nato Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Το παρήγγειλα σήμερα και προετοιμάζομαι. Επειδή είναι πρώτη φορά που θα μπω στο internet απο κινητό ,ήθελα να ρωτήσω το εξής- Μπορώ να συνδεθώ με το ασύρματο ρουτερ με το οποίο δουλεύει το laptop στο σπίτι μου? ή είναι άλλο πράγμα το wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Θα το σκεφτομουν σοβαρα για την αγορα του, αλλα με χαλανε 3 πραγματα. Μεχρι στιγμης το browsing απο το κινητο δεν ειναι κ οτι καλυτερο. Φυσικα μου την δινει το Symbian (ΜπλιαΧ!) Δεν υπαρχει δυνατοτητα ακομα για multitouch Θα ηθελα να χε android ! :D Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Θα το σκεφτομουν σοβαρα για την αγορα του, αλλα με χαλανε 3 πραγματα. Μεχρι στιγμης το browsing απο το κινητο δεν ειναι κ οτι καλυτερο. Φυσικα μου την δινει το Symbian (ΜπλιαΧ!) Δεν υπαρχει δυνατοτητα ακομα για multitouch Θα ηθελα να χε android ! :D να σου πω,το symbian μου την εδινε κι εμενα εδω και καιρο μιας και θεωρω τα wm κλασης ανωτερα,το hd ομως δινει αλλη διασταση στο ολο θεμα.υπερτερει κατα κρατος σε σχεση με οτιδηποτε αλλο symbian. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 γεια σας και απο εμενα. ειμαι και εγω ενας απο τους τυχερους που αγορασαν μεχρι στιγμης το τηλ. εχω μια απορεια οπως ενω συνδεθηκα με το wifi δεν βρισκο το εικονιδο για να κανει εναρξη του web please help!!!!!!!! Μενου=>ιστος Το παρήγγειλα σήμερα και προετοιμάζομαι. Επειδή είναι πρώτη φορά που θα μπω στο internet απο κινητό ,ήθελα να ρωτήσω το εξής- Μπορώ να συνδεθώ με το ασύρματο ρουτερ με το οποίο δουλεύει το laptop στο σπίτι μου? ή είναι άλλο πράγμα το wifi? Ναι μπορεις ευκολοτατα! Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Η Υπηρεσία αναβάθμισης βγάζει και σε σας μήνυμα πως το τηλέφωνο αυτό δεν υποστηρίζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Η Υπηρεσία αναβάθμισης βγάζει και σε σας μήνυμα πως το τηλέφωνο αυτό δεν υποστηρίζεται; και σε μένα αυτό βγάζει. τελικά είμαι ο μόνος που δε μπορεί να συνδεθεί με wifi;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Καλησπέρα σας φίλοι μου... Είμαι και εγώ πλέον κάτοχος αυτού του πανέμορφου κινητού... Αλλά χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια από τους μυημένους του SYMBIAN... Όποιος μπορεί και έχει την θέληση να βοηθήσει κάποιον σχετικά με το τι παίζει ακριβώς και κάποιες ερωτήσεις που έχω για κάποια προγράμματα όπως είναι το GARMIN σας παρακαλώ να μου στείλει ενα πμ... Σας ευχαριστώ παίδες προκαταβολικά... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Το παρέλαβα :D:D:D , Απίστευτη οθόνη . ΤΕΛΕΙΑ . !!!! έχω ψιλοπαίξει λίγο με το κινητό , Το έβαλα τώρα για φόρτηση , Οι εντυπώσεις και τα νέα , αυριο . _________________________________ Είναι η δόνηση , Απενεργοποίησε την . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Εβαλα και εγω την ιταλικη και ενω ο ηχος εχει φτιαξει χαρακτηριστικα, ακουω ενα σφυριγμα απο πισω.. Ειχα ψιλοαλλαξει κατι ρυθμισεις για πιο εντονο ηχο πριν το flash και το update αλλα λετε αυτο να το επηρεασε; Ειχα ακουσει κατι για καποιο τετοιο περιεργο θορυβο απο καποιους μετα το fix αλλα εμενα ακουγετε αρκετα. Ξερει κανεις περι τινος προκειται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Εβαλα και εγω την ιταλικη και ενω ο ηχος εχει φτιαξει χαρακτηριστικα, ακουω ενα σφυριγμα απο πισω.. Ειχα ψιλοαλλαξει κατι ρυθμισεις για πιο εντονο ηχο πριν το flash και το update αλλα λετε αυτο να το επηρεασε; Ειχα ακουσει κατι για καποιο τετοιο περιεργο θορυβο απο καποιους μετα το fix αλλα εμενα ακουγετε αρκετα. Ξερει κανεις περι τινος προκειται; μόνο ιταλικά έχει αυτή η ρομ; υπάρχει κάποιο λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 καλημερα πηρα και εγω εχθες το κινητο αφου καταφερα και ξεφορτωθηκα το n97. το κινητακι ειναι πολυ ανωτερο απο το νοκια σχεδον σε ολα. το πηρα απο το πλαισιο σαν σκετη συσκευη. μπορεινα μου πει καποιος αν ξερει ποιο ηχειο χτυπαει περισσοτερο οταν σε καλουν,το πανω η το κατω? το λεω γιατι του πηρα μια θηκουλα σαν καλτσα και θελω να ξερω απο πια μερια να το βαζω για να μενει το δυνατοτερο ηχειο ακαληπτο.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 αναρωτιεμαι πραγματικα αν εχω πιασει καλυτερο κινητο στα χερια μου,smartphone.δεν νομιζω. το hd πραγματικα ειναι οτι καλυτερο εχω παρει μεχρι τωρα. γρηγορο,οθοναρα που απλα δεν την πλησιαζει κανενα αλλο κινητο,πολυ καλος ηχος. μπορει καποιοι να ενοχληθουν απο το μεγεθος,αν ομως εχεις iphone δε θα κολλησεις να παρεις κι αυτο που ειναι λιγο μεγαλυτερο απο ενα iphone. προς το παρον δεν εχω αντιμετωπισει πουθενα προβλημα. +1.....συμφωνω σε ολα, μονο που εγω ειχα παντα Νοκια(δεν τα μπορω καθολου τα wm), ουτε στο ονειρο της η Νοκια δεν εχει τετοια ποιοτητα κατασκευης... καλημερα πηρα και εγω εχθες το κινητο αφου καταφερα και ξεφορτωθηκα το n97. το κινητακι ειναι πολυ ανωτερο απο το νοκια σχεδον σε ολα. το πηρα απο το πλαισιο σαν σκετη συσκευη. μπορεινα μου πει καποιος αν ξερει ποιο ηχειο χτυπαει περισσοτερο οταν σε καλουν,το πανω η το κατω? το λεω γιατι του πηρα μια θηκουλα σαν καλτσα και θελω να ξερω απο πια μερια να το βαζω για να μενει το δυνατοτερο ηχειο ακαληπτο.ευχαριστω ...Υπερτερει σε πολλα σημεια εναντι του Ν97... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Φίλοι μου καλημέρα. Έχω μια απορία. Είχα διαβάσει κάπου ότι μπορείς στις φωτογραφίες που τραβάς να ενσωματώνεις πληροφορίες από GPS για να τις απεικονίζεις αργότερα... Πως μπορείς να το πετύχεις αυτό γιατί ακόμα δεν έχω καταλάβει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natsonios Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 να ρωτησωκ γω κατι.... εχει gps?γιατι δεν το χω δει πουθενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 να ρωτησωκ γω κατι.... εχει gps?γιατι δεν το χω δει πουθενα... βεβαιως και εχει και μαλιστα πολυ γρηγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 παιδια μια ερωτησουλα φταινε τα vista οταν παω για αναβαθμιση λογισμικου μου λεει πως η συνδεση απετυχε....η κανω κατι λαθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpara6 Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 +1.....συμφωνω σε ολα, μονο που εγω ειχα παντα Νοκια(δεν τα μπορω καθολου τα wm), ουτε στο ονειρο της η Νοκια δεν εχει τετοια ποιοτητα κατασκευης... ...Υπερτερει σε πολλα σημεια εναντι του Ν97... Μετά απο ψάξιμο μηνών πια και πολλής μελέτης εδω μέσα και σε άλλα διεθνή blogs/forums, αποφάσισα να γυρίσω την πλάτη στη Nokia μιας και είναι πίσω αυτη τη στιγμή τεχνoλογικα στην κατηγορία touch screen phones-κατα την άποψή μου...Βαρέθηκα να δίνω μια περιουσία στα κινητά της και ουσιαστικά να γίνομαι beta tester...'Ετσι παρήγγειλα κι εγω σήμερα σε κατάστημα Vodafone το Omnia HD σαν σκέτη συσκευή..το είδα που το είχανε σαν δειγμα και ξετρελάθηκα απο την ποιότητα κατασκευής σε σχέση με το Ν97 του οποίου το Qwerty είναι για κλάματα με πάρα πολύ μικρά πλήκτρα, οι φωτογραφίες που είχα δει είναι παραπλανητικές..επίσης διαβάζω για πολλά προβλήματα στην φορτιση της μπαταρίας του και σε πολλά κολλήματα, μάλλον την πάτησε η Νοκια..το Omnia HD τώρα θα μου έρθει την Τετάρτη και ανυπομονώ. Ελπίζω να μην αντιμετωπίσω προβλήματα θα γράψω εντυπώσεις απο το πρώτο μου Samsung smartphone απο βδομάδα..καλή χρήση σε όλους τους ήδη κατόχους..Να ρωτήσω όμως τι γινεται με τους πρώτους χρόνους φόρτισης της μπαταρίας, χρησημοποιούμε την εργοστασιακή φόρτιση και όταν εξαντληθεί αρχίζουμε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Μετά απο ψάξιμο μηνών πια και πολλής μελέτης εδω μέσα και σε άλλα διεθνή blogs/forums, αποφάσισα να γυρίσω την πλάτη στη Nokia μιας και είναι πίσω αυτη τη στιγμή τεχνoλογικα στην κατηγορία touch screen phones-κατα την άποψή μου...Βαρέθηκα να δίνω μια περιουσία στα κινητά της και ουσιαστικά να γίνομαι beta tester...'Ετσι παρήγγειλα κι εγω σήμερα σε κατάστημα Vodafone το Omnia HD σαν σκέτη συσκευή..το είδα που το είχανε σαν δειγμα και ξετρελάθηκα απο την ποιότητα κατασκευής σε σχέση με το Ν97 του οποίου το Qwerty είναι για κλάματα με πάρα πολύ μικρά πλήκτρα, οι φωτογραφίες που είχα δει είναι παραπλανητικές..επίσης διαβάζω για πολλά προβλήματα στην φορτιση της μπαταρίας του και σε πολλά κολλήματα, μάλλον την πάτησε η Νοκια..το Omnia HD τώρα θα μου έρθει την Τετάρτη και ανυπομονώ. Ελπίζω να μην αντιμετωπίσω προβλήματα θα γράψω εντυπώσεις απο το πρώτο μου Samsung smartphone απο βδομάδα..καλή χρήση σε όλους τους ήδη κατόχους.. Να ρωτήσω όμως τι γινεται με τους πρώτους χρόνους φόρτισης της μπαταρίας, χρησημοποιούμε την εργοστασιακή φόρτιση και όταν εξαντληθεί αρχίζουμε; To πήρα και γω τελικά, για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, μετά από καταβολής αγορών κινητών (πάνω από δεκαπέντε χρόνια) ΑΦΗΣΑ ΤΗ ΝΟΚΙΑ και πήγα SAMSUNG !!!!! :D Tο κινητό είναι δεκάδες σκάλες πιο ποιοτικό σε στοιβαρότητα και υλικά κατασκευής από οποιοδήποτε ΝΟΚΙΑ (που μας έχει ταράξει στις πλαστικουριές και στα τριξίματα) κυκλοφορούσε ή κυκλοφορεί (και πιστέψτε με, έχω δοκιμάσει πάρα πολλές συσκευές της). Επίσης το συγκεκριμένο κινητό το θεωρώ, με την εξαίρεση του xenon flash, ως το ΑΠΟΛΥΤΟ SMARTPHONE. Περιμένω εναγωνίως την ελληνική αναβάθμιση που διορθώνει (όπως λένε) browsing και ήχο video (και κάποια άλλα σε φωτό γενικότερα). Aπό το λίγο σκάλισμα που του έριξα, δεν βρήκα εμφανή επιλογή GPS. Για όποιον/α έχει το 5800, το HD θα του φανεί παιχνιδάκι στις ρυθμίσεις και τις επιλογές. Το Wi-Fi συνδέεται μια χαρά με το ασύρματο router μου και τραβάω από κει internet, ακόμη και όταν βρίσκομαι σε "εκτός δικτύου" (flight mode) θέση. Όσο για την πρώτη φόρτιση, εγώ προσωπικά το ψαχουλεύω μέχρι να τελειώσει τελείως η μισοφορτισμένη (εργοστασιακά) μπαταρία και μόλις σβήσει η συσκευή θα το φορτίσω (κλειστό) για κανα 8ωρο ή 10ωρο. Και μετά κανα δυό - τρεις φορές πάλι πλήρης αποφόρτιση και (με κλειστή συσκευή) επαναφόρτιση. Α ρε ΝΟΚΙΑ... ας πρόσεχες !!!! :p Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpara6 Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 To πήρα και γω τελικά, για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, μετά από καταβολής αγορών κινητών (πάνω από δεκαπέντε χρόνια) ΑΦΗΣΑ ΤΗ ΝΟΚΙΑ και πήγα SAMSUNG !!!!! :D Tο κινητό είναι δεκάδες σκάλες πιο ποιοτικό σε στοιβαρότητα και υλικά κατασκευής από οποιοδήποτε ΝΟΚΙΑ (που μας έχει ταράξει στις πλαστικουριές και στα τριξίματα) κυκλοφορούσε ή κυκλοφορεί (και πιστέψτε με, έχω δοκιμάσει πάρα πολλές συσκευές της). Επίσης το συγκεκριμένο κινητό το θεωρώ, με την εξαίρεση του xenon flash, ως το ΑΠΟΛΥΤΟ SMARTPHONE. Περιμένω εναγωνίως την ελληνική αναβάθμιση που διορθώνει (όπως λένε) browsing και ήχο video (και κάποια άλλα σε φωτό γενικότερα). Aπό το λίγο σκάλισμα που του έριξα, δεν βρήκα εμφανή επιλογή GPS. Για όποιον/α έχει το 5800, το HD θα του φανεί παιχνιδάκι στις ρυθμίσεις και τις επιλογές. Το Wi-Fi συνδέεται μια χαρά με το ασύρματο router μου και τραβάω από κει internet, ακόμη και όταν βρίσκομαι σε "εκτός δικτύου" (flight mode) θέση. Όσο για την πρώτη φόρτιση, εγώ προσωπικά το ψαχουλεύω μέχρι να τελειώσει τελείως η μισοφορτισμένη (εργοστασιακά) μπαταρία και μόλις σβήσει η συσκευή θα το φορτίσω (κλειστό) για κανα 8ωρο ή 10ωρο. Και μετά κανα δυό - τρεις φορές πάλι πλήρης αποφόρτιση και (με κλειστή συσκευή) επαναφόρτιση. Α ρε ΝΟΚΙΑ... ας πρόσεχες !!!! :p Να..γιάσει το στόμα σου φίλε...Μα είναι για κλάματα...εγω ήμουν χρήστης του Ν95 που σε σχέση με το 5800 και το Ν97 είναι πιο αξιόπιστο ακόμα σε λογισμικό και με πολύ καλή κάμερα με ζωντανά χρώματα (μετά από τέσσερις αν θυμάμαι καλά αναβαθμίσεις) αλλά με φοβερό τζόγο , τριξίματα, κακής ποιότητας υλικά και μπαταρία που αδειάζει κάθε μέρα ακόμα και αν την αντικαταστήσεις με καινούργια.Μετά την 5mpx κάμερα είναι δυνατόν να πάρω κάτι το ίδιο (Ν97) σε φακό; Πήρα και το 5800 τον Φλεβάρη αλλά έπεσα σε προβληματική παρτίδα και είχα πρόβλημα με το ακουστικό και το πήγα για επιδιόρθωση, και μετά από μια βδομάδα που το πήρα, κάηκε η οθόνη, μου έβγαζε ένα παντζούρι με διάφορα χρώματα...δεν γινόταν τιποτα, έτσι ορκίστηκα φίλε μου να μην ξαναγίνω κορόιδο τους..άκου εκει να βγάζουν πανάκριβα κινητά με χίλια δυο προβλήματα κατασκευής, τριξίματα, πλαστικούρες..και κυρίως προβλήματα λογισμικού..Μετά από χρόνια λοιπόν και έξι κινητά τους είπα ΑΝΤΙΟ... Τέλος πάντων δεν είμαστε εδω για να μιλάμε για την Nokia αλλά για το υπεροχο αυτο κινητό...το οποίο αναμένω εναγωνίως. Ευχαριστώ για την απάντηση.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Εβαλα και εγω την ιταλικη και ενω ο ηχος εχει φτιαξει χαρακτηριστικα, ακουω ενα σφυριγμα απο πισω.. Ειχα ψιλοαλλαξει κατι ρυθμισεις για πιο εντονο ηχο πριν το flash και το update αλλα λετε αυτο να το επηρεασε; Ειχα ακουσει κατι για καποιο τετοιο περιεργο θορυβο απο καποιους μετα το fix αλλα εμενα ακουγετε αρκετα. Ξερει κανεις περι τινος προκειται; Βρηκα την απαντηση για οποιον δεν το ξερει ηδη. Τελικα δεν ειχαν σχεση οι δικες μου ρυθμισεις αυτες ειχαν να κανουν με την αυξηση της εντασης του ηχου σε ηχεια και κατα το music playback απο τα ακουστικα. Πληκτρολογουμε *#0002*28346# στο τηλεφωνο και μπαινουμε στο μουσικο μενου. Απο κει παμε στο μενου record και επιλεγουμε το 3 (camcordDSP_AMR). Επιλεγουμε το πρωτο (tx micamp) και βαζουμε σαν value 24 αντι για 30 και παταμε διεση, για να παρει την τιμη. Δεν ξεχναμε στο κεντρικο μενου να κανουμε backup και voila.. Εξαφανιζετε το bug με τον ενοχλητικο ηχο στο background κατα την διαρκεια της καταγραφης video ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 To πήρα και γω τελικά, για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, μετά από καταβολής αγορών κινητών (πάνω από δεκαπέντε χρόνια) ΑΦΗΣΑ ΤΗ ΝΟΚΙΑ και πήγα SAMSUNG !!!!! :D Tο κινητό είναι δεκάδες σκάλες πιο ποιοτικό σε στοιβαρότητα και υλικά κατασκευής από οποιοδήποτε ΝΟΚΙΑ (που μας έχει ταράξει στις πλαστικουριές και στα τριξίματα) κυκλοφορούσε ή κυκλοφορεί (και πιστέψτε με, έχω δοκιμάσει πάρα πολλές συσκευές της). Επίσης το συγκεκριμένο κινητό το θεωρώ, με την εξαίρεση του xenon flash, ως το ΑΠΟΛΥΤΟ SMARTPHONE. Περιμένω εναγωνίως την ελληνική αναβάθμιση που διορθώνει (όπως λένε) browsing και ήχο video (και κάποια άλλα σε φωτό γενικότερα). Aπό το λίγο σκάλισμα που του έριξα, δεν βρήκα εμφανή επιλογή GPS. Για όποιον/α έχει το 5800, το HD θα του φανεί παιχνιδάκι στις ρυθμίσεις και τις επιλογές. Το Wi-Fi συνδέεται μια χαρά με το ασύρματο router μου και τραβάω από κει internet, ακόμη και όταν βρίσκομαι σε "εκτός δικτύου" (flight mode) θέση. Όσο για την πρώτη φόρτιση, εγώ προσωπικά το ψαχουλεύω μέχρι να τελειώσει τελείως η μισοφορτισμένη (εργοστασιακά) μπαταρία και μόλις σβήσει η συσκευή θα το φορτίσω (κλειστό) για κανα 8ωρο ή 10ωρο. Και μετά κανα δυό - τρεις φορές πάλι πλήρης αποφόρτιση και (με κλειστή συσκευή) επαναφόρτιση. Α ρε ΝΟΚΙΑ... ας πρόσεχες !!!! :p Αφού εξάντλησα όλη την κατανόηση και υπομονή(και τα χρήματα μου βέβαια) που θα μπορούσα να έχω για τα NSeries(Ν95 8άρι,Ν78,Ν79,Ν85,Ν86....) της ΝΟΚΙΑ τόσα χρόνια,πήρα και γω το Ι8910 και πέρα από όλα τα προφανή της ανώτερης ποιότητας κατασκευής του κλπ.,αυτό που μου κάνει τεράστια εντύπωση είναι πως το GPS ΠΟΤΕ δεν άργησε ή αρνήθηκε να λοκάρει,μα ΠΟΤΕ και πάντα πολύ γρήγορο,τι να πω,η SAMSUNG έβαλε πολλά γκολ στο γήπεδο του Symbian,αν συνεχίσει έτσι ποιος ξέρει που θα φτάσει....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Το θεμα δεν ειναι να λοκαρει απλως, αλλα στην πραξη ποσο γρηγορο ειναι; Δηλαδη παιρνεις την στροφη και στο δειχνει αμεσως; η μετα απο 2-3 δευτερολεπτα...; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigas2178 Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Από ότι διαβάζω, το καλύτερο navigator για το HD είναι το Garmin. Μπορείτε να μου πείτε ποιά έκδοση κάνει για την συσκευάρα μας και σε ποιό μαγαζάκι μπορώ να την βρώ; Ευχαριστώ!!! Παράθεση Swift-Red-Arrow:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Με τις φωτογραφίες ρε παιδιά τι συμβαίνει;Τραβηξα και γω ένα σωρό 4 μέρες τώρα και παω να τις δω,αλλά εμφανίζονται τραβηγμένες :confused: Η οθόνη μου εχει πραγματικό λόγο διαστάσεων 16:9,αλλά με τη Συλλογή φωτογραφιών των Vista εμφανίζονται όλες μακρόστενες στον κατακόρυφο άξονα!Τι ρύθμιση πρέπει να κάνουμε,περαν των προφανών λύσεων όπως το να χρησιμοποιούμε άλλο πρόγραμμα για την προβολή τους ή να βάλουμε την ανάλυση των 6 megapixels η οποία εχει λόγο διαστάσεων 16:9? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Από ότι διαβάζω, το καλύτερο navigator για το HD είναι το Garmin. Μπορείτε να μου πείτε ποιά έκδοση κάνει για την συσκευάρα μας και σε ποιό μαγαζάκι μπορώ να την βρώ; Ευχαριστώ!!! 5.00.50 εκδοση στο γνωστο μαγαζακι το βρισκεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts