costas_pro Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Παιδια καλυτερα να δοκιμασετε την πιο καινουργια rom του hyperx που ανεβαζει ακομα πιο πολυ το κινητο! 100 Mb ελευθερα στην μνημη του τηλεφωνου! http://forums.samsungi8910omnia.com/samsung-i8910-omnia-hd-custom-roms-cooked-roms/6091-custom_hx1-5_speed_edition_1-25_online_-20-10-09-speed-up-57.html και εδω ενα demonstration video [ame=http://www.youtube.com/watch?v=rRAhbu22_dI]YouTube - HX1.5 Speed Edition[/ame] Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Σκοπεύω να περάσω κάποιες από τις αναγραφόμενες εκδόσεις που λέτε, αν μετά παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, υπάρχει τρόπος να ξαναπεράσω την αρχική Rom, αυτή που έχουν όλα τα ελληνικά όταν τα αγοράσαμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LARS68 Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 ευχαριστουμε ! οδηγιες εγκαταστασης? Τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Καταρχην στον υπολογιστη ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ : WINDOWS XP Mετα θα κανετε εγκατασταση τα εξης αρχεια¨: 1. Microsoft Msxml.msi --> επανεκινηση 2. I8910 Flashing drivers (εγκατάσταση ένα προς ένα και τα 3)--> επανεκινηση (Να μην τρέχουν περιττές εφαρμογές στο παρασκήνιο και εάν έχετε screensaver να τον απενεργοποιήσετε ) Μετα αφου κατεβασετε την rom την ξεζιπαρετε . Μετα στο κινητο σας θα κανετε format την μαζικη μνημη με τον εξης τροπο Παμε στο τηλεφωνο και γραφουμε *#7370# μπορει να σου ζητησει τον κωδικο κλειδωματος ο default ειναι 0000 0000.Το αφηνουμε να κανει επανεκινηση(το κινητο).Τωρα ΟΛΑ τα δεδομενα σας εκει μεσα εχουν ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ(Σωστε πιο μπροστα οτι χρειαζεστε) Μετα συνδεστε το κινητο με το usb καλωδιο με τον υπολογιστη και ανοιξτε το Samsung pc studio Και τρεξτε την διαχειρηση αρχειων. Απο τον φακελο που καναμε αποσυμπιεση πριν(της rom που κατεβασαμε) εχει μεσα ακομα ενα zip αρχειο.Αποσυμπιεστε το και αυτο.Θα δημιουργηθει ενας φακελος με την ονομασια MODS που μεσα θα περιεχει αλλους 2 φακελους με τις ονομασιες mods και patches.Παρτε τους αυτους τους 2 φακελους και ριξτε τους μεσα στην μαζικη μνημη του κινητου.(ΠΡΟΣΟΧΗ οχι τον αρχικο φακελο που τους περιεχει αλλα τους 2 που εμπεριεχονται μεσα του) Μετα ριξτε και την εφαρμογη RomPatcherPlus_2.2 που ειναι στον αρχικο φακελο που αποσυμπιεσαμε της rom. Αφου βεβαιωθητε πως εγινε η μεταφορα ολων των παραπανω αποσυνδεστε το κινητο απο τον υπολογιστη και κλειστε το.(το κινητο) Στον υπολογιστη τωρα στον φακελο της ROM που αποσυμπιεσαμε τρεξτε το αρχειο CODE_I8910_II3_J0_CSC_I8910_II3_J0_I8910UZCII2 ( αυτο που εχει ενα σηματακι σαν κοκκινο ρολοι) Μετα ανοιξτε το κινητο πατωντας ταυτοχρονα τα εξης 3 κουμπια ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΝΩ ΤΗς Εντασης ηχου(το επανω) ΔΕΞΙΑ του κλειδωματοε και το ΚΑΤΩ δεξια της απορριψης ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ Συνδεστε το τωρα στον ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ με το καλωδιο usb (Το pc studio δεν χρειαζεται να τρεχει) Μολις το συνδεσετε στον υπολογιστη θα δειτε οτι στο προγραμμα που εχετε ανοιξει πριν (CODE_I8910_II3_J0_CSC_I8910_II3_J0_I8910UZCII2 ) θα μπορειτε να πατησετε το κουμπι DOWNLOAD START ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ .ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕς ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ(ΓΛΩΣΣΑ -ΩΡΑ) ΚΑΝΤΕ ΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. ΟΤΑΝ ξαναανοιξει το κινητο πατε στο ΜΕΝΟΥ-->ΓΡΑΦΕΙ0-->ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ RomPatcherPlus_2.2. ΤΡΕΞΤΕ ΤΟ Αφου τελειωσει η εγκατασταση του πατε ξανα ΜΕΝΟΥ-->ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΚΕΙ θα δειτε ενα εικονιδιο που θα λεει ROMpatcher τρεξτε το θα βρεθειτε σε ενα μενου που θα λεει καπου installserver_FP2 ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ KAI στα options του βαλτε το στο auto. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ. ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑς ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΟΛΕς ΤΙς UNSIGNED ΕΦΑΡΜΟΓΕς ΚΑΘΩς ΚΑΙ JAVA. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 και εδω ενα demonstration video Αυτή η έκδοση είναι στα αγγλικά, μπορεί κάποιος να ανεβάσει ένα βιντεάκι όπου να φαίνονται τα ελληνικά μενού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LARS68 Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Παιδια καλυτερα να δοκιμασετε την πιο καινουργια rom του hyperx που ανεβαζει ακομα πιο πολυ το κινητο! 100 Mb ελευθερα στην μνημη του τηλεφωνου! Την εχω δοκιμασει αυτη την εκδοση που λες την Speed_rom_1.25 ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ. ΛΟΙΠΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ απο μεσα και χρειαζεται να κανετε ρυθμισεις χειροκινητα. ΚΑΙ δευτερον δεν μου φανηκε καθολου πιο γρηγορη απο την mega-pack. Aυτα βεβαια παντα σε εμενα. ΟΣΟΙ θελετε δοκιμαστε την Σκοπεύω να περάσω κάποιες από τις αναγραφόμενες εκδόσεις που λέτε, αν μετά παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, υπάρχει τρόπος να ξαναπεράσω την αρχική Rom, αυτή που έχουν όλα τα ελληνικά όταν τα αγοράσαμε? ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ Λειπουν στοιχεια που ουτως η αλλιως δεν λειτουργουσαν... Τα communities δεν λειτουργουν σωστα και τα αλλα ποιος τα χρησιμοποιεί??? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Την εχω δοκιμασει αυτη την εκδοση που λες την Speed_rom_1.25 Μεσα στο RAR δεν εχει τους φακελους mods και patches ειναι διαφορετικος ο τροπος που φλασαρουμε σε αυτη την εκδοση?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 http://samsungi8910omnia.com/downloads/i8910-firmware-flash-drivers.rar Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=3144b72b-b4f2-46da-b4b6-c5d7485f2b42&displaylang=en κατεβασε το msxml.msi ειναι το πρωτο Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LARS68 Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Μεσα στο RAR δεν εχει τους φακελους mods και patches ειναι διαφορετικος ο τροπος που φλασαρουμε σε αυτη την εκδοση?:worry: Ειναι σχεδον ο ιδιος αλλα εδω μετα το hard-format βαζουμε μεσα στην μαζικη μνημη μονο τα δυο αρχεια hack_package και KastorUI_effects τα οποια τα τρεχουμε αφου περασουμε την καινουργια rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Ειναι σχεδον ο ιδιος αλλα εδω μετα το hard-format βαζουμε μεσα στην μαζικη μνημη μονο τα δυο αρχεια hack_package και KastorUI_effects τα οποια τα τρεχουμε αφου περασουμε την καινουργια rom. Σε ευχαριστω για τις διευκρινισεις :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Σε ευχαριστω για τις διευκρινισεις :respect: Lars68 να σε ρωτησω κατι .μετα την rom του hyperx speed edition εβαλα μεσα το rompatcher αλλα δεν εχει αλλα αρχεια μεσα. Οταν προσπαθησα να περασω το αυθεντικο ndrive μου εβγαζε certificate error. Χρειαζεται να περασω και το hellox η το hack program που εχει μεσα ο hyperx? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LARS68 Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Lars68 να σε ρωτησω κατι .μετα την rom του hyperx speed edition εβαλα μεσα το rompatcher αλλα δεν εχει αλλα αρχεια μεσα. Οταν προσπαθησα να περασω το αυθεντικο ndrive μου εβγαζε certificate error. Χρειαζεται να περασω και το hellox η το hack program που εχει μεσα ο hyperx? βαζουμε μεσα στην μαζικη μνημη μονο τα δυο αρχεια hack_package και KastorUI_effects τα οποια τα τρεχουμε αφου περασουμε την καινουργια rom. To NDRIVE τρεξε το απο την msd την αρχικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosm3 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Αν το κανουμε αυτο θα χασουμε επαφες, φωτογραφιες, τραγουδια, μηνυματα κλπ; Αν ναι, πως μπορουμε να τα σωσουμε; Επισης, μονο στο δικο μου υπολογιστη φαινονται μακροστενες οι φωτογραφιες του κινητου; Το εχω στα 5ΜΡ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Επισης, μονο στο δικο μου υπολογιστη φαινονται μακροστενες οι φωτογραφιες του κινητου; Το εχω στα 5ΜΡ Για να τις βλεπεις full screen χρειαζεσαι αυτο http://www.faststone.org/FSViewerDetail.htm Σημερα μετα απο πολλες αναβολες ειπα να βαλω ενα custom firmware και συγκεκριμενα το speed edition 1.25 επειδη δεν εχω windows XP, πηγα σε net cafe και συγκεκριμενα σε 3 τζιφος...μεγαλη απογοητευση :(:( δεν ξερω αν εκανα κατι λαθος αλλα δεν μπορεσα να κανω αναβαθμιση... οι κινησεις που εκανα ηταν οι εξης 1. hard format *#7370# 2. restart 3. ανω ηχος, κλειδωμα, πληκτρο κατω δεξια να αναψει η μπλε ο8ονη μεχρι εδω ολα καλα.. 4. συνδεω usb με υπολογιστη και οταν ανοιγω το speed_1.25.exe δεν το βλεπει το τηλεφωνο :( σε καποιες περιπτωσεις ζητουσε drivers αλλα τι drivers να βαλω.. στο μεταξυ ειχα μαζι μου και τα περασα τα 4 αρχεια που εχουν πει καποιοι οτι ειναι απαραιτητοι για να γινουν ολα σωστα δηλαδη: msxml.msi, Phone_driver, samsung mobile usb driver 4.40.7.0 v1.6, SSDVN_1.1.808.7165_SETUP_whql.exe Ουτε ετσι το εβλεπε :( καμμια ιδεα κανεις αν εχω κανει κατι λαθος? προσωπικα εχω την αισθηση οτι δεν μπορεσα να κανω αναβαθμιση γιατι λιγο πολυ στα νετ καφε εφαρμοζουν καποιους περιορισμους και ισως καποια κλειδωματα στα συστηματα των υπολογιστων... κριμα παντως γιατι κυκλοφορουν πλεον διαστημικα firmware σε σχεση με αυτο της vodafone :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Να ρωτήσω τα XP είναι απαραίτητα ή παίζει να μπορώ και με τα 7 που έχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 ......... καμμια ιδεα κανεις αν εχω κανει κατι λαθος? προσωπικα εχω την αισθηση οτι δεν μπορεσα να κανω αναβαθμιση γιατι λιγο πολυ στα νετ καφε εφαρμοζουν καποιους περιορισμους και ισως καποια κλειδωματα στα συστηματα των υπολογιστων... κριμα παντως γιατι κυκλοφορουν πλεον διαστημικα firmware σε σχεση με αυτο της vodafone :/ .......[/size] Χωρίς να έχω κάνει την αναβάθμιση για να σου πω με σιγουριά ... αλλά επιβεβαιώνω το παραπάνω που έγραψες, σχεδόν όλα τα Νετ Καφέ , έχουν περιορισμούς στους υπολογιστές ... για να μην βάζει ότι θέλει ο καθένας! Πήγαινε σε κάποιον φίλο σου!!!;) Φίλε stealth1379 ... XP θέλει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Επιτέλους !!!!! :food: Ο "μαγος" από τη Γερμανία έχει στα σκαριά άλλο ένα μικρό θαύμα !!!! Έχει βουτήξει σχεδόν το μισό firmware από το SATIO της Sony και τα πέρασε στο firmware του i8910 με επιτυχία !!!!! :w00t: Μεταξύ άλλων θα έχει επιλογή για αλλαγή homescreen στυλ SATIO με πολλές συντομεύσεις και ευκολίες ενώ - για μένα το βασικότερο - θα έχει ενσωματώσει πολλά camera binary files από το φωτογραφικό πακέτο της 12αρας sony !!!!!!! :up: Επιπλέον θα έχει περάσει και όλες τις βελτιώσεις που μεσολάβησαν από την τελευταία έκδοση I8910HX1.5_Big_LANGUAGE_PACK_II και την SPEED EDITION 1.25, όπως τη δυνατότητα λειτουργίας της java 2.0 σε εφαρμογές όπως το OPERA Mini χωρίς την εγκατάσταση του python, ενώ θα έχει πλήρως χακαρισμένο το κινητό χωρίς τα προβλήματα του rompatcher και των πιστοποιητικών, και, επιπλέον, θα δουλεύει και το nokia cert. Όλα αυτά χωρίς να κάνουμε απολύτως καμία ενέργεια !!!!!! :yahoo: Μακάρι μόνο να μπει στον κόπο να βάλει ξανά και άλλες γλώσσες... εκτός και αν εδώ τα δικά μας παλικάρια κάνουν κάτι με τα ελληνικά (μακάρι βέβαια να υπάρχει η δυνατότητα της ROM γιατί το τελευταίο firmware το είχε σε exe...) Περισσότερα ΕΔΩ.... και ΕΔΩ... http://forums.samsungi8910omnia.com/62666-post321.html Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrorama Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Καλησπέρα στα σαΐνια. Μόλις πριν λίγο πέρασα την I8910HX1.5_Big_LANGUAGE_PACK_II java στο κινητό μου, όλα καλά μέχρι εδώ... όταν ενεργοποιώ ή απενεργοποιώ το κινητό μου εμφανίζει αυτό "h4ck3d", στη θέση του logo της samdung, το κάνει αυτό στο κινητό σας; πιθανόν να είναι από το firmware.. μήπως ξέρεις κανείς πως απενεργοποιείτε; αν κ όχι σημαντικό πρόβλημα, είναι σπάσιμο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 όταν ενεργοποιώ ή απενεργοποιώ το κινητό μου εμφανίζει αυτό "h4ck3d", στη θέση του logo της samdung, το κάνει αυτό στο κινητό σας; πιθανόν να είναι από το firmware.. μήπως ξέρεις κανείς πως απενεργοποιείτε; αν κ όχι σημαντικό πρόβλημα, είναι σπάσιμο.. Η λυση ειναι εδω http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showpost.php?p=66266&postcount=43 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MichalisS Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Να ρωτήσω τα XP είναι απαραίτητα ή παίζει να μπορώ και με τα 7 που έχω? Εμένα μου δούλεψε κανονικά με το XP mode των win7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cs_panos Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Ποιός είναι ο εργοστασιακός κωδικός κλειδώματος για επαναφορά εργοστασικών ρυθμίσεων για το i8910Hd βρε παιδιά ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Εμένα μου δούλεψε κανονικά με το XP mode των win7. Ποιο αρχειο ακριβως ειναι? αυτο που ειναι 469 mb? βασικα αυτο ετρεξα (windows 7 κι εδω) http://download.microsoft.com/download/7/2/C/72C7BAB7-2F32-4530-878A-292C20E1845A/WindowsXPMode_en-us.exe μετα την εγκατασταση τι ακριβως εκανες? αν εχεις την καλοσυνη πες μου λεπτομερειες γιατι δεν βγαζω ακρη :rolleyes: cs_panos δοκιμασε 8 φορες το 0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cs_panos Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 cs_panos δοκιμασε 8 φορες το 0 Eυχαριστώ πολύ! Τελικά ένα ραδιοφωνικό κλιπ δεν μπορώ να το σβήσω, έχει ένα κλειδί και όταν μπαίνω στις εικόνες και βίντεο μου το εμφανίζει 69 φορές και δεν μπορώ να το πειράξω...Τι θα κάνω?? Πως θα φύγει αυτό ρε παιδιά? Ευχαριστώ όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrorama Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Ποιός είναι ο εργοστασιακός κωδικός κλειδώματος για επαναφορά εργοστασικών ρυθμίσεων για το i8910Hd βρε παιδιά ?? Ειναι: 8 μηδενικά (00000000) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts