Dr_Acula Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 καταφερα να φλασαρω το κινητο στην V100_02. χωρις ομως να θελω να απογοητευσω κανεναν δεν παρατηρησα διαφορα στην ταχυτητα του κινητου κ στο youtube παω να δω βιντεο κ μου βγαζει συνεχεια συνδεση,δεν το αναπαραγει. Εμένα το youtube μου δούλεψε αλλά έκανα πρώτα factory reset. Μήπως δοκίμασες να παίξεις κανένα μεγάλο βίντεο κ έκανε buffer; Πάντως θα συμφωνήσω πως δεν παρουσιάζει καμία τεράστια αλλαγή από την V10B_02. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Εμένα το youtube μου δούλεψε αλλά έκανα πρώτα factory reset. Μήπως δοκίμασες να παίξεις κανένα μεγάλο βίντεο κ έκανε buffer; επίσης μήπως δεν έκανε factory reset? Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Ξερετε πως μπορω να σβησω το input history? Δηαλδη τις σελιδες που εχω εισαγει στον browser? Επισης που ειναι το format factory η factory reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Ξερετε πως μπορω να σβησω το input history? Δηαλδη τις σελιδες που εχω εισαγει στον browser? Επισης που ειναι το format factory η factory reset? Browser -Αποθηκευμένες σελίδες Το factory reset το βρίσκεις μέσω κρυφού μενού.Από την οθόνη κλήσης πληκτρολογείς 1809#*900* κ θα το δεις.Προσοχή!Δε ζητάει επιβεβαίωση, με το που το πατάς κάνει απευθείας, οπότε κάνε back up. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Δεν εχω αποθηκευμενες σελιδες. Στην εισαγωγη διευθυνσης οταν πατας ενα γραμμα σου βγαζει προτεινομενες σελιδες συμφωνα με προηγουμενες καταχωρησεις. Αυτο θελω να διαγραψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Ειμαι στο browser και μου βγαζει μνημη πληρης. Πως μπορω να την αυξησω η να την διαγραψω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antikinsor Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Χαιρετώ κι εγώ με τη σειρά μου όλους τους "Arenόπληκτους" φίλους του forum. Είμαι κι εγώ κάτοχος εδώ και λίγες μέρες του Arena (δυστυχώς VL συσκευής λόγω επιδότησης, αλλά θα το διορθώσω λίαν συντόμως ;)) κι έκατσα μέσα στο ΠΣΚ να διαβάσω όλο το θέμα για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου και να βελτιώσω τις δυνατότητες του κινητού μου. Έχω μείνει έκπληκτος από την προθυμία για βοήθεια που έχετε επιδείξει πολλά άτομα μέχρι στιγμής και κυρίως έχω μείνει άφωνος από την προσφορά των finaldestiny86 και jimdem582 με τις απίθανες συμβουλές και αναλυτικές οδηγίες για την αναβάθμιση (debranded) και όχι μόνο. Χίλια μπράβο παιδιά και αύριο λογικά θα προβώ κι εγώ στην ακόλουθη διαδικασία. Πριν όμως προβώ στο οτιδήποτε θέλω να σας ρωτήσω κάτι που με προβληματίζει πάρα πολύ με το κινητό μου. Ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες και δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή είναι ελαττωματική η μπαταρία. Για παράδειγμα νωρίτερα ασχολήθηκα πολλή ώρα με τις επαφές μου (διεξοδική επεξεργασία) και μετά συνδέθηκα και με το wifi για κάποια λεπτά ώστε να κατεβάσω το opera.mini και να συνδεθώ δοκιμαστικά με 2-3 sites, οπότε άρχισε να "ψήνεται". Κοίταξα στο κρυφό μενού και μου έβγαλε θερμοκρασία μπαταρίας 41! Μετά το συνέδεσα στον Η/Υ για να κάνω back-up τις διορθωμένες επαφές και πήγε στο 43!!! Εσάς τι τιμές σας βγάζει μετά από λίγο πιο έντονη χρήση ή συνομιλία αρκετών λεπτών; Επίσης πρόσεξα και κάτι άλλο που με κάνει να υποπτεύομαι ότι η μπαταρία δεν πάει καλά. Το φορτίζω πλήρως και μου δείχνει capacity 100. Αν κάνω κάτι ελάχιστο στην πορεία, ακόμα κι αν π.χ. ανοιγοκλείσω το κινητό, το capacity πέφτει 70. Από εκεί και πέρα έχει κανονική ροή το capacity για όσο χρησιμοποιείται και μέχρι να αποφορτιστεί. Σημειωτέον ότι την πρώτη φορά το φόρτισα 14 ώρες όπως λένε οι οδηγίες χρήσεως κι έκτοτε το αφήνω να αποφορτιστεί πλήρως, οπότε και το ξαναφορτίζω πάλι πλήρως (έχει γίνει 3-4 φορές). Άρα δεν έχω κάνει εγώ κάτι λάθος. Μακάρι να είναι φυσιολογικές οι τιμές και να έχω προβληματιστεί λανθασμένα, γιατί σε 2 μέρες φεύγω για διακοπές, οπότε δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα επίσημο με την LG, παρά μόνο από τα τέλη Αυγούστου και μετά! Οποιαδήποτε γνώμη και συμβουλή, ευπρόσδεκτη! :) Παράθεση Η πραγματική τέχνη της συζήτησης, δεν είναι μόνο να λέει κάποιος το σωστό πράγμα στο κατάλληλο σημείο, αλλά ν' αφήνει ανείπωτο το λάθος πράγμα στη δελεαστική στιγμή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 καλοριζικος κ εσυ φιλε μου...!! για το φλασαρισμα αρχικα...οτι απορια εχεις εδω θα ειμαστε για τις επομενες 2 μερες μεχρι να φυγεις...!:lol: για μετα ολο κ καποιοι θα αποχωρησουν για διακοπες...:lol: τελευταια εκδοση ειναι η V10O_02 κ ειναι αρκετα καλη ομως συντομα ερχεται κ η open europe...μολις γυρισεις απο διακοπες αυτη θα βαλεις μια κ καλη... θερμοκρασια μπαταριας...εχει αναφερθει απο πολλους οτι το κινητο ψιλοαναβει κ αληθευει..στην εκθεση στον ηλιο ειχε κολλησει σε ενα παιδι αν θυμαμαι καλα...προσωπικα εγω αν κ παιζω πολυ με το wi fi δε με εχει καψει τοσο πολυ οσο να ανησυχησω κ να μπω στο μενου να δω τι θερμοκρασια επιασε (στο KS20 μετα απο λιγο δε μπορουσα να το κραταω..!) στη χωρητικοτητα το εχω παρατηρησει κ εγω αυτο το φαινομενο..αλλα κ παλι πανω κατω το ιδιο μου κραταει..βεβαια ο καλυτερος τροπος ειναι κλειστο κ οχι ανοιχτο το κινητο οποτε το αφηνω να παει οσο παει κ μετα το φορτιζω κλειστο μια κ καλη... αυταααα σχετικα με τις αποριες σου...για οτιδηποτε αλλο μη διστασεις να ρωτησεις..! Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamprxp Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Μετά από 1 μήνα συμβίωση με το Arena έχω να πω τα εξής 1) Το γραφικό περιβάλλον 3D είναι δύσχρηστο και άχρηστο κατά την γνώμη μου 2) Η οθόνη είναι πολύ καλή (χρώματα, ανάλυση) αλλά στο θέμα της αφής είναι πολύ πίσω σε σχέση με το iphone. 3) Η ποιότητα κατασκευής αν και φαίνεται άνω του μετρίου είναι κάτω του μετρίου ή στην καλύτερη περίπτωση μέτρια. 4) Το ηχείο του είναι αρκετά καλό αλλά η ποιότητα του ακουστικού απλά ανεκτή 5) Η κάμερα είναι μέτρια (αν και δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα) 6) Ο πομπός FM είναι κάτι πρωτότυπο αλλά θα έπρεπε να έχει καλύτερη ποιότητα 7) Η κύλιση στα μενού είναι αργή αλλά εμένα δε με προβλημάτισε ιδιαίτερα 8) Η ταχύτητα και η ευχρηστία που έχει ο φύλλο-μετρητής είναι τραγική – μη λειτουργική (σε σχέση με το εξαιρετικό iphone) 9) Θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να φτάσει στο επίπεδο του iphone. To iphone το είχα στην κατοχή μου για 3 μέρες. Ένοιωσα πως είναι κινητό του 2010 ενώ το arena του 2001. Για μένα η διαφορά είναι χαώδης Δυστυχώς το συγκεκριμένο κινητό με απογοήτευσε πλήρως σε σχέση με το iphone αλλά και σε σχέση με το παλιό μου SE M600. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Μετά από 1 μήνα συμβίωση με το Arena έχω να πω τα εξής 1) Το γραφικό περιβάλλον 3D είναι δύσχρηστο και άχρηστο κατά την γνώμη μου 2) Η οθόνη είναι πολύ καλή (χρώματα, ανάλυση) αλλά στο θέμα της αφής είναι πολύ πίσω σε σχέση με το iphone. 3) Η ποιότητα κατασκευής αν και φαίνεται άνω του μετρίου είναι κάτω του μετρίου ή στην καλύτερη περίπτωση μέτρια. 4) Το ηχείο του είναι αρκετά καλό αλλά η ποιότητα του ακουστικού απλά ανεκτή 5) Η κάμερα είναι μέτρια (αν και δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα) 6) Ο πομπός FM είναι κάτι πρωτότυπο αλλά θα έπρεπε να έχει καλύτερη ποιότητα 7) Η κύλιση στα μενού είναι αργή αλλά εμένα δε με προβλημάτισε ιδιαίτερα 8) Η ταχύτητα και η ευχρηστία που έχει ο φύλλο-μετρητής είναι τραγική – μη λειτουργική (σε σχέση με το εξαιρετικό iphone) 9) Θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να φτάσει στο επίπεδο του iphone. To iphone το είχα στην κατοχή μου για 3 μέρες. Ένοιωσα πως είναι κινητό του 2010 ενώ το arena του 2001. Για μένα η διαφορά είναι χαώδης Δυστυχώς το συγκεκριμένο κινητό με απογοήτευσε πλήρως σε σχέση με το iphone αλλά και σε σχέση με το παλιό μου SE M600. Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό.. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madlef Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Το Iphone γενικά είναι καλύτερο στο touch, menu κτλ αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι και apple = πολύ καλή ποιότητα, ευχρηστία κτλ.. Το Arena από την άλλη άμε δεν υπήρχε το iphone θα λέγαμε πως σίγουρα είναι το καλύτερο touch κινητό χωρίς mobile λειτουργικό. Έτσι πιστεύω εγώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamprxp Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Σοβαρά ? σε πιο σημείο ? γιατί από αυτά που ήθελα να πω έκοψα πάρα πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Πες όλες τις ενστάσεις σου για να δούμε ποιες είναι συνολικά. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Προς όλους και βασικά στον φίλο jimdem μετά κόπων και βασάνων κατάφερα να μετατρέψω χάρτη της περιοχής μου και τους βλέπει με μεγάλη επιτυχία το we travel το μόνο πρόβλημα είναι με την γραμματοσειρά τα βγάζει κινέζικα …. Μόλις λύσω και αυτό το πρόβλημα θα έχετε νέα μου Επιτέλους να μην έχουμε το gps μόνο για μόστρα :):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Προς όλους και βασικά στον φίλο jimdem μετά κόπων και βασάνων κατάφερα να μετατρέψω χάρτη της περιοχής μου και τους βλέπει με μεγάλη επιτυχία το we travel το μόνο πρόβλημα είναι με την γραμματοσειρά τα βγάζει κινέζικα …. Μόλις λύσω και αυτό το πρόβλημα θα έχετε νέα μου Επιτέλους να μην έχουμε το gps μόνο για μόστρα :):):):) Eπ, είμαστε και εμείς εδώ..:) Αναμένουμε.. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamprxp Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Μπαταρία απαράδεκτη Ο κύβος όταν γυρνάει απο μακρια έχει άλλες φωτο απο κοντά άλλες - απαράκεκτο Το παιχνίδι με τη ρακέτα που έχει για να δεις τις δυνατότητες του κινητού δεν έχει ομαλή κίνηση - απαράδεκτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 καλα οκ...αφου ειναι ολα απαραδεκτα παρε Iphone να ησυχασεις γιατι οντως ειναι χαλια το arena... ολα δυσχρηστα κ απαραδεκτα τα εβγαλες...οσο αυστηρη κ να ειναι η κριτικη σου αντικειμενικη δε θεωρειται σε κανενα σημειο.. σεβαστη η γνωμη σου βεβαια...αλλα για μενα οχι αποδεκτη... Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamprxp Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Πραγματικά δε θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα για ένα κινητό.... σκοπός μου δεν είναι φυσικά αυτός αλλά να ενημερώσω τους υποψηφίους αγοραστές, κάτι που δε το έκανε κανένας για μένα. Όταν ζητάω 2 – 3 πράματα από ένα κινητό και αυτό μου προσφέρει 10 είναι καλοδεχούμενα αλλά όταν κανένα από αυτά δε λειτουργεί καλά τι να το κάνω? Το ήξερα ότι έχει μικρή αυτονομία αλλά δεν ήξερα ότι όταν πάει στις 2 γραμμές είναι σαν να τελείωσε η μπαταρία. Ήξερα ότι έχει BT αλλά δεν ήξερα ότι κανένα από τα 2 που έχω δε θα λειτουργεί σωστά με το κινητό (με ένα πάτημα κάνει κλήση). Αυτά και άλλα πολλά και έτσι αναγκάστηκα να ξαναγυρίσω στο παλιό μου κινητό Μ600 και να βγάλω το arena προς πώληση. Απλά λέω την γνώμη μου δε χρειάζεται να έρθουμε σε αντιπαράθεση…. Εσένα σε καλύπτει εμένα όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antikinsor Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 καλοριζικος κ εσυ φιλε μου...!! για το φλασαρισμα αρχικα...οτι απορια εχεις εδω θα ειμαστε για τις επομενες 2 μερες μεχρι να φυγεις...!:lol: για μετα ολο κ καποιοι θα αποχωρησουν για διακοπες...:lol: τελευταια εκδοση ειναι η V10O_02 κ ειναι αρκετα καλη ομως συντομα ερχεται κ η open europe...μολις γυρισεις απο διακοπες αυτη θα βαλεις μια κ καλη... Σ' ευχαριστώ φίλε μου. Όπως πάντα είσαι πάντα εδώ για να απαντήσεις σχεδόν σε όλους! :) Σχετικά με το φλασάρισμα, το ξέρω ότι τελευταία έκδοση είναι η V10O_02, αλλά σκεφτόμουν, εφόσον πλέον φεύγω και δεν προλαβαίνω, να βάλω την V10B_02 που αναγνωρίζει πλήρως τα ελληνικά στις επαφές και όταν με το καλό επιστρέψω να προχωρήσω και στη νέα open europe που λογικά θα έχει βγει μέχρι τότε. Ένα επιπλέον λόγος είναι και ότι η V10B_02 είναι σε .cab μορφή (σε αντίθεση με την V10O_02 που είναι .kdz), οπότε ας πάω στα σίγουρα για να πετύχει το φλασάρισμα (το ελπίζω) λόγω έλλειψης χρόνου τώρα και μετά βλέπουμε... θερμοκρασια μπαταριας...εχει αναφερθει απο πολλους οτι το κινητο ψιλοαναβει κ αληθευει..στην εκθεση στον ηλιο ειχε κολλησει σε ενα παιδι αν θυμαμαι καλα...προσωπικα εγω αν κ παιζω πολυ με το wi fi δε με εχει καψει τοσο πολυ οσο να ανησυχησω κ να μπω στο μενου να δω τι θερμοκρασια επιασε (στο KS20 μετα απο λιγο δε μπορουσα να το κραταω..!) στη χωρητικοτητα το εχω παρατηρησει κ εγω αυτο το φαινομενο..αλλα κ παλι πανω κατω το ιδιο μου κραταει..βεβαια ο καλυτερος τροπος ειναι κλειστο κ οχι ανοιχτο το κινητο οποτε το αφηνω να παει οσο παει κ μετα το φορτιζω κλειστο μια κ καλη... αυταααα σχετικα με τις αποριες σου...για οτιδηποτε αλλο μη διστασεις να ρωτησεις..! Το είχα διαβάσει αυτό που κόλλησε σε κάποιο άλλο παιδί στην έκθεση στον ήλιο, αλλά σκέφτηκα να το αναφέρω, γιατί εμένα την έντονη θερμότητα μου την έχει εμφανίσει στο σπίτι (δεν έχω προλάβει ακόμα να το κάνω παρατεταμένη χρήση σε εξωτερικό χώρο). Ούτε μου φαινόταν φυσιολογικό να μιλάω πριν λίγες μέρες με ένα φίλο μου για λίγο παραπάνω από 10' και μετά να δυσκολεύομαι να το κρατήσω (τρόπος του λέγειν), οπότε γι' αυτό πέρασα να ρωτήσω και καταθέτοντας ακριβείς τιμές για να το σιγουρέψω. Εφόσον όμως μου γράφεις ότι είναι φυσιολογικό και ότι σου συμβαίνει το ίδιο κι εσένα με το capacity, τότε δεν έχω λόγο ν' ανησυχώ. Πάντως, αν κάποιος φίλος γράψει κι αυτός ότι έχει πάνω - κάτω παρόμοιες τιμές θερμοκρασίας μετά από ιδιαίτερη χρήση (φαίνονται από το κρυφό μενού στον έλεγχο της μπαταρίας) θα το εκτιμήσω ιδιαιτέρως και θα το σιγουρέψω περισσότερο, εφόσον θα έχω να αντιπαραβάλω ακριβείς τιμές. Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου κι ελπίζω να κυλήσουν όλα ομαλά με το φλασάρισμα :) Παράθεση Η πραγματική τέχνη της συζήτησης, δεν είναι μόνο να λέει κάποιος το σωστό πράγμα στο κατάλληλο σημείο, αλλά ν' αφήνει ανείπωτο το λάθος πράγμα στη δελεαστική στιγμή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Eπ, είμαστε και εμείς εδώ..:) Αναμένουμε.. Είπα προς όλους δυσικά ενωούσα και σένα φίλε spider Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Καλορίζικος φίλε antikinsor! Σου εύχομαι να έχεις μια όμορφη εμπειρία με το αρένα. Το ζήτημα της θερμοκρασίας υπάρχει σε όλα τα κινητά και προπαντώς στο "αριστούργημα" που έρχεται απο το 2010, το iphone 3gs(!!) Το κινητό φτάνει σε τόσο μεγάλες θερμοκρασίες που παραμορφώνονταν το πλαστικό του και χαλούσε. Επίσης η apple έβγαλε ανακοίνωση που λέει να μην το χρησιμοποιούμε σε θερμοκρασίες άνω των 36C, αλλιώς θα δυσλειτουργεί. Προσωπικά, παρατηρώ στο αρένα αύξηση της θερ/σίας όταν χρησιμοποιώ το wi-fi για ώρα. Επίσης, θέλω να σου πω, αν βιάζεσαι, βάλε την τρέχουσα open europe που είναι υπερπλήρης, και όταν με το καλό βγει η νέα, πέρνα κι αυτή! @gdamprxp-> Φίλε, δεν θέλω να έρθω με αντιπαράθεση μαζί σου σχετικά με αυτό το θέμα γιατί το έκανα μια φορά σε άλλο φόρουμ (ο άλλος έλεγε οτι το iphone είναι τέλειο) και του έδειξα τεράστια λίστα με τα ελαττώματα του iphone έναντι του αρένα, με αποτέλεσμα να ζοριστεί και να έχουμε "βίαια" ξεμπερδέματα. Απλά ένα θα σου πω: Κράτα το iphone και πήγαινε το πρόσωπό σου κοντά στην οθόνη του. Βλέπεις πόσο άσχημα είναι τα pixels? Δέν είναι τεράστια και χαλάνε την εικόνα? Σάν καμιά αρχαία tft. Τώρα, πήγαινε κοντά στο αρένα. Παρατήρησες κάτι? Τα pixels δε διακρίνονται! Είναι τόσο μικρά (που σημαίνει ασύγκριτη ευκρίνεια σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο κινητό) που πραγματικά δεν μπορείς να τα διακρίνεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmissiris Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Πραγματικά δε θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα για ένα κινητό.... σκοπός μου δεν είναι φυσικά αυτός αλλά να ενημερώσω τους υποψηφίους αγοραστές, κάτι που δε το έκανε κανένας για μένα. Όταν ζητάω 2 – 3 πράματα από ένα κινητό και αυτό μου προσφέρει 10 είναι καλοδεχούμενα αλλά όταν κανένα από αυτά δε λειτουργεί καλά τι να το κάνω? Το ήξερα ότι έχει μικρή αυτονομία αλλά δεν ήξερα ότι όταν πάει στις 2 γραμμές είναι σαν να τελείωσε η μπαταρία. Ήξερα ότι έχει BT αλλά δεν ήξερα ότι κανένα από τα 2 που έχω δε θα λειτουργεί σωστά με το κινητό (με ένα πάτημα κάνει κλήση). Αυτά και άλλα πολλά και έτσι αναγκάστηκα να ξαναγυρίσω στο παλιό μου κινητό Μ600 και να βγάλω το arena προς πώληση. Απλά λέω την γνώμη μου δε χρειάζεται να έρθουμε σε αντιπαράθεση…. Εσένα σε καλύπτει εμένα όχι ....για χαρη ενημερωσης λοιπον θα ηθελα και εγω να πω πως το αρενα ειναι ΚΙΝΗΤΟ δεν ειναι ουτε smartphone ουτε pda....οποιον τον ενδιαφερει να αγορασει ενα πολυ ομορφο, με βραβευμενο UI και value for money κινητο (και mp3 player) το αρενα ειναι πολυ καλη επιλογη. το οτι εχει κλειστο λειτουργικο και δεν μπορει να παρει apps και λοιπα καλουδια σιγουρα ειναι μειονεκτημα αλλα ειπαμε ειναι κινητο... σχετικα με το iphone..στην κατηγορια των smartphones ειναι στην κορυφη...τχυτατο και ευχρηστο μενου, πληθος apps απο παιχνιδια με απιστευτα γραφικα μεχρι λειτουργικοτατες εφαρμογες για ολα τα γουστα που εκμεταλευονται πληρως τις δυνατοτητες του mac os-x ΑΛΛΑ δεν ειναι κινητο...ειναι βαρυ στην τσεπη, μεγαλο στο χερι και αν εκμεταλευεσαι ολα τα καλουδια του και μιλας και στο τηλ τοτε η μπαταρια σου βγαζει δεν σου βγαζει την μερα...ασε που αν δεν το παρεις με επιδοτηση στα ιδια λεφτα παιρνεις laptop...αυτα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Πραγματικά δε θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα για ένα κινητό.... σκοπός μου δεν είναι φυσικά αυτός αλλά να ενημερώσω τους υποψηφίους αγοραστές, κάτι που δε το έκανε κανένας για μένα. Όταν ζητάω 2 – 3 πράματα από ένα κινητό και αυτό μου προσφέρει 10 είναι καλοδεχούμενα αλλά όταν κανένα από αυτά δε λειτουργεί καλά τι να το κάνω? Το ήξερα ότι έχει μικρή αυτονομία αλλά δεν ήξερα ότι όταν πάει στις 2 γραμμές είναι σαν να τελείωσε η μπαταρία. Ήξερα ότι έχει BT αλλά δεν ήξερα ότι κανένα από τα 2 που έχω δε θα λειτουργεί σωστά με το κινητό (με ένα πάτημα κάνει κλήση). Αυτά και άλλα πολλά και έτσι αναγκάστηκα να ξαναγυρίσω στο παλιό μου κινητό Μ600 και να βγάλω το arena προς πώληση. Απλά λέω την γνώμη μου δε χρειάζεται να έρθουμε σε αντιπαράθεση…. Εσένα σε καλύπτει εμένα όχι δεν ειναι θεμα αντιπαραθεσης...απλα βρισκω τη γνωμη κ την αποψη σου υπερβολικη..ολοι μπαινουν εδω πριν κ αφου το αγορασουν κ ζητανε γνωμη απο οσους το κατεχουν κ τετοια αντιδραση για τα μειονεκτηματα του κινητου δεν εχει ξαναειπωθει απο κανενα...δεν εχω καποιο συμφερον να το υπερασπιζομαι το κινητο (γιατι στην τελικη τσαμπα το πηρα..!) για τα ΒΤ δε ξερω τι παιζει..αλλα στην αγορα ολο κ καποια απολυτα συμβατη θα υπαρχει με το ΚΜ900..κ η μπαταρια με σωστες πρωτες φορτισεις εμενα μου κραταει 2-3 μερες με μουσικη κλησεις κ wifi... δε θελω να κανουμε το τοπικ iphone vs km900 γιατι δε θα εχει κανενα νοημα...το ανεφερα επειδη ειπες οτι το ειχες για 3 μερες κ σε καλυπτε περισσοτερο οπως κ να εχει...καλη τυχη με την αγγελια σου αν κ πιστευω πως το συγκεκριμενο μοντελο αξιζε κ μια δευτερη ευκαιρια Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Καθείς δικαιούται της άποψής του.Καλώς ο φίλος υποστηρίζει ότι το αρένα δεν τον ευχαρίστησε, καλώς οι περισσότεροι από εμάς (σε συντριπτικό ποσοστό θα έλεγα) είμαστε χαρούμενοι με το κινητό.Προσωπική άποψη είναι παρόλο που και τα 2 είναι αφής, απευθύνονται σε διαφορετικές κατηγορίες χρηστών.Και χαίρομαι που βλέπω ότι το κρατήσατε σε κόσμιο επίπεδο :) Συνεχίζουμε.. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Πριν λίγες ημέρες μία ιστοσελίδα ανέφερε ότι "Άν θέλετε ένα κινητό με περιβαλλοντικές ευαισθησίες, σκεφτείτε να αγοράσετε το Arena" Θα βρείτε το άρθρο εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts