Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα τσακάλια..

αγόρασα και εγώ πριν τρεις ημέρες το LG ARENA και ήδη κατά τη συνομιλία εμφανίζει χαμηλή ποιότητα ήχου .Δηλαδή ο συνομιλιτής μου με ακούει καλά αλλά εγώ τον ακούω σαν να έρχεται ο ήχος από μακριά,σα να είναι μονοφωνικός,anyway πάντως όχι καθαρός.

θα ήθελα να με διαφωτίσετε για αντίστοιχη δική σας εμπειρία αλλά και εάν ακούγεται καλά το δικό σας LG ARENA στις συνομιλίες.Σε αντίθετη περίπτωση με βλέπω για επιστροφή....

thnx

Όπως σου λέει ο Δημήτρης(jimdem) παραπάνω, δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα στο Αρένα σε αυτόν τον τομέα.Παίξε λίγο ακόμη μαζί του και δες.Αν επιμείνει το πρόβλημα μάλλον πας για σέρβις.Και καλώς ήρθες :)

Ace of Hearts..

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδες ΣΟΣ!

μολις παταω να κανω νεα επαφη κανει restart!

wtf???

Πείραξες τίποτα? Δούλευε κανονικά πριν πειράξεις κάτι? Προτείνω factory reset (1809#*900# ΠΡΟΣΟΧΗ! Μόλις πατήσεις reset αμέσως επαναφέρει το κινητό σε εργοστασιακή κατάσταση. Τα προγράμματα-μηνύματα-ρυθμίσεις σβήνονται. Για καλό και για κακό κάνε ένα backup των αρχείων σου πρώτα.)

Πείραξες τίποτα? Δούλευε κανονικά πριν πειράξεις κάτι? Προτείνω factory reset (1809#*900# ΠΡΟΣΟΧΗ! Μόλις πατήσεις reset αμέσως επαναφέρει το κινητό σε εργοστασιακή κατάσταση. Τα προγράμματα-μηνύματα-ρυθμίσεις σβήνονται. Για καλό και για κακό κάνε ένα backup των αρχείων σου πρώτα.)

τι να πειράξω?? μολις το έβγαλα απο την αρχική φόρτιση!!! :mad::mad:

και τώρα πήγα να σώσω ενα νεο σελιδοδείκτη και πάλι έκανε restart!

εκανα factory reset.. τζίφος

πάτησα "επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων" και κολάει στο 55%

προσπάθησα να κάνω συγχρονισμό με το outlook και μετα απο το 3% κολάει και μου λέει οτι το κινητο δεν αποκρίνεται

σαν η μνήμη του κινητού να είναι σκάρτη και να κολάει..

σαν τελευταία λύση λέω να προσπαθήσω να το φλασαρω στην open europe μπας και..

φοβάμαι αν η μνήμη του είναι σκάρτη πως θα brickarei τελείως αλλα ούτως ή αλλιώς το σερβις δε το γλυτώνουμε..

dum spiro spero

Εντάξει με κοροϊδεύει!!!!!

Πάω να του δώσω αντιγραφή τις φωτογραφίες που έχω αποθηκευμένες στο κινητό για να τις βάλω στην micro sd και μόλις αντιγράψει μία μου πετάει σφάλμα!!!!! Τι mass storage είν' αυτό;! Δοκίμασα να το κάνω μέσω pc suite κόλλησε τελείως και αναγκάστηκα να βγάλω μέχρι την μπαταρία!

Υπάρχουν γενικώς προβλήματα στην λειτουργία mass storage ή μόνο εγώ τα έχω;

PS. Ευχαριστώ πολύ πράγματι το έκανα το format από εκεί και απλά μετά , επειδή μου το άφησε κενό έφτιαξα τους ίδιους φακέλους με την ίδια δομή που υπάρχει και στο κινητό.

Εντάξη, εγώ πάντως στο είπα. Τσάμπα παιδεύεσαι. Έχει πρόβλημα η SD. Γύρνα την πίσω να σου δώσουν μία άλλη. Είναι μια χαρά η λειτουργεία mass storage και κατ' ευθείαν από το pc στην sd και από το τηλέφωνο στην sd. Από εκεί και μετά ...

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

κατι τελευταιο. Για πιο λογο καποιος να παρει το Arena αντι του Samsung Jet S8000? Περα της διαφορας των 50 ευρω.

Νομίζω ότι δουλευόμαστε τώρα! :blink:

Γιατι το λες αυτο? Η απορια ειναι ευλογη. Δεν υστερει σε κατι το Arena απο το Samsung συν οτι το δευτερο εχει μεγαλυτερη και καλυτερη οθονη-μπαταρια.

Εφόσον σου αρέσει το Samsung πάρε το Samsung ή άνοιξε θέμα στους Διαξιφισμούς.Εδώ μιλάμε για το Αρένα. Τέλος με τέτοιου τύπου μηνύματα εδώ, υπάρχουν οι Διαξιφισμοί για τέτοια θέματα.Ευχαριστώ, συνεχίζουμε..:)

Να γιατί το είπα. Και αν δεν είσαι και ο ίδιος (λέω εγώ τώρα, αλλα βρε παιδί μου πολύ σύμτωση), γύρνα 2 σελίδες πίσω και θα καταλάβεις και άλλο. Μιλάμε για πολύύύύ σύμτωση δηλαδή!!:confused:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

ειχα το renoir και κραταγε η μπαταρια 3 μερες σε κανονικη χρηση και τωρα εχω το arena και κραταει 2 μερες. εχει προβλημα η μπαταρια η τοσο σας κραταει και εσας γιατι στα χαρτια το arena λεει εχει περισσοτερο χρονο αναμονης. τι γινετε? ευχαριστω!

τελικα αυτη ειναι η καινουργια open europe η οχι ρε παιδια. ξερει κανεις? οχι τιποτα αλλο αλλα περιμενουμε τοσο καιρο αν ειναι αυτο http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/KM900/APRTSV/V10b_03/V10B_03.kdz

τελικα αυτη ειναι η καινουργια open europe η οχι ρε παιδια. ξερει κανεις? οχι τιποτα αλλο αλλα περιμενουμε τοσο καιρο αν ειναι αυτο http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/KM900/APRTSV/V10b_03/V10B_03.kdz

επειδη πηρα απαντηση στο αλλο φορουμ , οριστε , ιδου η απαντηση http://www.mylgarena.com/index.php?topic=1382.0

τι να πειράξω?? μολις το έβγαλα απο την αρχική φόρτιση!!! :mad::mad:

και τώρα πήγα να σώσω ενα νεο σελιδοδείκτη και πάλι έκανε restart!

εκανα factory reset.. τζίφος

πάτησα "επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων" και κολάει στο 55%

προσπάθησα να κάνω συγχρονισμό με το outlook και μετα απο το 3% κολάει και μου λέει οτι το κινητο δεν αποκρίνεται

σαν η μνήμη του κινητού να είναι σκάρτη και να κολάει..

σαν τελευταία λύση λέω να προσπαθήσω να το φλασαρω στην open europe μπας και..

φοβάμαι αν η μνήμη του είναι σκάρτη πως θα brickarei τελείως αλλα ούτως ή αλλιώς το σερβις δε το γλυτώνουμε..

τίποτα μάγκες.. :cry::cry:

μετα κόπων και βασάνων τα κατάφερα να το πάω στην v10m αλλά τζίφος.. μόλις πατάω το νεα επαφη σβήνει

ούτε απο το lg suite τις περνάει ούτε απο τις sim.. σαν να είναι κατεστραμενη η μνήμη..

αυριο θα παρω το σερβις τηλ.. ελπίζω μόλις τους πω οτι είναι 3ωρων συσκευή να δεχθούν να μου δώσουν καινούργια κατευθειαν και να μη παιδευτώ..

dum spiro spero

Θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα:

1) Το ακουστικό το ένα ακούγεται πιο χαμηλά από το άλλο.. το πιο χαμηλό είναι αυτό που έχει και το μικρόφωνο. Δεν θυμάμαι αν πάντα ήταν έτσι.. εσείς έχετε παρατηρήσει διαφορα στην ένταση?

Μπορώ να βρω τέτοιο "ακουστiko αν το δικό μου έχει χαλάσει?

2) Προσπάθησα να κάνω update έχω το vodaphone μοντέλο, και μου έλεγε το software ότι έχω το τελευταίο update.. όμως ούτε youtube βλέπω ούτε το seek bar στο mp3 μπορείς να το κουνήσεις με το touch screen για να πάει πιο μπροστά

τελικα υπαρχει update η οχι για το vodafone live και πιο ειναι αυτο?

3) Οι λίστες τον τραγουδιών και video είναι πολύ δύσχρηστες μιας και δεν γραφουν τα names αλλα έχουν εικονίδια! Έλεος.. αυτό φτιάχνει με κανένα update?

Και τελικά μια διαπίστωση ότι η ζελατίνα η πρώτη βγαίνει είναι προστασία από τον κατασκευαστή... οόπως οι άλλες ζελατίνες. εγώ νόμιζα ότι ήταν κάτι σαν επικάλυψη και είχα φρικάρει γιατί είχε κάτι σαν γρατζουνιά

thanks το φορουμ αυτο ειναι σουπερ!!!!

Εντάξη, εγώ πάντως στο είπα. Τσάμπα παιδεύεσαι. Έχει πρόβλημα η SD. Γύρνα την πίσω να σου δώσουν μία άλλη. Είναι μια χαρά η λειτουργεία mass storage και κατ' ευθείαν από το pc στην sd και από το τηλέφωνο στην sd. Από εκεί και μετά ...

Πρώτα απ'όλα ευχαριστώ που ασχολείσαι. Απλά μ'έχει μπλέξει γιατί όταν την έβαλα με το card - reader στο pc και αντέγραψα τις φωτογραφίες τις πήρε με τη μία! Τώρα έφαγα κάποιες ώρες να φτιάξω στο media player 29 ώρες μουσική και πάω να τα περάσω με συγχρονισμό και συγχρόνισε ένα κομμάτι!! Εντάξει είναι φρίκη. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το τηλέφωνο σε όλα αυτά?

η μεταφορα αρχειων μεσω pc suite δεν προτεινεται σε καμια περιπτωση...!!!

μονο σε λειτουργια μαζικης αποθηκευσης...

μια φορα που προσπαθησα να κανω back up λογω φλασαρισματος (δεν ειχα πολλα αρχεια...ουτε 200 mb) η μπαρα αργουσε παααρα πολυ να προχωρησει...ετσι αποθηκευσα μονο τις επαφες κ ολα τα αλλα με μαζικη αποθηκευση κ ησυχασα...

επειδη πηρα απαντηση στο αλλο φορουμ , οριστε , ιδου η απαντηση http://www.mylgarena.com/index.php?topic=1382.0

το πορισμα που βγηκε τελικα...ειναι οτι ΔΕΝ εχει βγει ακομα η εκδοση που ολοι περιμενουμε...:cry:

αναμονη κ υπομονη λοιπον...

(μη δινεις λινκ σε site που θελουν εγγραφη φιλε μου..καλυτερα να κανεις copy paste την απαντηση κ απο κατω να γραφεις την πηγη..αν κ οι περισσοτεροι εδω περα ειμαστε γραμμενοι στο mylgarena..!:lol:)

υπαρχει καποια αξιοπιστη λυση gps με προεγκατεστημενους χαρτεσ;;
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

Θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα:

1) Το ακουστικό το ένα ακούγεται πιο χαμηλά από το άλλο.. το πιο χαμηλό είναι αυτό που έχει και το μικρόφωνο. Δεν θυμάμαι αν πάντα ήταν έτσι.. εσείς έχετε παρατηρήσει διαφορα στην ένταση?

Μπορώ να βρω τέτοιο "ακουστiko αν το δικό μου έχει χαλάσει?

2) Προσπάθησα να κάνω update έχω το vodaphone μοντέλο, και μου έλεγε το software ότι έχω το τελευταίο update.. όμως ούτε youtube βλέπω ούτε το seek bar στο mp3 μπορείς να το κουνήσεις με το touch screen για να πάει πιο μπροστά

τελικα υπαρχει update η οχι για το vodafone live και πιο ειναι αυτο?

3) Οι λίστες τον τραγουδιών και video είναι πολύ δύσχρηστες μιας και δεν γραφουν τα names αλλα έχουν εικονίδια! Έλεος.. αυτό φτιάχνει με κανένα update?

Και τελικά μια διαπίστωση ότι η ζελατίνα η πρώτη βγαίνει είναι προστασία από τον κατασκευαστή... οόπως οι άλλες ζελατίνες. εγώ νόμιζα ότι ήταν κάτι σαν επικάλυψη και είχα φρικάρει γιατί είχε κάτι σαν γρατζουνιά

thanks το φορουμ αυτο ειναι σουπερ!!!!

Για το VL λειτουργικό δεν μπορώ να βοηθήσω, αλλά για τις λίστες που λες, εννοείς μέσα από το "Συλογή"? Αν και από εκεί δεν δίχνει τα mp3 αλλά μόνον εικόνες και βιντεο. Αλλιώς αν πας από την μουσική (στα mp3) ή από τον file manager για τα βιντεο (πχ), βλεπεις κανονικά και τον τίτλο. Προσωπικά το "Συλογή" δεν με βολεύει γιατί δίχνει τα βιντεο και τις φωτό μαζί. Ενώ δεν κρατάει και την ρύθμιση που του είχα βάλει (πχ. μόνον εικόνες) ή μόνον βιντεο. Εάν τον κλείσω και τον ξανανοίξω, μου τα δίνει πάλι όλα μπερδεμένα. Αυτό είναι λαλακία θα μπορούσε να ξεκινάει με την τελευταία επιλογή

Πρώτα απ'όλα ευχαριστώ που ασχολείσαι. Απλά μ'έχει μπλέξει γιατί όταν την έβαλα με το card - reader στο pc και αντέγραψα τις φωτογραφίες τις πήρε με τη μία! Τώρα έφαγα κάποιες ώρες να φτιάξω στο media player 29 ώρες μουσική και πάω να τα περάσω με συγχρονισμό και συγχρόνισε ένα κομμάτι!! Εντάξει είναι φρίκη. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το τηλέφωνο σε όλα αυτά?

Φίλε μου το θέμα είναι να βρεις λύσεις στα προβλήματα που έχεις.

Όμως με μπέρδεψες τώρα. Δηλαδή με το card reader που συνοδεύει την SD την διαβάζεις κανονικά στο PC? Και γράφεις και διαβάζεις? Πρόσεξε, μπορεί να σου δίχνει ότι τα γράφει αλλά όταν πας να διαβάσεις σου γράφει ότι είναι corrupted file. Ή ακόμα χειρότερα μπορεί να σου γράφει μερικά σωστά και άλλα να στα βγάζει corrupt. Στο PC είσαι δηλαδή εντάξη? Γιατί εγώ κατάλαβα ότι δεν την έβλεπες ούτε εκεί.

Ps: Μην δοκιμάσεις (αν έχει) τον ενσωματομένο card reader του PC. Οι περισσότεροι δεν υποστειρίζουν τις HC SD. Μόνον με το reader που την συνοδεύει.

η μεταφορα αρχειων μεσω pc suite δεν προτεινεται σε καμια περιπτωση...!!!

μονο σε λειτουργια μαζικης αποθηκευσης...

μια φορα που προσπαθησα να κανω back up λογω φλασαρισματος (δεν ειχα πολλα αρχεια...ουτε 200 mb) η μπαρα αργουσε παααρα πολυ να προχωρησει...ετσι αποθηκευσα μονο τις επαφες κ ολα τα αλλα με μαζικη αποθηκευση κ ησυχασα...

Τις επαφές μπορείς να τις κάνεις και αντίγραφο ασφαλείας μέσα από το κινητό στην SD. Και μάλιστα μπορείς να έχεις και πολαπλά αντίγραφα ταξινομιμένα με ημερομηνίες. Είναι πολύ καλή λειτουργεία. Την είχα δει και στα SE κινητά αλλά εκεί είχες μόνον ένα backup. Αν έσωνες καινούργιο, έσβηνε το παλιό.

@Finaldestiny επειδή έχω και xp και media player 10 δεν μου υποστηρίζει τον συγχρονισμό μουσικής από το pc suite. Έτσι μόλις συνδέω το καλώδιο πάω σε pc sync (αν δεν κάνω λάθος. Είναι η δεύτερη επιλογή) και συγχρονίζω από media player.

H κάρτα βγάζει περίπου 359 errors και δεν μπορώ έτσι.

Οπότε δοκίμασα με την συσκευή και σχεδόν πέτυχε πριν μου βγάλει για κάποια λίγα (γύρω στα 10-12 , κάποιο μήνυμα περί διακομιστή RPC.

H βασικότερη διαφορά που κατάλαβα πως υπάρχει σε σχέση με το mass storage, είναι ότι έτσι ακόμα κι ένα κομμάτι να επιλέξεις από κάποιον δίσκο, στα χωρίζει σε φακέλους και δεν είναι χύμα.

@fanatike Έχω κάψει το μυαλό μου. Corrupted μου εμφάνισε κάποιες φωτογραφίες όσο προσπαθούσα μέσω κινητού (είτε εσωτερική μετακίνηση , είτε mass storage) , όταν έβαλα την microsd στο cardreader και την έβαλα στην usb μεταφέρθηκαν όλα ωραιότατα και τα διαβάζω κι ωραιότατα.

Γι'αυτό και μου έχει καρφωθεί , μήπως έχει κάτι το κινητό!

*Γενικώς ότι έχει να κάνει με μετακίνηση αρχείων προς την sd ,και εμπλέκεται το κινητό με κάποιον τρόπο, δεν δουλεύει!

** Εννοείται ότι στον συγχρονισμό τελικά επέλεξα internal μνήμη κι όταν γίνει 100%, τότε θα τα περάσω στο pc με την δομή των φακέλων και μετά η sd στον cardreader και πέρασμα από usb (Αλλά ομολογώ ότι είναι βουνό!!!!)

@Finaldestiny επειδή έχω και xp και media player 10 δεν μου υποστηρίζει τον συγχρονισμό μουσικής από το pc suite. Έτσι μόλις συνδέω το καλώδιο πάω σε pc sync (αν δεν κάνω λάθος. Είναι η δεύτερη επιλογή) και συγχρονίζω από media player.

H κάρτα βγάζει περίπου 359 errors και δεν μπορώ έτσι.

Οπότε δοκίμασα με την συσκευή και σχεδόν πέτυχε πριν μου βγάλει για κάποια λίγα (γύρω στα 10-12 , κάποιο μήνυμα περί διακομιστή RPC.

H βασικότερη διαφορά που κατάλαβα πως υπάρχει σε σχέση με το mass storage, είναι ότι έτσι ακόμα κι ένα κομμάτι να επιλέξεις από κάποιον δίσκο, στα χωρίζει σε φακέλους και δεν είναι χύμα.

@fanatike Έχω κάψει το μυαλό μου. Corrupted μου εμφάνισε κάποιες φωτογραφίες όσο προσπαθούσα μέσω κινητού (είτε εσωτερική μετακίνηση , είτε mass storage) , όταν έβαλα την microsd στο cardreader και την έβαλα στην usb μεταφέρθηκαν όλα ωραιότατα και τα διαβάζω κι ωραιότατα.

Γι'αυτό και μου έχει καρφωθεί , μήπως έχει κάτι το κινητό!

*Γενικώς ότι έχει να κάνει με μετακίνηση αρχείων προς την sd ,και εμπλέκεται το κινητό με κάποιον τρόπο, δεν δουλεύει!

** Εννοείται ότι στον συγχρονισμό τελικά επέλεξα internal μνήμη κι όταν γίνει 100%, τότε θα τα περάσω στο pc με την δομή των φακέλων και μετά η sd στον cardreader και πέρασμα από usb (Αλλά ομολογώ ότι είναι βουνό!!!!)

Ετσι όπως τα λες, έχεις δίκιο. Κάτι τέτοιο φαίνεται να συμβαίνει. Επειδή με έβαλες σε σκέψεις τώρα κάτσε να κάνω μια τέτοια ιστορία και εγώ στο δικό μου. Αν κατάλαβα σωστά τα πέρασες πρώτα στην μνήμη του κινητού, και μετά τα έκανες μεταφορά από το κινητό στην SD.

Για το VL λειτουργικό δεν μπορώ να βοηθήσω, αλλά για τις λίστες που λες, εννοείς μέσα από το "Συλογή"? Αν και από εκεί δεν δίχνει τα mp3 αλλά μόνον εικόνες και βιντεο. Αλλιώς αν πας από την μουσική (στα mp3) ή από τον file manager για τα βιντεο (πχ), βλεπεις κανονικά και τον τίτλο. ]

Παω απο το file manager να δω τα video και εμενα μου διχνει μονο μαυρα τετραγωνα - εικονίδια και οχι τα ονοματα των αρχείων. Φαντασου εχω περασει 100+ μικρα video, και φαινεται μια μακρια λιστα απο μαυρα τετραγωνα χωρίς τιτλο! Εγω τι ζητάω ο κακομοιρης? Μια απλη λίστα με τίτλους.

Απο το file manager αμα πάω στους ήχους, φαινεται ο τίτλος αλλα τα τραγούδια (στην δικιά μου περίπτωση audio book tracks) είναι μπερδεμένα μεταξύ όλων των audio books... εκτως αμα παω στο album view αλλα τοτε στο album παλι δεν blepeis olon ton titlo του album παρα μόνο 2-3 πρωτες λεξεις απο τον τιτλο του album και ενα τεραστιο αρχρηστο εικονίδιο CD!

Δεν θέλω εικονίδια.. θέλω να δω τι θα διαλέξω τι θα ακουσω!

Πολύ κακός σχεδιασμός του GUI σε απλά πράγματα, ενω απο την άλλη εχει ενα καρο εφε!. Δεν λεω οχι στα εφε αλλα βρε παιδια να βλεπουμε τους τιτλους!

Γιαυτο ρωτάω μήπως είδαν καπoιοα στιγμη τον κακό σχεδιασμό και κανανε update

Τα έχω στην μνήμη του κινητού ναι, το άλλο δεν το έχω κάνει ακόμα (απλά αυτό σκέφτομαι) γιατί ακόμα και τώρα αντιμετωπίζω κουλά προβλήματα! Π.χ.:

1) Αρχεία τα οποία διαπιστωμένα (άνοιξα τις επεκτάσεις από τις επιλογές των windows) είναι mp3 το κινητό τα βλέπει αρχεία .wma!!! Πως μπορεί να γίνεται αυτό δεν ξέρω.

2) Τα εικονίδια τα οποία πέρασα με άπειρο κόπο στα του 90% των mp3 που έβαλα μέσα άλλα τα διαβάζει κι άλλα όχι (κι αυτά ένα ένα τα μετέτρεψα σε διαστάσεις το πολύ 200x200) (Κάποια βγαίνανε 200x195 και τα άφηνα έτσι. Πειράζει μήπως αυτό;)

3) Κάποια κομμάτια που επίσης διαπιστωμένα παίζουν, στο κινητό δεν παίζουν! (μαλιστα πιο νωρίς που είχα δοκιμάσει με καμιά δεκαριά κομμάτια κάποια από αυτά που δεν παίζουν τώρα πριν έπαιζαν και στο κινητό).

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως στο καλό λειτουργεί..

--------------

Έχω κι άλλο ωραίο!! Πήγα να πατήσω διαγραφή όλων. Ξεκινάει με μπάρα να διαγράφει και μόλις είναι να κλειδώσει πληκτρολόγιο, μαντέψτε...Σταματάει την διαγραφή!!

Τα απόκρυφα του S-CLASS UI. Μυστικά, κρυφά, κόλπα που θα διευκολύνουν τη χρήση του S-class κινητού σας και πραγματικά θα εκπλαγείτε από τις δυνατότητες του κινητού σας. (επειδή πρόκειται για προσωπικό εγχείρημα αναμένεται ανά διάφορα χρονικά διαστήματα προσθήκη νέων χαρακτηριστικών)

Κλίκ εδώ.

Στα vista to pc suite δεν λειουργει σωστα... συνεχεια λεει δεν βρίσκει το κινητό, η αναβάθμιση δεν χαμπαριάζει...

τελικα προσπαθώ απο το netbook που εχω me XP αλλα ειναι παιδεμα...

βρε παιδια ελεος... μετανιωσα που πηρα αυτο το κινητο.. ολο προβληματα ειναι και εχει κακο σχεδιασμό στο interface, ενω είναι όμορφο, οταν όμως θες να βλεπεις τιτλους βιντεο και τραγουδιων σε μια λογικη σειρα ειναι πολυ αθλιο. Στα τραγουδια μονο με αlbum view βρισκεις ακρη .. αλλα δεν φαινεται ολος ο τιτλος του αλμπουμ.

Δηλαδη ενω το hardware είναι καλο, το software ιinterface φαινεται σαν να μην κατσανε να το χρησιμοποιησουν οι σχεδιαστες του για να δουν ποσο δυσχρηστο ειναι.

to iPhone einai sxediasmeno apo thn apple.... :cry:

@dimikou: Βρε φίλε μήπως κάτι δεν έχει κάτσει καλά στο flashάρησμα του κινητού? Μήπως δηλαδή δεν έχει περαστεί σωστά το software γι' αυτό σου κάνει αυτά τα κουλα? Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω. Αυτά τα πράγματα ΔΕΝ θα πρέπει να έχουν πρόβλημα. Στο δικό μου έκανα και το τεστ με copy (τα έκανα και move μετά) και δεν είχα κανένα προβλήμα. Τα έκανε και ΤΑΧΥΤΑΤΑ. Τόσο μάλιστα που είπα ότι όντως μαλ...ες έκανε copy. Αλλά όλα ήταν ΟΚ. Τι να πω, εφόσον αποκλήσαμε το θέμα SD, και μετά από τα κουλά που μου λες με τα mp3, λέω μήπως δεν έχει κάτσει σωστά το καινούργιο firmware.

EDIT: Ειλικρινά με έχεις φτάσει σε σημείο να σκέφτομαι σου πρωτήνω να συναντηθούμε κάπου να κάνουμε flash ξανά το κινητό σου, μιας και όλα τα έχω στο laptop. Τι να σου πω. απλά αυτά ΔΕΝ πρέπει να στα κάνει (και κανονικά δεν τα κάνει το κινητό).

@unbreak2009: Όχι φίλε μου. Εμένα μου τα δίχνει, αριστερά ένα μικρό εικονίδιο με το 1ο frame του βίντεο και το σύμβολο του play στο κέντρο του σε υπερθεση(καταλαβαίνεις τι εννοώ υπέρθεση έτσι?) και δίπλα ακριβώς μου δίνει όνομα αρχείου με το εξτένσιον του και από κάτω το μέγεθός του σε ΚΒ. Είναι κάπως έτσι:

|-------| onoma_arxioy.mp4

| play | 2435 KB

|-------|

Και μέσα στο τετραγωνάκι έχει το πρώτο frame του βίντεο συν το σύμβολο του play που σου είπα να φαίνεται σαν διαφάνια.

Περίπου έτσι είναι στα MP3. Μόνον που αντί το τετραγωνάκι δίχνει μια νοτα, και πιο δίπλα το όνομα του αρχείου και το μέγεθος. Τώρα για το album που λες, αυτό νομίζω ότι είναι μέσα από το Μουσική και όχι μέσα από τον file manager. Και εκεί ναι δίχνει ένα μεγάλο cd με από κάτω τον τίτλο του. Αν το επιλέξεις το ανοίγει, και σου δίνει πάνω πάνω ολόκληρο τον τίτλο του album και από κάτω λίστα με τα ονοματα των αρχείων mp3 που ανοίκουν σ' αυτό. Σου δίνει την δυνατότητα να τα ταξινομήσεις κατά ημερομηνία, αλφαβιτικά ή με την σειρά που είναι γραμμένα στον δίσκο. Αν επιλέξεις κάποιο στο ανοίγει περισσότερο και σου δίνει και άλλες πληροφορίες για το κομμάτι και φυσικά για να το ακούσεις. Σε μένα τουλάχιστον έτσι τα δίχνει και δεν μπορώ να καταλάβω τι περισσότερο θέλεις να δίχνει με αυτόν τον τρόπο. Νομίζω ότι είναι κάτι παραπάνω από πλήρης. Να ξαναεπαναλάβω ότι την επιλογή album την βγάζει με την επιλογή "Μουσική" και όχι μέσα από τον file manager.

Ω, ναι είναι μια πιθανότητα αυτή! Βέβαια δεν έκανα φλασάρισμα , αλλά το κανονικό upgrade. Δεν ξέρω όμως τι θα μπορούσα να κάνω σε αυτή την περίπτωση... Γενικώς είχε τρομερό πρόβλημα στην σύνδεση του με τον υπολογιστή στην αρχή.. Μετά το upgrade τουλάχιστον δουλεύει το mass storage (που πριν δεν δούλευε). Λέτε να τους το πάω;;

Να σου πω... Τι είναι? VL ή unbranded?