gknaxos Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 θα υπαρχει ομως εκει ακομα ή και εκει θα φαω ακυρο?μηπως γνωριζεις αν ειναι καλο το σαμσουνκ μ1 το δα στο youtube κ μου ψιλοαρεσει αλλα το φτανει το αρενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_rulez Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 θα υπαρχει ομως εκει ακομα ή και εκει θα φαω ακυρο?μηπως γνωριζεις αν ειναι καλο το σαμσουνκ μ1 το δα στο youtube κ μου ψιλοαρεσει αλλα το φτανει το αρενα? Για το samsung δεν γνωρίζω, για το arena στο κατάστημα του περιστερίου πριν 1-2 βδομάδες που το πήρα εγώ είχε ακόμα γύρω στις 15 συσκευές. Αν σου είναι κοντά πέρνα μια βόλτα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gknaxos Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Για το samsung δεν γνωρίζω, για το arena στο κατάστημα του περιστερίου πριν 1-2 βδομάδες που το πήρα εγώ είχε ακόμα γύρω στις 15 συσκευές. Αν σου είναι κοντά πέρνα μια βόλτα..... Ευχαριστω πολυ για το χρονο σου κ την πληροφορια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_rulez Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Ευχαριστω πολυ για το χρονο σου κ την πληροφορια! Τίποτα...καλές αγορές! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk8rman Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 πως κανω factory reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 πως κανω factory reset? 1809#*900# και επιλεγεις factory reset. Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk8rman Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 δεν καταλαβα τιποτα .. xD μπορεις λιγο αναλιτικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnP Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου γράψει περιληπτικά τα κυριότερα μειονεκτήματα του LG Arena (αν βέβαια υπάρχουν...); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 δεν καταλαβα τιποτα .. xD μπορεις λιγο αναλιτικα? στο μενου που πραγματοποιεις κληση με το εικονικο πληκτρολογιο γραφεις 1809#*900# στο μενου που θα σου εμφανισει επειτα, διαλεγεις factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 δεν καταλαβα τιποτα .. xD μπορεις λιγο αναλιτικα? Πηγαινεις στην οθονη κλησης στο πληκτρολογιο,και πατας τον κωδικο που σου ειπα πριν.Μολις εμφανιστει το κρυφο μενου επιλεγεις factory reset. Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk8rman Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 1000 ευχαριστω παιδια.. και κατι ακομα πια εκδοση μ προτινεται να βαλω στο κινιτο?τι firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 1000 ευχαριστω παιδια.. και κατι ακομα πια εκδοση μ προτινεται να βαλω στο κινιτο?τι firmware? Ψαξτο στο αντιστοιχο pinned topic για τα firmware που υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos87 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Παιδια χιλια SOS!!!! χρειαζομαι βοηθεια γιατι θα τρελαθω!!! εχω ενα lg arena εδς κ εναμισι μηνα!!τον τελευταιο καιρο που κ που σβινει αμα το ακουμπισω καποθ εστω κ λιγο πιο δινατα αποσο πρεπει!! επαναλαμβανς να το ακουμπισω απλα!!καμια φορα βεβαια δεν εχει προβλιμα κ δεν σβινει!!κ μετα μπορει να ανοιξει μετα απο πεντε η δεκα λεπτα!! κ του ειχα κανει κ factory reset!! τον τελευταιο καιρο δεν εσβηνε αλλα σημερα εσβησε μονο του κ δεν αναβει!!! το βαζω στον φορτιστη κ ανοιγει φορτιζει για δεκα δευτερα κ μετα κανει restart μονο του!!!αμα παω να το ανοιξω οταν ειναι σινδεδεμενο στον φορτιστη βγαζει το μηνυμα του user class interface κ κανει παλι restart!!! τι να κανω??σωστε με!!φευγω σε 10 μερες για erasmus κ δεν εχω περιθωρια για service κ τα λοιπα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Παιδια χιλια SOS!!!! χρειαζομαι βοηθεια γιατι θα τρελαθω!!! εχω ενα lg arena εδς κ εναμισι μηνα!!τον τελευταιο καιρο που κ που σβινει αμα το ακουμπισω καποθ εστω κ λιγο πιο δινατα αποσο πρεπει!! επαναλαμβανς να το ακουμπισω απλα!!καμια φορα βεβαια δεν εχει προβλιμα κ δεν σβινει!!κ μετα μπορει να ανοιξει μετα απο πεντε η δεκα λεπτα!! κ του ειχα κανει κ factory reset!! τον τελευταιο καιρο δεν εσβηνε αλλα σημερα εσβησε μονο του κ δεν αναβει!!! το βαζω στον φορτιστη κ ανοιγει φορτιζει για δεκα δευτερα κ μετα κανει restart μονο του!!!αμα παω να το ανοιξω οταν ειναι σινδεδεμενο στον φορτιστη βγαζει το μηνυμα του user class interface κ κανει παλι restart!!! τι να κανω??σωστε με!!φευγω σε 10 μερες για erasmus κ δεν εχω περιθωρια για service κ τα λοιπα!!! Φαινεται σοβαρο το πρόβλημα και σιγουρα χρειαζεται επεμβαση του service. Αρχικα δοκίμασε αν εχεις καρτα μνημης να την αφαιρεσεις προσωρινα λειτουργοντας το κινητο χωρις αυτην. Επισης τσεκαρε οτι η μπαταρια ακουμπαει σωστα στους ακροδεκτες ή κουνιεται. Τσεκαρε στην υποδοχη του καλωδιου usb/φορτιστη μην εχει τιποτα που προκαλει βραχυκυκλωμα .... δε μου 'ρχεται κατι αλλο στο μυαλο αλλά καλυτερα σερβις ετσι ωστε να εισαι καλυμενος και στο στελνουν μετα εκει που σπουδαζεις οι δικοι σου η το παραλαμβανεις οταν επιστρεψεις [λογικα Πασχα :P] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos87 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 αρχικα ευχαριστω για την απαντηση dekoz!!! ειμαι σε κατασταση που το πεταω απο το μπαλκονι τωρα!!! τα εχω κοιταξει αυτα που μου ειπες!! δεν υπαρχει θεμα!!ειναι καινουργιο κ προσεγμενο!! πωσ γινεται ομωσ να χαλασει μονο του???δεν καταλαβαινω!!! απολα τα προβληματα που εχς διαβασει σε αυτες τις σελιδες δεν ειχε τιποτα!!! κ ξαφνικα του την βαρεσε??? τι να πω!! κ να κανω service που κ να το κρατισουν ποσο πχ ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 αρχικα ευχαριστω για την απαντηση dekoz!!! ειμαι σε κατασταση που το πεταω απο το μπαλκονι τωρα!!! τα εχω κοιταξει αυτα που μου ειπες!! δεν υπαρχει θεμα!!ειναι καινουργιο κ προσεγμενο!! πωσ γινεται ομωσ να χαλασει μονο του???δεν καταλαβαινω!!! απολα τα προβληματα που εχς διαβασει σε αυτες τις σελιδες δεν ειχε τιποτα!!! κ ξαφνικα του την βαρεσε??? τι να πω!! κ να κανω service που κ να το κρατισουν ποσο πχ ??? Δεν ξερω για την τεχνικη εξυπηρετηση της LG, φτου φτου δε χρειαστηκε ποτε μεχρι στιγμης... :/ Το οτι πολλα δεν βγαλανε τετοιου ειδους προβλμα δεν σημαινει οτι ειναι παραλογο αυτο που σου συνεβη. Μπορει καποιο κυκλωμα του να τιναξε τα πεταλα και να γινεται οτι γινεται... Μου εχει τυχει και εμενα ελαττωματικο κινητο της Siemens [παρομοια προβληματα] σε λιγες εβδομαδες χρησης του το οποιο μου αντικαταστησανε απο e-shop σε μια εβδομαδα μολις αρκετα παλιοτερα. Πηγαινε το απο το καταστημα στο οποιο εγινε η αγορα και εξηγησε τους το προβλημα και δωστο για ελεγχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos87 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 (edited) η αγορα εγινε απο σιναιτερισμο μεσω επιδοτισης κ μου το στειλανε σπιτι!!!:) δεν εχουν καποιο καταστημα η οτιδηποτε!! κατι πρεπει να παιζει με την μπαταρια γιατι ενω πριν σβησει ειχε μια σκαλα τςρα που το βαζω στην φορτιση εχει διο μπαρες κ φορτιζει την τριτη κ μετα απο λιγα δευτερα γραφει οτι ειναι φορτισμενο!!! καλα θα τρελαθω ε!!! μετα το μηνυμα που σου εγραψα λεω για το γαμοτο να δοκιμασω κατι με την μπαταρια!! βαζω ενα πενταευρο αναμεσα στο καπακι κ την μπαταρια παω να το αναψω κ αναβει!!!:D κ το καλιτερο ποιο ειναι??? βγαζω το πενταευρο κ βαζω χαρτακι κ δεν εναβε με τιποτα!!! οσο κ να εκανα πειραματα με τα χαρτακια!!! χαναβαζω το πενταευρο κ ΑΝΟΙΓΕΙ!!!!! προφανως κ δεν το χαναβγαζω απο μεσα!!χαλαλι του!! χιλια ευχαριστω για την ψυχραιμη φωνη!! λιγο ακομα να νευριαζα (το χρειαζομαι αυριο πρωι πρωι) θα το πετουσα απο το παραθυρο κυριολεκτικα!!! Edited January 14, 2010 by Spidey Xρησιμοποίησε την "Τροποποίηση" για να προσθέσεις κάτι στο μήνυμά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Όπως έχετε διαπιστώσει και εσείς έχουμε φτάσει αισίως τις 360 σελίδες, σπάμε κάθε ρεκόρ για κινητό με κλειστό λειτουργικό :) . Γι αυτό ενημερώνω την παρέα ότι θα προχωρήσω σε διαγραφή μηνυμάτων πολύ σύντομα,που κρίνω ότι πλέον δε χρειάζονται να υπάρχουν , ώστε να μειώσουμε λίγο τις σελίδες.Μην απορήσετε λοιπόν αν δείτε κάποια μείωση στον αριθμό των posts σας , ευχαριστώ. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkoulikosta Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Παιδια χιλια SOS!!!! χρειαζομαι βοηθεια γιατι θα τρελαθω!!! εχω ενα lg arena εδς κ εναμισι μηνα!!τον τελευταιο καιρο που κ που σβινει αμα το ακουμπισω καποθ εστω κ λιγο πιο δινατα αποσο πρεπει!! επαναλαμβανς να το ακουμπισω απλα!!καμια φορα βεβαια δεν εχει προβλιμα κ δεν σβινει!!κ μετα μπορει να ανοιξει μετα απο πεντε η δεκα λεπτα!! κ του ειχα κανει κ factory reset!! τον τελευταιο καιρο δεν εσβηνε αλλα σημερα εσβησε μονο του κ δεν αναβει!!! το βαζω στον φορτιστη κ ανοιγει φορτιζει για δεκα δευτερα κ μετα κανει restart μονο του!!!αμα παω να το ανοιξω οταν ειναι σινδεδεμενο στον φορτιστη βγαζει το μηνυμα του user class interface κ κανει παλι restart!!! τι να κανω??σωστε με!!φευγω σε 10 μερες για erasmus κ δεν εχω περιθωρια για service κ τα λοιπα!!! Κατι παρομοιο επαθα και εγω δοκιμασε πριν το στειλεις σερβισε να βγαλεις το καπακι της μπαταριας και κουνα προς τα κατω την μπαταρια αν σβηει μαλον καποιο προβηλμα με τις επαφες εχεις εγω που επαθα το ιδιο αλλα δεν το στελνω σερβισε εβαλα ενα κοματακι χαρτι στο κατω μερος της μπαταριας ωστε να μην <<παιζει>> και δουλευει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Καλημερα κι απο εμενα και καλη χρονια σε ολους μας. Λοιπον , μετα απο factory reset , απο το εργοστασιακο μενου , δεν μου αποθηκευει επαφες , μου λεει αδυνατη η αποθηκευση , και επισης ουτε επαναφορα των επαφων μου κανει , ουτε απο το αντιγραφο ασφαλειας , ουτε και με ΒΤ που στελνω απο αλλο κινητο , ενω κανει ληψη της επαφης , δεν την αποθηκευει στις επαφες , και ουτε επαναφορα κανει απο τον φακελο που την αποθηκευει. Γενικα λοιπον δεν εχω πλεον επαφες , ουτε μπορω να δημιουργησω , ουτε καν ακομη και ομαδες , αφου μου λεει αδυνατη η αποθηκευση. Του εκανα κι αλλα reset , αλλα εκει τιποτα. Στην συνδεση που του κανω με το P/C μου λεει οτι εχω ηδη το τελευταιο firmware , το v10c. Το απογευμα θα το παω wind οπου το ειχα αγορασει , να το στειλει l.g. Φυσικα το κινητο , δεν ειναι οπως της cosmo & της voda , αφου ειναι αγορασμενο απο wind , ειναι κανονικο σαν συσκευη. Καμια ιδεα μεχρι το απογευμα , μπας και δεν το χασω για καμια εβδομαδα? Ευχαριστω πολυ. Επισης , αν και ειμαστε σε αλλο topic , αλλα στην ουσια ειναι ιδια κινητα , και της γυναικας μου το crystal , συνεχεια κλεινει μονο του , ενω ειναι ενταξει η μπαταρια και φορτισμενο. Ιδιο firmware κι αυτο. Καμια ιδεα και γι'αυτο? Και παλι ευχαριστω. Αν και δεν πηρα καποια γνωμη για τα ανω προβληματα που αναφερω , ωστοσο ενημερωνω το φορουμ , οτι απο την ιδια ημερα που ποσταρα τα ανω , (04/01) το πηγα στην wind , για να το στειλει στην L.G φανταζομαι , και ακομη μεχρι και σημερα δεν ειναι ετοιμα. Ουτε φωνη ουτε ακροαση που λενε. Αυτα προς ενημερωση , και αν εχει καποιος καποια γνωμη επι του θεματος. Ευχαριστω.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan1972 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 (edited) καλησπέρα σε όλους, ΞΕΡΕΤΕ ότι υπάρχει πολυ σοβαρός κύνδυνος αν δεν απενεργοποιησετε (εσεις) την ρύθμηση WAP να σας χρεώνει με ογκομέτρηση η εταιρεία κινητής που έχετε ? ξέρετε γιατι ευρώ μιλάμε ? ξέρετε ότι έχουν έρθει σε κόσμο λογαριασμοί 2-300€ και τρέχουν με δικαστήρια και διακανονισμούς ? θα έπρεπε το πρώτο πράγμα που μαθένει κανείς για το κινητό του (αρένα έχω) να είναι πως διασφαλίζει την αποφυγή τέτοιων καταστάσεων. καλα είναι να αναφέρουμε στα φορουμ καπου καπου.... διορθωση 2000 -3000 ευρώ ήθελα να πώ. Εμένα με χρέωσε 27€ για μια στιγμή μια μέρα που έπαιξα λίγο... Edited January 14, 2010 by Spidey Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση για να προσθέσεις κάτι στο μήνυμά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Απλα στην συνδεσιμοτητα στο προφιλ Internet/Browser & στο Java , επιλεγεις μεσω wifi , και ετσι απλα δεν θα συνδεετε μεσω wap κ.λ.π. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan1972 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 ναι αλλα πεστω αυτο σε εμένα που μόλις έβρισκα ξεκλιδωτο Wifi εκανα link και εμπαινα στο ιντερνετ νομιζοντας ότι δεν χρεώνομε τιποτα αλλα αυτό χρεωνε by default WAP.... καταλαβένεις τώρα ότι αν δεν το κάνει κάποιος από την αρχή και μπαίνει έτσι τότε μπορεί να πληρώσει και τρέλα νούμερα ( κλείνουν σπίτια έτσι ).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk8rman Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 ε αυτο σε καρτοκινιτη δεν μπορει να γινει.. λογικα μιλας για συνδεση.. ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan1972 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 ναι για συνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts