ras1988 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 παιδια εχει παρει κανεις το arena black?ειμαι κατοχος cosmote...στο γερμανο που πηγα εχει εξαντληθει...το χω βρει μονο στο πλαισιο στη θεσσαλονικη οπως και στο e-shop...λετε ν τ παραγγειλω απο κει...δε πιστευω ν μ φερουν καμια vodafone live συσκευη...τι λετε? -------------------- Μη γράφεις με γραφή sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 παιδια εχει παρει κανεις το arena black?ειμαι κατοχος cosmote...στο γερμανο που πηγα εχει εξαντληθει...το χω βρει μονο στο πλαισιο στη θεσσαλονικη οπως και στο e-shop...λετε ν τ παραγγειλω απο κει...δε πιστευω ν μ φερουν καμια vodafone live συσκευη...τι λετε? Πηγαινε στην wind εγω απο εκει το πηρα και δεν ειχε τπτ μεσα και ειναι και το μαυρο !!! βεβαια δεν το ειχαν και το παραγγειλαν και το πηρα μετα απο 3 μερες γτ πηγα παρασκευη ------------------------ Μη γράφεις με γραφή sms (αναφέρομαι στα γτ,τπτ). Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Παιδια παρατηρω στο κινητο μου οτι τρεμοσβηνει η οθωνη,το εκανα μερικες επανακικηνησεις αλλα τπτ μιπως γνωριζει κανεις κατι? Τι να κανω? Το προβλμα επιληθηκε το αφησα αρκετη ωρα κλειστο! Οφφφφ...!! Θα ξαναγίνει. Επίσης, πολλές φορές θα δείς ότι στην οθόνη μένουν ίχνη από την εικόνα που έχεις βάλει σαν sceensaver. (κυρίως αν η εικόνα αυτή έχει μεγάλη αντίθεση χρωμάτων). Αυτά είναι τα σπαστικά του αρένα... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Γειά σου φίλε: 1. Δέν ξέρω γιατί έχετε σχεδόν όλοι πρόβλημα με αυτό. Ξανακοίταξε τις ρυθμίσεις. Μπορεί να μην κάνεις κάτι σωστά στο we-travel. Κάνε τέστ κλειδώματος. Πήγαινε στο πληκτρολόγιο κλήσης κ γράψε 1809#*900#. Έπειτα, βρές την επιλογή Others, και μετά την επιλογή A-GPS Test. Στο επόμενο μενού επίλεξε: Get Position . Βγές σε ανοιχτό χώρο και πάτα το κουμπί GO! Σε λίγο θα αρχίσει να βρίσκει δορυφόρους και μόλις κλειδώσει θα εξαφανιστούν οι δορυφόροι απο την οθόνη. Μετά άνοιξε το We-Travel, περίμενε 5sec και είσαι έτοιμος ;) (Εμένα χθές στην Κοζάνη, εν κινήσει με αυτοκίνητο, κλείδωσε σε 6 sec!!! Πρωτοφανές!) 2. Οχι νομίζω δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα 3. Έχω να σου προτείνω ebuddy, opera mini 5, we-travel, trekbuddy, jfog. Υπάρχουν και άλλα. Ψάξε και θα βρεις πολλά! Και για να δουλεύουν γρήγορα, κάνε το τρίκ που δημοσίευσα μερικές σελίδες πίσω ;) 4. Η F είναι ευρωπαική έκδοση. Η c ελληνική. Και δέν υπάρχει νεότερη ελληνική γι αυτό στο βγάζει αυτό. Ε, δεν έχει κ καμιά ουσιαστική διαφορά. Αφού λές οτι όλα πάνε καλά και δεν σε ενδιαφέρει ο πομπός fm τότε κράτα αυτή που έχεις, αλλιώς θα πρέπει να κάνεις το λεγόμενο φλασάρισμα. 5. Με τον καιρό η μπαταρία θα φτάσει στη μέγιστη απόδοσή της. Εμένα κρατά περίπου 2 μέρες με λιγες ώρες μουσικής και βίντεο και πολλές ώρες sms. Τί να κάνουμε, έχει μεγάλη ανάλυση και πολλά συστήματα και αδειάζει γρήγορα! Ελπίζω να σε βοήθησα;) Φίλε μου είσαι πάρα πολύ κατατοπιστικός.Θα δοκιμάσω το GPS τώρα με τις ρυθμίσεις που δίνεις.Έχεις κάνει εκπληκτική δουλειά με το Arena blog που έφτιαξες και με βάση αυτά που γράφεις έχω καταφέρει μέχρι τώρα.Να είσαι πάντα καλά! Opera έχω βάλει τον 4.2 που είχες αναρτημένο.Λέω να βάλω τον 5 που λές.Trekbuddy και Jfog δεν τα ξέρω καν τι κάνουν αλλά θα τα ψάξω τώρα. Λογικό αυτό που λες και ελπίζω να ισχύει για τη μπαταρία.Μετά από καμια δεκαριά φορτίσεις θα στρώσει. Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Φίλε μου είσαι πάρα πολύ κατατοπιστικός.Θα δοκιμάσω το GPS τώρα με τις ρυθμίσεις που δίνεις.Έχεις κάνει εκπληκτική δουλειά με το Arena blog που έφτιαξες και με βάση αυτά που γράφεις έχω καταφέρει μέχρι τώρα.Να είσαι πάντα καλά! Opera έχω βάλει τον 4.2 που είχες αναρτημένο.Λέω να βάλω τον 5 που λές.Trekbuddy και Jfog δεν τα ξέρω καν τι κάνουν αλλά θα τα ψάξω τώρα. Λογικό αυτό που λες και ελπίζω να ισχύει για τη μπαταρία.Μετά από καμια δεκαριά φορτίσεις θα στρώσει. Ευχαριστώ και πάλι. Τίποτα ;) Απλά ο opera 5 είναι beta ακόμη και έχει κάποια θέματα, γι'αυτό έχω την νεότερη 4 stable έκδοση. Το Trekbuddy είναι κάτι σαν το we-travel αλλά θέλει δουλεία για να δουλέψει και δεν κάνει πλοήγηση, μόνο σε εμφανίζει στο χάρτη (αλλά σε λεπτομερή χάρτη της Google). Το jFog είναι κάτι σαν το iSteam στα iphone. Δηλαδή η οθόνη γίνεται θολή και την 'σκουπίζεις' με το χέρι. Έτσι για εφέ είναι. Και μήν ξεχάσεις να δοκιμάσεις το τρίκ που πόσταρα μερικές σελίδες πίσω. θα δείς μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα των εφαρμογών και των παιχνιδιών καθώς και στη σταθερότητα του τηλεφώνου. Να'σαι καλά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 BΟΗΘΕΙΑ!!! Μόλις πήρα το Αρένα και ήταν σε κουτί της LG. Είναι το κουτί με το ωραίο ανοιγμα (πιστεύω καταλάβατε), πάνω και κάτω πλευρές άσπρες και οι περιμετρικές μαύρες. Το κινητό δεν έχει αρχεία μέσα (διαφημιστικές αηδίες δηλαδή) αλλά -κι εδώ έχω φρικάρει- έχει εικονίδιο myview στις συντομεύσεις και φυσικά στην επικοινωνία. Στις επιλογές του ίντερνετ έχει wifi και cosmote wap/mms/e-mail. Το παρανοικό είναι ότι αγόρασα το κινητό από την WIND!!!! Τι έχει συμβεί; Μπήκα στο κρυφό μενού και το λογισμικό που λέει στο main sw είναι το KM900AT-00-V10e-202-01-OCT-28-2009. Προφανώς μου έδωσαν κινητό Cosmote για να μην περιμένω μέχρι να φέρουν αυτοί τα unbranded;;;; Τι έχει γίνει; Υ.Γ: Πόσταρα και στο θέμα "ΟΔΗΓΟΣ ΦΛΑΡΙΣΜΑΤΟΣ". Συγνώμη για το πρήξιμο, αλλά έχω ψιλοφρικάρει. Περίμενα unbranded Κινητό και μου ήρθε cosmote;;;;; Επαγγελματίες οι άνθρωποι...Πήγαινέ το πίσω φίλε μου. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Τίποτα ;) Απλά ο opera 5 είναι beta ακόμη και έχει κάποια θέματα, γι'αυτό έχω την νεότερη 4 stable έκδοση. Το Trekbuddy είναι κάτι σαν το we-travel αλλά θέλει δουλεία για να δουλέψει και δεν κάνει πλοήγηση, μόνο σε εμφανίζει στο χάρτη (αλλά σε λεπτομερή χάρτη της Google). Το jFog είναι κάτι σαν το iSteam στα iphone. Δηλαδή η οθόνη γίνεται θολή και την 'σκουπίζεις' με το χέρι. Έτσι για εφέ είναι. Και μήν ξεχάσεις να δοκιμάσεις το τρίκ που πόσταρα μερικές σελίδες πίσω. θα δείς μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα των εφαρμογών και των παιχνιδιών καθώς και στη σταθερότητα του τηλεφώνου. Να'σαι καλά. Κάτι δεν κάνω καλά με το wetravel γμτ... Βγήκα έξω, έκανα το AGPS τεστ, σε κανα 10λεπτο βρήκε μέχρι και 6 δορυφόρους(!), μετά τους εξαφάνισε όπως λες....(έβγαλε μία σειρά πάνω χωρίς νααναφέρει δορυφόρους, έσβησε η οθόνη αλλά συνέχισε να μετρά ο time counter).Στη συνέχεια βγηκα από το κρυφό μενού, άνοιξα το Wetravel αλλά τα ίδια. Βγάζει ένα κίτρινο φόντο άδειο με το πράσινο βελάκι και πάνω δείχνει το κλασικό (πλέον) 64km/h Λες να κάνω κάτι λάθος στην εγκατάσταση; Ακολούθησα κατα γράμμα τις υποδείξεις σου και φάνηκε πως το έχω κάνει σωστά.Ο μόνος ενδοιασμός μου είναι πως όταν ξεζίπαρα το Wetravel , ενώ η σειρά των φακέλων ήταν όπως λες, το maps ήταν τελείως άδειο(εσύ αναφέρεις mpas/01/αρχεία).Σε αυτόν τον άδειο φάκελο ξεζίπαρα όλα τα αρχεία από το πακέτο των χαρτών του λινκ που μας έδωσες και απέκτησε τη μορφή maps/01/αρχεία. Μόλις έβαλα και το Trekbuddy αλλά πελάγωσα. Από αυτά που μου λες ας κρατήσω τον opera τον 4.2 Σημείωση: 1)Μπαίνοντας στο μενού το GPS από το κρυφό μενού, παρατήρησα ότι είναι επιλεγμένο το MS-based.Μήπως θέλει να το βάλω στο 'Autonomous'? 2)Αν θυμάμαι καλά εννοείς το τρικάκι που τραβάς έξω τη φόρτιση κάθε φορά που εκκινείς το κινητό.Σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnp_33 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Μετα την αγορά του ARENA και την δοκιμαστική συμβίωση με αυτό για 1 εβδομάδα τα συμπεράσματα βγήκανε… Σαν συσκευή είναι εντυπωσιακή με πολύ καλό μενού και αρκετές δυνατότητες για να ασχολείσαι όλη μέρα…να το έχεις για παιχνίδι αν είσαι αργόσχολος. Αυτά περί gps είναι απλά για να γελάς αν έχεις δουλέψει κανονικό gps. Για το θέμα internet που γίνετε και πολύ θέμα λες και θα κάθεσαι να στραβώνεσαι στο ψάξιμο όλη μέρα λες και χαθήκανε τα κομπιούτερ….απλά δεν ασχολείσαι. Για τα παραπάνω μπορείς να πεις οτι κάνεις κάποιες υποχωρήσεις μιας και η τιμή είναι πολύ καλή και πεις….το κάνω κέφι να το έχω. Σαν χρήση τηλεφώνου και ιδικά αν το δουλεύεις αρκετά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ! Άμα οδηγάς και θέλεις να πάρεις και ιδικά από την μνήμη…απλά το χτυπάς κάτω. Για μικρά παιδιά καλό είναι η και για να λες ότι έχεις τηλέφωνο αφής, γιαυτό και πήγε για πούλημα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Κάτι δεν κάνω καλά με το wetravel γμτ... Βγήκα έξω, έκανα το AGPS τεστ, σε κανα 10λεπτο βρήκε μέχρι και 6 δορυφόρους(!), μετά τους εξαφάνισε όπως λες....(έβγαλε μία σειρά πάνω χωρίς νααναφέρει δορυφόρους, έσβησε η οθόνη αλλά συνέχισε να μετρά ο time counter).Στη συνέχεια βγηκα από το κρυφό μενού, άνοιξα το Wetravel αλλά τα ίδια. Βγάζει ένα κίτρινο φόντο άδειο με το πράσινο βελάκι και πάνω δείχνει το κλασικό (πλέον) 64km/h Λες να κάνω κάτι λάθος στην εγκατάσταση; Ακολούθησα κατα γράμμα τις υποδείξεις σου και φάνηκε πως το έχω κάνει σωστά.Ο μόνος ενδοιασμός μου είναι πως όταν ξεζίπαρα το Wetravel , ενώ η σειρά των φακέλων ήταν όπως λες, το maps ήταν τελείως άδειο(εσύ αναφέρεις mpas/01/αρχεία).Σε αυτόν τον άδειο φάκελο ξεζίπαρα όλα τα αρχεία από το πακέτο των χαρτών του λινκ που μας έδωσες και απέκτησε τη μορφή maps/01/αρχεία. Μόλις έβαλα και το Trekbuddy αλλά πελάγωσα. Από αυτά που μου λες ας κρατήσω τον opera τον 4.2 Σημείωση: 1)Μπαίνοντας στο μενού το GPS από το κρυφό μενού, παρατήρησα ότι είναι επιλεγμένο το MS-based.Μήπως θέλει να το βάλω στο 'Autonomous'? 2)Αν θυμάμαι καλά εννοείς το τρικάκι που τραβάς έξω τη φόρτιση κάθε φορά που εκκινείς το κινητό.Σωστά; Μπορει να φταει και το οτι δεν εχεις βαλει οδο δεν χρειαζετε να βαλεις ακριβως την οδο σου αμα δεν την εχει βαλε μια κοντινη Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarkNight04 Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Βασηκα και οδο να μην βαλεις Θα σε βρει κανονικα...σε εμενα με βρηκε κατευθειαν χωρις να εχω επηλεξει καποια οδο η πολη... ΥΓ. Μπραβο σου jim οι χαρτες σου στο site ειναι εκπληκτικοι....και πιστευω αν οι οδοι και οι πολεις ηταν στα ελληνικα θα μπορουσε καλιστα να συγκρηθει με MLS που εχω χρησιμοποιησει...(αλλα αυτο που δεν πιανεται με τπτ ειναι το IGO 8 3D για μενα ειναι το κορυφαιο συστημα πλοηγησης) Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Γειά σου φίλε: 1. Δέν ξέρω γιατί έχετε σχεδόν όλοι πρόβλημα με αυτό. Ξανακοίταξε τις ρυθμίσεις. Μπορεί να μην κάνεις κάτι σωστά στο we-travel. Κάνε τέστ κλειδώματος. Πήγαινε στο πληκτρολόγιο κλήσης κ γράψε 1809#*900#. Έπειτα, βρές την επιλογή Others, και μετά την επιλογή A-GPS Test. Στο επόμενο μενού επίλεξε: Get Position . Βγές σε ανοιχτό χώρο και πάτα το κουμπί GO! Σε λίγο θα αρχίσει να βρίσκει δορυφόρους και μόλις κλειδώσει θα εξαφανιστούν οι δορυφόροι απο την οθόνη. Μετά άνοιξε το We-Travel, περίμενε 5sec και είσαι έτοιμος ;) (Εμένα χθές στην Κοζάνη, εν κινήσει με αυτοκίνητο, κλείδωσε σε 6 sec!!! Πρωτοφανές!) Ρε Τζiμάκο πια έκδοση φοράς και κλειδώνει τόσο γρήγορα; Όταν είχα κάνει αναβάθμιση με PCSuite μου πέρασε την μανήσια Cosmote 10e και λόκαρε σε 70΄΄ τώρα κε την F δεν λοκάρη με τίποτε Μήπως έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα με την F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Γειά σου φίλε: 1. Δέν ξέρω γιατί έχετε σχεδόν όλοι πρόβλημα με αυτό. Ξανακοίταξε τις ρυθμίσεις. Μπορεί να μην κάνεις κάτι σωστά στο we-travel. Κάνε τέστ κλειδώματος. Πήγαινε στο πληκτρολόγιο κλήσης κ γράψε 1809#*900#. Έπειτα, βρές την επιλογή Others, και μετά την επιλογή A-GPS Test. Στο επόμενο μενού επίλεξε: Get Position . Βγές σε ανοιχτό χώρο και πάτα το κουμπί GO! Σε λίγο θα αρχίσει να βρίσκει δορυφόρους και μόλις κλειδώσει θα εξαφανιστούν οι δορυφόροι απο την οθόνη. Μετά άνοιξε το We-Travel, περίμενε 5sec και είσαι έτοιμος ;) (Εμένα χθές στην Κοζάνη, εν κινήσει με αυτοκίνητο, κλείδωσε σε 6 sec!!! Πρωτοφανές!) Ρε Τζiμάκο πια έκδοση φοράς και κλειδώνει τόσο γρήγορα; Όταν είχα κάνει αναβάθμιση με PCSuite μου πέρασε την μανήσια Cosmote 10e και λόκαρε σε 70΄΄ τώρα κε την F δεν λοκάρη με τίποτε Μήπως έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα με την F Όχι. Εγώ έχω περάσει την 10F (τελικά την πέρασα και ας έλεγα το αντίθετο), και αν και δεν έχω περάσει το wetravel, κλειδώνω ταχύτατα. (Δεν ξέρω αν είναι 6sec αλλά πάντως είναι ταχύτατο!):p Σε σημείο που πιστεύω, ότι άσχετα αν το χρησιμοποιώ ή όχι, αυτό πάντα κάνει search και κλειδώνει δορυφόρους. Αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ούτε το GARMIN μου, με το smartlock που έχει, δεν κλειδώνει τόσο γρήγορα!!:blink: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Όχι. Εγώ έχω περάσει την 10F (τελικά την πέρασα και ας έλεγα το αντίθετο), και αν και δεν έχω περάσει το wetravel, κλειδώνω ταχύτατα. (Δεν ξέρω αν είναι 6sec αλλά πάντως είναι ταχύτατο!):p Σε σημείο που πιστεύω, ότι άσχετα αν το χρησιμοποιώ ή όχι, αυτό πάντα κάνει search και κλειδώνει δορυφόρους. Αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ούτε το GARMIN μου, με το smartlock που έχει, δεν κλειδώνει τόσο γρήγορα!!:blink: Περάσεις την μανίσια 10F ή καμία έκδοση των παιδιών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelostre Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Επαγγελματίες οι άνθρωποι...Πήγαινέ το πίσω φίλε μου. Spidey (και όχι μόνο, όποιος ξέρει!), επειδή σήμερα το απόγευμα θα πάω στην WIND για να δούνε το κινητό και να "αποφανθούν", αυτό που έγινε τι σημαίνει; Ότι άνοιξαν την συσκευασία κι έβαλαν άλλο κινητό; Ή υπάρχουν κινητά Αρένα σε συσκευασία LG με εικονίδια MyView; Δηλαδή υπάρχει εξαπάτηση ή ένα απλό λάθος; Για όσους δεν έχουν δει το αρχικό ποστ, το επικολλώ από κάτω. "BΟΗΘΕΙΑ!!! Μόλις πήρα το Αρένα και ήταν σε κουτί της LG. Είναι το κουτί με το ωραίο ανοιγμα (πιστεύω καταλάβατε), πάνω και κάτω πλευρές άσπρες και οι περιμετρικές μαύρες. Το κινητό δεν έχει αρχεία μέσα (διαφημιστικές αηδίες δηλαδή) αλλά -κι εδώ έχω φρικάρει- έχει εικονίδιο myview στις συντομεύσεις και φυσικά στην επικοινωνία. Στις επιλογές του ίντερνετ έχει wifi και cosmote wap/mms/e-mail. Το παρανοικό είναι ότι αγόρασα το κινητό από την WIND!!!! Τι έχει συμβεί; Μπήκα στο κρυφό μενού και το λογισμικό που λέει στο main sw είναι το KM900AT-00-V10e-202-01-OCT-28-2009. Προφανώς μου έδωσαν κινητό Cosmote για να μην περιμένω μέχρι να φέρουν αυτοί τα unbranded;;;; Τι έχει γίνει;" Παράθεση "let's tear this shit apart let's tear the f@ckin' house apart let's tear our f@ckin' bodies apart but let's just have some fun" Of Montreal - The past is a grotesque animal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Spidey (και όχι μόνο, όποιος ξέρει!), επειδή σήμερα το απόγευμα θα πάω στην WIND για να δούνε το κινητό και να "αποφανθούν", αυτό που έγινε τι σημαίνει; Ότι άνοιξαν την συσκευασία κι έβαλαν άλλο κινητό; Ή υπάρχουν κινητά Αρένα σε συσκευασία LG με εικονίδια MyView; Δηλαδή υπάρχει εξαπάτηση ή ένα απλό λάθος; Για όσους δεν έχουν δει το αρχικό ποστ, το επικολλώ από κάτω. "BΟΗΘΕΙΑ!!! Μόλις πήρα το Αρένα και ήταν σε κουτί της LG. Είναι το κουτί με το ωραίο ανοιγμα (πιστεύω καταλάβατε), πάνω και κάτω πλευρές άσπρες και οι περιμετρικές μαύρες. Το κινητό δεν έχει αρχεία μέσα (διαφημιστικές αηδίες δηλαδή) αλλά -κι εδώ έχω φρικάρει- έχει εικονίδιο myview στις συντομεύσεις και φυσικά στην επικοινωνία. Στις επιλογές του ίντερνετ έχει wifi και cosmote wap/mms/e-mail. Το παρανοικό είναι ότι αγόρασα το κινητό από την WIND!!!! Τι έχει συμβεί; Μπήκα στο κρυφό μενού και το λογισμικό που λέει στο main sw είναι το KM900AT-00-V10e-202-01-OCT-28-2009. Προφανώς μου έδωσαν κινητό Cosmote για να μην περιμένω μέχρι να φέρουν αυτοί τα unbranded;;;; Τι έχει γίνει;" Το πρώτο που λες μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος σου. Πάνω στη συσκευασία δεν αναγράφεται το ΙΜΕΙ? Κοίτα αν είναι ίδιο με του τηλεφώνου. Το πιθανότερο, έτσι όπως εγώ το καταλαβαίνω, είναι ότι έγινε λάθος από τη διανομή. Δηλαδή, αυτοί που προμηθεύουν τηλέφωνα τα διάφορα καταστήματα (της wind, της voda, του Πλαισίου κλπ ) έκαναν λάθος. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelostre Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Άψογος. Δεν το είχα σκεφτεί αυτό (50% πιο βλάκας πάνω στη σύγχυση:wacko:). Όντως, τα IMEI της συσκευασίας και της συσκευής είναι ίδια. Επομένως μάλλον έχεις δίκιο για το λάθος στην διανομη. Ευχαριστώ φίλε, θα πάω το απόγευμα να ζητήσω μια WIND-ική συσκευή χωρίς MyView ή οτιδήποτε. Καλό μεσημέρι! :) Παράθεση "let's tear this shit apart let's tear the f@ckin' house apart let's tear our f@ckin' bodies apart but let's just have some fun" Of Montreal - The past is a grotesque animal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Έχει παρατηρήσει κανείς το φαινόμενο να έχει επανεκκινήσεις; 2 φορές μου έτυχε κατά την αναπαραγωγή MP3, να μου κάνει επανεκκίνηση το τηλέφωνο.Ελπίζω να μην είναι λόγος που εμπνέει ανησυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Έχει παρατηρήσει κανείς το φαινόμενο να έχει επανεκκινήσεις; 2 φορές μου έτυχε κατά την αναπαραγωγή MP3, να μου κάνει επανεκκίνηση το τηλέφωνο.Ελπίζω να μην είναι λόγος που εμπνέει ανησυχία. Παιδιά, κυκλοφορούν τόσες πολλές εκδόσεις λογισμικού (επίσημες και μη) που η κάθε μια έχει τα δικά της προβλήματα (συνολικά πολλά). Οι επανεκκινήσεις είναι απλά επανεκκινήσεις. Μπορεί να είναι τυχαίο, ή μπορεί να γίνεται συνέχεια. Ποιός ξέρει... Κανονικά πάντως δεν πρέπει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyros77 Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Ρε παιδιά μήπως υπάρχει κανένας τρόπος να ακούσουμε ιντερνετ ραδιόφωνο μέσω wi-fi; Να επιλέξουμε ένα σταθμό απο το E-radio για παράδειγμα και να παίξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Ρε παιδιά μήπως υπάρχει κανένας τρόπος να ακούσουμε ιντερνετ ραδιόφωνο μέσω wi-fi; Να επιλέξουμε ένα σταθμό απο το E-radio για παράδειγμα και να παίξει; Αυτό απαιτεί flash, πράγμα που δεν υποστηρίζεται Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Παιδιά, κυκλοφορούν τόσες πολλές εκδόσεις λογισμικού (επίσημες και μη) που η κάθε μια έχει τα δικά της προβλήματα (συνολικά πολλά). Οι επανεκκινήσεις είναι απλά επανεκκινήσεις. Μπορεί να είναι τυχαίο, ή μπορεί να γίνεται συνέχεια. Ποιός ξέρει... Κανονικά πάντως δεν πρέπει. Οπότε αν κατάλαβα καλά, δεν είναι κάτι ανησυχητικό.Εξάλλου 2 φορές έχει κάνει επανεκκίνηση έως τώρα.Το θέμα είναι να μην κάνει τακτικά.Έχω την έκδοση V10c. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Οπότε αν κατάλαβα καλά, δεν είναι κάτι ανησυχητικό.Εξάλλου 2 φορές έχει κάνει επανεκκίνηση έως τώρα.Το θέμα είναι να μην κάνει τακτικά.Έχω την έκδοση V10c. Μην ανησυχείς. Όταν βγεί αναβάθμιση όμως να την κάνεις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Μην ανησυχείς. Όταν βγεί αναβάθμιση όμως να την κάνεις. Ωραία γιατί δεν έχω σκοπό να ρισκάρω με φλασάρισμα.Ακόμη τουλάχιστον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Ωραία γιατί δεν έχω σκοπό να ρισκάρω με φλασάρισμα.Ακόμη τουλάχιστον... ε,ενταξει αμα γινει και τπτ στο flasharisma (που αποκλειεται να γινει) μπορεισ να επαναφερεις το κινητο με το gsmulti:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelostre Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Άψογος. Δεν το είχα σκεφτεί αυτό (50% πιο βλάκας πάνω στη σύγχυση:wacko:). Όντως, τα IMEI της συσκευασίας και της συσκευής είναι ίδια. Επομένως μάλλον έχεις δίκιο για το λάθος στην διανομη. Ευχαριστώ φίλε, θα πάω το απόγευμα να ζητήσω μια WIND-ική συσκευή χωρίς MyView ή οτιδήποτε. Καλό μεσημέρι! :) Τελικά πήγα σήμερα και είχαν μια παρτίδα από Αρένα (οκ, 3 τηλέφωνα όλο κι όλο:p) που ήταν με τα εικονίδια του MyView. Έμειναν κι αυτοί άφωνοι και δεν είχαν εξήγηση. Μου είπαν να το στείλουν στο σέρβις τους και να μου περάσουν το ανοιχτό λογισμικό. Εγώ είπα στον τεχνικό τους ότι θα επιχειρήσω φλασάρισμα και αν δεν πάει κάτι καλά τότε το στέλνουμε. Δέχθηκε και είμαι έτοιμος να φλασάρω στην V10F_00. Αναφορά τέλος. :) Να ευχαριστήσω όσους απάντησαν και βοήθησαν, το φόρουμ είναι α.ψ.ο.γ.ο :) Παράθεση "let's tear this shit apart let's tear the f@ckin' house apart let's tear our f@ckin' bodies apart but let's just have some fun" Of Montreal - The past is a grotesque animal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts