Jump to content

Raul7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Raul7

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Raul7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε λιγάκι, που μπορώ να βρώ Flash Player για το Samsung i8910 είναι εργαστασιακό δηλαδή δεν έχω κάνει αναβάθμηση.
  2. Αν σου πω ότι δεν καταλαβαίνω τι θα μου πεις, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το κινητό γι΄αυτό αν μπορείς δείξε κατανόηση, έχω μερικές ερωτήσεις 1) είναι ελληνική έκδοση αυτή? γιατί γράφει russian, 2) Στον οδηγό φλασαρίσματος γράφεις "θα χρειαστούμε τα παρακάτω" αυτά που τα βρίσκουμε? 3) γιατί είναι αναγκαστικά τα XP? 4)πρέπει να κάνουμε φορμάτ το C: *#7370#: Hard reset (και οπωσδήποτε τον Ε: (Menu - office - file mgr - E: - Format mass memory) (κωδικός κλειδώματος: 00000000) το hard reset είναι οι εργοστασιακές ρυθμίσεις? να περάσουμε ότι έχουμε στο κινητό στο pc πρίν κάνουμε το φορμάτ? ευχαριστώ και πάλι για την κατανόηση.
  3. Παιδιά αν ανεβάσετε το καινούργιο update μπορείτε να ανεβάσετε και την διαδικασία την οποία ακολουθούμε για να το κάνουμε, θα βοηθούσε πολύ ευχαριστώ εκ των προτέρω
  4. Καλησπέρα σε όλους, παιδιά είμαι καινούργιος εδώ έχω και γω το samsung i8910HD το πήρα τον Μάϊο που μας πέρασε δεν έχω κάνει ακόμα update στο κινητό μου, μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? έχω ακόμα το I8910XXIFB σαν έκδοση λογισμικού και I8910VGRIF1 σαν προσαρμοσμένη έκδοση να σας πω την αλήθεια δεν ξέρω τι σημαίνουν.
×
×
  • Create New...