anastasios5 Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Γεια σας φιλαρακια, στημ μια πλευρα του κυβου εκει που εχει τα τραγουδια και τις φωτογραφιες,πως γινεται να φαινεται το εξωφυλλο του τραγουδιου?Επισης,η εκδοση του λογισμικου μου ειναι η ΚΜ900ΑΤ_V10c,ειναι καλη εκδοση?υπαρχει καλυτερη εκδοση απο αυτη που εχω?αξιζει να την αναβαθμισω?ή μπορει να αντιμετωπισω χειροτερες συνεπειες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=30647 Ξερει κανεις εαν αυτη η γραφιδα κανει για το αρενα ? Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasios5 Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=30647 Ξερει κανεις εαν αυτη η γραφιδα κανει για το αρενα ? Aυτη η γραφιδα δεν κανει για το αρενα,η οθονη του αρενα λειτουργει με τον ηλεκτρισμο,ειναι πυκνωτικη(capacitive) ενω του Viewty ειναι (resistive)δηλαδη λειτουργει με την πιεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Παρακαλώ πολύ, μπορεί κάποιος χριστιανός να μου εξηγήσει 2 πραγματάκια? 1.Θέλω να κάνω συγχρονισμό με το outlook. Αλλά συγχρονισμό. Όχι να αντικαταστήσω τις επαφές του τηλεφώνου με αυτές του υπολογιστή ή αντίστροφα. Γίνεται? 2.Πολύ ςδώ μέσα κάνουν λόγο για αναβάθμιση λογισμικού μέσω pc suite. Μιλάω για το αυθεντικό λογισμικό. Μπορείτε να μου πείτε πώς γίνεται αυτό? Τα βήματα δηλαδη? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Ερώτηση: επιλογή όταν ανεβάζουμε βιντεάκια στο youtube να τα στίλει μέσω WiFi δεν υπάρχει, σωστά? Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Παρακαλώ πολύ, μπορεί κάποιος χριστιανός να μου εξηγήσει 2 πραγματάκια? 1.Θέλω να κάνω συγχρονισμό με το outlook. Αλλά συγχρονισμό. Όχι να αντικαταστήσω τις επαφές του τηλεφώνου με αυτές του υπολογιστή ή αντίστροφα. Γίνεται? 2.Πολύ ςδώ μέσα κάνουν λόγο για αναβάθμιση λογισμικού μέσω pc suite. Μιλάω για το αυθεντικό λογισμικό. Μπορείτε να μου πείτε πώς γίνεται αυτό? Τα βήματα δηλαδη? 1.Λογικά γίνεται, αν και δεν ασχολούμαι με το pc suite (το θεωρώ δύσχρηστο και αργό), θυμάμαι με το Renoir γινόταν. 2.Γιάννη δεν το ψιλοκατάλαβα αυτό..Μιλάς για φλασάρισμα; Ερώτηση: επιλογή όταν ανεβάζουμε βιντεάκια στο youtube να τα στίλει μέσω WiFi δεν υπάρχει, σωστά? Όχι. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Γειά σας παιδιά. Τα Jimdem Arena Tools άλλαξαν δραματικά. Θα βρείτε το νέο site εδώ, με ανανεωμένο περιεχόμενο, σχεδίαση και νέες λειτουργίες!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Γειά σας παιδιά. Τα Jimdem Arena Tools άλλαξαν δραματικά. Θα βρείτε το νέο site εδώ, με ανανεωμένο περιεχόμενο, σχεδίαση και νέες λειτουργίες!!! πολύ ωραίο και καλοφτιαγμένο! μπράβο! μην ξεχάσεις όταν βγει καμιά έκδοση σπασμένη όπως του mythoc να την ανεβάσεις εκεί! το έκανα bookmark Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Eιχε χτες στο Stock του Πλαισιο 3-4 κομματια Arena στα 200ευρω. Οποιος θελει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 1.Λογικά γίνεται, αν και δεν ασχολούμαι με το pc suite (το θεωρώ δύσχρηστο και αργό), θυμάμαι με το Renoir γινόταν. 2.Γιάννη δεν το ψιλοκατάλαβα αυτό..Μιλάς για φλασάρισμα; Και όμως. Έχει 2 επιλογές μόνο. Ή να αντικαταστήσω τις επαφές του τηλεφώνου με αυτές του pc ή το αντιστροφό. Στην πρώτη περίπτωση, παρότι οι επαφές μου στο outlook έχουν συνημμένες εικόνες των προσώπων, αυτές δεν περνάνε και πρέπει από την αρχή να βάζω εικόνες στα ονόματα μέσω του Αρένα. Ουφ..... Για το δεύτερο, δεν μιλάω για φλασάρισμα. Λέω για κανονική αναβάθμιση που μπορούμε να κάνουμε και από το σπίτι μας, αντί να το στέλνω στο σέρβις. Πώς γίνεται αυτό? Δεν μπορώ να το καταφέρω γιατί ποτέ δεν μου αναγνωρίζει το τηλέφωνο και πάντα μου λέει ότι δεν είναι συνδεδεμένο.:mad: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Για το δεύτερο, δεν μιλάω για φλασάρισμα. Λέω για κανονική αναβάθμιση που μπορούμε να κάνουμε και από το σπίτι μας, αντί να το στέλνω στο σέρβις. Πώς γίνεται αυτό? Δεν μπορώ να το καταφέρω γιατί ποτέ δεν μου αναγνωρίζει το τηλέφωνο και πάντα μου λέει ότι δεν είναι συνδεδεμένο.:mad: Παιδια κι εγω ενω εκανα την πρωτη αναβαθμιση μεσω pcsuite στην c , τωρα κι εμενα δεν μου αναγνωριζει το τηλεφωνο και μου λεει οτι δεν ειναι συνδεμενο , παντα ολα αυτα μεσω usb φυσικα , γιατι με ΒΤ , δεν εχει προβλημα. Περιεργο γιατι οπως λεω την πρωτη αναβαθμιση απο b σε c , μου την εκανε κανονικα , αφου πρωτα κατεβασε ολα τα καλουδια που χρειαζονταν. Τωρα συνδεω , με usb , επιλεγω pc suite , και μετα ανοιγει το παραθυρο στον υπολογιστη , και παταω στο auto run , και κανει εγκατασταση κ.λ.π. Αμα ανοιγω το pcsuite , δεν συνδεει το κινητο με το usb. :wacko::wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Παιδια κι εγω ενω εκανα την πρωτη αναβαθμιση μεσω pcsuite στην c , τωρα κι εμενα δεν μου αναγνωριζει το τηλεφωνο και μου λεει οτι δεν ειναι συνδεμενο , παντα ολα αυτα μεσω usb φυσικα , γιατι με ΒΤ , δεν εχει προβλημα. Περιεργο γιατι οπως λεω την πρωτη αναβαθμιση απο b σε c , μου την εκανε κανονικα , αφου πρωτα κατεβασε ολα τα καλουδια που χρειαζονταν. Τωρα συνδεω , με usb , επιλεγω pc suite , και μετα ανοιγει το παραθυρο στον υπολογιστη , και παταω στο auto run , και κανει εγκατασταση κ.λ.π. Αμα ανοιγω το pcsuite , δεν συνδεει το κινητο με το usb. :wacko::wacko: Δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση λογισμικού στο κινητό σου όμως μέσω bt. Mόνο μέσω usb. Ε, δεν μπορεώ να το καταφέρω:cry::cry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Ναι το ξερω αυτο , αφου λεω οτι ηδη εχω κανει μια αναβαθμιση. Απλα τωρα συμβαινουν ολα τα ανω που περιγραφω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Ψαξε στο ebay.uk "capacitive stylus", 3-4 ευρω τελικη κανουν οι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Παιδια τελικα με το wetravel τι θα κανουμε?ειναι δυνατον να εχει GPS το κινητο κ να μην υπαρχει καποιο προγραμμα για να το χρησιμοποιησουμε?εχει καταφερει να λοκαρει κανενας με το προγραμμα αυτο? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leomessi Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Γεια σας φιλαρακια, στημ μια πλευρα του κυβου εκει που εχει τα τραγουδια και τις φωτογραφιες,πως γινεται να φαινεται το εξωφυλλο του τραγουδιου?Επισης,η εκδοση του λογισμικου μου ειναι η ΚΜ900ΑΤ_V10c,ειναι καλη εκδοση?υπαρχει καλυτερη εκδοση απο αυτη που εχω?αξιζει να την αναβαθμισω?ή μπορει να αντιμετωπισω χειροτερες συνεπειες? αδερφε εγω εβαλα την ΚΜ900ΑΤ_V10e και παιζει και τα video tou youtube.και ειναι πιο γρηγορο απο την KM900AT_V10b που "φοραγα" οταν το πηρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gas21 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Παιδια...εχω παρατηρησει οτι κατα περιοδους αχνοφαινονται απο πισω η ωρα,κάποια buttons κλπ ενω ειμαι σε αλλο μενου...επίσης ενω τροποποιω πχ το προφιλ ''Σιγαση'' , μου γραφει πανω πανω οτι ειμαι στο ''Κανονικο''! και οταν φτιαχνω καινουριο προφιλ δεν μετονομαζεται αλλα ούτε και μπορω να το σβησω...και τελος κανει καμια φορα επανεκκινηση πιο πολυ οταν ειμαι youtube η για emails.. :( Η έκδοση λογισμικού μου είναι η ΑΤ_v10c κάποια βοήθεια?Πρεπει να το παω για service η μπορω να το φτιαξω μονος μου?Κρίμα και το εχω 2 βδομάδες :( Το θέμα με το προφίλ λύθηκε με factory reset!:shifty: Το λέω μιας και είδα οτι και άλλος ενας φίλος πιο πάνω εχει το ίδιο πρόβλημα.:)Το πρόβλημα με τις επανεκκινήσεις οπως και με τα κουμπιά που μισοφαίνονται καμια φορα σε αλλες οθόνες δεν ξέρω αν λύθηκαν..αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος .... Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων! Παράθεση LG Optimus Black P970 (RIP) ----->LG G2 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Το θέμα με το προφίλ λύθηκε με factory reset!:shifty: Το λέω μιας και είδα οτι και άλλος ενας φίλος πιο πάνω εχει το ίδιο πρόβλημα.:)Το πρόβλημα με τις επανεκκινήσεις οπως και με τα κουμπιά που μισοφαίνονται καμια φορα σε αλλες οθόνες δεν ξέρω αν λύθηκαν..αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος .... Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων! Εννοείς την πάνω πάνω γραμμή (που είναι το σήμα, η ώρα κλπ). Αν ναι, τότε αυτό δεν είναι πρόβλημα. Έτσι είναι αυτές οι οθόνες και όλες οι οθόνες των κορεάτικων (samsung και LG).Αυτά τα σηματάκια της ώρας, μπαταρίας, σήματος είναι σαν....σταθερά εκεί και υπό κατάλληλη γωνία αχνοφαίνονται. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gas21 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Εννοείς την πάνω πάνω γραμμή (που είναι το σήμα, η ώρα κλπ). Αν ναι, τότε αυτό δεν είναι πρόβλημα. Έτσι είναι αυτές οι οθόνες και όλες οι οθόνες των κορεάτικων (samsung και LG).Αυτά τα σηματάκια της ώρας, μπαταρίας, σήματος είναι σαν....σταθερά εκεί και υπό κατάλληλη γωνία αχνοφαίνονται. Και αυτά αλλά και του ΟΚ πχ οταν βαζεις το Pin ή την ωρα που ειναι κατω αριστερα. Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία!:happy: Παράθεση LG Optimus Black P970 (RIP) ----->LG G2 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gas21 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Για το δεύτερο, δεν μιλάω για φλασάρισμα. Λέω για κανονική αναβάθμιση που μπορούμε να κάνουμε και από το σπίτι μας, αντί να το στέλνω στο σέρβις. Πώς γίνεται αυτό? Δεν μπορώ να το καταφέρω γιατί ποτέ δεν μου αναγνωρίζει το τηλέφωνο και πάντα μου λέει ότι δεν είναι συνδεδεμένο.:mad: Κοίτα η θύρα USB που χρησιμοποιείς να μην είναι προέκταση.Δοκίμασα να ενώσω το δικο μου μεσω προέκτασης και δεν το αναγνώριζε!Το ενώνεις ,περμενεις να το αναγνωρισει το pc και μετα μέσω PC Suite πάς εργαλείο->αναβάθμιση τηλεφώνου Έλπίζω να βοήθησα!:happy: Παράθεση LG Optimus Black P970 (RIP) ----->LG G2 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Κοίτα η θύρα USB που χρησιμοποιείς να μην είναι προέκταση.Δοκίμασα να ενώσω το δικο μου μεσω προέκτασης και δεν το αναγνώριζε!Το ενώνεις ,περμενεις να το αναγνωρισει το pc και μετα μέσω PC Suite πάς εργαλείο->αναβάθμιση τηλεφώνου Έλπίζω να βοήθησα!:happy: Δεν βάζω προέκταση. Θα το δοκιμάσω και θα σου πώ. Ευχαριστώ πολύ πάντως.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Δεν βάζω προέκταση. Θα το δοκιμάσω και θα σου πώ. Ευχαριστώ πολύ πάντως.:) Και όχι πάνω σε USB Hub. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Και όμως. Έχει 2 επιλογές μόνο. Ή να αντικαταστήσω τις επαφές του τηλεφώνου με αυτές του pc ή το αντιστροφό. Στην πρώτη περίπτωση, παρότι οι επαφές μου στο outlook έχουν συνημμένες εικόνες των προσώπων, αυτές δεν περνάνε και πρέπει από την αρχή να βάζω εικόνες στα ονόματα μέσω του Αρένα. Ουφ..... Για το δεύτερο, δεν μιλάω για φλασάρισμα. Λέω για κανονική αναβάθμιση που μπορούμε να κάνουμε και από το σπίτι μας, αντί να το στέλνω στο σέρβις. Πώς γίνεται αυτό? Δεν μπορώ να το καταφέρω γιατί ποτέ δεν μου αναγνωρίζει το τηλέφωνο και πάντα μου λέει ότι δεν είναι συνδεδεμένο.:mad: Παιδια κι εγω ενω εκανα την πρωτη αναβαθμιση μεσω pcsuite στην c , τωρα κι εμενα δεν μου αναγνωριζει το τηλεφωνο και μου λεει οτι δεν ειναι συνδεμενο , παντα ολα αυτα μεσω usb φυσικα , γιατι με ΒΤ , δεν εχει προβλημα. Περιεργο γιατι οπως λεω την πρωτη αναβαθμιση απο b σε c , μου την εκανε κανονικα , αφου πρωτα κατεβασε ολα τα καλουδια που χρειαζονταν. Τωρα συνδεω , με usb , επιλεγω pc suite , και μετα ανοιγει το παραθυρο στον υπολογιστη , και παταω στο auto run , και κανει εγκατασταση κ.λ.π. Αμα ανοιγω το pcsuite , δεν συνδεει το κινητο με το usb. :wacko::wacko: Δοκιμάστε να αναβαθμίσετε σε νεότερη έκδοση του pc suite.Συνδεδεμένοι στο ιντερνετ, βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει νέα έκδοση του προγράμματος (αν υπάρχει).Εναλλακτικά, απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Παιδια παρακαλω βοηθηστε με !!!!! Πηρα το αρενα το συνδεσα με το πισι εβαλα το driver για τo usb εβαλα το pc suite κανω την πρωτη ανανεωση κανω την δευτερη και μου βγαζει ενα παραθυρο οτι η εκδοση που εχω ειναι παλια και να κατεβασω αυτη LGPCSuiteIII_v3.2.14.20091019_Setup.exe Παταω ενημερωση επιλεγω που να την αποθηκευση και αρχιζει να κατεβαζει παει 100% και μετα τιποτα !!!! Μενει εκει στο 100% δεν κανει τπτ . ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ????? Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Παιδια παρακαλω βοηθηστε με !!!!! Πηρα το αρενα το συνδεσα με το πισι εβαλα το driver για τo usb εβαλα το pc suite κανω την πρωτη ανανεωση κανω την δευτερη και μου βγαζει ενα παραθυρο οτι η εκδοση που εχω ειναι παλια και να κατεβασω αυτη LGPCSuiteIII_v3.2.14.20091019_Setup.exe Παταω ενημερωση επιλεγω που να την αποθηκευση και αρχιζει να κατεβαζει παει 100% και μετα τιποτα !!!! Μενει εκει στο 100% δεν κανει τπτ . ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ????? κανε μια επανεκινηση στον υπολογιστη σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts