Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

i, I have i8910 HD but it has thesame secret menu of the i900.I have lost my 3g umts connection.In the secret menu *#197328640# inthe (9) "common" I pressed on (6)"NvRebuild" and I have lost my 3gUmts Connection.With Hard reset I have not recovered the network 3g Umts... Help Me..What can I do?sorry my English is an Italian User,PLEASE help me. how can I restore the network 3g?

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ πάω στο menuμαζική αποθήκευση σε αυτους τους φακέλους που λες επιλέγω το hidden και το read only και δεν βγαίνουν (τα εμφανίζει πάλι στην έκθεση).

Μήπως θέλει να έχεις επιλεγμένο και το archive ή κάποια άλλη ρύθμιση;

Κρυφό και Μονο για ανάγνωση>Εφαρμογή,πατώντας εφαρμογή λογικά τα εικονίδια πρέπει στην απεικόνιση στον υπολογιστή να αλλάζουν σε πιο αμυδρά αρα δεν θα πρέπει να εμφανίζονται και στην Εκθεση του κινητού.

να ρωτησω παιδιά, αυτό ειναι το μόνο samsung με symbian και αναλυση ΠΑΝΩ ΑΠΟ 240 Χ 320;;;

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Απαντηση της επισημης samsung για το πρόβλημα που αντιμετωπιζουμε με τις λευκες κουκιδες στα video νυχτερινης ληψης. Ολα τα κινητα μας samsung omnia hd κανουν ακριβως το ιδιο σε νυχτερινη ληψη.Μα καλα πως ειναι δυνατον να διαφημιζεται ενα κινητο για το video του και να εχει τετοιο προβλημα!Το θεμα θα κινηθει νομικα γιατι αυτοι κοροιδευουν!

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SAMSUNG..ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ!Οσοι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα με εμενα καντε φασαρια και εσεις στην samsung εκτος και αν εισαστε ευχαριστημενοι να εχετε δωσει τοσα λεφτα και να εχετε μια συσκευη που ειναι ελλατωματικη!

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

το θεμα ειναι οτι οσοι απο μας βλεπουμε με καθαρο ματι τα προβληματα της καθε συσκευης,οποιασδηποτε εταιριας,χαρακτηριζομαστε απο τους φαν της εκαστοτε συσκευης ως ασχετοι.

δυστυχως αυτο συμβαινει σε οτιδηποτε θεμα, οποιος εχει διαφορετικη αποψη για κατι, ειναι γραφικος.

Σχετικά με το application store τι γίνεται ; Από 14/9 είχαν πει ότι ξεκινάει αλλά από ότι είδα μέχρι τώρα μάλλον μόνο το omnia 900 υποστηρίζει και αυτό με ελάχιστες εφαρμογές...
Αντώνης

το θεμα ειναι οτι οσοι απο μας βλεπουμε με καθαρο ματι τα προβληματα της καθε συσκευης,οποιασδηποτε εταιριας,χαρακτηριζομαστε απο τους φαν της εκαστοτε συσκευης ως ασχετοι.

δυστυχως αυτο συμβαινει σε οτιδηποτε θεμα, οποιος εχει διαφορετικη αποψη για κατι, ειναι γραφικος.

Ετσι ειναι,και εγω οταν ειχα πρωτοαναφερει για τη ποιοτητα κατασκευης των τριζατων N series στο αναλογο θεμα των Ν95,82 ειχαν πεσει οι..φαν τους που δεν εβλεπαν περα απ τη μυτη τους η καλυτερα περα απ τη πανακριβη πλαστικουρα(λεγε με Ν95 των 750 ΕΥΡΩ) πανω να με φανε αλλα σιγα σιγα το ανεφεραν και αλλοι και τωρα πλεον οι αγοραστες και κατοχοι συμπιαν Νοκια μιλανε και..κοιτανε ΚΑΙ τη ποιοτητα κατασκευης των και οχι μονο τα σπεκς!!

Οποτε καλο ειναι να τα λεμε ολα μιας και κυριως για αυτο ειναι τα φορουμ,για ανταλαγη οχι μονο γνωσεων αλλα ΚΑΙ αποψεων(γνωμων)!!:)

σσ

Σορυ για το ολιγον off topic:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Απαντηση της επισημης samsung για το πρόβλημα που αντιμετωπιζουμε με τις λευκες κουκιδες στα video νυχτερινης ληψης. Ολα τα κινητα μας samsung omnia hd κανουν ακριβως το ιδιο σε νυχτερινη ληψη.Μα καλα πως ειναι δυνατον να διαφημιζεται ενα κινητο για το video του και να εχει τετοιο προβλημα!Το θεμα θα κινηθει νομικα γιατι αυτοι κοροιδευουν!

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SAMSUNG..ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ!Οσοι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα με εμενα καντε φασαρια και εσεις στην samsung εκτος και αν εισαστε ευχαριστημενοι να εχετε δωσει τοσα λεφτα και να εχετε μια συσκευη που ειναι ελλατωματικη!

Προσωπικα ηταν η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορα που αγορασα samsung κινητο.

Ανυπαρκτη υποστηριξη ομως το λες

ετη φωτος πισω ειδικα σε σχεση με την Νοκια

Θυμαμαι μια φορα πριν 5 χρονια ειχα δωσει σε nokia shop το κινητο μου και την επομενη μερα ηταν ετοιμο

Και παμε στην samsung: Παιρνω τηλ πριν λιγο σε service της samsung στη Θεσσαλονικη και ρωταω αν μπορω να τους παω το κινητο για αναβαθμιση (αν υπαρχει βεβαια...)

απαντηση: δεν κανουμε εμεις αναβαθμιση, θα το στειλουμε στην Αθηνα να το κανουν εκει.

Και κατι ακομα: Για να μη παρω το ρισκο και το αποχωριστω για καμια 20 μερες ρωτησα αν υπαρχει οντως διαθεσιμη αναβαθμιση και δεν γνωριζαν...

απαντηση σε αυτο το ερωτημα απο τα κεντρικα της Αθηνας στο 2109468800 ειπαν

σε αυτο το νουμερο βεβαια λενε οτι δεν υπαρχει, απο την αλλη μερια ενας φιλος σε προηγουμενο ποστ ειπε οτι απο το service του Πειραια του ανεφεραν πως υπαρχει αλλα δεν το βαζουν στο νετ:rolleyes:

καλα κρασια... ξανα δεν προκειται να παρω samsung οσο high end και αν ειναι:mad:

Μια ερωτηση ρε παιδια:!: Πως συγχρονιζουμε το HD με ενα samsung g810 για μεταφορα σημειωσεων μηνυματων κλπ? Κατι αντιστοιχο ηθελα να κανω με το HD και το 5800 αλλα δεν:( παρολο που εχουν και το ιδιο λειτουργικο. Μου βγαζει συγχρονισμο μονο με το pc studio. Εγω θελω απευθειας απο κινητο σε κινητο. Γινεται κατι?

Γεια σας , είμαι σχετικά καινούριος στο φορουμ και θα ήθελα να σας κάνω τοις εξής ερωτήσεις , επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω .

1. Η αποκριση της αφής είναι καλή όπως του iPhone ?

2. Το Ίντερνετ του είναι καθόλου καλό ?

3. Ο ήχος από τα ακουστικά είναι δυνατός ?

4. Η αναπαραγωγή βιντεου είναι καλύτερη από αυτή του iPhone ?

5. Αναβάθμιση μέσω wifi γίνετε ?

My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Μήπως δεν κατάλαβαν το πρόβλημα; Μήπως νόμιζαν ότι τα λευκά πιξελς που τους είπες ότι είναι ο θόρυβος που είναι φυσιολογικός σε νυχτερινή λήψη;

Τους εξήγησες ότι είναι πρόβλημα του αισθητήρα cmos της κάμερας και ότι είναι στο ίδιο σημείο όπου και να γυρίσεις την κάμερα; Για την ακρίβεια είναι τα λεγόμενα hot pixels.

Εγώ που το πήγα στην βονταφον και πήγα και ρώτησα την περασμένη εβδομάδα μου είπαν ότι εγκρίθηκε αντικατάσταση και περιμένουν να τους έρθει συσκευή στο κατάστημα για να μου την αντικαταστήσουν γιατί δεν είχαν άλλη να μου δώσουν.

Και στην Samsung όταν είχα πάρει τηλέφωνο πριν το στείλω για να τους ρωτήσω μου είπαν ότι είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να το κάνει, δεν είναι προβλεπόμενη λειτουργία της συσκευής και πρέπει να αντικατασταθεί αφού είναι καινούριο για αυτό και το έστειλα, το μόνο που φοβόμουνα ήταν μήπως δεν διαπίστωναν την βλάβη οι τεχνικοί της Samsung μιας και δεν είναι τόσο ευδιάκριτο πρόβλημα.

DiMkRoM

Ρε παιδιά,πού τις βλέπετε τις λευκές κουκκίδες;:p

Σε 3 Omnia HD που το παρατήρησα(ένα εκ των οποίων το δικό μου και τ'άλλα 2 δύο γνωστών μου)δεν το παρουσίαζαν.Σημειωτέον,τα 2 απ'αυτά είναι αγορασμένα την 1η εβδομάδα κυκλοφορίας και το 3ο αγορασμένο περίπου 1 μήνα μετά.Δεν υπάρχει όμως σε κανένα αυτό που αναφέρετε.Μήπως είναι πρόβλημα συγκεκριμένης παρτίδας και όχι γενικότερο; :confused:

Γεια σας , είμαι σχετικά καινούριος στο φορουμ και θα ήθελα να σας κάνω τοις εξής ερωτήσεις , επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω .

1. Η αποκριση της αφής είναι καλή όπως του iPhone ?

2. Το Ίντερνετ του είναι καθόλου καλό ?

3. Ο ήχος από τα ακουστικά είναι δυνατός ?

4. Η αναπαραγωγή βιντεου είναι καλύτερη από αυτή του iPhone ?

5. Αναβάθμιση μέσω wifi γίνετε ?

καλησπερα.

1. δεν ειχα ποτε iphone αλλα σε σχεση με αλλες οθονες αφης ειναι πολυ καλυτερο.

2. με την ελληνικη ρομ ειναι χαλια. σε πεταει συνεχεια εξω. με την τελευταια ρωσικη που εχω βαλει βελτιωνετε πολυ και γινετε αρκετα καλο.

3. ειναι πολυ καλος και δυνατος.

4. και μονο που μπορεις να βαλεις avi αρχειο (χωρις καμια μετατροπη ) με εξωτερικο υποτιτλο srt νομιζω οτι το κανει καλυτερο. και μεγαλυτερη οθονη μη

ξεχναμε.

5. μεχρι και με την τελευταια ιταλικη οχι.

δες εδω http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=14855 για μια custom ρωσικη

ελπιζω να βοηθησα :)

Ναι ευχαριστώ για την απάντηση . Είχα το iPhone για αρκετές μέρες , και έχω το iPod touch , για να περνάω την ώρα μου. Και σκέφτομαι γι αυτό το κινητό επειδή πιστεύω είναι καλύτερο από το iPhone . Από ένα κινητό ζητάω να έχει μεγάλη και καλή οθόνη, με μεγάλη ανάλυση , να μπορώ να γράφω σχετικά εύκολα μήνυμα , να έχει καλή αναπαραγωγή βιντεου, καλός ήχος και καλή κατασκευή . Ωσο για gps Και πολλές εφαρμογές δεν με ενδιαφέρουν .
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Μήπως δεν κατάλαβαν το πρόβλημα; Μήπως νόμιζαν ότι τα λευκά πιξελς που τους είπες ότι είναι ο θόρυβος που είναι φυσιολογικός σε νυχτερινή λήψη;

Τους εξήγησες ότι είναι πρόβλημα του αισθητήρα cmos της κάμερας και ότι είναι στο ίδιο σημείο όπου και να γυρίσεις την κάμερα; Για την ακρίβεια είναι τα λεγόμενα hot pixels.

Εγώ που το πήγα στην βονταφον και πήγα και ρώτησα την περασμένη εβδομάδα μου είπαν ότι εγκρίθηκε αντικατάσταση και περιμένουν να τους έρθει συσκευή στο κατάστημα για να μου την αντικαταστήσουν γιατί δεν είχαν άλλη να μου δώσουν.

Και στην Samsung όταν είχα πάρει τηλέφωνο πριν το στείλω για να τους ρωτήσω μου είπαν ότι είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να το κάνει, δεν είναι προβλεπόμενη λειτουργία της συσκευής και πρέπει να αντικατασταθεί αφού είναι καινούριο για αυτό και το έστειλα, το μόνο που φοβόμουνα ήταν μήπως δεν διαπίστωναν την βλάβη οι τεχνικοί της Samsung μιας και δεν είναι τόσο ευδιάκριτο πρόβλημα.

Μπραβο στο καταστημα της vodafone στην Ροδο.Εννοειται οτι τους το εξηγησα και μαλιστα το εδειξα και στον προισταμενο τους και εκεινος προκλητικα μου ελεγε οτι δεν το εβλεπε. Εκεινος δε με παρεπεμψε στην omnitech για να φυγει απο πανω τους το φταιξιμο. Τωρα το εχω ακομα στο service και μαλλον θα γινει αλλαγη πλακετας.Ελπιζω μετα την αλλαγη(αν γινει) να μην το κανει!

Ρε παιδιά,πού τις βλέπετε τις λευκές κουκκίδες;:p

Σε 3 Omnia HD που το παρατήρησα(ένα εκ των οποίων το δικό μου και τ'άλλα 2 δύο γνωστών μου)δεν το παρουσίαζαν.Σημειωτέον,τα 2 απ'αυτά είναι αγορασμένα την 1η εβδομάδα κυκλοφορίας και το 3ο αγορασμένο περίπου 1 μήνα μετά.Δεν υπάρχει όμως σε κανένα αυτό που αναφέρετε.Μήπως είναι πρόβλημα συγκεκριμένης παρτίδας και όχι γενικότερο; :confused:

Φυσικά και δεν είναι γενικότερο το πρόβλημα. Ούτε το δικό μου έχει πρόβλημα. Εξάλλου πρόσεξε ότι συγκεκριμένοι είναι πάντα αυτοί που μιλούν για πρόβλημα και όχι διαφορετικοί. Δυστυχώς έπεσαν σε αστοχία υλικού... :(

Παιδια, ψαχνω που να παω, μετα απο Ν95.

Ενα προβλημα που ειχα ηταν οτι στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ δεν μπορουσα να κανω

Επιλογη->Αντιγραφη->Επικολληση π.χ. μιας διευθυνσης.

Στο i8910HD μπορω να το κανω;

Το GPS λειτουργει offline;

Λειτουργεί.

Και εδώ δεν γίνεται να επιλέξεις κείμενο ή διεύθυνση κατευθείαν μέσα από την σελίδα. Πρέπει να επιλέξεις να αποθηκεύσεις μια σελίδα ως σελιδοδείκτη και μετά να επιλέξεις την διεύθυνση.

Παιδια, ψαχνω που να παω, μετα απο Ν95.

Ενα προβλημα που ειχα ηταν οτι στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ δεν μπορουσα να κανω

Επιλογη->Αντιγραφη->Επικολληση π.χ. μιας διευθυνσης.

Στο i8910HD μπορω να το κανω;

Το GPS λειτουργει offline;

Εγώ πήγα από το ν95 στο ι8910 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Με το νέο Opera Mini 5 (beta) μπορείς να κάνεις αντιγραφή και επικολληση κειμένου ή διευθύνσεων μέσα από μια ιστοσελίδα, αν και η διαδικασία δεν είναι όσο απλή θα έπρεπε, εξαιτίας των περιορισμών του λειτουργικού symbian

Φυσικά και δεν είναι γενικότερο το πρόβλημα. Ούτε το δικό μου έχει πρόβλημα. Εξάλλου πρόσεξε ότι συγκεκριμένοι είναι πάντα αυτοί που μιλούν για πρόβλημα και όχι διαφορετικοί. Δυστυχώς έπεσαν σε αστοχία υλικού... :(

Ειναι αληθεια αυτο. Ειμασταν οι ατυχοι που μας επεσε ελλατωματικη παρτιδα αλλα εδω μιλαμε για την αντιμετωπιση που ειχαμε απο την μαμα samsung που δεν λεει να παραδεχτει οτι η συσκευη ειναι ελλατωματικη.Εμενα αυτο ειναι το παραπονο μου απο την samsung και οχι απο το κινητο!

Ειναι αληθεια αυτο. Ειμασταν οι ατυχοι που μας επεσε ελλατωματικη παρτιδα αλλα εδω μιλαμε για την αντιμετωπιση που ειχαμε απο την μαμα samsung που δεν λεει να παραδεχτει οτι η συσκευη ειναι ελλατωματικη.Εμενα αυτο ειναι το παραπονο μου απο την samsung και οχι απο το κινητο!

Σε καταλαβαίνω, φίλε μου. Αν όμως επιμείνεις με τον κατάλληλο τρόπο, θα πετύχεις το σκοπό σου.

καλημερα σε ολους,

ειμαι και γω νεος χρηστης του τηλεφωνου. Προερχομαι απο ΟΜΝΙΑ Ι900.

Μια ερωτηση:

η ποιοτητα συνομιλιας σε σχεση με το ΟΜΝΙΑ Ι900 ειναι απαραδεκτη. Ουτε με ακουν καλα ουτε ακουω καλα τους αλλους.

Πλεον σκεφτομαι να το πουλησω καθαρα και μονο για αυτο. Αν δε μπορεις να το χρησιμοποιησεις για επικοινωνια τοτε τι κινητο ειναι? Εχετε την ιδια εντυπωση?

ευχαριστω

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD