Jump to content

fpod_28

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by fpod_28

  1. Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω λινκ και πες μου.....πάντως δείχνει για αυθεντική..:cool: Genuine Samsung Battery
  2. Έχουν μείνει στη μαζική μνήμη απο το προηγούμενο firmware. Κάνε ένα backup της μαζικής μνήμης και μετά format απο το file manager....μόνο έτσι θα "εξαφανιστούν"...;)!
  3. Οπότε καλύτερα να πάρω τη μαμίσια που έχει στο ebay ή να αφήσω την παλιά (μαμίσια) που έχω ήδη..? :confused:
  4. Τελικά φίλε strong η Gold μπαταρία αξίζει..?..γιατί σκέφτομαι να την πάρω... Είδες καμμιά διαφορά στην απόδοση..? :what:
  5. Τα δικά μου είναι (με V11): bp compile date= Feb.17.2010 rf calc date= 2009.07.01 Αλλά για ποιό λόγο θές να τα συγκρίνεις..?
  6. Ευχαριστώ φίλε μου......με έσωσες!:cool: Όσο για τους χάρτες, συμφωνώ με τον φίλο garrythesnail που σου απάντησε ήδη....δεν υπάρχει άλλος τρόπος από το να βάλεις κάρτα μνήμης για να τους κατεβάσεις....;) :bow:
  7. Γειά σας....! Ξαφνικά εκεί που κατέβαζα εφαρμογές από το samsung apps το κινητό έκλεισε και άνοιξε πάλι και από τότε έχει κολλήσει και κάνει το ίδιο πράγμα..!!Τι μπορεί να συμβαίνει..?Μήπως φταίει μία εφαρμογή που δοκίμασα να κατεβάσω (translator)...? Αν δεν υπάρχει λύση χωρίς format...τοτε πώς γίνεται format χωρίς κάποιο κωδικό αριθμό, διότι δεν μπορώ να εισέλθω στο σύστημα..!?:worry: Να σημειώσω ότι την πήρα σήμερα την συσκευή...!:(
  8. Δοκίμασα 2 εκδόσεις του ttpod (3.71, 3.51) αλλά δεν "έτρεχαν". Βασικά δέν το διάβαζε σωστά το σύστημα και μου έβγαλε σφάλμα.....και αντί για το όνομα της εφαρμογής μου δείχνει τετραγωνάκια (όπως με το hxpatcher με τα ελληνικά). Άλλαξα μετά τη γλώσσα σε αγγλικά αλλά το πρόβλημα παρέμεινε....!:worry: Τί νομίζεις ότι συμβαίνει φίλε Μαφιόζε?....Εσύ ποιά έκδοση έχεις? Επίσης, έχω μια κάρτα μνήμης που είναι κλειδωμένη και δεν μπορεί να τη διαβάσει το κινητό....έψαξα να βρώ κάποιο τρόπο να την ξεκλειδώσω αλλά τίποτα.....μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι...? :help:
  9. Καλά θα ήταν να έριχνες μόνο εσύ μαύρη πέτρα....αλλά όπως φαίνεται, οι περισσότεροι "παλιοί".....!!:( Τέλος πάντων, εγώ το επανεγκατέστησα το lcg και δεν δούλεψε πάλι...οπότε και δοκίμασα να βάλω άλλη έκδοση η οποία δούλεψε αλλά μου ζητάει κλειδί ξεκλειδώματος....Πού μπορώ να το βρώ..? Επίσης, μήπως ξέρεις κάποιο άλλο media player....?Εκτός και του power mp3, το οποίο και αυτό μου παρουσίασε ένα πρόβλημα...(το περιγράφω στο bytheway).
  10. Παιδιά, έχω ένα πρόβλημα...! Το lcg jukebox....εκεί που έπαιζε κανονικά...:happy: ....ξαφνικά σταμάτησε η αναπαραγωγή και όταν δοκίμασα να το ξανανοίξω, έπαιξε για 1 sec και έκλεισε...!!Από εκείνη τη στιγμή γίνεται το ίδιο πράγμα όταν πάω να το ανοίξω....τι μπορεί να παίζει;
  11. Όταν ξεκινάω την εγκατάσταση μου βγάζει το μήνυμα "δεν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα για να συνεχίσετε.....συνδεθείτε ως διαχειριστής..." και έχω Win 7 Home Premium x86. Ευχαριστώ πολύ Mafioze..! Τελικά βρήκα τη λύση Μαφιόζε.... ;) πολύ απλά έπρεπε να κάνω δεξί κλίκ στο εικονίδιο εγκατάστασης του pc studio και να πατήσω την επιλογή "εκτέλεση ως διαχειριστής" και όλα κομπλέ...!! Σε ευχαριστώ και πάλι πάντως....:bow:
  12. Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.....!! Μπορείτε να μου πείτε απο πού να κατεβάσω το samsung pc studio, γιατί απο το site της samsung μου ζητάει δικαιώματα διαχειριστή για να το εγκαταστήσω..! :thanks:
  13. Στα windows 7 το φλασάρισμα γίνεται με τον τρόπο που εξηγείς στο ανάλογο θέμα σου;
×
×
  • Create New...