motor Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Την καλησπέρα μου σε όλους σας, σήμερα αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό αλά ήδη εχω αρκετές απορίες. Πρώτα απ'όλα θέλω να αναφέρω ότι το κινητό είναι πραγματικά όλα τα λεφτά στο θέμα εικόνας και βίντεο. Η απορία που έχω είναι η εξής 1ον: πως γίνεται να κάνω το μενού 3D και να αλλάζω τις εφαρμογές όπως στο διαφημιστικό; http://www.youtube.com/watch?v=efxL4gViSgA 2ον: πως μπορώ να ανεβάζω κατευθείαν τα βίντεο στο youtube από το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kcypre Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Επί του παρόντος στο ΠΛΑΙΣΙΟ ενδιαφέρονται να προμοτάρουν συνδέσεις (και φορητότητα συνεπώς) σε Vodafone,χαρακτηριστικά εγώ ήθελα σκέτη συσκευή να αγοράσω και σε τρια καταστήματα που πήγα μου είπαν ΜΟΝΟ με σύνδεση Vodafone-τελικά στο ΠΛΑΙΣΙΟ Κηφισιάς το πήρα σκέτη συσκευή αφού είχα ξεκαθαρίσει από τηλεφώνου πριν πάω πως ΔΕΝ με ενδιέφερε ΚΑΜΜΙΑ σύνδεση με Vodafone:mad:;),θέλει υπομονή και επιμονή η υπόθεση;) Ναι κι εγώ πήγα στο ΠΛΑΙΣΙΟ στο Σταυρό και έφαγα άκυρο μιας και το δίνανε μόνο με σύνδεση Vodafone! Τους είπα ότι η Vodafone το πουλάει και σκέτο και απαντήσανε ότι αποκλείεται. Επέμεινα αλλά τίποτα. Τελικά πήγα στη Vodafone και το πήρα χωρίς πολλά πολλά. Τρέχα γύρευε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Ναι κι εγώ πήγα στο ΠΛΑΙΣΙΟ στο Σταυρό και έφαγα άκυρο μιας και το δίνανε μόνο με σύνδεση Vodafone! Τους είπα ότι η Vodafone το πουλάει και σκέτο και απαντήσανε ότι αποκλείεται. Επέμεινα αλλά τίποτα. Τελικά πήγα στη Vodafone και το πήρα χωρίς πολλά πολλά. Τρέχα γύρευε... Ποσο το πηρες και σε ποιο προγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpara6 Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Ναι κι εγώ πήγα στο ΠΛΑΙΣΙΟ στο Σταυρό και έφαγα άκυρο μιας και το δίνανε μόνο με σύνδεση Vodafone! Τους είπα ότι η Vodafone το πουλάει και σκέτο και απαντήσανε ότι αποκλείεται. Επέμεινα αλλά τίποτα. Τελικά πήγα στη Vodafone και το πήρα χωρίς πολλά πολλά. Τρέχα γύρευε... Επειδή έχω καταλήξει στο να πάρω το συγκεκριμένο κινητό (μιας και το Νοκια Ν97 ήδη το κλαίνε όσοι το πήραν απο τα αναρίθμητα προβλήματα softwear και bugs που έβγαλε) θα ήθελα να ρωτήσω αν στα καταστήματα Vodafone διατίθεται με αγορά μέσω πιστωτικής και δώσεων. Αναφορικά με τα νέα κομμάτια που θα κυκλοφορήσουν χωρίς τα μικροπροβλήματα, πότε αναμένονται; Στην Αγγλία κυκλοφόρησαν τα πρώτα σήμερα με το νεο firmwear από Ιταλία. Και κάτι τελευταιο..όσοι το πήρατε έχετε προβλήματα μόνο στον χαληλό ήχο του βίντεο και στον browser ή και κάτι άλλο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigas2178 Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Ναι κι εγώ πήγα στο ΠΛΑΙΣΙΟ στο Σταυρό και έφαγα άκυρο μιας και το δίνανε μόνο με σύνδεση Vodafone! Τους είπα ότι η Vodafone το πουλάει και σκέτο και απαντήσανε ότι αποκλείεται. Επέμεινα αλλά τίποτα. Τελικά πήγα στη Vodafone και το πήρα χωρίς πολλά πολλά. Τρέχα γύρευε... Και εγώ πήγα χθές στο Πλαίσιο του Mall να πάρω σκέτη την συσκευή. Ο τυπάκος που ήταν εκεί μου είπε ότι σκέτη συσκευή δεν την δίνουν παρα μόνο με σύνδεση Vodafone. Ωραιά του λέω και στο internet γιατι στο site του Πλαισίου πωλείται σκέτη η συσκευή και στο κατάστημα πρέπει να κάνω σύνδεση; Τέλος πάντων ο τυπάκος άρχισε να τα μασάει ότι και καλά δεν είχε καταλάβει και τελικά την αγόρασα και δεν τον χάλασε καθόλου. Παρεπιμτόντως το εργαλείο (με εξαίρεση το browsing) σκίζει Παράθεση Swift-Red-Arrow:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 μέχρι στιγμής δε μπορω να συνδεθώ με wifi. συνδέεται μόνο μέσω σύνδεσης ιντερνετ από το δίκτυο:worry: και γράφει "ιστός καμιά απόκριση πύλης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Δεν είναι έτσι . Ατά που συζητάμε έχουν να κάνουν με τις Ιδιαίτερες συμφωνίες που έχουν οι εταιρείες με τους Παρόχους. Προφανός το Πλαισιο ενδιαφερεται στην εν λόγο χρονική στιγμή να προωθήσει Vodafon. Και εμένα που πήγα μου τα έκαναν @@ ( τσουρέκια ) να πάρω Vodafon. Τους εξηγούσα ότι εκί που μένω όλη η πριοχή έχει πρόβλημα και δεν μπορείς να μιλήσεις , Αρα τι νόημα έχει να έχεις κινητό. Αλλα αυτή τίποτα ...εκεί .. επέμενε . Μεχρι που τις είπα ότι αν θα μου ξαναμηλίσει θα φύγω . Εκει έσκασε, και έκανε την αίτηση στην Cosmote. Μαλλον δεν ημουν εγω σαφης.. Δεν αναφερομαι στο Πλαισιο συγκεκριμενα, μιλαω για την vodafone γενικοτερα σχετικα την προωθηση του συγκεκριμενου προιοντος. Για αυτο το ζητημα που ανεφερες δεν ξερω γιατι δεν εχει τυχει να προσπαθησω να αγορασω γενικοτερα κινητο απο Πλαισιο. Χαιρομαι παντως που διαψευδομαι και υπαρχει καποια διαθεσιμοτητα και σαν σκετη συσκευη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 σήμερα πήγα και το παρήγγειλα κι'εγώ απ΄τη βοδαφονε. στο πρόγραμμα 400plus που δίνει 400 λεπτά χρόνο ομιλίας, 150 μηνύματα και 1gb data με συνολικό κόστος 87 ευρώ και δώρο την τηλεόραση και τους χάρτες. μετά το κ750i που είχα αυτό το κινητό θα μου φανεί μανίκι αλλά το έχω ερωτευτεί. χαχα φανταστείτε πόσες ερωτήσεις έχω να σας κάνω. πρώτη φορά θα χειριστώ smartophone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Να ρωτησω αφου βγαλουμε μια φωτο και την ριξουμε στο PC γιατι την βγαζει στο PC μακροστενη ??????????????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 τελικά τι γίνεται με το wifi;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 τελικά τι γίνεται με το wifi;:worry: εμενα ενωνεται κανονικα με το ασυρματο στο σπιτι. το εχεις ενεργοποιησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popeye Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 μέχρι στιγμής δε μπορω να συνδεθώ με wifi. συνδέεται μόνο μέσω σύνδεσης ιντερνετ από το δίκτυο:worry: και γράφει "ιστός καμιά απόκριση πύλης" Έβαλες το σωστο Key? Μήπως προσπαθείς να μπείς τσάμπα απο κανα γείτονα που αν και ξεκλείδωτος έχει ενεργοποιήσει Mac filtering? Το κινητό μπαίνει κανονικά πάντως... Παράθεση The Sailor Man! ;-P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Να ρωτησω αφου βγαλουμε μια φωτο και την ριξουμε στο PC γιατι την βγαζει στο PC μακροστενη ??????????????????????????? Η συνήθης ανάλυση οθόνης στο PC είναι 1280 x 800(τουλάχιστον σε πολλά laptop) ενώ η φωτογραφία που βγάζει το Ι8910 στα 8Μ είναι 3264 x 2448 οπότε το πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών των Windows μην μπορώντας να τις απεικονίσει στην δικια του ανάλυση σου την δείχνει έτσι,στην αναπαραγωγή προβολής παρουσίασης στην δείχνει σε μεγαλύτερο πλάτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknikolas1 Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Να ρωτησω αφου βγαλουμε μια φωτο και την ριξουμε στο PC γιατι την βγαζει στο PC μακροστενη ??????????????????????????? Φίλε μου αυτή την απορία έχω κι εγώ...για να μας πει κάποιος!!! αν και με pikasa της δείχνει κανονικά! Παράθεση ...htc one... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Eμενα μια χαρα τις δειχνει στην οθονη μου σε αναλυση 1650χ1080 και wi fi παιζει μια χαρα Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Φίλε μου αυτή την απορία έχω κι εγώ...για να μας πει κάποιος!!! αν και με pikasa της δείχνει κανονικά! Προφανώς έχετε οθόνη παλαιού τύπου τετράγωνη με αναλογία 4:3. Σε οθόνη widescreen με αναλογία 16:9 (οθόνη τηλεόρασης) ή 16:10 (οθόνη υπολογιστή) θα τη δείχνει κανονικά. Υπενθυμίζω ότι τα Vista και τα επερχόμενα Windows 7 είναι φτιαγμένα για οθόνες 16:10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknikolas1 Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Προφανώς έχετε οθόνη παλαιού τύπου τετράγωνη με αναλογία 4:3. Σε οθόνη widescreen με αναλογία 16:9 (οθόνη τηλεόρασης) ή 16:10 (οθόνη υπολογιστή) θα τη δείχνει κανονικά. Υπενθυμίζω ότι τα Vista και τα επερχόμενα Windows 7 είναι φτιαγμένα για οθόνες 16:10. ok...ευχαριστω!!! Παράθεση ...htc one... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouik Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 γεια σας και απο εμενα. ειμαι και εγω ενας απο τους τυχερους που αγορασαν μεχρι στιγμης το τηλ. εχω μια απορεια οπως ενω συνδεθηκα με το wifi δεν βρισκο το εικονιδο για να κανει εναρξη του web please help!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelin Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Εχει χρησιμοποιήσει κανεις stylus pen? Χρησιμοποιώ αυτό http://www.letsbuy.gr/product_info.php?products_id=1071 στο iphone και μια φορά το εκανα και σε omnia.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Έβαλες το σωστο Key? Μήπως προσπαθείς να μπείς τσάμπα απο κανα γείτονα που αν και ξεκλείδωτος έχει ενεργοποιήσει Mac filtering? Το κινητό μπαίνει κανονικά πάντως... και το key είναι σωστό και το ρούτερ του σπιτιού μου χρησιμοποιώ κανονικά αλλά παρόλ'αυτά δε συνδέεται. το κινητό από πού το αγοράσατε; εγώ το πήρα από vodafone υπάρχει περίπτωση να είναι branded και γι'αυτό να μη μπαίνει;:worry: επίσης τι πρωτόκολο σύνδεσης με wifi έχετε στα ρούτερ σας; έχω δοκιμάσει τα πάντα :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Παιδια ξερετε πώς μπορω να περασω τισ επαφες μου απο το outlook? Κανω συγχρονισμο με τον υπολογιστη, αλλα δεν κανει κατι κολλαει., τελικα το βρηκα, αλλα το μενου του συγχρονισμου μου το βγαζει στα ρωσικα(νομιζω), ενω ολο το υπολοιπο μενου το samsung studio ειναι ελληνικα. υπαρχει τροπος να το αλλαξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 κατεβασε το καινουριο samsung studio Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 θελω να αποκτησω πολυ την συσκευη το προβλημα ειναι οτι ειμαι σε επαγγελματικο προγραμμα της COSMOTE πολλων ατομων και εκτος οικογενειας και ειναι ασυμφορο να το σπασω επειδη θελω να παρω μια συσκευη. δυστυχως δεν ειμαι σε θεση να δωσω μισο χιλιαρικο μια κι εξω για μια συσκευη. μας εστειλε ειδοποιηση η cosmote λογω της πολυετους κατοχης του επαγγελματικου προγραμματος οτι μας παρεχει προσωπικο συμβουλο (εστειλαν και το ονομα του:p) και λενε οτι μας παρεχουν συσκευες με διευκολυνσεις και τετοια. μηπως ξερετε κανενα τρικ ωστε να μπορω να χρησιμοποιησω τις διευκολυνσεις γι αυτη τη συσκευη εφοσον η cosmote δεν θα την διαθεσει???? Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 στο you tube δε μου εμφανιζονται οι μικρογραφιες στα βιντεο συμβαινει και σε αλλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 αναρωτιεμαι πραγματικα αν εχω πιασει καλυτερο κινητο στα χερια μου,smartphone.δεν νομιζω. το hd πραγματικα ειναι οτι καλυτερο εχω παρει μεχρι τωρα. γρηγορο,οθοναρα που απλα δεν την πλησιαζει κανενα αλλο κινητο,πολυ καλος ηχος. μπορει καποιοι να ενοχληθουν απο το μεγεθος,αν ομως εχεις iphone δε θα κολλησεις να παρεις κι αυτο που ειναι λιγο μεγαλυτερο απο ενα iphone. προς το παρον δεν εχω αντιμετωπισει πουθενα προβλημα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts