Jump to content

dmissiris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dmissiris

  • Ημ. Γέννησης 27/12/1973

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

dmissiris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. λοιπον μου ηρθε το iphone ολα οκ αλλα ειχε μεσα και μια καρτα sim ατ&Τ!! μπορω να την χρησιμοποιησω για μελλοντικο ξεκλειδωμα? ή για να κανω επισημο update απο itunes?? γενικα την κανω κατι ή την πεταω??
  2. Σε ευχαριστω για την απαντηση, ησουν σαφεστατος!!
  3. παιδια καλησπερα! εχω παραγγειλει απο ebay το iphone 3g το οποιο ερχεται unlocked και jailbroken στην εκδοση 3.1.2 και θελω να ρωτησω το εξης: οταν βγει η επομενη εκδοση και θελησω να κανω update απο το itunes θα μου κλειδωσει το κινητο?? ή απλα δεν θα μπορω να βαζω third party apps ή για να το διατυπωσω αλλιως...επειδη δεν με ενδιαφερει να βαζω third party apps απο cydia κλπ μπορω να κανω update σε μια επομενη εκδοση και να συνεχισω να χρησιμοποιω το κινητο ή θα κλειδωσει η sim??? ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας!!
  4. παιδια καλημερα! μου ηρθε μετα απο πολυ καιρο να κανω αναβαθμιση και λεω να την κανω μεσω pc suite (η εκδοση που εχω ειναι η v10b_02 και την ειχα βαλει με φλασαρισμα)...η ερωτηση ειναι: πρεπει να κανω πρωτα backup? ή δεν χρειαζεται γιατι η αναβαθμιση θα γινει μεσω του pc suite??
  5. παιδια καλημερα! μου ηρθε μετα απο πολυ καιρο να κανω αναβαθμιση και λεω να την κανω μεσω pc suite (η εκδοση που εχω ειναι η v10b_02 και την ειχα βαλει με φλασαρισμα)...η ερωτηση ειναι: πρεπει να κανω πρωτα backup? ή δεν χρειαζεται γιατι η αναβαθμιση θα γινει μεσω του pc suite??
  6. φιλε kyris για καποιο λογο οταν χρησιμοποιω το fmt ενω παιζει κανονικα μετα απο λιγο (2-3 κομματια) βγαινει απο μονο του απο το fmt mode!! γνωριζεις κατι γι'αυτο? στο κανει εσενα καθολου?
  7. ναι εχεις δικιο το ειδα και εγω για την συνδρομη :( παντως το προγραμματακι ειναι τελειο...πως το σπαμε?:ninja::)
  8. :clap: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! η πρωτη εφαρμογη για το αρενα!! παρα πολυ καλο το δοκιμασα σαμοθρακη που με google maps και wetravel μου εβγαζε την παναγια μεχρι να βρει δορυφορους σε σημειο που νομιζα οτι ειχε προβληματικο gps (η αληθεια ειναι οτι στο συγκεκριμενο σημειο οντως εχει δυσκολη καλυψη)...τεσπα λοκαρε σε 20''!! αναμενουμε και αλλα τετοια απο την lg και μια οφλαιν εκδοση του wisepilot! jim που ειδες οτι ειναι μονο για 30μερες? γιατι κατα την διαρκεια της εγκαταστασης δεν προσεξα κατι τετοιο!
  9. :lol::lol::lol:....hello my name is BORAT!!this is my new lg arena:lol::lol:
  10. ....για χαρη ενημερωσης λοιπον θα ηθελα και εγω να πω πως το αρενα ειναι ΚΙΝΗΤΟ δεν ειναι ουτε smartphone ουτε pda....οποιον τον ενδιαφερει να αγορασει ενα πολυ ομορφο, με βραβευμενο UI και value for money κινητο (και mp3 player) το αρενα ειναι πολυ καλη επιλογη. το οτι εχει κλειστο λειτουργικο και δεν μπορει να παρει apps και λοιπα καλουδια σιγουρα ειναι μειονεκτημα αλλα ειπαμε ειναι κινητο... σχετικα με το iphone..στην κατηγορια των smartphones ειναι στην κορυφη...τχυτατο και ευχρηστο μενου, πληθος apps απο παιχνιδια με απιστευτα γραφικα μεχρι λειτουργικοτατες εφαρμογες για ολα τα γουστα που εκμεταλευονται πληρως τις δυνατοτητες του mac os-x ΑΛΛΑ δεν ειναι κινητο...ειναι βαρυ στην τσεπη, μεγαλο στο χερι και αν εκμεταλευεσαι ολα τα καλουδια του και μιλας και στο τηλ τοτε η μπαταρια σου βγαζει δεν σου βγαζει την μερα...ασε που αν δεν το παρεις με επιδοτηση στα ιδια λεφτα παιρνεις laptop...αυτα..:)
  11. φιλε μου το εκανε και εμενα οταν δοκιμαζα να περασω μουσικη με συνδεση mass storage...δοκιμασε να περασεις ενα ενα τα αλμπουμ με συνδεση music sync...
  12. καλησπερα αρενοκρατορες!! κατι που μου εχει σπασει τα νευρα και αν διορθωνεται ας μου πει παρακαλω καποιος: ειμαι στον music player και εχω τα τραγουδια κατα albums ...εχω ας πουμε 40 album μεσα...και αρχιζω και κατεβαινω απο το πρωτο στο 31ο και το ανοιγω και βλεπω τι εχει μεσα και μετα παταω το βελακι να με γυρισει πισω και ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ALBUM!!! δεν ειναι σπαστικο??? υπαρχει τροπος να με γυναει στο album που κοιταω εκεινη τη στιγμη?????:wacko:
  13. και πως θα την βαλουμε? παλι με διαδικασια φλασαρισματος?
  14. δηλαδη με το πρωτο φλασαρισμα που εκανα δεν εγινε unbranded το κινητο μου? αφου ξεφορτωθηκα τα εικονιδια του κοσμοτε!
  15. ωραια!! και οταν βγει πως θα την περασουμε? παλι με φλασαρισμα?? δεν ειναι δουλεια αυτη ομως καθε φορα που θα βγαινει αναβαθμιση να ξαναπερναμε ολα τα δεδομενα στο κινητο:(
×
×
  • Create New...