Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πώς ξέρεις ότι η Vodafone θα επέμβει στο μενού του τηλεφώνου και θα αφαιρέσει όλα όσα λες; Δώσε μας την πηγή σου σε παρακαλώ, για να κρίνουμε πόσο αξιόπιστη είναι...

Να δωσω ενα ολοκληρο CV μηπως?

Ή μηπως θελεις να σου δειξω το κινητο με αυτα να λειπουν? Διπλα μου το εχω ...

Μην τρελαθουμε κιολας... :mad:

Τελικά θα μας απαντήσει κανείς;

Αν το πάρουμε με αγγλικό μενού, μετά γίνεται να του περάσουμε ελληνικά;

H μονη διαθεσιμη προς το παρον εκδοση με ελληνικα ειναι αυτη για την συσκευη που υα κυκλοφορησει η vodafone . Δεν εχει κανενα vodafone live εικονιδιο κλπ μονο τις ελλειψεις που ανεφερα και πιο πανω .

Φανταζομαι , οτι αν καποιος βρει την εκδοση αυτη θα μπορει ανετα να την περασει και στην συσκευη . :)

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όσοι πάντως θέλουν να πάρουν την συσκευή τον πρώτο αυτό καιρό της κυκλοφορίας της, καλή κίνηση θα ήταν να το προμηθευτούν από εισαγωγέα (πχ e-click) και να του περάσουν ελληνικά. Πραγματικά, είναι η πρώτη φορά που προτείνω κάτι τέτοιο αλλά, στην περίπτωση του HD, δεν τίθεται θέμα ελληνικού πληκτρολογίου, καθώς δεν έχει, συν του ότι θα αποφύγουν τις πατατιές την Voda.

η καλυτερη λυση.

"δεν τίθεται θέμα ελληνικού πληκτρολογίου,καθώς δεν έχει"

συγγνωμη σε ποιο πληκτρολόγιο αναφέρεσαι?

ετσι όπως το γραφεις ειναι σαν να λες ότι δεν θα μπορουμε να γραψουμε ελληνικα...

φωτισε μας...

:-)

Επειδή και εγώ έχω μπερδευτεί με τα όσα γράφτηκαν .

Ας πούμε ότι δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό menu . Το Αγγλικό μια χαρά είναι .

Αυτό που θέλω είναι:

- Nα μπορώ να γράφω ελληνικά στο πληκτρολόγιο για π.χ. μηνύματα

- Nα μπορεί να διαβάσει από το Outlook τις επαφές που έχω synchronized με το HTC P3650 ώστε να μην χρειαστεί να τις ξαναγράφω

- Να μπορώ να περάσω νέες Επαφές , στα ελληνικά.

Αν μπορεί κάποιος να απαντήσει θα ήμουν υπόχρεος. :D

Η ζωή με το HTC P3650 δεν παλεύεται άλλο :angry:

Επειδή και εγώ έχω μπερδευτεί με τα όσα γράφτηκαν .

Ας πούμε ότι δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό menu . Το Αγγλικό μια χαρά είναι .

Αυτό που θέλω είναι:

- Nα μπορώ να γράφω ελληνικά στο πληκτρολόγιο για π.χ. μηνύματα

- Nα μπορεί να διαβάσει από το Outlook τις επαφές που έχω synchronized με το HTC P3650 ώστε να μην χρειαστεί να τις ξαναγράφω

- Να μπορώ να περάσω νέες Επαφές , στα ελληνικά.

Αν μπορεί κάποιος να απαντήσει θα ήμουν υπόχρεος. :D

Η ζωή με το HTC P3650 δεν παλεύεται άλλο :angry:

να συμπληρώσω?

- ελληνικά σε sms

- επεξεργασια ελληνικών εγγράφων σε office

- ελληνικο Garmin XT

:)

Παιδιά, από αυτούς που το έχουν μέχρι τώρα, έχει περάσει κανείς Ελληνικά?? Λειτουργεί κανονικά, ή θα έχουμε προβλήματα αναγνώρισης εγγύησης ή ασυμβασίας με software???

Απο το 9volto έχει κανείς εμπειρία??

Κάνει καλή δουλειά??

Παιδιά, από αυτούς που το έχουν μέχρι τώρα, έχει περάσει κανείς Ελληνικά?? Λειτουργεί κανονικά, ή θα έχουμε προβλήματα αναγνώρισης εγγύησης ή ασυμβασίας με software???

Απο το 9volto έχει κανείς εμπειρία??

Κάνει καλή δουλειά??

to 9volto κανει καλη δουλεια.

εχω ξεκλειδωσει εκει τηλεφωνα και εχω βαλει πιο παλια ελληνικο μενου.

Aυτοι που το πηραν τηρουν σιγη ιχθυος!!! ουτε μια φωτογραφια ουτε ενα mini rewie ουτε μια απαντηση στις ερωτησεις τι εγινε εμειναν αφωνοι απο το κινητο!!!

Παντως η βοδιφον θα το φερει στις 16 ιουλιου στα 599 μαζι με το navigon

Καντε καμια ερωτηση , να τις απαντησω , γιατι βαριεμαι να γραφω , αν και ο Mcde εγραψε μερικα πραγματακια πιο πανω :p

Θα το βγαλω και φωτογραφιες :)

Καντε καμια ερωτηση , να τις απαντησω , γιατι βαριεμαι να γραφω , αν και ο Mcde εγραψε μερικα πραγματακια πιο πανω :p

Θα το βγαλω και φωτογραφιες :)

Έχεις περάσει Ελληνικά???

από e-click ήρθε με ελληνικά?

κανονικοτατα???

πχ sms, πληκτρολογιο?

Οχι δεν το πηρα απο το e-click .

Ας μην ασχοληθουμε με που το βρηκα :)

Ελληνικο μενου εχει , ελληνικα στο πληκτρολογιο κανονικα , μεχρι και ελληνικη αναγνωριση στο handwrittng εχει :p

Το κακο ειναι οτι ειναι με το software της Vodafone γιατι μονο αυτο προς το παρον εχει ελληνικα . Δεν εχει παντως καμια ενοχλητικη παρεμβαση στο μενου περα απο τις ελλειψεις καποιων 3D animation και εφαρμογων . Κανενα vodafone live εικονιδιο .

(αυτο και προς απαντηση της ακυρης ερωτησης για τις πηγες μου πιο πανω... )

το μονο που απομένει ειναι να μάθουμε αν κάποια στιγμή

θα το φέρει κ η wind... (αλήθεια, που πρεπει να απευθυνθούμε

για να το μαθουμε???)

μην πάει χαμένη κ η επιδότηση....

;)

το μονο που απομένει ειναι να μάθουμε αν κάποια στιγμή

θα το φέρει κ η wind... (αλήθεια, που πρεπει να απευθυνθούμε

για να το μαθουμε???)

μην πάει χαμένη κ η επιδότηση....

;)

Επειδη η Samsung εχει την ... καλη παραδοση να τηρει τις αποκλειστικοτητες που δινει και επειδη το δηλωσαν ευθαρσως στην Wind , οι πιθανοτητες τεινουν να πλησιασουν το μηδεν . :worry:

Δηλαδή η βοδαφον θα είναι η πρώτη που θα το φέρει με Ελληνικά;

Και τι είπαμε ότι έχουν πετσοκόψει αυτή τη φορά; Μπορεί κάποιος να τα αναφέρει αναλυτικά;

Τουλάχιστον το ότι δεν θα έχει βοδαφον σημάδια απάνω και βοδαφον μενού μέσα είναι παρήγορο.

Κανείς άλλος που να έχει πάρει εξελληνισμένο από αλλού;

[sIGPIC][/sIGPIC]

οποτε... αγορά εκτος wind και ελληνικα αναγκαστικά α λα vodafone...

ή αλλο κινητο...

:worry:

Ή να περιμένουμε λίγο ακόμη για κάθε νέωτερο. Καλά καλά δεν βγήκε.... ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!

Θεωρώ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι το κινητό θα έρθει (έστω και ως εισαγωγή στυλ e-click) και σε άλλους που σίγουρα θα έχουν φροντίσει να του έχουν περάσει ελληνικά (αφού θα υπάρχει σίγουρα το ελληνικό ROM και χωρίς VODAFONE)... ας πούμε το ΠΛΑΙΣΙΟ.

Και στην τελική δεν αποκλείω και αυτόνομη κίνηση από την ίδια τη SAMSUNG εν Ελλάδι....

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Και στην τελική δεν αποκλείω και αυτόνομη κίνηση από την ίδια τη SAMSUNG εν Ελλάδι....

Η Ελληνικη αντιπροσωπεια της Samsung το εδωσε επισημα μονο στην Vodafone δεν ειναι καμια "εξυπναδα" απο αυτες που κανει η vodafone να αγοραζει συσκευες για τον ομιλο γενικα και να δινει και στην Ελληνικη . :confused:

"δεν τίθεται θέμα ελληνικού πληκτρολογίου,καθώς δεν έχει"

συγγνωμη σε ποιο πληκτρολόγιο αναφέρεσαι?

ετσι όπως το γραφεις ειναι σαν να λες ότι δεν θα μπορουμε να γραψουμε ελληνικα...

φωτισε μας...

Εννοώ ότι η συσκευή δεν έχει hardware πληκτρολόγιο, δηλαδή φυσικά πλήκτρα, όπως το Ν97 δηλαδή. Αυτό σημαίνει πως, η διαφορά ενός ελληνικού με ένα εισαγωγής, δεν είναι εντοπίσιμη από την εξωτερική του επιφάνεια.

Με το που περάσεις ελληνικά, φυσικά και θα μπορείς να γράφεις στα ελληνικά και να κάνεις τα πάντα στην γλώσσα μας.

Μολις το πηρα κ εγω στα χερια και το εχω να φορτιζει,αλλα απο το λιγο που το ανοιξα και το δουλεψα εχω μεινει αφωνος...περισσοτερα θα σας πω μολις τελειωσω με την φορτιση.Προς το παρον το σχολιο που εχω να κανω ειναι οτι,η συσκευη ειναι απλα πολυ μπροστα απο την εποχη της...

Οχι δεν το πηρα απο το e-click .

Ας μην ασχοληθουμε με που το βρηκα :)

Ελληνικο μενου εχει , ελληνικα στο πληκτρολογιο κανονικα , μεχρι και ελληνικη αναγνωριση στο handwrittng εχει :p

Το κακο ειναι οτι ειναι με το software της Vodafone γιατι μονο αυτο προς το παρον εχει ελληνικα . Δεν εχει παντως καμια ενοχλητικη παρεμβαση στο μενου περα απο τις ελλειψεις καποιων 3D animation και εφαρμογων . Κανενα vodafone live εικονιδιο .

(αυτο και προς απαντηση της ακυρης ερωτησης για τις πηγες μου πιο πανω... )

Φίλε μου, απλά ρώτησα ποιες είναι οι πηγές σου. Όταν ακούω κάτι έχω τη συνήθεια και την απαίτηση από τον εαυτό μου να το διασταυρώνω. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Αν εκνευρίζεσαι με τις ερωτήσεις, δεν χρειάζεται να συμμετέχεις σε forum. Από τη στιγμή όμως που το έχεις στα χέρια σου - έστω και με μυστήριους τρόπους τους οποίους υπονόησες - μπορείς να πεις κάποια πράγματα και στους υπόλοιπους του forum, χωρίς βέβαια να σε υποχρεώνει κανένας. Anyway.

Το θέμα είναι ότι ακούγονται πολλά για το συγκεκριμένο κινητό. Σε άλλη πηγή στο facebook αναφέρεται ότι το κινητό τελικά δεν έχει FM radio. Το δικό σου έχει;

Σήμερα ρώτησα σε κατάστημα της Vodafone και μου είπαν ότι το περιμένουν 15-16 Ιουλίου και ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για την τιμή της συσκευής.

Σήμερα ρώτησα σε κατάστημα της Vodafone και μου είπαν ότι το περιμένουν 15-16 Ιουλίου και ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για την τιμή της συσκευής.

Όπως είπα λίγες σελίδες πριν η τιμή του θα είναι γύρω στα 685 ευρώ. Θα έρθει το 8αρι πρώτα αποκλειστικά σύμφωνα με όσα μου είπαν και μετά το 16αρι. (δες εδώ)

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Όπως είπα λίγες σελίδες πριν η τιμή του θα είναι γύρω στα 685 ευρώ. Θα έρθει το 8αρι πρώτα αποκλειστικά σύμφωνα με όσα μου είπαν και μετά το 16αρι. (δες εδώ)

Αν πας κι εσύ στο site που μου γράφεις τώρα, θα διαβάσεις αυτό:

update: Η τιμή του Omnia i8910 θα είναι 599 ευρώ και όχι 685 όπως αναφέραμε εχθές

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD