν εκδοση που λες επειδη δν εμφανιζονται στην αρχικη σελιδα ...σε ευχαριστω πολυ ουτε σε εμένα τα εμφανίζει!!! εαν σου ειναι ευκολο στείλε και σε εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Γιά τον φίλο που ρώτησε περί μπαταρίας. Χωρίς να πειράξω τίποτα από φωτισμό κλπ. και μόνο με 7 ώρες ραδιόφωνο και μισή ώρα GPS από πλήρως φορτισμένο το πρωί, τώρα είναι στη μιά γραμμούλα. Απογοητευτικό. Ελπίζω με συνεχόμενες φορτίσεις-εκφορτίσεις να φτιάξει το πράγμα. Σε αυτά που ρώτησα παραπάνω έχει κανείς απάντηση. Οσοι βάλανε το NDrive το γνήσιο που έρεται με τη συσκευασία. Σας εγκαταστάθηκε κανονικά? Επειδή εμένα μου έβγαλε ότι είναι ασύμβατο με τη συσκευή ασχέτως αν εγκαταστάθηκε μετά. Δουλεύει μόνο με τη κάρτα μέσα? Και μιά τελευταία ερώτηση. Χάρτες γιά το Route66 εκτός από αγορά που αλλού βρίσκουμε? τέλος στείλτε και σε μένα κανένα link που βρίσκουμε προγράμματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pneuma1629398144 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 τον ηχο του βιντεο το εφτιαξαν?τι λεει?γενικα ειναι γρηγορο?απο μενου?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Δεν ξερω τι κανω λαθος το 8910 δεν ειναι s60 και δεν διαβαζει τους χαρτες της Garmin.Γραφει οτι ειναι symbian os v 9.4 και δεν ειναι συμβατο.Τουλαχιστον εγω ετσι καταλαβα.Αν μπορει καποιος!!!!!!! Φυσικά και είναι Series 60 το i8910. Για την ακρίβεια είναι Series 60 5th Edition Symbian 9.4. Η έκδοση του Garmin 5.00.50 είναι κοινή για τις εκδόσεις 9.2-3 και 9.4. Οπότε, δεν τίθεται θέμα περί συμβατότητας. Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες του πρώτου ποστ του θέματος Garmin Maps Mobile™ XT, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. πως μπένεισ σαν admin δεν κατάλαβα και δεύτερον πως έβαλες τον χάρτη αφού δεν υπάρχει link edw http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228594 και κατι ακόμα τα quick office θέλουν αγορά... τι θα κάνουμε με αυτό ? Βρες και κατέβασε το Quickoffice Premier. :google: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Το παραγγειλα και γω σημερα στο παγιο των 77 για να παρω την τηλεοραση Το συμβολαιο για ενα χρονο δεν ειναι; Δεν ειδα πουθενα κατι και το θεωρησα φυσιολογικο για ενα χρονο σαυτο το παγιο Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Το παραγγειλα και γω σημερα στο παγιο των 77 για να παρω την τηλεοραση Το συμβολαιο για ενα χρονο δεν ειναι; Δεν ειδα πουθενα κατι και το θεωρησα φυσιολογικο για ενα χρονο σαυτο το παγιο ενα χρονο ειναι συνηθως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts