Jump to content

sk8rman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sk8rman

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

sk8rman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημερα σας χθες μ σπασε το καρφακι απο τα ακουστικα μεσα στη θυρα των ακουστικων και δεν μπορουσα να ακουσο τπτ να μιλισω κλπ.. ανοιξα λοιπον το κινητο μπας και το σωσω μονος μου αλλα τελικα δεν γινοταν να βγει.. εν παση περιπτωση το βγαλα με δικο μ τροπο.. το θεμα μου τωρα ειναι οτι δεν πιανει το touch τερμα πανω.. 1.5 -2 δακτυλα φανταστειτε.. το ανοιξα το ξανα ανοιξα ολα κομπλε φαινοντε μεσα αλλα τπτ. Υπαρχει κατι π να μπορω να κανω απο μονος; γνωριζει καποιος τεχνικος; :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!: Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις την χρήση γραφής SMS διότι δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09.
  2. Τι διαφορα εχουν το i9505 με το i9500? ποιο απτα δυο να αγορασω;
  3. πηγα να αλλαξω firmware το κινητο και στο reboot δεν πετυχε αποτι φαινεται και κολλησε και δεν ανοιγει. πως μπορω να το κανω το κινητο οπως ηταν πριν; Τωρα μονο μπορω να πατησω vol down+home+power.. να μπει σε downloading mode.. ειναι εκδοση GT-9100G 2.3.6. help me
  4. γεια σας νεος και εγω. εφοσον ειναι 16gb το κινιτο γιατι μ λεει οτι ειναι 11gb?
  5. ναι λογικα θα το πειραξω.. γενικα οτι αναβαθμιση βρω που να το κανει πιο καλο να μην εχει κοληματα και ξερω γω τι.. σε ευχαριστω :)
  6. καλησπερα σας παιδια ειναι να αγορασω μες την βδομαδα αυτο το κινητο και θελω να με πειτε αν αξιζει να το παρω ή να με προτινετε καποιο αλλο στα λεφτα του. (ας με πει τα καλα και τα κακα) ευχαριστω πολυ.
  7. Γεια σας και παλι. Λοιπον κατι καταφερα και εκανα με το κινητο. Τελικα εχω το iphone 3g. Ηθελα ομως να με βοηθησετε.. εβαλα αυτο το firmware iPhone1,2_4.1_8B117_Restore και ανοιξε το κινητο απλα δεν αναγνωριζει την sim και επισης τρεμοπαιζει η οθονη. Παρακαλω βοηθηστε με να τελειωνω με το κινητακι. . (Με λιγα λογια θελω συμβουλη για firmware+jailbreak κ download link και για την sim να ενεργοποιησω να εχει σημα, καρτα cosmote εχω.)Ευχαριστω πολυ. συγγνωμη για την διπλη αναρτηση.. τα εκανα ολα τελικα το μονο π εμεινε ειναι για την σιμ δεν την βρησκει ενω την βαζω ας με βοηθησει καποιος..
  8. α ενταξει. Ευχαριστω πολυ νομιζα θα ηταν ευκολο οπως το LG arena :p
  9. Ξες να με πεις πως να το κανω; Μπας και γλυτωσω τα λεφτα.
  10. Καλησπέρα με δωσανε δωρο το iphone 3g s 8giga και αυτος ηταν απο γερμανια που με το εδωσε και λεει οτι πρεπει να το παω σε καποιο καταστημα να μου το ξεκληδωσουν επειδη εχει αγγλικο λογισμικο τι με ειπε δεν θυμαμε και στοιχιζει κοντα στα 20-25 ευρο. Το ανοιξα λοιπον το κινητο εβαλα την σιμ και ειδα οτι γραφει εισαγετε την καρτα σιμ μπλα μπλα ενω την ειχα ηδη μεσα. Επισης ειχε ενα κλειδακι στην μεση πανω στην οθονη του κινητου. Μπορω να το κανω καπως μονος μου να με βοηθησει καποιος;
  11. φιλε πας να κανω εγκατασταση το .jad και λεει μη εγκυρη περιγραφη. Το δοκιμασα και στην καρτα μνημης και στης συσκευης. αλαξα το java οπως ελεγε.. μηπως ξες τι παιζει?εχω firmware V10p_00. μηπως φτεει οτι δεν εχο πολυ αδειο χωρο?
  12. ε αυτο σε καρτοκινιτη δεν μπορει να γινει.. λογικα μιλας για συνδεση.. ε?
  13. 1000 ευχαριστω παιδια.. και κατι ακομα πια εκδοση μ προτινεται να βαλω στο κινιτο?τι firmware?
  14. δεν καταλαβα τιποτα .. xD μπορεις λιγο αναλιτικα?
×
×
  • Create New...