mustanggre Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Ευχαριστώ παίδες για την απάντηση, μάλλον κάτι τέτοιο παίζει. Ναι, όταν ανοίγω τον browser ή μία εφαρμογή που χρειάζεται σύνδεση με ρωτάει με ποιο δίκτυο θέλω να συνδεθώ κι έχει WLAN Search. Χθες το βράδυ για κανά 2ωρο τέσταρα το Wireless του HD. Δε ξέρω αν φταίει η συσκευή ή είναι έτσι το Symbian αλλά έμεινα πολύ απογοητευμένος σε σχέση με τα WM! Κι εξηγούμαι, πήγαινα Menu > Settings > Connectivity και σκάναρα γι'ασύρματα δίκτυα. Συνδεόμουν μ'αυτό που ήθελα και μόλις έβγαινα από το μενού και γύρναγα στο desktop την έχανε τη σύνδεση. Μετά, όταν ξαναπήγαινα να κάνω search για κανά 10λεπτο δε μπορούσε να βρει το δίκτυο που είχα συνδεθεί πριν. Έπειτα, παρόλο που είχα φουλ σήμα, σερνόταν το ίντερνετ στη συσκευή (ενώ στο πισί δεν υπήρχε πρόβλημα). Ή εκεί που ήμουν στην εφαρμογή του Facebook, YouTube ή σέρφαρα μέσω του browser πάντα μετά από κανά 2-3 λεπτά έπεφτε η σύνδεση με το ασύρματο δίκτυο και μετά έκανε κανά 5λεπτο να το ξαναβρεί το συγκεκριμένο (έδειχνε όλα τα υπόλοιπα εκτός από αυτό που είχα συνδεθεί). Τόσα χρόνια με τα WM δεν αντιμετώπιζα τέτοιου είδους προβλήματα! :( φιλε μου καλως ηρθες κ εσυ στα symbian! ειναι οπως ακριβως τα λες με το wifi τα ιδια ειχα διαπιστωσει κ εγω, προερχομενος οπως κ εσυ απο winmo συσκευες. το software φταιει το hardware φταει? δεν ξερω, αλλα εχεις να ριξεις μαγειρεμα για να το φερεις σε ικανοποιητικα επιπεδα πιο πολυ απ οτι ειχες μεχρι τωρα με τα winmo. αν καταφερεις τιποτα εσυ πες το κ σ εμενα γιατι προς το παρον χρησιμοποιο τη συσκευη μονο για τηλεφωνα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 φιλε μου καλως ηρθες κ εσυ στα symbian! ειναι οπως ακριβως τα λες με το wifi τα ιδια ειχα διαπιστωσει κ εγω, προερχομενος οπως κ εσυ απο winmo συσκευες. το software φταιει το hardware φταει? δεν ξερω, αλλα εχεις να ριξεις μαγειρεμα για να το φερεις σε ικανοποιητικα επιπεδα πιο πολυ απ οτι ειχες μεχρι τωρα με τα winmo. αν καταφερεις τιποτα εσυ πες το κ σ εμενα γιατι προς το παρον χρησιμοποιο τη συσκευη μονο για τηλεφωνα Ωραία, ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνεις! :lol: Αν βρω καμιά άκρη θα ενημερώσω, είναι πολύ εκνευριστικό να μη μπορείς να χρησιμοποιήσεις το WiFi! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 το δικο μου δεν ειχε προβλημα, αμεσως εβρισκε δικτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 ποια ειναι τα καλυτερα settings στο κρυφο μενου για αυξηση εντασησ για να ακους ικανοποιητικα θα λεγα τα βιντεος στο κινητὸ Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Ωραία, ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνεις! :lol: Αν βρω καμιά άκρη θα ενημερώσω, είναι πολύ εκνευριστικό να μη μπορείς να χρησιμοποιήσεις το WiFi! :( Μάλλον θέμα software είναι αυτες οι αποσυνδέσεις και η αδυναμία εύρεσης δικτύου μερικές φορές. Για να παραμένει συνδεδεμένο πάντως όταν βγαίνεις απ'το μενού Συνδεσιμότητα,πάτα Επιλογές ενώ έχεις φωτισμένο το εκάστοτε δίκτυο και επίλεξε Σύνδεση WLAN και όχι Περιήγηση στον Ιστό. Με τον τρόπο αυτό θα παραμείνει συνδεδεμένο ακόμη κι όταν βγεις απ'το μενού των ρυθμίσεων ενώ για να απενεργοποιήσεις τη σύνδεση,ξαναμπαίνεις στο μενού Συνδεσιμότητα,επιλέγεις το δίκτυο και με τις Επιλογές πας στο Αποσύνδεση WLAN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 ποια ειναι τα καλυτερα settings στο κρυφο μενου για αυξηση εντασησ για να ακους ικανοποιητικα θα λεγα τα βιντεος στο κινητὸ admin: *#1546792*# masterkey για internal 0000 modified| standard MP3 LoudSPK 0 | 0 6 | 6 8 | 6 0 | 0 0 | 0 0 | 0 0 | 0 MP3 HeadPHN 0 | 0 6 | 6 4 | -2 0 | 0 0 | 0 0 | 0 0 | 0 MP4 LoudSPK 0 | -2 0 | 0 12 | 2 0 | 0 9 | 9 0 | -1 0 | -1 MP4 HeadPHN -2 | -2 0 | 0 12 | 0 0 | 0 0 | 0 0 | 0 0 | 0 Τα ειχε ποσταρει αλλος στο νημα παλαιοτερα, δεν θυμαμαι ποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Μάλλον θέμα software είναι αυτες οι αποσυνδέσεις και η αδυναμία εύρεσης δικτύου μερικές φορές. Για να παραμένει συνδεδεμένο πάντως όταν βγαίνεις απ'το μενού Συνδεσιμότητα,πάτα Επιλογές ενώ έχεις φωτισμένο το εκάστοτε δίκτυο και επίλεξε Σύνδεση WLAN και όχι Περιήγηση στον Ιστό. Με τον τρόπο αυτό θα παραμείνει συνδεδεμένο ακόμη κι όταν βγεις απ'το μενού των ρυθμίσεων ενώ για να απενεργοποιήσεις τη σύνδεση,ξαναμπαίνεις στο μενού Συνδεσιμότητα,επιλέγεις το δίκτυο και με τις Επιλογές πας στο Αποσύνδεση WLAN. Καλό hint, εμφανίζεται στην αρχή και το εικονίδιο του WiFi, όταν ανοίγω όμως τον Web browser και τον κλείνω το εικονίδιο εξαφανίζεται αλλά παραμένει συνδεδεμένο στο δίκτυο. Ωστόσο, δεν μπορεί να κάνει disconnect με τίποτα, πρέπει να κάνω reboot τη συσκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 :lol: Το είχαν αναφέρει και άλλοι αλλά με πειραγμένη rom. Εσύ υποθέτω, έχεις την μαμά της vodafone, σωστά; Αν πας συνδεσιμότητα, ασύρματο wlan και πας πάνω στην σύνδεση και πατήσεις αποσύνδεση, δεν κλείνει η σύνδεση; Αν όχι, για να αποφύγεις την επανεκκίνηση, μπορείς να βάλεις το προφίλ εκτός σύνδεσης και ξανά το γενικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 :lol: Το είχαν αναφέρει και άλλοι αλλά με πειραγμένη rom. Εσύ υποθέτω, έχεις την μαμά της vodafone, σωστά; Αν πας συνδεσιμότητα, ασύρματο wlan και πας πάνω στην σύνδεση και πατήσεις αποσύνδεση, δεν κλείνει η σύνδεση; Αν όχι, για να αποφύγεις την επανεκκίνηση, μπορείς να βάλεις το προφίλ εκτός σύνδεσης και ξανά το γενικό. Ναι την μαμά ROM έχω, υποτίθεται ότι έφυγα από τα WM γιατί με κούρασε όλο αυτό το ψάξιμο με τις ROMs! :p Yup, έτσι πάω όπως έγραψες αλλά δεν κλείνει η σύνδεση. Thanks για το tip! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Άποψή μου:κράτα τη ROM της μαμάς Vodafone.Πέρα από κάποιες αδυναμίες όπως η απαράδεκτη εγγραφή ήχου στο βίντεο και κάποια κολλήματα αραιά και που με τον πλοηγό δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα.Πάντως αυτό με το wi-fi και τις επανεκκινήσεις εμένα δεν το έχει κάνει ποτέ του.Και ναι,έχω την αρχική έκδοση ROM της μαμάς. Και ευελπιστούμε να βγει αναβάθμιση λογισμικού.Μην ξεχνάτε άλλωστε παίδες πως δεν ευθύνεται εξολοκλήρου η Samsung για το γεγονός αυτό.Η ίδια η Vodafone υποτίθεται πως πρέπει να τεστάρει τις νέες εκδόσεις λογισμικού για να δώσει το πράσινο φως ώστε να διανεμηθούν μέσω της υπηρεσίας αναβάθμισης.Έχει ειδικό τμήμα που ασχολείται με τη συγκεκριμένη διαδικασία. Απορία:θα συνεχίσει να κυκλοφορεί στην Ελλάδα αποκλειστικά από Vodafone να υποθέσω,ε;Άρα,κρεμόμαστε απ'τα......της Vodafone για μια αναβάθμιση,σωστά; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xremylos Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Με ολο το σεβασμο και επειδη εχετε παρει ενα smartphone,μη φοβαστε να το πειραξετε.Ειναι σαν να εχετε παρει ενα skyline,αργα η γρηγορα θα το πειραξετε,αυτη ειναι η απολαυση του!Και εγω στην αρχη φοβουμουν να αλλαξω τη rom,αλλα τη βαρεθηκα τοσο που την αλλαξα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XpqX Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Ευχαριστώ παίδες για την απάντηση, μάλλον κάτι τέτοιο παίζει. Ναι, όταν ανοίγω τον browser ή μία εφαρμογή που χρειάζεται σύνδεση με ρωτάει με ποιο δίκτυο θέλω να συνδεθώ κι έχει WLAN Search. Χθες το βράδυ για κανά 2ωρο τέσταρα το Wireless του HD. Δε ξέρω αν φταίει η συσκευή ή είναι έτσι το Symbian αλλά έμεινα πολύ απογοητευμένος σε σχέση με τα WM! Κι εξηγούμαι, πήγαινα Menu > Settings > Connectivity και σκάναρα γι'ασύρματα δίκτυα. Συνδεόμουν μ'αυτό που ήθελα και μόλις έβγαινα από το μενού και γύρναγα στο desktop την έχανε τη σύνδεση. Μετά, όταν ξαναπήγαινα να κάνω search για κανά 10λεπτο δε μπορούσε να βρει το δίκτυο που είχα συνδεθεί πριν. Έπειτα, παρόλο που είχα φουλ σήμα, σερνόταν το ίντερνετ στη συσκευή (ενώ στο πισί δεν υπήρχε πρόβλημα). Ή εκεί που ήμουν στην εφαρμογή του Facebook, YouTube ή σέρφαρα μέσω του browser πάντα μετά από κανά 2-3 λεπτά έπεφτε η σύνδεση με το ασύρματο δίκτυο και μετά έκανε κανά 5λεπτο να το ξαναβρεί το συγκεκριμένο (έδειχνε όλα τα υπόλοιπα εκτός από αυτό που είχα συνδεθεί). Τόσα χρόνια με τα WM δεν αντιμετώπιζα τέτοιου είδους προβλήματα! :( Το GPS+ είναι μια εφαρμογή της Samsung που κάνει ακριβώς ότι και το aGPS, θέλει σύνδεση μέσω WAP ή Mobile Internet κάθε 7 ημέρες αντί για κάθε φορά που ανοίγεις το GPS και σε αντίθεση με όλα τα άλλα aGPS που έχω δει, αυτό μπορεί να συνδεθεί και μέσω WAP. Όσο για το Wi Fi, τσέκαρε το κανάλι λειτουργίας του router σου ή/και την κρυπτογράφηση (νομίζω γενικώς πως το WPA/WPA2 είναι το ιδανικό για το κινητό). Κανονικά όταν σκανάρεις για ένα access point και μετά πατάς σύνδεση, αυτό θα πρέπει να μπαίνει στα destinations εκεί που λέει internet (sorry, αλλά η ROM που έχω έχει μόνο την Αγγλική γλώσσα), και έτσι δεν χρειάζεται να το ψάχνεις κάθε φορά. Παράθεση Smartphones owned: 7650, 3650, 6600, P900, X700, 7710, N71, N80, M600, N95, E90, 5800, i8910, N8, C7, N9, Xperia S, Galaxy S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Άποψή μου:κράτα τη ROM της μαμάς Vodafone.Πέρα από κάποιες αδυναμίες όπως η απαράδεκτη εγγραφή ήχου στο βίντεο και κάποια κολλήματα αραιά και που με τον πλοηγό δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα.Πάντως αυτό με το wi-fi και τις επανεκκινήσεις εμένα δεν το έχει κάνει ποτέ του.Και ναι,έχω την αρχική έκδοση ROM της μαμάς. Και ευελπιστούμε να βγει αναβάθμιση λογισμικού.Μην ξεχνάτε άλλωστε παίδες πως δεν ευθύνεται εξολοκλήρου η Samsung για το γεγονός αυτό.Η ίδια η Vodafone υποτίθεται πως πρέπει να τεστάρει τις νέες εκδόσεις λογισμικού για να δώσει το πράσινο φως ώστε να διανεμηθούν μέσω της υπηρεσίας αναβάθμισης.Έχει ειδικό τμήμα που ασχολείται με τη συγκεκριμένη διαδικασία. Απορία:θα συνεχίσει να κυκλοφορεί στην Ελλάδα αποκλειστικά από Vodafone να υποθέσω,ε;Άρα,κρεμόμαστε απ'τα......της Vodafone για μια αναβάθμιση,σωστά; :rolleyes: Με ολο το σεβασμο και επειδη εχετε παρει ενα smartphone,μη φοβαστε να το πειραξετε.Ειναι σαν να εχετε παρει ενα skyline,αργα η γρηγορα θα το πειραξετε,αυτη ειναι η απολαυση του!Και εγω στην αρχη φοβουμουν να αλλαξω τη rom,αλλα τη βαρεθηκα τοσο που την αλλαξα! Προσωπικά στην παρούσα φάση δεν είμαι διατεθειμένος να γίνω πάλι beta tester, γιατί απ'ότι έχω δει όλες οι ROMs του HyperX έχουν τα bugακια τους. Ήθελα μία συσκευή με αρκετές δυνατότητες και ανοιχτό λειτουργικό που να μην χρειάζεται του κόσμου τις παραμετροποιήσεις out of the box. Βέβαια ψιλοκαταρίφθηκε αυτό, τα certificates και keys από τη μία, το HelloX από την άλλη, αλλά δε βαριέσαι, αν είναι να μη χρειαστεί κάτι άλλο έχει καλώς. Αν κι απ'ότι είδα κάτι δεν πάει καλά με το HelloX γιατί πρέπει να κάνω κάθε φορά sign τις εφαρμογές τ'οποίο είναι άκρως εκνευριστικό! Το GPS+ είναι μια εφαρμογή της Samsung που κάνει ακριβώς ότι και το aGPS, θέλει σύνδεση μέσω WAP ή Mobile Internet κάθε 7 ημέρες αντί για κάθε φορά που ανοίγεις το GPS και σε αντίθεση με όλα τα άλλα aGPS που έχω δει, αυτό μπορεί να συνδεθεί και μέσω WAP. Όσο για το Wi Fi, τσέκαρε το κανάλι λειτουργίας του router σου ή/και την κρυπτογράφηση (νομίζω γενικώς πως το WPA/WPA2 είναι το ιδανικό για το κινητό). Κανονικά όταν σκανάρεις για ένα access point και μετά πατάς σύνδεση, αυτό θα πρέπει να μπαίνει στα destinations εκεί που λέει internet (sorry, αλλά η ROM που έχω έχει μόνο την Αγγλική γλώσσα), και έτσι δεν χρειάζεται να το ψάχνεις κάθε φορά. Οπότε το GPS+ το ξεχνάμε για update μέσω WiFi ή PC Internet. Κρίμα! Ναι, WPA2 έχω στο router. Στ'Αγγλικά έχω την συσκευή (software κι Ελληνικά είναι δύο έννοιες αντίθετες :p) αλλά δεν πολυκατάλαβα αυτό το τελευταίο που έγραψες. :$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Αν κι απ'ότι είδα κάτι δεν πάει καλά με το HelloX γιατί πρέπει να κάνω κάθε φορά sign τις εφαρμογές τ'οποίο είναι άκρως εκνευριστικό! Καταρχήν Βασίλη πήρες πιστοποιητικό από το OPDA; Αν πήρες, υπογράφεις το HelloOx2, το εγκαθιστάς και είσαι έτοιμος δια παντώς. Δεν χρειάζεται υπογραφή για τίποτα. Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis_nas Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 εμενα οχι μονο αργει ν ανοιξει τις φωτογραφιες αλλα υστερα απο συντομη περιηγηση κ στην εκθεση αλλα κ στη προβολη πολυμεσων μου κολαει ΠΑΝΤΑ. εχω περασει την τελευταια αναβαθμιση μα τιποτα. γνωριζει κανεις κατι σας παρακαλω. μ εχει στενοχωρησει πολυ αυτο το θεμα. ακομα ρε παιδια πως θα μπορουσα να προσθεσω μια γλωσσα γραφης επιπλεον?? pls help ξερει κανεις τον κωδικο κλειδωματος για μηδενισμο των μετρητων? εχω δοκιμασει μηδενικα,ενα δυο τρια, αλλα τιποτα..... oxi 1 οχι 2 αλλα 8 μηδενικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Καταρχήν Βασίλη πήρες πιστοποιητικό από το OPDA; Αν πήρες, υπογράφεις το HelloOx2, το εγκαθιστάς και είσαι έτοιμος δια παντώς. Δεν χρειάζεται υπογραφή για τίποτα. Δες εδώ. Ναι, κανονικά, και το .cer και το .key! Aκολούθησα τις οδηγίες κατά γράμμα, βλέπω πλέον όλους τους φακέλους κτλ. αλλά κάθε φορά που πάω εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή ζητά το certification. Θα το ψάξω ενδελεχώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Αν το installserver μέσα από το rompatcher είναι ενεργοποιημένο, δεν πρέπει να στο γράφει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Αν το installserver μέσα από το rompatcher είναι ενεργοποιημένο, δεν πρέπει να στο γράφει αυτό. Έχω κάνει apply τα εξής patches: c2z, installserver_FP2, Open4All Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Το c2z τι είναι; Μόνο με το installserver_FP2 ενεργοποιημένο, είσαι καλυμμένος. Για κάνε και μια επανεκκίνηση. Κανονικά πρέπει να σου εγκαθιστά όλες τις unsigned εφαρμογές. Αν όχι, έλα μια βόλτα από εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Το c2z τι είναι; Μόνο με το installserver_FP2 ενεργοποιημένο, είσαι καλυμμένος. Για κάνε και μια επανεκκίνηση. Κανονικά πρέπει να σου εγκαθιστά όλες τις unsigned εφαρμογές. Αν όχι, έλα μια βόλτα από εδώ. Θα σε γελάσω :$ , ακολούθησα αυτόν τον οδηγό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XpqX Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Ναι, WPA2 έχω στο router. Στ'Αγγλικά έχω την συσκευή (software κι Ελληνικά είναι δύο έννοιες αντίθετες :p) αλλά δεν πολυκατάλαβα αυτό το τελευταίο που έγραψες. :$ Όταν σκανάρεις για δίκτυα,επιλέξεις αυτό που θέλεις και πατήσεις connect, μόλις συνδεθεί και βρεί internet, θα πρέπει λογικά να προσθέσει αυτό το access point στα destinations σου εκεί που λέει internet. Μπορείς όμως να το κάνεις και χειροκίνητα μέσα από το destinations. Δοκίμασε να βάλεις το channel του router σου στο 11 και μόνο σε WPA και όχι WPA/WPA2. Δεν έχω ποτέ συναντήσει πρόβλημα με τα router που έχω δοκιμάσει. (Το κινητό τρέχει μια δική μου ROM που λέγεται Minimal και είναι βασισμένη στην Ρωσική XEII1, αλλά από ότι θυμάμαι και με την εργοστασιακή δεν είχα πρόβλημα). Παράθεση Smartphones owned: 7650, 3650, 6600, P900, X700, 7710, N71, N80, M600, N95, E90, 5800, i8910, N8, C7, N9, Xperia S, Galaxy S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Και οποιος δεν ειναι προγραματιστης και λοιπα χανει τη μπαλα..α ρε windows, εστω adroid Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Όταν σκανάρεις για δίκτυα,επιλέξεις αυτό που θέλεις και πατήσεις connect, μόλις συνδεθεί και βρεί internet, θα πρέπει λογικά να προσθέσει αυτό το access point στα destinations σου εκεί που λέει internet. Μπορείς όμως να το κάνεις και χειροκίνητα μέσα από το destinations. Δοκίμασε να βάλεις το channel του router σου στο 11 και μόνο σε WPA και όχι WPA/WPA2. Δεν έχω ποτέ συναντήσει πρόβλημα με τα router που έχω δοκιμάσει. (Το κινητό τρέχει μια δική μου ROM που λέγεται Minimal και είναι βασισμένη στην Ρωσική XEII1, αλλά από ότι θυμάμαι και με την εργοστασιακή δεν είχα πρόβλημα). τι? πως? ποια ειναι αυτη η ROM? γραψε για αυτη στα hacks & patches please Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 τι? πως? ποια ειναι αυτη η ROM? γραψε για αυτη στα hacks & patches please[/quote φιλαρακι δεν ασχολουμαι αλλο με rom ok? αυτο που λεω ειναι οτι οι windows mobile συσκευες ειναι κλασεις ανωτερες..ενα σωρο πατεντες για να εχω ασυρματο δυκτιο κ αυτο με μια γραμμη...ελεος!! ασε το βοηθητικο gps μονο απ τον παροχο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 καλημερα.ψαχνω να αγορασω μια 2η μπαταρια για το omnia hd,εχω παει στην smartec,στην omnitech,στη vodafone,παντου. κανενας δεν εχει και κανενας δεν ξερει αν θα εχει. μπορει καποιος να με βοηθησει να βρω μια. θελω μονο original samsung μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts