stred Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 το σάββατο περιμένω να μου έρθει το καινούριο αρένα... εχε χάρη που το ειχα πάρει με επιδότηση το προήγουμενο...! Αρένα για μια ζωή.. :P Αν και σκεύτομουν για iphone... πως και δε πήρες κανα μεταχειρισμένο? προσωπικα δε μου έχουν κλεψει ποτε τπτ όποτε δε μπορω να καταλάβω πως νιώθεις.. αλλα το χειρότερο για μένα δε θα είναι να μου κλέψουν τη συσκευη, άλλωστε πια τα κινητά είναι σχετικά φτηνα.. αλλά η αίσθηση πως κάποιος θα μπορεί να δει τις φωτογραφίες μου τις δικές μου και της οικογενειάς μου.. εκει με πιάνει μια τρομερή αηδία..:X κουράγιο φίλε.. ελπίζω να το βρείς πάντως.. Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Και εμένα το υλικό που είχα μέσα με καίει.. Αμα το βρώ θα κάνω δώρο σ'αυτόν που θα μου το φέρει το καινούριο αρένα :P Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_i_tris Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Για Αθήνα πατάς "ath" .Ποιον χάρτη έχεις;Τον μικρό από το site τους ή τον άλλον; εβαλα αυτον που λεει ο τζιμντεμ, αλλα τιποτα ρε συ. εβαλα κ τους δυοπαλι τα ιδια. παω στο files απο το advance settings παταω στο φακελο wetravel και wetravel root. παλι ο,τι γραψω μου βγαζει none..χμμμμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mananes Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Θυμάστε που σας έλεγα ότι έχουν πρόβλημα μερικοί χάρτες στο wetravel και αυτός της ολλανδίας που με ενδιαφέρει? Ε, τους έχουν βγάλει από το site εδω και λίγες μέρες... Ας ελπίσουμε να τους αντικαταστήσουν... Υπάρχει άλλο site παρόμοιο του wetravel ώστε να περάσω τον χάρτη που θέλω στο ΥΠΕΡΟΧΟ ARENA μου??? Ήμαρτον με το "θάψιμο" του κινητού μας!!!!!! Εδώ αμάξι καινούργιο μπορεί να πάρεις και να σου βγει ελλατωματικό που κάνει και τόσα χιλιάρικα!!! Κατανοητή η πίκρα - κι εγώ το ίδιο θα ένοιωθα - αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα!!! Εδώ το κοπέλι που του κλέψανε το κινητό παράγγειλε πάλι ARENA! Ε δεν είναι δα και "χαζός" να πάει να πάρει πάλι τη ίδια "μπούρδα"!!!! Κι εμένα έτρωγε κάτι κολλήματα στην αρχή, όπως και σε πολλούς άλλους, αλλά με με την αναβάθμιση μέσω PC suite όλα καλά! Σορρυ spidey αν δεν επιτρέπονται τέτοιου είδους παρεμβάσεις άλλα δεν πάει άλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 καθε αποψη που ακουγεται σεβαστη ειναι παιδια...απο εκει κ περα οποιος εχει το κινητο αναλογα με το τι θελει να κανει κρινει αν ειναι πατατα μετριο η υπεροχο... εγω ειμαι υπερευχαριστημενος...ειδικα με την αναπαραγωγη μουσικης που με αναγκασε να θαψω το creative mp3 μου εχω παθει πλακα... η κριτικη του κινητου πρεπει να γινεται κ τη δεχομαι...αρκει να γινεται ωριμα κ μετα απο ψαξιμο πανω στις λειτουργιες...στην τελικη πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι που μας προσεχει η lg κ βγαζει ανανεωσεις συχνα...θα μπορουσε να αδιαφορουσε κ να ημασταν ακομα με την πρωτη εκδοση..κ πολλοι απο μας με vodafone live... Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terrys Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Θέλω την γνώμη σας σχετικά με το LG Arena πάνω σε κάποια θέματα. Καταρχήν να διευκρινήσω ότι είμαι κάτοχος ενός LG ks-20 που μου έχει αφήσει τις χειρότερες εντυπώσεις όπως συνεχή κολλήματα, restart, σβήνει μόνο του το κινητό, κολλάνε wifi - bluetooth και γενικά ούτε κάν θα το χάριζα! Παρόλα αυτά σκέφτομαι το αρένα (αν δεν έβαλα μυαλό από τα LG θα δείξει...!). Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι το κινητό αν το πάρω θα είναι από τη vodafone και ότι ναι μεν ασχολούμε με τα κινητά αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι από αυτούς που θα ασχοληθούν 2-3 ωρες κάθε μερά για applications, flash memory, θέματα κτλ. Θα περάσω στην αρχή τα προγράμματα που θέλω και με εξυπηρετούν και από εκεί κ έπειτα κάνω αναβαθμίσεις και απλά το παρακολουθώ να λειτουργεί σωστά και παρεμβαίνω όσο χρειάζεται. Έχω διαβάσει αρκέτα από το φόρουμ και εδώ μέσα και στο S-Class menu και επειδή έχω καταλάβει ότι και το αρένα έχει κολλήματα θέλω να ρωτήσω. Συγκεκριμένα: 1) Δεν αντέχω το κολλήματα 2-3 φορές/ημέρα και το σβήσιμο του κινητού στα καλά καθούμενα. Συμβαίνει συχνά? 2) Τελικά ραδιόφωνο έχει? 3) Θέλω να το χρησιμοποιώ στο αυτοκίνητο σαν GPS -navigator όταν δεν ξέρω την περιοχή στην οποία πηγαίνω. Είναι εφικτό αυτό (έστω και με κάποιο πρόγραμμα - κάτι έχω δει για wetravel , garmin αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει αν τελικά λειτουργεί με φωνητικές εντολές ελληνικών και εκτός wifi) 4) Τελικά youtube βίντεο από wifi βλέπουμε? 5) Applications και προγράμματα από iphone παίζονται στο αρένα? και αν όχι πού βρίσκουμε διάφορα χρήσιμα για το αρένα? Μόνο από χρήστες θα μπορούσα να πάρω τις παραπάνω απαντήσεις υπεύθυνα για αυτό και ρωτάω εδώ. Η άλλη μου επιλογή είναι το Nokia E71 πού όμως πάλι δεν είμαι και πολύ φαν των νοκια αλλά το συγκεκριμένο μου αρέσει σε πολλά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Θέλω την γνώμη σας σχετικά με το LG Arena πάνω σε κάποια θέματα. Καταρχήν να διευκρινήσω ότι είμαι κάτοχος ενός LG ks-20 που μου έχει αφήσει τις χειρότερες εντυπώσεις όπως συνεχή κολλήματα, restart, σβήνει μόνο του το κινητό, κολλάνε wifi - bluetooth και γενικά ούτε κάν θα το χάριζα! Παρόλα αυτά σκέφτομαι το αρένα (αν δεν έβαλα μυαλό από τα LG θα δείξει...!). Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι το κινητό αν το πάρω θα είναι από τη vodafone και ότι ναι μεν ασχολούμε με τα κινητά αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι από αυτούς που θα ασχοληθούν 2-3 ωρες κάθε μερά για applications, flash memory, θέματα κτλ. Θα περάσω στην αρχή τα προγράμματα που θέλω και με εξυπηρετούν και από εκεί κ έπειτα κάνω αναβαθμίσεις και απλά το παρακολουθώ να λειτουργεί σωστά και παρεμβαίνω όσο χρειάζεται. Έχω διαβάσει αρκέτα από το φόρουμ και εδώ μέσα και στο S-Class menu και επειδή έχω καταλάβει ότι και το αρένα έχει κολλήματα θέλω να ρωτήσω. Συγκεκριμένα: 1) Δεν αντέχω το κολλήματα 2-3 φορές/ημέρα και το σβήσιμο του κινητού στα καλά καθούμενα. Συμβαίνει συχνά? 2) Τελικά ραδιόφωνο έχει? 3) Θέλω να το χρησιμοποιώ στο αυτοκίνητο σαν GPS -navigator όταν δεν ξέρω την περιοχή στην οποία πηγαίνω. Είναι εφικτό αυτό (έστω και με κάποιο πρόγραμμα - κάτι έχω δει για wetravel , garmin αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει αν τελικά λειτουργεί με φωνητικές εντολές ελληνικών και εκτός wifi) 4) Τελικά youtube βίντεο από wifi βλέπουμε? 5) Applications και προγράμματα από iphone παίζονται στο αρένα? και αν όχι πού βρίσκουμε διάφορα χρήσιμα για το αρένα? Μόνο από χρήστες θα μπορούσα να πάρω τις παραπάνω απαντήσεις υπεύθυνα για αυτό και ρωτάω εδώ. Η άλλη μου επιλογή είναι το Nokia E71 πού όμως πάλι δεν είμαι και πολύ φαν των νοκια αλλά το συγκεκριμένο μου αρέσει σε πολλά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. 1. ΔΕΝ κολλάει το κινητό. ΔΕΝ κολλούσε ποτέ. Ίσως σε κάποιους φίλους να έχει πρόβλημα το firmware που φοράει το κινητό τους. Ας ασχολιθούν λίγο να του κάνουν καμία αναβάθμιση, αντί να φωνάζουν και να χτυπιώνται δημοσίως. Δεν νομίζω ότι οριώμενοι μόνον, θα φτιαχτεί το κινητό τους ως δια μαγίας!:lol: 2. Γιατί να μην έχει ραδιόφωνο?????? Βεβαίως και έχει! Μήπως το μπερδεύεις με τον πομπό ραδιοφώνου? Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Τον πομπό του ραδιοφώνου τον έχει σαν hardware το κινητό, αλλά αν του φορέσεις Ελληνικό firmware λόγω νομοθεσίας θα χάσεις το πρόγραμμα που τον δουλεύει. (Το hardware εννοείτε ότι θα είναι πάντα εκεί, απλά δεν θα μπορείς να το δεις και να το δουλέψεις). Ξαναλέω ότι πρόκειτε για τον πομπό του ραδιοφώνου και όχι για το ραδόφωνο. Αυτό το έχεις και θα το έχεις ότι και να κάνεις. 3. Πρόσεξε δεν είναι κάποιο navigation system. Απλά έχει GPS το κινητό. Έχοντας αυτό υπόψιν, και το ότι δέχεται μόνον java εφαρμογές δες αν κάνει για την δουλειά που το θες. Να στο πω και αλλιώς, αν το πάρεις για το GPS του, μάλλον δεν θα μήνεις ευχαριστημένος. 4. Βεβαιότατα! Μια χαρά βλέπουμε! 5. Όχι δεν μπένουν εφαρμογές του iphone. Δεν είναι δυνατόν κάτι τέτοιο! Μπορείς να βάλεις όποια java εφαρμογή θέλεις. Πλην ελαχίστων περιπτώσεων θα τις πέξει όλες. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Παιδια εγω απο το κινητο περιπου 3 εβδομαδες τωρα ειμαι υπερευχαριστημενος!! Αμα θελω να παω διακοπες η σε καποια εκδηλωση παιρνω την ψηφιακη φωτογραφικη μαζι μου.Αμα τυχει να ειμαι καπου και θελω να βγαλω μια δυο φωτο εκτακτως τοτε ναι θα χρησιμοποιησω το κινητο. Αλλωστε σχεδον ολος ο κοσμος ετσι δεν κανει? Υπαρχει καποιος που αντι για την ψηφιακη του μηχανη για συγκεκριμενες στιγμες χρησιμοποιει το κινητο? Πας διακοπες χωρις ψηφιακη? Οσο για το ιντερνετ, σχεδον οπως ολοι εχω σπιτι p/c και κανω και βλεπω οτι θελω. Αμα ειμαι καπου εκτος σπιτιου τωρα , και θελω να μπω ιντερνετ η να δω τα mail μου και παλι μια χαρα και απο το κινητο , και μεσω wifi κιολας οπου υπαρχει , χωρις χρεωση. Οσο για το gps , αυτοι που πραγματικα θελουν να ασχοληθουν με την πλοηγηση νομιζω οι ποιο πολλοι , εχουμε κανονικο gps και δεν περιμενουμε απο το κινητο να μας οδηγησει , με την σιγουρα μικροτερη οθονη του , απο οποιο κανονικο gps. Αντε κατα την οδηγηση να προσπαθεις να δεις την οθονη του κινητου. Αυτα ολα τα λεω , γιατι πολλοι εχουν μπερδεψει τις λειτουργειες ενος κινητου , με αλλες ηλεκτρονικες συσκευες. Αν θελω να παω διαδρομη στο χωμα παιδια θα παω με 4Χ4 , και οχι με ενα χαμηλωμενο μεχρι ταμπουνια αμαξι. Υπαρχουν διαφορες απο ηλεκτρονικη σε ηλεκτρονικη συσκευη , που η καθε μια παραγεται για συγκεκριμενο σκοπο. Τα κινητα γενικα , αλλα και το συγκεκριμενο , απλα πλεον διαθετουν και αλλες λειτουργειες σαν αυτες που ανεφερα για να μας διευκολυνουν σε μια δεδομενη στιγμη. Δεν τα αγορασαμε ουτε για αντικατασταση της φωτογραφικης , ουτε για αντικατασταση του υπολογιστη , ουτε για αντικατασταση του pna/gps. Αγοραστηκαν με πρωτο γνωμονα την επικοινωνια μας , συν τα επιπλεον καλουδια που προσφερουν , οταν και αμα χρειαστουν. Παντα φυσικα εκφραζω προσωπικες αποψεις και συγνωμη για το αν...ειμαι καπως off topic , αλλα κατα βαση ηθελα να πω ποσο ευχαριστημενος ειμαι απο το Arena , και με ποια κριτηρια. Συγνωμη επισης για το μακροσκελες post. Ευχαριστω.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Σε καταλαβαίνω πως νιώθεις, έχω πάθει ακριβώς το ίδιο με το viewty που είχα, και το είχα μόλις 3 βδομάδες.Το θέμα είναι ότι με τον καιρό θα νιώσεις καλύτερα, καλώς να δεχτείς το νέο σου Αρένα.Αυτό που θα σου μείνει είναι ότι από εδώ και πέρα θα προσέχεις περισσότερο, είναι το γνωστό "το πάθημα μου έγινε μάθημα". Την επόμενη φορά που θα δω ποστ που δεν προσφέρει τίποτα στο φόρουμ, θα το διαγράψω,χωρίς καμία προειδοποίηση.Σε κάθε σου ποστ "θάβεις" το αρένα, τη στιγμή που αντί να παραπονιέσαι για ένα ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ (λέγεται αστοχία υλικού, συμβαίνει σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ), θα μπορούσες να έχεις πάει σέρβις και είτε να έχεις ένα καινουριο ή το αυτό τώρα που έχεις , φτιαγμένο.Και μη με κατηγορήσεις για λογοκρισία, διότι μέχρι τώρα δεν έχω επέμβει στα μηνύματά σου, που κάθε φορά λες τα ίδια.Αυτά από μένα. Στο κάτω κάτω της γραφής γι’ αυτό παίρνεις καινούργιο μοντέλο για να πειραματιστής και λίγο αλλιώς το φιλαράκι ας πάριε NOKIA και ας μας αφήσει ήσυχους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Επειδη ψηνομαι να το παρω, για χαρτες του Google Maps, μπορουμε να τους βρουμε καπου ετοιμους και να φορτωσουμε στο κινητο? Δεν με νοιαζει η ακριβεια αλλα τα βασικα. Δεν λεει αν καθε φορα πρεπει να χρεωθεις και να κατεβασεις τον χαρτη για να δεις που εισαι... Απο μπαταρια πως τα παει? Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Παιδια εγω απο το κινητο περιπου 3 εβδομαδες τωρα ειμαι υπερευχαριστημενος!! Αμα θελω να παω διακοπες η σε καποια εκδηλωση παιρνω την ψηφιακη φωτογραφικη μαζι μου.Αμα τυχει να ειμαι καπου και θελω να βγαλω μια δυο φωτο εκτακτως τοτε ναι θα χρησιμοποιησω το κινητο. Αλλωστε σχεδον ολος ο κοσμος ετσι δεν κανει? Υπαρχει καποιος που αντι για την ψηφιακη του μηχανη για συγκεκριμενες στιγμες χρησιμοποιει το κινητο? Πας διακοπες χωρις ψηφιακη? Οσο για το ιντερνετ, σχεδον οπως ολοι εχω σπιτι p/c και κανω και βλεπω οτι θελω. Αμα ειμαι καπου εκτος σπιτιου τωρα , και θελω να μπω ιντερνετ η να δω τα mail μου και παλι μια χαρα και απο το κινητο , και μεσω wifi κιολας οπου υπαρχει , χωρις χρεωση. Οσο για το gps , αυτοι που πραγματικα θελουν να ασχοληθουν με την πλοηγηση νομιζω οι ποιο πολλοι , εχουμε κανονικο gps και δεν περιμενουμε απο το κινητο να μας οδηγησει , με την σιγουρα μικροτερη οθονη του , απο οποιο κανονικο gps. Αντε κατα την οδηγηση να προσπαθεις να δεις την οθονη του κινητου. Αυτα ολα τα λεω , γιατι πολλοι εχουν μπερδεψει τις λειτουργειες ενος κινητου , με αλλες ηλεκτρονικες συσκευες. Αν θελω να παω διαδρομη στο χωμα παιδια θα παω με 4Χ4 , και οχι με ενα χαμηλωμενο μεχρι ταμπουνια αμαξι. Υπαρχουν διαφορες απο ηλεκτρονικη σε ηλεκτρονικη συσκευη , που η καθε μια παραγεται για συγκεκριμενο σκοπο. Τα κινητα γενικα , αλλα και το συγκεκριμενο , απλα πλεον διαθετουν και αλλες λειτουργειες σαν αυτες που ανεφερα για να μας διευκολυνουν σε μια δεδομενη στιγμη. Δεν τα αγορασαμε ουτε για αντικατασταση της φωτογραφικης , ουτε για αντικατασταση του υπολογιστη , ουτε για αντικατασταση του pna/gps. Αγοραστηκαν με πρωτο γνωμονα την επικοινωνια μας , συν τα επιπλεον καλουδια που προσφερουν , οταν και αμα χρειαστουν. Παντα φυσικα εκφραζω προσωπικες αποψεις και συγνωμη για το αν...ειμαι καπως off topic , αλλα κατα βαση ηθελα να πω ποσο ευχαριστημενος ειμαι απο το Arena , και με ποια κριτηρια. Συγνωμη επισης για το μακροσκελες post. Ευχαριστω.:) Απλά συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ. Κάπου τα έχουνε μπερδέψει από λίγο έως πολύ (κάποιοι). :up: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 θα συμφωνησω και εγω με τα περισσοτερα απ`οσα λες. ωστοσο, ενα αρνητικο θα ηθελα να αναφερω και ειναι η ταχυτητα του μενου , που ειναι ενα κλικ πιο αργη απ` οτι θα ηθελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 θα συμφωνησω και εγω με τα περισσοτερα απ`οσα λες. ωστοσο, ενα αρνητικο θα ηθελα να αναφερω και ειναι η ταχυτητα του μενου , που ειναι ενα κλικ πιο αργη απ` οτι θα ηθελα. Ναι. λίγο πιο γρήγορο θα έπρεπε να είναι. Επίσης, πού και πού μπορεί και να κολλήσει. Όχι κάθε μέρα ή κάθε βδομάδα, αλλά μπορεί και να κολλήσει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Ναι. Ίσως το μενού να έπρεπε να είναι λίγο πιο γρήγορο. Όχι ότι είναι ενοχλιτικό, αλλά σίγουρα λίγη ταχύτητα θα του έκανε καλό.:happy: Εμένα απλά ΔΕΝ μου έχει κολήσει ποτέ!!:rolleyes: Μήπως κολάνε οι εφαρμογές που έχετε βάλει? Μια κακογραμμένη εφαρμογή που θα το κολήσει, προφανώς δεν είναι ευθύνη του τηλεφώνου. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_i_tris Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 εβαλα αυτον που λεει ο τζιμντεμ, αλλα τιποτα ρε συ. εβαλα κ τους δυοπαλι τα ιδια. παω στο files απο το advance settings παταω στο φακελο wetravel και wetravel root. παλι ο,τι γραψω μου βγαζει none..χμμμμ Κανα νεο-βοηθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Ναι. Ίσως το μενού να έπρεπε να είναι λίγο πιο γρήγορο. Όχι ότι είναι ενοχλιτικό, αλλά σίγουρα λίγη ταχύτητα θα του έκανε καλό.:happy: Εμένα απλά ΔΕΝ μου έχει κολήσει ποτέ!!:rolleyes: Μήπως κολάνε οι εφαρμογές που έχετε βάλει? Μια κακογραμμένη εφαρμογή που θα το κολήσει, προφανώς δεν είναι ευθύνη του τηλεφώνου.Με τον οπερα μερικες φορες μου κανει επανεκκινησεις, οχι πολυ συχνα ομως. Κατα τα αλλα, μου εχει κολλησει στο ασχετο 2 φορες. Δεν ειναι σπουδαιο, αλλα πριν την αναβαθμιση κολλουσεπολυ συχνα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4 Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ είναι ότι όταν του δίνεις τις οδηγίες και επειδή κάνει ένα calculation ώστε να υπολογίσει τη διαδρομή, δεν πρέπει να κινείσαι μέχρι να φτάσει στο 100% του υπολογισμού.Μια δυο φορές το έκανε και σε εμένα αυτό που αναφέρεις , αλλά μετά δεν είχα πρόβλημα. Η αληθεια ειναι οτι ολες τις οδηγιες του τις δινω εν κινηση!!!! θα το δοκιμασω και σταματημενος και θα ειδοποιησω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Παίδες τι λέτε? Να ακυρώσω απο γερμανό την παραγγελία και να πάρω το αρένα μέσω e-bay? Τσεκάρετε μία το λινκ και πείτε γνώμες C L I C K :) Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Με τον οπερα μερικες φορες μου κανει επανεκκινησεις, οχι πολυ συχνα ομως. Κατα τα αλλα, μου εχει κολλησει στο ασχετο 2 φορες. Δεν ειναι σπουδαιο, αλλα πριν την αναβαθμιση κολλουσεπολυ συχνα. Τι να πω φίλε. Τον όπερα τον δουλεύω και εγώ, δεν μου έχει κάνει restart ποτε. Το μόνο που δεν μου κάνει είναι όταν είμαι σε youtube και του πω να δω βίντεο, ..... δεν το βλέπω ποτέ:lol: Αλλιώς τπτ! Μιλάμε το κινητό είναι SOLID!!!:D Παίδες τι λέτε? Να ακυρώσω απο γερμανό την παραγγελία και να πάρω το αρένα μέσω e-bay? Τσεκάρετε μία το λινκ και πείτε γνώμες C L I C K :) Προσωπικά τους φοβάμε γιατί στέλνουν κλειδωμένα τηλέφωνα σε ξένα δίκτυα και μετά τρέχεις και ψάχνεις να τα ξεκλειδώσεις. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AKIS21M Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Την επόμενη φορά που θα δω ποστ που δεν προσφέρει τίποτα στο φόρουμ, θα το διαγράψω,χωρίς καμία προειδοποίηση.Σε κάθε σου ποστ "θάβεις" το αρένα, τη στιγμή που αντί να παραπονιέσαι για ένα ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ (λέγεται αστοχία υλικού, συμβαίνει σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ), θα μπορούσες να έχεις πάει σέρβις και είτε να έχεις ένα καινουριο ή το αυτό τώρα που έχεις , φτιαγμένο.Και μη με κατηγορήσεις για λογοκρισία, διότι μέχρι τώρα δεν έχω επέμβει στα μηνύματά σου, που κάθε φορά λες τα ίδια.Αυτά από μένα. Να το παω για σερβις?τους πηρα τηλεφωνο και μου λεγανε αλλα νταλον..σιγα μην μου δινανε και καινουργιο..και στην τελικη το αν θαβω το Αρενα ειναι για να εχουν μια ιδεα τι συμβαινει οσοι σκεφτονται να το παρουν,εσυ γιατι θιγεσαι??προμηθευτης της LG εισαι??Αυτο και απο μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Προσωπικά τους φοβάμε γιατί στέλνουν κλειδωμένα τηλέφωνα σε ξένα δίκτυα και μετά τρέχεις και ψάχνεις να τα ξεκλειδώσεις. Ναι ε... γράφει unlocked αλλά και εγώ δεν έχω τόση εμπιστοσύνη σε τέτοια θέματα... (Το αστείο?? σήμερα στον δρόμο κάποιος πήγε να μου πουλήσει κλεμμένο κινητό... ειρωνεία γμτ:mad:) Να ρωτήσω και κάτι περί αρενα-viewty. Τι διαφορές έχουν? Μιλάω για το καινούριο viewty φυσικά! Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Ναι ε... γράφει unlocked αλλά και εγώ δεν έχω τόση εμπιστοσύνη σε τέτοια θέματα... (Το αστείο?? σήμερα στον δρόμο κάποιος πήγε να μου πουλήσει κλεμμένο κινητό... ειρωνεία γμτ:mad:) Να ρωτήσω και κάτι περί αρενα-viewty. Τι διαφορές έχουν? Μιλάω για το καινούριο viewty φυσικά! Προσωπικά, αν αγόραζα σήμερα, θα έπαιρνα το κρίσταλ. (αν έπαιρνα LG). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Την επόμενη φορά που θα δω ποστ που δεν προσφέρει τίποτα στο φόρουμ, θα το διαγράψω,χωρίς καμία προειδοποίηση.Σε κάθε σου ποστ "θάβεις" το αρένα, τη στιγμή που αντί να παραπονιέσαι για ένα ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ (λέγεται αστοχία υλικού, συμβαίνει σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ), θα μπορούσες να έχεις πάει σέρβις και είτε να έχεις ένα καινουριο ή το αυτό τώρα που έχεις , φτιαγμένο.Και μη με κατηγορήσεις για λογοκρισία, διότι μέχρι τώρα δεν έχω επέμβει στα μηνύματά σου, που κάθε φορά λες τα ίδια.Αυτά από μένα. Την άλλη φορά πέταξε τον χωρίς δεύτερη σκέψη φίλε τspidey δεν νομίζω να σου πει κανένας κουβέντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 (Το αστείο?? σήμερα στον δρόμο κάποιος πήγε να μου πουλήσει κλεμμένο κινητό... ειρωνεία γμτ:mad:) Χθες είχε ρεπορτάζ στον Alpha για μαύρη αγορά στα κινητά και έδειχνε ένας το αρένα πως δουλεύει και έλεγε: Τώρα το έκλεψα, δικό σου με 50Ε!! Αυτό κι αν είναι ειρωνεία φίλε mythoc. Καλή δύναμη.:) Τελικά έχει δίκιο ο spidey και του την μπαίνει Θα εκφραζόμουν πολύ χειρότερα αλλά δεν θέλω να χαλάσω όλη την φάση στο φόρουμ Τζάμπα μάγκα και τζάμπα χουβαρντά Σου είπα πάρε κάνα ΝΟΚΙΑ υα ησυχάσεις και συ και μείς Πολλά άτομα έχουν φτύσει αίμα και έχουν χάσει πολλές ώρες απ’ την προσωπική του ζωή για να φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο αι το ελάχιστο που θα μπορούσαν να απαιτήσουν είναι λίγος σεβασμός και όχι να του την σι ο κάθε καραγκ……. Στο τέλος άμα γουστάρεις Δεν αξίζει να ασχολείσαι. Έχω λογομαχήσει πολλές φορές με τέτοια άτομα και δεν αξίζει. Απλά άστους να πιστεύουν αυτοί οι λίγοι οτι είναι σωστοί και οτι εμείς οι υπόλοιποι οι πολλοί είμαστε λάθος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Εχω προβλημα με τις επαφες μ...τις ειχα κανει back up αο το νοκια 6210 nav κ ενω τις εχω περασει στο κινητο σε ορισμενες υπαρχουν κατι κενα,λειπουν μερικοι χαρακτηρες κτλ τι να κανω για να τις περασω εκτος απο το να τις ξαναγραψω απο την αρχη?ειναι πολλες! Επισησ! απεγκατασταση καπιας εφαρμογης πως κανουμε στο κινητο? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts