Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι έγινε τώρα; Μετά την αναβάθμιση σε 1.34 τώρα δημιουργήθηκε το εξής πρόβλημα...Όταν πάω να του περάσω κάποια εφαρμογή στον έλεγχο εγκυρότητας πιστοποιητικού μου βγάζει error!!!! Unable to install...Με τον Installserver τικαρισμένο...με το cer και το key εντός του κινητού...ακόμα και όταν υπογράφω την εφαρμογή από το pc πάλι βγάζει error...Μπορεί κάποιος να βοηθήσει:blink:;;
Αντώνης

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι έγινε τώρα; Μετά την αναβάθμιση σε 1.34 τώρα δημιουργήθηκε το εξής πρόβλημα...Όταν πάω να του περάσω κάποια εφαρμογή στον έλεγχο εγκυρότητας πιστοποιητικού μου βγάζει error!!!! Unable to install...Με τον Installserver τικαρισμένο...με το cer και το key εντός του κινητού...ακόμα και όταν υπογράφω την εφαρμογή από το pc πάλι βγάζει error...Μπορεί κάποιος να βοηθήσει:blink:;;

H επιλογή installserver_FP2 πρέπει να είναι πράσινη ενεργοποιείται μέσα από την εφαρμογή rompatcher plus (είναι μέσα στο φάκελλο με το firmware).

Με το νέο 1.5 firmware για να εγκαταστήσεις εφαρμογές (ακόμη και τις signed) πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει προηγουμένως το installserver. Δεν δουλεύει πλέον το κόλπο με τα cer και key.

Επίσης το open4all δεν χρειάζεται πλέον αφού το τηλ. είναι εξαρχής (μέσα στο firmware) χακαρισμένο οπότε ανοίγουν όλοι οι κλειδωμένοι φάκελοι (πχ. Private). Απλά είναι λίγο σπαστικό που βγαίνει κόκκινο εικονίδιο λάθους στον rompatcher, ενώ δεν έχει πρακτική σημασία.

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

H επιλογή installserver_FP2 πρέπει να είναι πράσινη ενεργοποιείται μέσα από την εφαρμογή rompatcher plus (είναι μέσα στο φάκελλο με το firmware).

Με το νέο 1.5 firmware για να εγκαταστήσεις εφαρμογές (ακόμη και τις signed) πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει προηγουμένως το installserver. Δεν δουλεύει πλέον το κόλπο με τα cer και key.

Επίσης το open4all δεν χρειάζεται πλέον αφού το τηλ. είναι εξαρχής (μέσα στο firmware) χακαρισμένο οπότε ανοίγουν όλοι οι κλειδωμένοι φάκελοι (πχ. Private). Απλά είναι λίγο σπαστικό που βγαίνει κόκκινο εικονίδιο λάθους στον rompatcher, ενώ δεν έχει πρακτική σημασία.

Σορυ αν γινομαι λιγο κουραστικος αλλα δεν μπορω να βρω την επιλογη installserver.Στον φακελο που ειχε το firmware ειχε και το αρχειο RomPatcherPlus_2.2.sisx το οποιο και εγκατεστησα.Μηπως χρειαζετε και κατι αλλο?

Ναι...άνοιξε το rompatcher στο κινητό..το installserver σε περιμένει εκεί;)

Το είχα τικαρισμένο και πράσινο...δεν ξέρω τι εφταιγε..ξαφνικά με ένα restart άρχισε να δουλεύει πάλι...:blink:

Αντώνης

Ανοιγω το rompatcher και υπαρχει μονο openforall_rp+ παω option και εκει εχει τις εξις επιλογες:

remove from auto

patch info

all patches

donate

about

installserver δεν βλεπω πουθενα.

Το εκανα απεγκατασταση.Δεν μπορω να καταλαβω που και με ποιο τροπο πρεπει να εμφανιζεται η επιλογη installserver.

Πρέπει να το βλέπεις πάνω ακριβώς πάνω από το openforall_rp+ μέσα στον rompatcher..Δοκίμασε να ξαναπεράσεις τον rompatcher και τσέκαρε το
Αντώνης

Μου ήρθε χθες το κινητό μετά από μια εβδομάδα. Τελικά έγινε αντικατάσταση με καινούριο.

Τώρα το καινούριο είναι εντάξει τα ηχεία του αλλά παρατηρώ ότι στην κάμερα όταν πάω να τραβήξω βίντεο έχει μερικά πιξελς διάσπαρτα που είναι άλλο χρώμα πράσινο με άσπρο και τρεμοπαίζουν, τα οποία τα καταγράφει κιόλας στο βίντεο και είναι σταθερά στο ίδιο σημείο άσχετα με το πλανώ που τραβαω εκτός και είναι πολύ ανοιχτόχρωμο και δεν φαίνονται. Όταν τραβαω φωτογραφία στην οθόνη φαίνονται αλλά στην αποθηκευμένη φωτογραφία δεν φαίνονται. Είναι χαλασμένη η κάμερα αυτή τη φορά; Έλεος με την Samsung.

...........

Παιδιά μόλις πρόσεξα ότι και σε μένα η κάμερα κάνει τα ίδια! Έχει 1 άσπρο pixel που στο βίντεο φαίνεται και καταγράφεται , ενώ στις φωτογραφίες μόνο φαίνεται κατά την λήψη , αλλά μετά στην αποθηκευμένη φώτο όλα καλά!!:confused:

Πρόβλημα στην κάμερα και service λέτε , ή με κάποιο από τα firmware που κυκλοφορούν θα λυθεί το πρόβλημα!

Τι προτείνετε ????

Βασικά βαριέμαι τρελά την διαδικασία να πηγαίνω στη samsumg και να εξηγώ .. και τηλέφωνα.. και αναμονή.. και φωνές και τέτοια ... μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να ξαναπεράσω το λογισμικό που έχει ήδη μπας και στρώσει???

Ή λέτε ότι πρέπει ν' αλλαχτεί το κινητό/ή κάμερα!!

edit ... είδα εδώ ότι υπάρχουν και χειρότερα , οπότε μιας και εμένα δεν φαίνεται και πολύ ... ας γυρεύω την δουλειά μου, μην τύχει και βρεθώ με κάνα χειρότερο!!

Πιστεύω ότι είναι θέμα firmware... και θα διορθωθεί!!!:)

Παιδιά μόλις πρόσεξα ότι και σε μένα η κάμερα κάνει τα ίδια! Έχει 1 άσπρο pixel που στο βίντεο φαίνεται και καταγράφεται , ενώ στις φωτογραφίες μόνο φαίνεται κατά την λήψη , αλλά μετά στην αποθηκευμένη φώτο όλα καλά!!:confused:

Πρόβλημα στην κάμερα και service λέτε , ή με κάποιο από τα firmware που κυκλοφορούν θα λυθεί το πρόβλημα!

Τι προτείνετε ????

Βασικά βαριέμαι τρελά την διαδικασία να πηγαίνω στη samsumg και να εξηγώ .. και τηλέφωνα.. και αναμονή.. και φωνές και τέτοια ... μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να ξαναπεράσω το λογισμικό που έχει ήδη μπας και στρώσει???

Ή λέτε ότι πρέπει ν' αλλαχτεί το κινητό/ή κάμερα!!

edit ... είδα εδώ ότι υπάρχουν και χειρότερα , οπότε μιας και εμένα δεν φαίνεται και πολύ ... ας γυρεύω την δουλειά μου, μην τύχει και βρεθώ με κάνα χειρότερο!!

Πιστεύω ότι είναι θέμα firmware... και θα διορθωθεί!!!:)

Νομίζω ότι πρεπει να την πας για service.... Δεν ειναι πρόβλημα firmware αλιός θα το είχαμε όλοι......

Το θέμα είναι όμως πως αν ήταν ελαττωματικό το hardware οι κουκκίδες θα αποτυπωνόντουσαν στη φωτογραφία.Κάτι σε θέμα λογισμικού μου κάνει πιο πολύ.Αλλά απ'την άλλη μεριά,αν ήταν θέμα λογισμικού γιατί να μη συμβαίνει σ'όλους;

Νομίζω ότι πρεπει να την πας για service.... Δεν ειναι πρόβλημα firmware αλιός θα το είχαμε όλοι......

Μα αν διαβάσεις το λινκ που έχω βάλει ... όλοι σχεδόν το έχουν!!!:confused:

Και γενικά αν κάνεις και ένα search στο web για το θέμα , χαμός γίνεται!!

(π.χ. 1 , 2 , 3, 4, 5, 6, κτλ κτλ κτλ)

Δηλαδή ρε παιδιά , για να καταλάβω ... μιας και νόμιζα ότι ήταν φυσιολογικό ή έστω θέμα λογισμικού!

Εσείς εδώ στο φόρουμ , ΔΕΝ το έχει κανένας σας??? Μήπως δεν το έχετε προσέξει??

Από αυτά που διάβασα , οι μισοί και παραπάνω πρέπει να το έχουν !!!

Πείτε μου , γιατί αν είναι σε μένα μόνο ... εννοείτε πως θα το πάω πίσω!

(είχε κάποιος εδώ ανάλογη εμπειρία και το πήγε πίσω και του το έφτιαξαν? - πόσο καιρό έκανε?)

Thanks!:)

edit .. πήρα στο service και μου είπαν να το πάω για αλλαγή !!!

Και με ένα λέει χαλασμένο pixel ΠΡΕΠΕΙ να αλλαχτεί! ... θα σας ενημερώσω!

Δηλαδή ρε παιδιά , για να καταλάβω ... μιας και νόμιζα ότι ήταν φυσιολογικό ή έστω θέμα λογισμικού!

(είχε κάποιος εδώ ανάλογη εμπειρία και το πήγε πίσω και του το έφτιαξαν? - πόσο καιρό έκανε?)

Φιλε μην χασομερας. Απλα οι περισσοτεροι απο εδω μεσα δεν χαλιουνται και δεν τους πειραζει να βλεπουν Pixels στο video σε νυχτερινη ληψη!

H Samsung ειχε αγνοια οτι υπαρχει τετοιο προβλημα γιατι κανενας δεν το πηγαινει για service!

Εμενα μου ειπαν οτι ειναι θέμα hardware(cameras) και οτι πρεπει να αλλαχθει!

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Φιλε μην χασομερας. Απλα οι περισσοτεροι απο εδω μεσα δεν χαλιουνται και δεν τους πειραζει να βλεπουν Pixels στο video σε νυχτερινη ληψη!

H Samsung ειχε αγνοια οτι υπαρχει τετοιο προβλημα γιατι κανενας δεν το πηγαινει για service!

Εμενα μου ειπαν οτι ειναι θέμα hardware(cameras) και οτι πρεπει να αλλαχθει!

Ίσως πάλι οι περισσότεροι να μην έχουν καθόλου Pixels στο video σε νυχτερινη ληψη. Ας αποφεύγονται οι γενικολογίες. Αν όσοι το έχουμε και δεν παρουσιάζει ελαττώματα ποστάρουμε, θα γεμίσει το forum με ανούσια posts. Τώρα πια μιλούν αυτοί που έχουν προβλήματα ή τα παιδιά που κάνουν ανεπίσημες αναβαθμίσεις. Ας μη δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις για ένα τηλέφωνο αυτού του επιπέδου. :worry:

Μόλις γύρισα από το service ... το άφησα εκεί , μου είπαν σε 5 μέρες μέσα θα το έχω πάρει πίσω με αλλαγμένη κάμερα!:) (ή έστω με την παλιά , μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό)

Όλα καλά , ευγενικοί και συνεργάσιμοι! ... (για να δούμε όμως και την κατάληξη...)

Μόλις γύρισα από το service ... το άφησα εκεί , μου είπαν σε 5 μέρες μέσα θα το έχω πάρει πίσω με αλλαγμένη κάμερα!:) (ή έστω με την παλιά , μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό)

Όλα καλά , ευγενικοί και συνεργάσιμοι! ... (για να δούμε όμως και την κατάληξη...)

Εμένα η πρώτη συσκευή είχε πρόβλημα με το ακουστικό, μου την άλλαξαν με καινούρια η οποία είχε αυτά τα πιχελς στην κάμερα αλλά πολλά, μου την ξανά άλλαξαν, και η καινούρια έχει μερικά πιχελς αλλά λίγα και δεν φαίνονται πολύ γι’αυτό την κράτησα, δεν άντεχα να την ξανά αλλάξω, πλήρωσα ένα κινητό και για ένα μήνα σχεδόν δεν το είχα.

Έλεος με τη Samsung να βγάζει ένα κινητό που το ατου του είναι η high definition camera και να έχει τέτοιο πρόβλημα εκεί ακριβώς σε αρκετές συσκευές(2 στις 3 για εμένα).

DiMkRoM

Φιλε μου στο κινητό μου δεν το έχω και σε 2 φίλους μου επίσης που το έχω κοιτάξει ούτε αυτοι !!!!! Για αυτο πιστεύς ότι είναι προβλημα hardware

Εμένα η πρώτη συσκευή είχε πρόβλημα με το ακουστικό, μου την άλλαξαν με καινούρια η οποία είχε αυτά τα πιχελς στην κάμερα αλλά πολλά, μου την ξανά άλλαξαν, και η καινούρια έχει μερικά πιχελς αλλά λίγα και δεν φαίνονται πολύ γι’αυτό την κράτησα, δεν άντεχα να την ξανά αλλάξω, πλήρωσα ένα κινητό και για ένα μήνα σχεδόν δεν το είχα.

Έλεος με τη Samsung να βγάζει ένα κινητό που το ατου του είναι η high definition camera και να έχει τέτοιο πρόβλημα εκεί ακριβώς σε αρκετές συσκευές(2 στις 3 για εμένα).

Πλάκα θα έχει να μου κάνουν και μένα καμιά τέτοια κατάσταση ... και είχα ένα καμένο pixel !!!

Ελπίζω μην μου βάλουν καμιά χειρότερη! Το μετάνιωσα λίγο που το πήγα!

Θα συμφωνήσω ,μαζί σου , ότι για ένα κινητό που το ατού του είναι η κάμερα ... δεν είναι και ότι καλύτερο να βλέπουμε τέτοια!!!

Anyway ... , προχωράμε!!

Πάντως πρέπει να είναι γενικό πρόβλημα των συσκευών που καταγράφουν σε υψηλή ανάλυση!

Δείτε εδώ ένα βίντεο και θα καταλάβετε...

Προσέξτε πάνω αριστερά στο βίντεο ... έχει 2 pixels που βγάζουν μάτι!!!

(και μιλάμε για ποιότητα Canon έτσι..)

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΜ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?

ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΠΟΛΛΕΣ.ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΩ

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

Χαιρετώ όλη την παρέα.

Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που με τις γνώσεις σας βοηθάτε εμάς τα στραβάδια. :)

Πρώην κάτοχος ενός SE C905, που κ αυτό το κινητό και αν είχε προβλήματα!!! (3 φορές το είχα πάει για service)και πριν λίγες μέρες μου παρουσίασε πάλι πρόβλημα με το ακουστικό.

Βαρέθηκα έτσι τα πήγαινε-έλα στο service της SE, έτσι αποφάσισα πριν 3 ημέρες να αγοράσω το i8910 HD, που το είχα σταμπάρει από αρχές Ιουλίου, πολύ καλό και γ@μ@το κινητό, αλλά, όπως και οι περισσότεροι έχουν πρόβλημα με καμένα pixels και πρόβλημα ακουστικού.

Θα ήθελα τη γνώμη σας και να σας ρωτήσω...

Η έκδοση λογισμικού είναι η:

I8910XXIFB, με Ημ/νία έκδ. λογισμικού 17/06/2009

Προσαρμοσμένη έκδ. I8910VGRIF1, με Ημ/νία προσαρμ. έκδ. 18/06/2009

Έχω τραβήξει video και έχω δει 2 μικρά καμένα pixels, τα οποία όμως φαίνονται μόνο σε μαύρο background. Πρόβλημα με το ακουστικό τουλάχιστον δεν έχει παρουσιαστεί ακόμη, για αργότερα δεν ξέρω...!

Θα ήθελα τη γνώμη σας εάν πρέπει να το πάω για service για τα 2 καμένα pixels που έχει, ή να το αφήσω; ...με το ενδεχόμενο πάντα να πάρω κάποιο που να έχει πρόβλημα με το ακουστικό.

....και κάτι ακόμη:

Μέσα στον φάκελο Εικόνες & Βίντεο στο μενού Έκθεση υπάρχουν αρκετά αρχεία με την ονομασία "ammo_card" τα οποία δεν είναι αναγνώσιμα και δεν μπορούν να διαγραφούν, είναι κλειδωμένα.

Είναι και στο δικό σας φάκελο αυτά τα αρχεία; εάν ναι, οκ. Αλλά σε περίπτωση που είναι bug, τι πρέπει να κάνω για να τα διαγράψω; Θα βοηθούσε ένα format με *#7370# ;

Σας ευχαριστώ

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΜ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?

ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΠΟΛΛΕΣ.ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΩ

Φιλε μου εγω εβαλα αυτη java1.34 και δεν το μετανιωσα καθολου ειναι ολα τα λ7

Ένας φτωχός και μόνος cowboy!

άλλη μια απορία όσον αφορά την φωτογραφική...

Αρκετες φορές οι φωτογραφίες εχω παρατηρήσει όταν τραβάς ένα αντικείμενο ή ένα ατομο βγαίνουν σαν θωλές η κουνημένες, σε μια σχετικά μεγάλη απόσταση 3-4 μετρα και άνω το έχει παρατηρήσει κανεις ?? Ειδικα το βράδυ σε απόσταση 2 μετρα να είναι πχ το άτομο....

Δεν φταίει ο φακός είναι καθαρος !! Εκτος εαν έχω πρόβλημα στην φωτογραφική :P ελπιζω όχι !!!

Πάντος η αυτόματη εστίαση είναι χάλια !!! Για πρόσωπα έχω παρατηρήσει αξίζει ποιο πολύ το εντοπισμός προσώπου και δεν βγένει κουνημένη ...

ΤΙ ρυθμίσεις προτείνεται για λήψη φωτογραφίας?

Φιλε μου εγω εβαλα αυτη java1.34 και δεν το μετανιωσα καθολου ειναι ολα τα λ7

Παρομοίως....είναι απίστευτο....:yahoo:

Αντώνης

Παρομοίως....είναι απίστευτο....:yahoo:

Βρε παιδιά, πώς τη βάλατε; Εγώ την κατέβασα, σύνδεσα μέσω PC Suite το τηλέφωνο με το PC, μετέφερα τα περιεχόμενα του mods.rar στην mass memory της συσκευής και έτρεξα το .exe, αλλά δε μου βλέπει τη συσκευή. Μήπως φταίνε τα Windows 7 64-Bit; Έχω dual boot με XP. Θα δοκιμάσω μέσω XP και βλέπουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD