MaFiOzOS_88 Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Καλησπερα παιδια..!1)παρατηρησα τον τελευταιο καιρο μια δραματικη μειωση της μνημης c: του κινητου.χθες ειχα ελευθερη 29mb και τωρα 15mb..εχω περασμενη την hxv11 και καμια εφαρμογη εγκατεστημενη στη c!χρησιμοποιω πολυ το opera 10. 2)επισης οταν τραβαω ενα βιντεακι σε αναλυση hd και παω να το δω,αυτο οταν παιζει ανα διαστηματα κολλαει! Εχει κανεις καμια ιδεα; Ο Opera κάνει cache αρκετά πράγματα για να είναι γρήγορος με αποτέλεσμα να γεμίζει την μνήμη.Δοκίμασε να κάνεις "Clear Cache" από τις Ρυθμίσεις. Τώρα αυτό που λες για τα HD Videos, είναι λίγο περίεργο και δεν το έχω παρατηρήσει να συμβαίνει στα δικά μου.... παιδες καμια ιδεα για καναν καλο video player??? Δυστυχώς ούτε εγώ έχω βρει κάποιον καλά, που να δουλευει, στο i8910.... Ούτε ο Coreplayer δουλεύει ούτε ο Smartmovie.... Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orlando Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 ο smartmovie δουλευει κανονικα αλλα εχει περιορισμενα formats που υποστηριζει. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 παιδια ποσο περιπου πανε τα Samsung GT-i8910 HD σαν μεταχειρισμενα επειδη ψαχνομαι για αγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 παιδια ποσο περιπου πανε τα Samsung GT-i8910 HD σαν μεταχειρισμενα επειδη ψαχνομαι για αγορα. τα εχω δει απο 130-220 € εγω προσωπικα ΔΕΝ θα το δωσω, ενω θα εχω παρει αλλο. Θα το κρατησω να το βλεπω γιατι ειναι ενα κινητο που ΔΕΝ αξιζει 150€ για να το δωσει κανεις. Εξαλλου ΔΕΝ μου λειπουν τα 150€ :) :) :) Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 τα εχω δει απο 130-220 € εγω προσωπικα ΔΕΝ θα το δωσω, ενω θα εχω παρει αλλο. Θα το κρατησω να το βλεπω γιατι ειναι ενα κινητο που ΔΕΝ αξιζει 150€ για να το δωσει κανεις. Εξαλλου ΔΕΝ μου λειπουν τα 150€ :) :) :) Ετσι... ειναι κριμα να δωσεις για τοσο λιγα χρηματα το καλυτερο S^1 τηλεφωνο. edit: βεβαια 130 δεν το εχω δει πουθενα. απο 170 και πανω το βρισκω σε αγγελιες. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisg23 Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 (edited) Μαφιοζε βρηκα ενα φακελο με το xplore μεσα στο c: private μεγεθους 45mb γεματος με temporary αρχεια..το εσβησα,αλλα το οπερα μαλλον μου το ξαναδημιουργει.παλαιοτερα δε μου το εκανε παντως.ισως φταιει η εκδοση.οσο για τα βιντεο τα προσπαθησα με και χωρις το autofocus σε hd και κολλανε σε σημεια κατα την αναπαραγωγη τους μετα. --->Αλλαξα την αποθηκευση απο μαζικη μνημη σε καρτα μνημης και σταματησαν να κολλανε!!!????? Edited March 6, 2011 by giannisg23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_99 Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Ξερει κανεις αν μπορω να βαλω τους ηχους που ειχε η μαμισια ρομ στο αγγιγμα της οθονης... Δηλαδη καθε φορα που παταω να μπω στο μενου και γενικα οταν ειναι ξεκλειδομενο το τηλεφωνο και αγγιζω την οθονη να κανει τους ηχους που ειχε η μαμα ρομ της Vodafone... Παράθεση LG Nexus 5X 32GB - Android 7.0 Official Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orlando Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 παιδες στο menu *#0228# τι software version σας βγαζει ? το rf calc date και το bp compile date εννοω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpod_28 Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 παιδες στο menu *#0228# τι software version σας βγαζει ? το rf calc date και το bp compile date εννοω.... Τα δικά μου είναι (με V11): bp compile date= Feb.17.2010 rf calc date= 2009.07.01 Αλλά για ποιό λόγο θές να τα συγκρίνεις..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas00 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Καλημέρα , καταρχήν τα συγχαρητήρια μου για την δουλειά - χόμπι που έχετε και μας βοηθάτε και εμάς τους άσχετους με τα ελλιπής υποστηριζόμενα παιχνίδια μας. Εγκατέστησα και εγώ την V-11πολλή καλή. Εκτός από μία έλλειψη, το smartsearch δεν είναι διαθέσιμο. Μπορώ να το κατεβάσω από κάπου ή ξέρετε άλλο προγραμματάκι που έχει την ίδια λειτουργία? Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas00 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 T9 Nav είναι φοβερό freeware πρόγραμμα αλλά δεν υποστηρίζει Ελληνική γραμματοσειρά. θα το βρείτε εδώ http://www.symbian-freeware.com/download-t9-nav.html. Δεν το αναπρογραμματίζει κανένας γιατί είναι απείρως καλύτερο από το smartsearch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Περιμένουμε εντυπώσεις Strong! :) Λοιπον ειρθε η μπαταρια ομως δυστηχως δεν την αναγνωριζει το κινητο! Αλαξα την πλακετιτσα των επαφων με αυτη της παλιας γνησιας μπαταριας ομως τζιφος, το κινητο δεν ανοιγει και η μπαταρια δεν φορτιζει τζαμπα τα 14 ευρωπουλα, σε αναζητηση νεας λοιπον! Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Λοιπον ειρθε η μπαταρια ομως δυστηχως δεν την αναγνωριζει το κινητο! Αλαξα την πλακετιτσα των επαφων με αυτη της παλιας γνησιας μπαταριας ομως τζιφος, το κινητο δεν ανοιγει και η μπαταρια δεν φορτιζει τζαμπα τα 14 ευρωπουλα, σε αναζητηση νεας λοιπον! Γιατί δεν του στέλνεις ένα μήνυμα ότι η μπαταρία δεν δουλεύει και να σου στείλει μία άλλη;; :worry: Μην τον αφήσεις πάντως γιατί και αυτοί άλλο που δεν θέλουν! ;) Και γω τις προάλλες παρήγγειλα μια θηκούλα για το i8910 και μου ήρθε κάπως έτσι.... Δυστυχώς πήγα το κινητό για την εγγύηση και δεν πρόλαβα να βγάλω φώτο μαζί με την συσκευή για να δείτε πόσο άθλια κενά είχε.... :wacko: Μόλις με απάντησε και με είπε είτε θα με κάνει refund είτε θα μου στείλει καινούργια....δεν ξέρω τι να απαντήσω... :/ Άμα η καινούργια έχει την ποιότητα της παλιά καλύτερα να ψάξω καμιά άλλη εναλλακτική... Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Φιλε μαφιοζε εαν διαβασες προσεκτικα εγινε επεμβαση στην νεα μπαταρια μηπως και την κανω να δουλεψει, αυτο σημαινει οτι δεν μπορω να την επιστρεψω. Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Φιλε μαφιοζε εαν διαβασες προσεκτικα εγινε επεμβαση στην νεα μπαταρια μηπως και την κανω να δουλεψει, αυτο σημαινει οτι δεν μπορω να την επιστρεψω. Χμμ το διάβασα αλλά δεν πίστευα ότι ήταν τόσο μεγάλη η επέμβαση (αλλά και πως θα μπορούσε να μην ήταν θα μου πεις.... :wacko:), και θα μπορούσες να ζητήσεις αντικατάσταση.... Όπως και να χει ευχαριστούμε για το feedback, strong! :) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Γιατί δεν του στέλνεις ένα μήνυμα ότι η μπαταρία δεν δουλεύει και να σου στείλει μία άλλη;; :worry: Μην τον αφήσεις πάντως γιατί και αυτοί άλλο που δεν θέλουν! ;) Και γω τις προάλλες παρήγγειλα μια θηκούλα για το i8910 και μου ήρθε κάπως έτσι.... Δυστυχώς πήγα το κινητό για την εγγύηση και δεν πρόλαβα να βγάλω φώτο μαζί με την συσκευή για να δείτε πόσο άθλια κενά είχε.... :wacko: Μόλις με απάντησε και με είπε είτε θα με κάνει refund είτε θα μου στείλει καινούργια....δεν ξέρω τι να απαντήσω... :/ Άμα η καινούργια έχει την ποιότητα της παλιά καλύτερα να ψάξω καμιά άλλη εναλλακτική... αν ψαχνεις για θηκη,παρε την γνησια της Samsung για το ι8910,κορυφαια,κ απο αποψη εργονομιας κ ποιοτητας...αν εισαι τυχερος ισως βρεις ακομα στο πλαισιο,γυρω στα 16 Ευρω την ειχα παρει...ΚΟΡΥΦΑΙΑ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas00 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Διαβάζω ότι παιδεύεστε με τις μπαταρίες. Η δική μου μπαταρία κρατούσε 1,5 μέρες. Οπότε έκανα την εξής πατέντα (Χρησιμοποιώ θήκη σιλικόνης). Αφαίρεσα το καπάκι της μπαταρίας, σύνδεσα σε παραλληλία 2 αυθεντικές μπαταρίες (το + με το+ και το – με – «όχι το σήμα» ) γίνεται με καλωδιάκια χωρίς να κάνεις «εγχείρηση» στις μπαταρίες, για να σταθεροποιηθεί στο πίσω μέρος του κινητού αλλά και να έχει καλή λαβή το κινητό χωρίς αιχμές χρησιμοποίησα σιλικόνη υψηλής θερμοκρασίας που έχει καλύτερη συμπεριφορά σε σχέση με την απλή ενώ είχα περάσει τα μέρη που θα ερχόταν σε επαφή με το κινητό με κολλητική ταινία, έκοψα τις όποιες κακοτεχνίες με μαχαίρι, και του φόρεσα τη θήκη. Αποτέλεσμα διπλάσιος + χρόνος διάρκειας μπαταρίας, μεγαλύτερο βάρος (βάρος μπαταρίας + σιλικόνης), μεγαλύτερο πάχος (πάχος μπαταρίας), χρόνος πλήρης φόρτισης από drain 2,5 ώρες, άψογη λειτουργία για 1,5 έτη, μη εμφανής επέμβαση. Κατά την γνώμη μου δοκιμάστε όσες μπαταρίες θέλετε το μηχανηματάκι μας είναι ενεργοβόρο χρειάζεται πρόσθετη ισχύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Κανένα Android port δεν υπάρχει περίπτωση ε? Αυτό θα ήταν κορυφαίος συνδυασμός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 πηρε ενας φιλος προχθες το Samsung Galaxy 3 με Android 2.1 Παιδια παρολο που εχει το Android 2.1 το κινητο ειναι τρεις-χειροτερο απο το i8910 που εχουμε σε σχεδον ολους τους τομεις. Απορω γιατι να μην μπαινει το Android σε μας. Απορω.... Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Κανένα Android port δεν υπάρχει περίπτωση ε? Αυτό θα ήταν κορυφαίος συνδυασμός... πηρε ενας φιλος προχθες το Samsung Galaxy 3 με Android 2.1 Παιδια παρολο που εχει το Android 2.1 το κινητο ειναι τρεις-χειροτερο απο το i8910 που εχουμε σε σχεδον ολους τους τομεις. Απορω γιατι να μην μπαινει το Android σε μας. Απορω.... Πραγματικά άμα μπορούσε κάποιος μαστορας να κάνει port το Android στην συσκευή μας, θα ήτανε θείο δώρο! Ειδικά όταν βλέπω συσκευές όπως το HTC HD2 να έχουν φορέσει όλα τα λειτουργικά εκνευρίζομαι!!! :mad: Από ότι θυμάμαι ο γερμανός είχε γράψει ότι δεν υπάρχει το κατάληλο εργαλείο (software κυριως), που να μποορεί να φορτώσει τον Bootloader του Android στο.Θυμάμαι μάλιστα ότι είχε στείλει κ mail στην εταιρία που φτιάχνει ένα μαραφέτι που είχε αγοράσει ο ίδιος με donations για να ξεμπρικάρει το i8910, και ο κατασκευαστής του είχε πεί απλά ότι "το δουλέυει" αλλά από τότε κοντεύει να περάσει χρόνος..... Έχω σαν βασικό κινητό μου το Blade πλέον (η κινητούμπα ειναι για service/εγγύηση ακόμα), αλλά και όταν δεν το είχα για εγγύηση πάλι το Blade είχα βασικό λόγω του Android!!! Πραγματικά στενοχωριέμαι που δεν έχει καταφέρει κάποιος να κάνει έστω και ένα πρωτόγονο port του Android, ώστε να καταπιαστεί και η υπόλοιπη κοινότητα και να το εξελίξει μετά! Είχα μια τελευταία ελπίδα με τον Hyperx πριν κάνα 3μηνο μήπως και μας έκανε (έστω) κάνα port του symbian^3, αλλά πλέον το έχει εγκαταλείψει και αυτός το άθλημα, ακόμη και με το Ν8..... :( Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 χαιρετώ... το χω ψάξει πολύ το θέμα με τις αλλαγές λογισμικού. Να έχουμε android στο i8910 θεωρείται αδύνατο.. δε το λέω εγώ, υπάρχουν πολλά posts στο ιντερνετ απο σχετικούς που γράφουν και λεπτομέρειες. είχαν δημιουργηθεί ομάδες που το παλεύαν αλλα δεν... ούτε το symbian^3 φαίνεται στον ορίζοντα δυστηχώς. η μόνη μας ελπίδα είναι ο faenil (i8910tuning.com) ο οποίος έχει ακόμα όρεξη αλλά δε ξέρω μέχρι που μπορεί να το φτάσει. Απο τον γερμανό απο την άλλη ούτε σημείο ζωής εδώ και βδομάδες.. Αυτά.. εν αναμονή... εγώ δε σκέφτομαι καν αλλαγή του κινητού. απο οθόνη, καμερα,ποιότητα ήχου, gps, 3g φάσεις είμαι πολύ ευχαριστημένος και ως εκεί πανε οι ανάγκες μου. τώρα αν θέλω να δημιουργήσω κι αλλες (ανάγκες) θα έπαιρνα android:p το μόνο που ζηλεύω είναι οι πολλές εφαρμογές και οτι ενω χρονίζουμε το κινητο στα 900 δεν το εκμεταλλεύομαστε πλήρως... αυτά:D Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 χαιρετώ... το χω ψάξει πολύ το θέμα με τις αλλαγές λογισμικού. Να έχουμε android στο i8910 θεωρείται αδύνατο.. δε το λέω εγώ, υπάρχουν πολλά posts στο ιντερνετ απο σχετικούς που γράφουν και λεπτομέρειες. είχαν δημιουργηθεί ομάδες που το παλεύαν αλλα δεν... ούτε το symbian^3 φαίνεται στον ορίζοντα δυστηχώς. η μόνη μας ελπίδα είναι ο faenil (i8910tuning.com) ο οποίος έχει ακόμα όρεξη αλλά δε ξέρω μέχρι που μπορεί να το φτάσει. Απο τον γερμανό απο την άλλη ούτε σημείο ζωής εδώ και βδομάδες.. Αυτά.. εν αναμονή... εγώ δε σκέφτομαι καν αλλαγή του κινητού. απο οθόνη, καμερα,ποιότητα ήχου, gps, 3g φάσεις είμαι πολύ ευχαριστημένος και ως εκεί πανε οι ανάγκες μου. τώρα αν θέλω να δημιουργήσω κι αλλες (ανάγκες) θα έπαιρνα android:p το μόνο που ζηλεύω είναι οι πολλές εφαρμογές και οτι ενω χρονίζουμε το κινητο στα 900 δεν το εκμεταλλεύομαστε πλήρως... αυτά:D καποια στιγμη οταν παρουσιαζανε τα WP7 ειχαν σαν προτοτυπο το i8910, πιστευα οτι πολυ ευκολα θα το εχουμε κ εμεις στα κινητα μας, μετα ανακαλυψαμε οτι δεν γινεται γιατι το προτοτυπο ειχε επεξεργαστη 1 mhz που ηταν το minispecs,αυτον τον σκοπελο τον ξεπερασε ο γερμανος αλλα μεχρι εκει, τι να πω τοσα σαινια κ κανεις δεν μπορει να κανει τιποτα για το κορυφαιο hardware κ interface? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Επειδή οι σελίδες είναι παρα πολλές, μπορεί να μου πει κάποιος τι βελτιώνει η custom rom σε σχέση με την original; Μόνο ο γερμανός που αναφέρετε έχει βγάλει custom firmware ή το δικό του είναι το καλύτερο και γι' αυτό όλο βλέπω συχνά αναφορές στο πρόσωπό του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 αν ψαχνεις για θηκη,παρε την γνησια της Samsung για το ι8910,κορυφαια,κ απο αποψη εργονομιας κ ποιοτητας...αν εισαι τυχερος ισως βρεις ακομα στο πλαισιο,γυρω στα 16 Ευρω την ειχα παρει...ΚΟΡΥΦΑΙΑ.... Τώρα το είδα το μήνυμα σου ατίθασε (στραβωμάρα :p), αν δεν κάνω λάθος η "αυθεντική" του i8910 είναι δερμάτινη θήκη, ενώ εγώ θέλω απλά μια καλή θήκη σιλικόνης... Τελικά ο κινέζος θα μου στείλει μια καινούργια.Ας ελπίσουμε αυτή να είναι καλή.... Τα καλά νέα είναι ότι από δευτέρα η συσκευή μου θα επιστρέψει από το Service!! Τα κακά είναι ότι είναι στην κοζάνη και άντε να δώ πότε θα ανέβω για να την πάρω.... :p καποια στιγμη οταν παρουσιαζανε τα WP7 ειχαν σαν προτοτυπο το i8910, πιστευα οτι πολυ ευκολα θα το εχουμε κ εμεις στα κινητα μας, μετα ανακαλυψαμε οτι δεν γινεται γιατι το προτοτυπο ειχε επεξεργαστη 1 mhz που ηταν το minispecs,αυτον τον σκοπελο τον ξεπερασε ο γερμανος αλλα μεχρι εκει, τι να πω τοσα σαινια κ κανεις δεν μπορει να κανει τιποτα για το κορυφαιο hardware κ interface? Δεν έχει σημασία ο χρονισμός του επεξεργαστή αλλά τι τσιπάκι φοράει και αν το υποστηρίζουν οι kernels (η whatever) του λειτουργικού.Πχ το i8910 φοράει έναν omap 3420 και εκείνο το πρωτότυπο μπορεί να φορούσε έναν snapdragon στο 1 GHz... Χθές που έγραψα το παραπάνω μήνυμα για το Android, έκανα λίγο googling μετά και είδα ότι το πρόβλημα στο Porting του, ηταν να βγει kernel του android που να υποστηρίζει το τσιπάκι (δεν λέω επεξεργαστή, γιατί στο ίδιο chip είναι και η cpu & η gpu).Βέβαια σύμφωνα με την wikipedia, πλέον υπάρχει κινητό με android + omap 3420 (motorola milestone), αλλά δεν έψαξα να βρω αν υπάρχει κάποιος γενναίος που να πίεσε παραπάνω το θέμα.... :/ Επειδή οι σελίδες είναι παρα πολλές, μπορεί να μου πει κάποιος τι βελτιώνει η custom rom σε σχέση με την original; Μόνο ο γερμανός που αναφέρετε έχει βγάλει custom firmware ή το δικό του είναι το καλύτερο και γι' αυτό όλο βλέπω συχνά αναφορές στο πρόσωπό του; Καλησπέρα φίλε μου, η custom rom διορθώνει διάφορα bugs του μαμά firnware και προσθέτει πάρα πολλά features.Ενδεικτικά αναφέρω: Full Hacked phone + installserver (για εγκατάσταση ακόμη και των εφαρμογών που δεν έχουν πιστοποιητικό) Kinnetic Scrolling παντού! Fixed 24fps @720p video recording ACC audio codec αντί του AMR audio codec Tweaks για βελτίωση της μπαταρίας (αν και τώρα τελευταία έχουμε παράπονα :p) Fixed Music Player Και επίσης τα custom fw αφήνουν πολύ περισσότερο κενό χώρο στο C:, αφού οι modders έχουν ξεφορτωθεί αρκετή σαβούρα.Επίσης αρκετά tweaks + transition effects στα μενού των επιλογών..... Υπάρχουν και άλλα πολλά, αλλά τα πιο βασικά είναι αυτά.¨οπως καταλαβαίνεις αξίζει τον κόπο να φλασάρει κανείς το κινητό.... :cool: Τώαρ για την άλλη σου ερώτηση, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετοί cookers αλλά ο καλύτερο από όλους και ο μόνος που έβγαζε και roms με ελληνικά, είναι ο hyperx (τον λέμε Γερμανό λόγο της καταγωγής του), και μέχρι τον περσινό Νοέμβριο που σταμάτησε, μας παρείχε εξαιρετικά firmware. Υπάρχουν και άλλοι φυσικά όπως ο faenil, ο οποίος όμως δεν έχει βγάλει καμία ρομ με Ελληνικά (μόνο πληκτρολόγιο και όχι μενού).... Σε περίπτωση που κατάφερα να σε ψήσω για το φλασάρισμα, οδηγίες για το πως να το κάνεις καθώς και links για το software που θα χρειαστείς, θα βρεις εδώ! Όπου κολλήσεις φυσικά με ρωτάς! :) Είχα καιρό να γράψω σεντόνι στο νήμα αυτό.....συγκινήθηκα! :cry: Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas00 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Καλημέρα σας. Το *#0228# για βελτίωση της μπαταρίας τελικά έχει αποτελέσματα + μια μέρα στο δικό μου κιν. Για smartsearch τι πρόγραμμα χρησιμοποιείτε; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts