Raul7 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Καλησπέρα σε όλους, παιδιά είμαι καινούργιος εδώ έχω και γω το samsung i8910HD το πήρα τον Μάϊο που μας πέρασε δεν έχω κάνει ακόμα update στο κινητό μου, μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? έχω ακόμα το I8910XXIFB σαν έκδοση λογισμικού και I8910VGRIF1 σαν προσαρμοσμένη έκδοση να σας πω την αλήθεια δεν ξέρω τι σημαίνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Καλωσόρισες Διάβασε από το ποστ 4758 που έγραψα κάτι αντίστοιχο και πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Έχει περάσει κανείς την V11-7 ή περιμένουμε όλοι την τελική ελληνική έκδοση;; :p Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Έχει περάσει κανείς την V11-7 ή περιμένουμε όλοι την τελική ελληνική έκδοση;; :p καλησπερα. σημερα θα βαλω ελληνικα, θα την περασω και αν ολα δουλευουν κανονικα θα στην δωσω να την δοκιμασεις κι εσυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 (edited) Έχει περάσει κανείς την V11-7 ή περιμένουμε όλοι την τελική ελληνική έκδοση;; :p Moi :p Δειχνει πιο σταθερη σε σχεση με την V11-5, διορθωθηκε και το bug με το λευκο κουτακι στην αρχικη οθονη. Κατι που μου αρεσε πολυ ειναι το ποσο πιο γρηγορα εμφανιζονται οι φωτο στην εκθεση , το οποιο προφανως προυποθετει να επιλεξουμε απο 800 εως 950Mhz στο προφιλ μας :) Περιμενω κι εγω την ελληνικη εκδοση βεβαια για να φορτωσω κι αλλα προγραμματα :D Edited November 10, 2010 by Ulysse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 καλησπερα. σημερα θα βαλω ελληνικα, θα την περασω και αν ολα δουλευουν κανονικα θα στην δωσω να την δοκιμασεις κι εσυ :) Much obliged! :D Επιτέλους θα δοκιμάσω και μια έκδοση χωρίς την έγνοια της εξεταστικής! :p Moi :p Δειχνει πιο σταθερη σε σχεση με την V11-5, διορθωθηκε και το bug με το λευκο κουτακι στην αρχικη οθονη. Κατι που μου αρεσε πολυ ειναι το ποσο πιο γρηγορα εμφανιζονται οι φωτο στην εκθεση , το οποιο προφανως προυποθετει να επιλεξουμε απο 800 εως 950Mhz στο προφιλ μας :) Περιμενω κι εγω την ελληνικη εκδοση βεβαια για να φορτωσω κι αλλα προγραμματα :D Ulysse από μπαταριά πως τα πάει το κινητό χρησιμοποιώντας το profile με τα 800 και 950Mhz;;; Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 (edited) Ulysse από μπαταριά πως τα πάει το κινητό χρησιμοποιώντας το profile με τα 800 και 950Mhz;;; Με σιγουρια δεν μπορω να σου απαντησω, απλα θα σου πω οτι τις τελευταιες 24 ωρες που εβαλα το προφιλ στα 950, δεν επεσε ουτε 1 γραμμη, ομως απο τις 24 ωρες τις 9 ηταν κλειστο το κινητο. Οπως και να'χει θα περιμενε κανεις να εχει πεσει εστω μια γραμμη δεδομενου οτι εβαλα τερμα το προφιλ.. ευχαριστημενος δηλαδη απο τα πρωτα δειγματα :) Edited November 10, 2010 by Ulysse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 καλησπερα. ετοιμασα την 11 με ελληνικα. την εστειλα στον μαφιοζο να την δοκιμασει. εγω δεν βρηκα καποιο προβλημα. εαν δεν βρει και ο μαφιοζος θα την δωσω εδω για οποιον την θελει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Βγηκε και η ελληνικη V11. Την περναω αυριο. Παντως την Αγγλικη που εχω ηδη ειναι πολυ πολυ δυνατη. Ηκαλυτερη που ειχα μεχρι τωρα. Και τις εχω περασει ολες του Γερμανου. Η μπαταρια κορυφη. Εμενα παντα το κινητο κρατουσε 5-6 μερες. Και τωρα συνεχιζει και ισως καλυτερα. Με επεξεργαστη: low 400, normal 550, high 800 Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raul7 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Παιδιά αν ανεβάσετε το καινούργιο update μπορείτε να ανεβάσετε και την διαδικασία την οποία ακολουθούμε για να το κάνουμε, θα βοηθούσε πολύ ευχαριστώ εκ των προτέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 η γυναίκα μου έχει εδώ και 8 μήνες το I8910 HD εδώ και αρκετό καιρό ενώ όλο το βράδι το έχει να φορτίζει το απόγευμα της επόμενης μέρας κλείνει από μπαταρία . τι μπορεί να φταίει ? έχει βγεί κάποια μαγειρεμένη ελληνική ρομ ? ποια είναι η διαδικασία για να περαστεί ? ποια ρομ προτείνετε εσείς . σας ευχαριστώ Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Παιδιά αν ανεβάσετε το καινούργιο update μπορείτε να ανεβάσετε και την διαδικασία την οποία ακολουθούμε για να το κάνουμε, θα βοηθούσε πολύ ευχαριστώ εκ των προτέρω η γυναίκα μου έχει εδώ και 8 μήνες το I8910 HD εδώ και αρκετό καιρό ενώ όλο το βράδι το έχει να φορτίζει το απόγευμα της επόμενης μέρας κλείνει από μπαταρία . τι μπορεί να φταίει ? έχει βγεί κάποια μαγειρεμένη ελληνική ρομ ? ποια είναι η διαδικασία για να περαστεί ? ποια ρομ προτείνετε εσείς . σας ευχαριστώ Διαβάστε εδώ. :) Σε περίπτωση που έχετε Windows Vista/7, στην υπογραφή μου έχω έναν πολύ λεπτομερή οδηγό.Την ελληνική V11 την κατεβάζετε από εδώ. Λίγο λιτό το μήνυμα, αλλά αν κολλήσετε κάπου εδώ είμαστε! :) ================================= Τώρα είδα ότι το site του γερμανου έχει κολλήσει και από όπου και να μπεις σου εμφανίζει την mobile έκδοση και προχτές φώναζε ότι του το χακάρανε!!! Μάλλον πρέπει να πάρει κάναν admin γιατί δεν την πολυπαλεύει με αυτά.... :lol: Έχει κανείς πρόβλημα να ανοίξει το "Startbackup" ??? Στην αρχή μου άνοιγε κανονικά αλλά μετά από ένα restore backup που έκανα μέσω pc studio (επαφές,ημερολόγιο,σημειώσεις), δεν λέει να ανοίξει..... :confused: Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Έχει κανείς πρόβλημα να ανοίξει το "Startbackup" ??? Στην αρχή μου άνοιγε κανονικά αλλά μετά από ένα restore backup που έκανα μέσω pc studio (επαφές,ημερολόγιο,σημειώσεις), δεν λέει να ανοίξει..... :confused: Περιεργο, σε εμενα ανοιγει κανονικα :confused: Κατι που παρατηρησα στην ελληνικη εκδοση ειναι στο HX-patcher οπου στο σημειο που εγραφε στην αγγλικη εκδοση "Mhz" τωρα βλεπουμε κατι τετραγωνακια.. http://img26.imageshack.us/img26/2614/scr000001d.jpg [/url] Μικρο το κακο βεβαια απλα ειναι αντιαισθητικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Περιεργο, σε εμενα ανοιγει κανονικα :confused: Κατι που παρατηρησα στην ελληνικη εκδοση ειναι στο HX-patcher οπου στο σημειο που εγραφε στην αγγλικη εκδοση "Mhz" τωρα βλεπουμε κατι τετραγωνακια.. Μικρο το κακο βεβαια απλα ειναι αντιαισθητικο. Νταξ το ξαναφλάσαρα και έστρωσε! :p Δοκίμασα και αυτό που μου είχες πει με το φορματ στην C (*#7370#) και όντως έκανε αυτό που μου είχες πει.Μόνο με το φλασάρισμα έστρωσε!!! :wacko: Αυτό το παραθυράκι με τα Mhz πως ανοίγει; Μόνο κατά τύχη το είδα 2 φορές αλλά δεν κατάλαβα πως το εμφανίζουμε..... Επίσης, κατάφερε κανείς να κάνει εγκατάσταση και να χρησιμοποιήσει το swype;;;; Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raul7 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Αν σου πω ότι δεν καταλαβαίνω τι θα μου πεις, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το κινητό γι΄αυτό αν μπορείς δείξε κατανόηση, έχω μερικές ερωτήσεις 1) είναι ελληνική έκδοση αυτή? γιατί γράφει russian, 2) Στον οδηγό φλασαρίσματος γράφεις "θα χρειαστούμε τα παρακάτω" αυτά που τα βρίσκουμε? 3) γιατί είναι αναγκαστικά τα XP? 4)πρέπει να κάνουμε φορμάτ το C: *#7370#: Hard reset (και οπωσδήποτε τον Ε: (Menu - office - file mgr - E: - Format mass memory) (κωδικός κλειδώματος: 00000000) το hard reset είναι οι εργοστασιακές ρυθμίσεις? να περάσουμε ότι έχουμε στο κινητό στο pc πρίν κάνουμε το φορμάτ? ευχαριστώ και πάλι για την κατανόηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Αν σου πω ότι δεν καταλαβαίνω τι θα μου πεις, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το κινητό γι΄αυτό αν μπορείς δείξε κατανόηση, έχω μερικές ερωτήσεις 1) είναι ελληνική έκδοση αυτή? γιατί γράφει russian, 2) Στον οδηγό φλασαρίσματος γράφεις "θα χρειαστούμε τα παρακάτω" αυτά που τα βρίσκουμε? 3) γιατί είναι αναγκαστικά τα XP? 4)πρέπει να κάνουμε φορμάτ το C: *#7370#: Hard reset (και οπωσδήποτε τον Ε: (Menu - office - file mgr - E: - Format mass memory) (κωδικός κλειδώματος: 00000000) το hard reset είναι οι εργοστασιακές ρυθμίσεις? να περάσουμε ότι έχουμε στο κινητό στο pc πρίν κάνουμε το φορμάτ? ευχαριστώ και πάλι για την κατανόηση. Δεν θα σου πω τίποτα γιατί υπήρξα και γω αρχάριος κάποτε! :p Ναι είναι ελληνική, αλλά γράφει russ γιατί ό Hyperx βγάζει την ελληνική, την ρώσικη και την ολλανδική στο ίδιο πακέτο. Δική μου παράληψη γιατί τα λινκ είναι παλιά.Θα τα βρεις εδώ. Γιατί το Symbian Flashing Tool που χρησιμοποιούμε για να φλασάρουμε, αναγνωρίζει το κινητό μόνο στα XP, και για να φλασάρουμε σε Windows Vista/7 πρέπει να το κάνουμε στήνοντας ένα εικονικό περιβάλλον ΧΡ. Όταν είχε γραφτεί ο μίνι οδηγός από τον sdaoulas επιβαλλόταν να κάνουμε τα φορματ, πλέον δεν είναι απαραίτητο γιατί γίνονται αυτόματα! Πριν να φλασάρεις σώσε ότι έχεις και δεν έχεις στο κινητό γιατι θα τα χάσεις ΟΛΑ!!! Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 κάποιο πρόγραμμα back up επαφών όπως το pim back up υπάρχει για το HD 8910 ? ΄πρώτα τρέχουμε το πρόγραμμα φλασαρίσματος και μετά συνδέουμε το κινητό με το usb σε κατάσταση boot mode? δεν χρησιμοποιούμε το Flashing_Tool_v1.50 ? δεν χρειάζετε? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 κάποιο πρόγραμμα back up επαφών όπως το pim back up υπάρχει για το HD 8910 ? ΄πρώτα τρέχουμε το πρόγραμμα φλασαρίσματος και μετά συνδέουμε το κινητό με το usb σε κατάσταση boot mode? δεν χρησιμοποιούμε το Flashing_Tool_v1.50 ? δεν χρειάζετε? αν θες να σωσεις τις επαφες σου μπορεις να συνχρονισεις το κιν απο το samsung PC studio με το Microsoft outlook Πρωτα το προγραμμα και μετα το κιν και λογικα στο conection στο Νο1 PDA πρεπει να σου βγαλει το COM 0 και θα ενεργοποιηθει το Download start. Oχι δεν χρειαζεται , απλα τρεχεις το exe αρχειο του γερμανου που κατεβασες. Πριν το φλασαρεις βγαλε την καρτα μνημης , και καλο ειναι τις ρυθμισεις να τις φτιαξεις απο την αρχη και οχι απο backup , μονο επαφες και μηνυματα να σωσεις. Μολις ενεργοποιηθει απο το φλασαρισμα αστο να εγκαταστησει καπια προγραμματα, μην πατησεις αμεσως restart γιατι ειναι αρκετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Επίσης, κατάφερε κανείς να κάνει εγκατάσταση και να χρησιμοποιήσει το swype;;;; εγκατασταση κανει αλλα δεν λειτουργει, δεν ξερω γιατι ο γερμανος λεει οτι δουλευει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 εγκατέστησα την v11 ελληνική επέλεξα την ελληνική γλώσα αλλά όλα είναι στα αγγλικά . καμιά ιδέα τι να κάνω ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nato Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 (edited) καλησπερα παιδια.Θελω να εγκαταστησω το sygic destinator (σπασμενο) . εχω περασει το καλοκαιρι την rom του hyperx- HX-V3-19. Σε παλιο ποστ βρηκα αυτο Θέμα: Οδηγός εγκατάστασης Sygic 1.Αντιγραφή στην κάρτα μνήμης στο root τους φακέλους: Drive, Maps και Res 2.Εγκατάσταση του .sis στην μνήμη του τηλεφώνου. 3.Για να δει το πρόγραμμα τους χάρτες θα πρέπει να έχουμε το ανάλογο .mlm αρχείο (π.χ μέσα στον φάκελο Maps υποφάκελο GRC και μέσα εκεί τον χάρτη grc.pak ομοίως για άλλους χάρτες). 4.Το αρχείο license.txt έχει ήδη το trial serial. Δεν το αγγίζουμε. 5.Τρέχουμε το πρόγραμμα στο κινητό και βλέπουμε το Device ID. 6.Τρέχουμε το SygicKG.exe και βάζουμε το mlm αρχείο, το Device ID και πατάμε Generate για να μας βγάλε το Activation code. 7.Στο κινητό επιλέγουμε τον χάρτη μας, Μη αυτόματα κάνουμε ενεργοποίηση και του δίνουμε το Activation code. 8.Αυτόματα τότε δημιουργείται στο αρχείο license.txt ο Activation code. Φάκελος Maps Μέσα στο φάκελο maps εκτός από το φάκελο GRC φτιάξε ακόμα ένα με την ονομασία Map_GR_Navigreece και μέσα εκεί βάλε το GRC φάκελο του NaviGreece, το φάκελο wlc με τον basemap και ένα mlm με την ονομασία NaviGreece_2010.02.mlm και μετά με το SygicKG.exe και το NaviGreece_2010.02.mlm ξεκλειδώνουμε το νέο χάρτη CIT. Θελω να ρωτησω αν μπορει κανεις να μου πει τη ειναι το root ? Εγω το περναω απευθειας σε φακελο στην καρτα αλλα μετα την εγκατασταση μου λεει οτι δεν βρισκει cd και δεν μου τρεχει το προγραμμα. Μπορει κανεις να με κατατοπισει γιατι δεν τα παω καλα με το hacking. Mηπως υπαρχει καποιος ευκολος τροπος?διοτι μου φαινεται βουνο ολο αυτο. Edited November 11, 2010 by nato Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 (edited) εγκατέστησα την v11 ελληνική επέλεξα την ελληνική γλώσα αλλά όλα είναι στα αγγλικά . καμιά ιδέα τι να κάνω ? οταν βαλεις την ελληνικη κανει επανεκινιση το τηλεφωνο, εκτος κ εχεις την main κ επελεξες ελληνικα στο πληκτρολογιο. πας settings-phone- languange κ επιλεγεις greek καλησπερα παιδια.Θελω να εγκαταστησω το sygic destinator (σπασμενο) . εχω περασει το καλοκαιρι την rom του hyperx- HX-V3-19. Σε παλιο ποστ βρηκα αυτο Θέμα: Οδηγός εγκατάστασης Sygic 1.Αντιγραφή στην κάρτα μνήμης στο root τους φακέλους: Drive, Maps και Res 2.Εγκατάσταση του .sis στην μνήμη του τηλεφώνου. 3.Για να δει το πρόγραμμα τους χάρτες θα πρέπει να έχουμε το ανάλογο .mlm αρχείο (π.χ μέσα στον φάκελο Maps υποφάκελο GRC και μέσα εκεί τον χάρτη grc.pak ομοίως για άλλους χάρτες). 4.Το αρχείο license.txt έχει ήδη το trial serial. Δεν το αγγίζουμε. 5.Τρέχουμε το πρόγραμμα στο κινητό και βλέπουμε το Device ID. 6.Τρέχουμε το SygicKG.exe και βάζουμε το mlm αρχείο, το Device ID και πατάμε Generate για να μας βγάλε το Activation code. 7.Στο κινητό επιλέγουμε τον χάρτη μας, Μη αυτόματα κάνουμε ενεργοποίηση και του δίνουμε το Activation code. 8.Αυτόματα τότε δημιουργείται στο αρχείο license.txt ο Activation code. Φάκελος Maps Μέσα στο φάκελο maps εκτός από το φάκελο GRC φτιάξε ακόμα ένα με την ονομασία Map_GR_Navigreece και μέσα εκεί βάλε το GRC φάκελο του NaviGreece, το φάκελο wlc με τον basemap και ένα mlm με την ονομασία NaviGreece_2010.02.mlm και μετά με το SygicKG.exe και το NaviGreece_2010.02.mlm ξεκλειδώνουμε το νέο χάρτη CIT. Θελω να ρωτησω αν μπορει κανεις να μου πει τη ειναι το root ? Εγω το περναω απευθειας σε φακελο στην καρτα αλλα μετα την εγκατασταση μου λεει οτι δεν βρισκει cd και δεν μου τρεχει το προγραμμα. Μπορει κανεις να με κατατοπισει γιατι δεν τα παω καλα με το hacking. Mηπως υπαρχει καποιος ευκολος τροπος?διοτι μου φαινεται βουνο ολο αυτο. root ειναι η διαδρομη που που ειναι οτιδηποτε στο κινητο η στον υπολογιστη, δηλαδη στο κινητο μια φωτογραφια που τραβηξαμε με το κινητο μας η διαδρομη που ακολουθεις ειναι E:mass memory/data/camera/11112010001.jpeg τωρα για το sygic καλα τα λες, δεν ξερω αν επιτρεπονται links για να σε βοηθησω περισσοτερο υπαρχει κ καλυτερος χαρτης απο τον cit...Sygic MAPS EUROPE 2010.07 (NavteQ Edited November 11, 2010 by mustanggre Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nato Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 root ειναι η διαδρομη που που ειναι οτιδηποτε στο κινητο η στον υπολογιστη, δηλαδη στο κινητο μια φωτογραφια που τραβηξαμε με το κινητο μας η διαδρομη που ακολουθεις ειναι E:mass memory/data/camera/11112010001.jpeg τωρα για το sygic καλα τα λες, δεν ξερω αν επιτρεπονται links για να σε βοηθησω περισσοτερο υπαρχει κ καλυτερος χαρτης απο τον cit...Sygic MAPS EUROPE 2010.07 (NavteQ Ευχαριστω φιλε.Εσυ ποιο προτεινεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Ευχαριστω φιλε.Εσυ ποιο προτεινεις? sygic mobile maps 10 με χαρτη navteq 07.2010 η garmin 5.00.50 με χαρτη 6in1 αλλα πιστευω πως ο γερμανος θα βγαλει κ το ovi maps 3.06 k για το δικο μας τηλεφωνο αν δεν βρεις τιποτα σου στελνω links με pm Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 root ειναι το πρωτο πραγμα που βλεπεις οταν ανοιγεις την καρτα δηλ εκει που ειναι ολοι οι αρχικοι φακελοι και αρχεια Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts