Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξαναφλασαρε για να εισαι σιγουρος...βαλε τη γερμανικη Ο...εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτη

Το κακό είναι απότι λέει ο jim αυτή η έκδοση είναι πολύ καλή στο gps

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αμα το λεει ο jim...τοτε ζυγισε τι θελεις περισσοτερο..εγω δεν ασχολουμαι με τα του gps...οποτε ο jim ως γνωστης κατι παραπανω θα ξερει...οτι νομιζεις κανε φιλε νικο

Και κάτι άλλο που παρατήρησα δεν ξέρω αν το έκανε και σε άλλον αλλά τα jar και jad όταν τα κάνω αντιγραφή ή αποστολή ,με Bluetooth στην μνήμη του τηλ δεν τα βλέπει αμέσως συνήθως πρέπει να το κάνω επανεκκίνηση

παιδιά καλησπέρα! Υπάρχει πρόβλημα sososososossososos

είμαι κάτοχος του arena εδώ και 3 μήνες έκανα την αναβάθμιση και τα εξείς προβλήματα είναι:

1) όταν με παίρνουν τηλέφωνο δεν βγάζει την αναγνώριση παρότι υπάρχει η επαφή μέσα

2) όταν πάω στη μουσική μου ξεκινάει να διαβάσει τα τραγούδια αλλά κολλάει

μπορεί να υπάρχουν και άλλα αλλά αυτά μέχρι τώρα

παιδιά καλησπέρα! Υπάρχει πρόβλημα sososososossososos

είμαι κάτοχος του arena εδώ και 3 μήνες έκανα την αναβάθμιση και τα εξείς προβλήματα είναι:

1) όταν με παίρνουν τηλέφωνο δεν βγάζει την αναγνώριση παρότι υπάρχει η επαφή μέσα

2) όταν πάω στη μουσική μου ξεκινάει να διαβάσει τα τραγούδια αλλά κολλάει

μπορεί να υπάρχουν και άλλα αλλά αυτά μέχρι τώρα

ποιά έκδοση έβαλες?

factory reset εκανες μετα την αναβάθμιση?

πόσα GB τραγούδια εχεις βάλει? είσαι σίγουρος οτι κολάει? την πρώτη φορά θέλει πολυύ ώρα μέχρι να τα καταγράψει..

dum spiro spero

φιλαράκι καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. όχι δεν έκανα reset πορείς να μου πείς πως το κάνουμε??? όχι δεν έχω πολλά τραγούδια ούτε 2 gb δεν είναι.

φιλαράκι καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. όχι δεν έκανα reset πορείς να μου πείς πως το κάνουμε??? όχι δεν έχω πολλά τραγούδια ούτε 2 gb δεν είναι.

λοιπόν πατας 1809#*900# και μετα "factory reset"

ΠΡΟΣΟΧΗ.. δε ρωτάει για επιβεβαίωση.. να έχεις κρατήσει backup οτι επαφες, μυνήματα κτλ θες..

dum spiro spero

φιλαράκι το έκανα μόλις ανοίξη τι κάνω μετά???

Περνάς το back up σου, τις επαφές κλπ..

Λογικά το πρόβλημα με την αναγνώριση κλήσης θα έχει λυθεί.

Ace of Hearts..

ευχαρισατώ φιλαράκι αλλά τα έκανα λίγο θάλασσα ελπίζω να τα καταφέρω. επειδή πέρασα μία μία τις επαφές στην επιοφάνεια εργασίας μήπως ξέρεις πως μπορώ να τις περάσω στο κινητό χωρίς να τυις ξαναγράφω???

ευχαρισατώ φιλαράκι αλλά τα έκανα λίγο θάλασσα ελπίζω να τα καταφέρω. επειδή πέρασα μία μία τις επαφές στην επιοφάνεια εργασίας μήπως ξέρεις πως μπορώ να τις περάσω στο κινητό χωρίς να τυις ξαναγράφω???

Μπορείς να κάνεις συγχρονισμό με το outlook. Έτσι κάνω κι εγώ και δεν έχω φασαρίες!:D

το ξέρω ρε παιδιά αλλά δεν μπορεί να τις περάσει. ενώ τις βλέπω στον υπολογιστή όταν κάνω συγχρονισμό δεν τις περνάει. τι μπορεί να κάνω λάθος??? σε ευχαριστώ

μέσω pc suite θα κάνεις συγχρονισμό και με κατεύθυνση απο το pc στο κινητό

πιθανόν να τα κατάφερα ρε παιδιά ελπίζω να μην δω στην πορεία άλλο πρόβλημα εκτός απο τα δύο που προανέφερα. ευχαριστώ εκ των προτέρων

είναι καλή αυτή η έκδοση jimdem???

παιδιά όλα οκ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

είναι καλή αυτή η έκδοση jimdem???

Δεν ξέρω γιατί σε μερικούς βγάζει περίεργα προβλήματα. Πάντως σ'εμένα είναι οκ. Δεν έχει τίποτα το σοβαρό. Και είναι και γρήγορη. Ίσως επειδή το κινητό είναι "απο τη μάνα του" unbranded?

ξέρει κανείς το πότε θα βγεί η open europe η καλή όμως

Δεν γνωρίζουμε. Πάντως μια αψεγάδιαστη έκδοση δε λέει να βγάλει η lg. Πάντα διορθώνει κάτι αλλά χαλάει κάτι άλλο!!

για να μας κραταει το ενδιαφερον το κανει..! :lol:

Δεν γνωρίζουμε. Πάντως μια αψεγάδιαστη έκδοση δε λέει να βγάλει η lg. Πάντα διορθώνει κάτι αλλά χαλάει κάτι άλλο!!

για να μας κραταει το ενδιαφερον το κανει..! :lol:

Κλασική LG...Μια ζωή τα ίδια κάνει...Πότε θα βάλουν μυαλό δε ξέρω...

Εορτολόγιο

Για να βλέπουμε πότε γιορτάζει ο κόσμος, πότε πέφτει το Πάσχα κλπ κλπ..

Ace of Hearts..

Πολύ ωραίο είχα ένα εορτολόγιο στο παλιό μου Ericsson, ευχαριστώ!

Η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει και χάνω τις ελπίδες μου για ένα καλό software, μόλις λέμε "Δόξα το Θεό" πάλι πέφτουμε στο "Βόηθα Παναγιά μου".

Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να χαλάνε πράγματα που ήδη δουλεύανε σε προηγούμενες εκδόσεις. Τι θα γίνει θα έχουμε ένα λογισμικό για κάθε δουλειά δηλαδή;

"Θέλω gps και youtube στο wifi κάτσε να βάλω την V10C"

"Θέλω λίστες στην μουσική , κάτσε να βάλω την V10M open Europe"...

Ωραίο κινητό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την ομάδα που δουλεύει τις αναβαθμίσεις...

Πολύ ωραίο είχα ένα εορτολόγιο στο παλιό μου Ericsson, ευχαριστώ!

Η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει και χάνω τις ελπίδες μου για ένα καλό software, μόλις λέμε "Δόξα το Θεό" πάλι πέφτουμε στο "Βόηθα Παναγιά μου".

Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να χαλάνε πράγματα που ήδη δουλεύανε σε προηγούμενες εκδόσεις. Τι θα γίνει θα έχουμε ένα λογισμικό για κάθε δουλειά δηλαδή;

"Θέλω gps και youtube στο wifi κάτσε να βάλω την V10C"

"Θέλω λίστες στην μουσική , κάτσε να βάλω την V10M open Europe"...

Ωραίο κινητό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την ομάδα που δουλεύει τις αναβαθμίσεις...

Άντε που έστω και αυτά δεν γίνονται καλά και σε όλους εγώ πάντως θα δοκιμάσω να το ξαναφλασάρω αύριο Και να δεν γίνει πάλι τίποτε καλώ τα παρατάω

Το κακό είναι ότι και οι άλλες εταιρίες μαλ…..ζονται σήμερα δοκίμασα το w995 αίσχος Φώτο για 8άρα κάμερα οπότε παίδες παντού τα ίδια σκα…

καλημερα!!!! την τεταρτη πηγα και εγω και αγορασα το arena αλλα το vodafone live δεν εχω καταφερει να συνδεσω με το pc για να κανω αναβαθμιση !!! λοιπον εχω τα εξης προβληματα 1)δεν εχει τοσο καλη αποκριση η οθονη 2)πολλες φορες μου κολλαει και μου κανει επανεκκινηση μονο του 3) η μπαταρια μου κρατησε μονο μια μερα και δεν ειχα πολυ ασχοληθει μαζι του . να το παω πισω η με την αναβαθμιση μπορει να φτιαξει!!!????
:p

Η μπαταρία σίγουρα θα βελτιωθεί, συμβαίνει σε όλα τα κινητά στην αρχή η μπαταρία να έχει μικρότερη διάρκεια απ' την πραγματική. Απλά πρέπει λίγο να πειράξεις φωτεινότητες και τέτοια για να την αυξήσεις και λίγο ακόμα.

Λογικά οι επανεκκινήσεις θα βελτιωθούν με μια αναβάθμιση σε σημείο ικανοποιητικό ώστε να μην είναι πολύ ενοχλητικό (π.χ. εδώ κι 1,5 μήνα που το έχω μου έχει κάνει 2 επανεκκινήσεις και έχει παγώσει μία φορά)

Για την απόκριση της οθόνης δεν μπορώ να σου πω πολλά μιας και είναι κι ελαφρώς υποκειμενικό το θέμα (για παράδειγμα εγώ την βρίσκω αρκετά καλή). Κάποια παιδιά έχουν αναφέρει ότι με τις αναβαθμίσεις είδαν διαφορά. Επειδή του έκανα αναβάθμιση στην 2η μέρα όμως, δεν μπορώ να συγκρίνω.

καλημερα!!!! την τεταρτη πηγα και εγω και αγορασα το arena αλλα το vodafone live δεν εχω καταφερει να συνδεσω με το pc για να κανω αναβαθμιση !!! λοιπον εχω τα εξης προβληματα 1)δεν εχει τοσο καλη αποκριση η οθονη 2)πολλες φορες μου κολλαει και μου κανει επανεκκινηση μονο του 3) η μπαταρια μου κρατησε μονο μια μερα και δεν ειχα πολυ ασχοληθει μαζι του . να το παω πισω η με την αναβαθμιση μπορει να φτιαξει!!!????

καλημέρα καταρχάσ.πρώτη φόρτιση πρέπει να το φορτίσεισ τουλάχιστον 10 ώρεσ για να πάρει η μπαταρία την πλήρη δήναμή τησ και να μήν πάθει το γνωστό ''φαινόμενο μνήμησ''.με την οθόνη όπωσ είπε και ο φίλοσ απο πάνω θα πρέπει να πειράξεισ τισ ρυθμίσεισ για φωτηνότητα.αν δεν του έχεισ κάνει flash κάνε του με μία ανοιχτή έκδοση και θα βελτιωθούν αν όχι όλα αρκετά απο τα προβλήματά σου.

καλημέρα καταρχάσ.πρώτη φόρτιση πρέπει να το φορτίσεισ τουλάχιστον 10 ώρεσ για να πάρει η μπαταρία την πλήρη δήναμή τησ και να μήν πάθει το γνωστό ''φαινόμενο μνήμησ''.με την οθόνη όπωσ είπε και ο φίλοσ απο πάνω θα πρέπει να πειράξεισ τισ ρυθμίσεισ για φωτηνότητα.αν δεν του έχεισ κάνει flash κάνε του με μία ανοιχτή έκδοση και θα βελτιωθούν αν όχι όλα αρκετά απο τα προβλήματά σου.

Για δώσε λίγο τα φώτα σου, γιατί σήμερα παρέλαβα το κινητό απο service.

Ενώ μου έλεγε για γεμάτη μπαταρία δυσκολευόταν απίστευτα να ανοίξει το κινητό.

Μετά απο ώρα,δουλεύει κανονικά πλέον αλλά στο κλείσιμο χάνει τις ρυθμίσεις.

Έκδοση είναι η 10c,ενώ αρχικά τρεμόπαιζε και η οθόνη του.

edit : η οθόνη του τρεμοπαίζει ακόμα.

Για δώσε λίγο τα φώτα σου, γιατί σήμερα παρέλαβα το κινητό απο service.

Ενώ μου έλεγε για γεμάτη μπαταρία δυσκολευόταν απίστευτα να ανοίξει το κινητό.

Μετά απο ώρα,δουλεύει κανονικά πλέον αλλά στο κλείσιμο χάνει τις ρυθμίσεις.

Έκδοση είναι η 10c,ενώ αρχικά τρεμόπαιζε και η οθόνη του.

edit : η οθόνη του τρεμοπαίζει ακόμα.

η έκδοση σου είναι απο τισ πιο καλέσ.σίγουρα δεν φτέει σε τίποτα η έκδοση.να αφήνεισ το κινητό να φορτιζει τέρμα πάντα.τισ πρώτεσ φορέσ άσε το να φορτίσει περισσότερεσ ώρεσ κ ασ λέει οτι είναι πλήρησ η μπαταρία.επίσησ πάντα να αφήνεισ το κινητό να αποφορτίζετε πλήρωσ έωσ κλίσει απο έληψη μπαταρίασ για να γίνετε καλήτερα η φόρτιση-αποφόρτιση.

Εχω την open europe v10b_02 αξιζει να βαλω την german v10o_02 ?? Τι κερδιζω και τι χανω ?Η german υποστηριζει πληρως τα ελληνικα?(Δεν αναφερω την open europe v10d γιατι οπως διαβασα βγαζει προβληματα και ομοιως δεν σκεφτομαι την open greek γιατι θελω fm tra/er)