kcypre Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Το κινητό το έχω από τον Ιούλιο αγορασμένο από Vodafone και δεν έχω το πρόβλημα με τα καμμένα pixels. Δεν αμφιβάλω ότι υπάρχει και από αρκετούς απλά το αναφέρω για ξέρουμε ότι δε συμβαίνει σε όλους. Αυτό που έχω να πω είναι ότι η υποστήριξη είναι απαράδεκτη στο θέμα firmware (πάλι καλά δεν έχω εμπειρία στο θέμα συσκευής) και αμφιβάλω ότι θα ξαναπάρω κινητό από τη Samsung ακριβώς γι'αυτό το λόγο. Εϊμαι τρομερά ευχαριστημένος από τη συσκευή αλλά να υπάρχουν προβλήματα firmware, να διορθώνονται για τις περισσότερες χώρες και να μας θεωρούν πελάτες Β κατηγορίας είναι απαράδεκτο. Βλέπω ότι έχω κατώτερο support από την υπόλοιπη ΕΕ και με τρελαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Θεσσαλονίκη ξέρεται που έχει εξειδικευμένο σέρβις η samsung? Με τρομάξατε λίγο με τα καμμένα pixel αλλά τα "προτιμώ" από το 1,58 sar του Satio που ήταν η επιλογή μου γιατί το καμμένο pixel μπορεί να διορθωθεί. Η ακτινοβολία όχι. Πρώτα ο Θεός το παίρνω αύριο και ο Θεός βοηθός. Υπάρχει τελικά εξουσιοδοτημένο service στη Θεσσαλονίκη ή όλα φεύγουν Αθήνα; Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Υπάρχει τελικά εξουσιοδοτημένο service στη Θεσσαλονίκη ή όλα φεύγουν Αθήνα; Υπάρχει εξουσιοδοτημένο service το οποίο ξέρει ναλλάζει μόνο μπαταρίες :lol: για οτιδήποτε άλλο το στέλνουνε Αθήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 κανεις που να το αγορασε απο συγκεκριμενο καταστημα τελευταια και να μην του παρουσιαζει το προβλημα με τα καμμενα pixel,μπορει να με ενημερωσει εστω και με pm (για να ην φανει σαν διαφημιση) επειδη σκεφτομαι να το αγορασω αυριο??ευχαριστω Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Υπάρχει εξουσιοδοτημένο service το οποίο ξέρει ναλλάζει μόνο μπαταρίες :lol: για οτιδήποτε άλλο το στέλνουνε Αθήνα Και εγώ μήπως να βγάλω κάρτα για εξουσιοδοτημένο service samsung:lol::lol::lol: Πέρα από την πλάκα ένας φίλος έχει το τηλέφωνο και του κάνει restart χωρίς προφανή αιτία.Φοβάμαι ότι είναι πρόβλημα μπαταρίας και το λέω όχι τυχαία μιας και ένας άλλος φίλος με άλλο τηλέφωνο το GT-i8510 είχε το ίδιο πρόβλημα και μετά από δυο επισκέψεις στο service τελικά του είπαν ότι του άλλαξαν μπαταρία και ω του θαύματος το τηλέφωνο σταμάτησε να κάνει restart.Θέλω τα φώτα σας. Πόσο πιθανό είναι να είναι το ίδιο πρόβλημα;Να σημειώσω ότι ο φίλος δεν έχει περάσει τίποτε στο τηλέφωνο παρά μόνο τις επαφές του. Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 κανεις που να το αγορασε απο συγκεκριμενο καταστημα τελευταια και να μην του παρουσιαζει το προβλημα με τα καμμενα pixel,μπορει να με ενημερωσει εστω και με pm (για να ην φανει σαν διαφημιση) επειδη σκεφτομαι να το αγορασω αυριο??ευχαριστω lol. Φιλε μου ειναι να σου τυχει! Δηλαδη συγκεκριμενα καταστηματα φερνουν ελλατωματικες παρτιδες και αλλα οχι? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cover Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Παιδια καλησπερα και απο μενα. Θεωρω οτι ειμαι κατοχος ενος κινητου πολυ καλου αλλα δυστυχως χωρις αναλογο support απο την Samsung. Βγαζει φοβερες φωτο, τραβαει καταπληκτικα video αλλα μεχρι εκει... Καμια σχεση ας πουμε με περιβαλλον Windows Mobile και τα προγραμματα που μπορεις να βαλεις εκει. Ισως φταιω και εγω που εχω συνηθησει σε WM και οχι σε Symbian! Φανταστειτε την ταλαιπωρια μου οταν ηθελα να βαλω σπασμενα προγραμματα και επρεπε να μαθω πως δουλευει το Hellox... Εσεις εχετε βρει τιποτα αξιολογο που να σας κρατα πιστους σε Symbian πλατφορμες? Να με εχετε στο νου αν βρειτε καποιον που να θελει να το αγορασει... το δινω και καλη τιμη αλλα και με ανταλλαγη με κανα καινουργιο της HTC ή το Iphone 3gs Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Κατι τελευταιο πριν γινω κι εγω μελος hd..:happy:φωτο πατωντας την οθονη τραβαει η μονο με το πλαινο πληκτρο της καμερας?Ευχαριστω:rolleyes: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Μολις παρελφθει το κινητο επειτα απο 2 μηνες στο service λογω του προβληματος με τα Pixels. Η καμερα αλλαχθηκε μαζι με την οθονη. Πλεον απο 13 καμμενα Pixels που ειχα εχω μονο 5! Επειδη με εχει κουρασει ομως ολο αυτο το θεμα θα κρατησω το κινητο και δεν θα τους το ξαναπαω μεχρι να φερουν σωστες καμερες. Οποιος εχει παει το κινητο του στο service λογω του συγκεκριμενου προβληματος και πλεον δεν το εχει ας το γραψει εδω και ας μου στειλει ενα Pm. P.s Το ndrive πως μπορει να περαστει σε αλλη καρτουλα εκτος απο αυτη που μας εχει δςσει η vodafone? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kompokompo Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Κατι τελευταιο πριν γινω κι εγω μελος hd..:happy:φωτο πατωντας την οθονη τραβαει η μονο με το πλαινο πληκτρο της καμερας?Ευχαριστω:rolleyes: Μονο με το πλαινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 delete me ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 :X Ρε που καταντήσαμε με την samsung..!!! Πραγματικά δηλαδή , ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ είναι εκεί??!! Μετά από 2 ολόκληρους μήνες ταλαιπωρίας σου έδωσαν πάλι προβληματικό το κινητό!!!:blink: Από την μια κακώς το δέχτηκες , αλλά και από την άλλη ... τουλάχιστον έχεις το κινητό σου επιτέλους!! Σου είπαν να το ξαναπάς όταν θα έρθουν καινούργια ανταλλακτικά??? Πάντως όλη η ιστορία σου μαζί με την κατάληξη είναι ότι πρέπει για καταγγελία-μήνυση και γενικά θα σου πρότεινα να τους ξεφτιλίσεις παντού !!! Ξεκίνα να γράφεις σε διάφορα site την ιστορία όλη , για να μην την πάθουν και άλλοι το ίδιο! (μιλάω για την Omnitech που το πήγες)!!! Φιλε μου εχω κανει 2 καταγγελιες! Δεν το ειδα εκει γιατι δεν μπορουσα να βρω σκοτεινο χωρο! Πλεον εβαλα και την ιταλικη rom γιατι δεν αντεχω αλλο να μεινω χωρις κινητο! Αν στο φτιαξουν που πλεον μου φενεται απιθανο στειλε! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 delete me ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Εμένα με πήραν πάλι σήμερα και μου είπαν ότι το κοιτάνε ακόμα!! Εντάξει , δεν λέω ευγενικοί και μάλιστα μου μίλησε και κάποιος από την διοίκηση της εταιρείας! (στην Smartech το έχω πάει εγώ) Είναι πρόθυμοι να μου δώσουν και κάποιο κινητό να έχω μέχρι να μου δώσουν το δικό μου! Για να λέμε και του στραβού το δίκιο ... ΔΕΝ φταίνε τόσο οι εταιρείες που έχουν αναλάβει την επισκευή !!! ΦΤΑΙΕΙ η ίδια η Samsung με τα ελαττωματικά ανταλλακτικά που τους στέλνουν!!! Αύριο θα μου πουν νεότερα! Βασικά αν μου πουν ότι δεν διορθώνεται , θα τους πω να βάλουν την παλιά κάμερα με το ένα καμένο pixel και θα το πάρω! Και εννοείτε την επόμενη φορά που θα πάθει τίποτα , θα το ανοίξω να το φτιάξω εγώ ... :lol: Μακρυά από την Samsung παιδιά!!!!:!: (ξαναλέω , μιας και μίλησα με κάποιους των εταιρειών που έχουν αναλάβει την επισκευή των κινητών αυτών , ... ΔΕΝ φταίνε αυτοί!!!! Η (Ελληνική) Samsυng φταίει!!! :down:) Φιλε μου παρτο και flashare το να βρεις την υγεια σου. Ουτε ελληνικη rom προκειται να βγει , ουτε η καμερες θα ειναι σωστες. ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ τι περιμενεις Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosm3 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Υπαρχει καποιος τροπος να βλεπουμε το προφιλ που ειναι ενεργο στο κινητο; πολλες φορες χρειαζομαι το αθορυβο και ειναι στο γενικο και τουμπαλιν. Το ndrive αξιζει; Μπορουμε να κατεβασουμε msn απο καπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zhukov Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι: όταν έχεις ενεργοποιήσει στο κινητό το profil αθόρυβο ή τη συνάντηση ή το εξωτερ. χώροι...δεν υπάρχει τρόπος να σου δείχνει στην οθόνη ποιο profil είναι ενεργοποιημένο? Και αν υπάρχει ποιος είναι?:rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Κριμα παντως. Πηραν το symbian ετοιμο απο την Nokia,φτιαξαν ωραια συσκευη και την θαβουν με τις αναβαθμισεις που δεν κανουν. Κριμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MichalisS Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Υπαρχει καποιος τροπος να βλεπουμε το προφιλ που ειναι ενεργο στο κινητο; πολλες φορες χρειαζομαι το αθορυβο και ειναι στο γενικο και τουμπαλιν. Υπάρχει ένα widget που κάνει αυτή τη δουλειά. Ως σύμβολο έχει μία πορτοκαλί νότα και μια μωβ πίτα. Εναλλακτικά αλλάζεις το θέμα αρχικής οθόνης από το "widgets" σε κάποιο από τα κλασικά του symbian. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosm3 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Επισης παρατηρησα οτι εχοντας το κλειδωμενο και πατωντας το κεντρικο κουμπι που αναβει λιγο η οθονη, η ωρα ειναι κολλημενη στην ωρα που εδειχνε την τελευταια φορα που το πατησα και αλλαζει μετα απο πολυ λιγο. Παντως να μην εχει ουτε ενα μικρο ρολόι στην κεντρ. οθονη αλλα ουτε και το ποιο προφιλ χρησιμοποιουμε ειναι μ@λακι@... Τα widgets πιανουν μεγαλο μερος της οθονης. Το ndrive αξιζει; Μπορουμε να κατεβασουμε msn απο καπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cover Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Επισης παρατηρησα οτι εχοντας το κλειδωμενο και πατωντας το κεντρικο κουμπι που αναβει λιγο η οθονη, η ωρα ειναι κολλημενη στην ωρα που εδειχνε την τελευταια φορα που το πατησα και αλλαζει μετα απο πολυ λιγο. Παντως να μην εχει ουτε ενα μικρο ρολόι στην κεντρ. οθονη αλλα ουτε και το ποιο προφιλ χρησιμοποιουμε ειναι μ@λακι@... Τα widgets πιανουν μεγαλο μερος της οθονης. Το ndrive αξιζει; Μπορουμε να κατεβασουμε msn απο καπου; Το NDRIVE αξιζει... δεν ειναι destinator αλλα κανει δουλεια και ειναι πολυ γρηγορο. Μπορεις να το βρεις σπασμενο αλλα και αυθεντικο. Εμενα το εδινε δωρο οταν πηρα την συσκευη! Το msn και να το κατεβασεις, δυστυχως ακομα δεν υποστηριζει WiFi... δηλαδη και να το βαλεις για να γινεις Online μονο μεσα απο το ιντερνετ του παροχεα σου (cosmote, vodafone, etc) Κανε μια περιηγηση στο http://www.ipmart-forum.com... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MichalisS Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Για msn υπάρχουν διάφορα προγράμματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, όπως το Fring, το οποίο υποστηρίζει MSN, Skype, SIP κλήσεις, Facebook Chat και διάφορα άλλα σ' ένα ενιαίο πρόγραμμα. Προφανώς δουλεύει και μέσω δικτύου κινητής και μέσω wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 παιδια εχω τα windows 7 με το samsung pc studio 7.1.40.8 αλλα δε μπορω να κανω συγχρονισμο,ενω το βλεπει το κινητο δεν μαυριζει η επιλογη συγχρονισμος ... @geofil tnx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 παιδια εχω τα windows 7 με το samsung pc studio 7.1.40.8 αλλα δε μπορω να κανω συγχρονισμο,ενω το βλεπει το κινητο δεν μαυριζει η επιλογη συγχρονισμος ... Η έκδοση που έχεις είναι αρκετά παλιά. Στην προηγούμενη σελίδα υπάρχει link για την τελευταία έκδοση. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Και εγώ μήπως να βγάλω κάρτα για εξουσιοδοτημένο service samsung:lol::lol::lol: Πέρα από την πλάκα ένας φίλος έχει το τηλέφωνο και του κάνει restart χωρίς προφανή αιτία.Φοβάμαι ότι είναι πρόβλημα μπαταρίας και το λέω όχι τυχαία μιας και ένας άλλος φίλος με άλλο τηλέφωνο το GT-i8510 είχε το ίδιο πρόβλημα και μετά από δυο επισκέψεις στο service τελικά του είπαν ότι του άλλαξαν μπαταρία και ω του θαύματος το τηλέφωνο σταμάτησε να κάνει restart.Θέλω τα φώτα σας. Πόσο πιθανό είναι να είναι το ίδιο πρόβλημα;Να σημειώσω ότι ο φίλος δεν έχει περάσει τίποτε στο τηλέφωνο παρά μόνο τις επαφές του. Νεώτερα από τον φίλο που αναφέρω στο παραπάνω post. Μετά από ενάμιση μήνα στο service της samsung και με την απειλή ότι θα κινηθεί δικαστικά του είπαν ότι το κινητό του δεν επισκευάζεται!!!!!!!!!! και δεν έχουν και κινητό να του το αντικαταστήσουν:mad::mad::mad:.Του είπαν όμως ,δεν ξέρω πως θα το κάνουν, ότι θα του πιστώσουν το ποσό για να πάρει ότι θέλει!! Για περισσότερα όταν τον δω από κοντά.Θα σας γράψω τις λεπτομέρειες του απίστευτου service της samsung. Τα σχόλια δικά σας. Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harbov Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Καλημερα σε ολα τα μελη. Αν και καιρο στο forum πρωτη φορα γραφω γι αυτο ζητω επιοικεια στα τυχον λαθη. Εχω το κινητο στα χερια μου εδω και τρεις μηνες και ειμαι ευχαριστημενος δεν εχω καποιο προβλημα παρατηρησει. Απλα θελω να ρωτησω αν μπορω να κανω αναβαθμιση online? Eχω βρει μια σελιδα απο την αγγλια αλλα ειναι συμβατο με το δικο μου τηλεφωνο που πηρα απο την vodafone? Η σελιδα ειναι αυτη http://www.samsungmobile.co.uk/support/softwaremanuals/softwareSimUpdate.do Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts