mythoc Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Θέλω να αγοράσω ίντερνετ για το κινητό, αλλα δεν έχω ιδέα απο τα πακέτα που κυκλοφορόυν και πως θα συνδεέται το κινητό στα 3g ιντερνετ πακέτα που βλέπω π.χ. στην vodafone. Θα μπαίνει κάτι σαν στικάκι στο usb του κινητού(?) Μια ενημέρωση θα με βοηθούσε πολύ!! Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Θέλω να αγοράσω ίντερνετ για το κινητό, αλλα δεν έχω ιδέα απο τα πακέτα που κυκλοφορόυν και πως θα συνδεέται το κινητό στα 3g ιντερνετ πακέτα που βλέπω π.χ. στην vodafone. Θα μπαίνει κάτι σαν στικάκι στο usb του κινητού(?) Μια ενημέρωση θα με βοηθούσε πολύ!! Όχι βρε. Αυτά τα στικάκια που λες είναι για τα λάπτοπ που δεν έχουν υποδοχή για κάρτα σιμ. Τα κινητά έχουν κάρτα σιμ, επομένως δεν χρειάζονται κάτι επιπλέον. Απλά, όπως έχεις για το χρόνο ομιλίας ή τα σμσ κάποιο πρόγραμμα με δωρεά χρόνο, θα κάνει και για internet. Δεν πάει όμως με την ώρα, αλλά με τα ΜΒ που κατεβάζεις, όσο χρησιμοποιείς το ιντερνετ. Πήγαινε σε μια βόνταφον και θα δεις τι προγράμματα έχουν Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Παιδια το πλαστικο καλυματακι στο πλαι το συρομενο , για την φορτιση και τις υπολοιπες συνδεσεις , δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο ποιοτικο , και φοβαμαι μηπως με το συρσιμο πανω κατω , ανοιξε κλεισε κ.λ.π με τον καιρο χαλαρωσει και πεφτει και μονο του και μενει ανοιχτο. Βεβαια καποια παιδια που το εχουν αρκετο καιρο , θα μπορουν να απαντησουν σε αυτο. Το μενου αληθεια (ξαναλεω) μπορουμε να το αλλαξουμε , π.χ να εχει ας πουμε και λευκο φοντο αντι για μαυρο , οπως γινεται και με το crystal? Εννοω δηλαδη στις ρυθμισεις οθονης , το crystal , εχει μια ρυθμιση , που λεει , στυλ μενου , και επιλεγεις cube H drop. Το δικο μας δεν το εχει αυτο , και ειναι μονο στο μενου cube μονιμα , που ειναι με μαυρο φοντο , ενω το drop , ειναι με λευκο φοντο και με μια μικρη αλλαγη των εικονιδιων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Παιδια το πλαστικο καλυματακι στο πλαι το συρομενο , για την φορτιση και τις υπολοιπες συνδεσεις , δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο ποιοτικο , και φοβαμαι μηπως με το συρσιμο πανω κατω , ανοιξε κλεισε κ.λ.π με τον καιρο χαλαρωσει και πεφτει και μονο του και μενει ανοιχτο. Βεβαια καποια παιδια που το εχουν αρκετο καιρο , θα μπορουν να απαντησουν σε αυτο. Μην το φοβάσαι καθόλου. Το τηλέφωνο, από θέμα ποιότητας, δεν έχει κανένα φάουλ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Όχι βρε. Αυτά τα στικάκια που λες είναι για τα λάπτοπ που δεν έχουν υποδοχή για κάρτα σιμ. Τα κινητά έχουν κάρτα σιμ, επομένως δεν χρειάζονται κάτι επιπλέον. Απλά, όπως έχεις για το χρόνο ομιλίας ή τα σμσ κάποιο πρόγραμμα με δωρεά χρόνο, θα κάνει και για internet. Δεν πάει όμως με την ώρα, αλλά με τα ΜΒ που κατεβάζεις, όσο χρησιμοποιείς το ιντερνετ. Πήγαινε σε μια βόνταφον και θα δεις τι προγράμματα έχουν Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Αξίζει το ίντερνετ στο κινητό μέσω 3g? To θέλω πιο πολύ για να το χρησιμοποιώ ως GPS και να σερφάρω που και που...(π.χ. στο σχολείο :p) Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Αξίζει το ίντερνετ στο κινητό μέσω 3g? To θέλω πιο πολύ για να το χρησιμοποιώ ως GPS και να σερφάρω που και που...(π.χ. στο σχολείο :p) Με λιγότερα από 10 ευρώ μπορείς να έχει παντού ιντερνετ. Αν δεν το παρακάνεις, 100-120 mb το μήνα είναι υπεραρκετά. Μην διανοηθείς όμως ποτέ να μπείς se youtube απο το κινητό ή internet radio. Θα πουλήσουν το σπίτι τους οι δικοί σου για να πληρώσουν το λογαριασμό. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Με λιγότερα από 10 ευρώ μπορείς να έχει παντού ιντερνετ. Αν δεν το παρακάνεις, 100-120 mb το μήνα είναι υπεραρκετά. Μην διανοηθείς όμως ποτέ να μπείς se youtube απο το κινητό ή internet radio. Θα πουλήσουν το σπίτι τους οι δικοί σου για να πληρώσουν το λογαριασμό. σκευτόμουν ενα μεγαλύτερο πακέτο, αλλά μπορώ να έχω mobile internet σε καρτοκινητό? :confused: Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Η συγκεκριμένη θήκη σιλικόνης είναι άθλια σαν ψαροντουφεκάς είναι το κινητό την δοκίμασα αλλά δεν... Ναι αλλά καλύτερα σαν ψαροντουφεκάς το κινητό , παρά να πέσει κατά λάθος κάτω!;) Μην μου πεις για θήκη κανονική, είχα και γω μια για το Ν82 και ΜΙΑ φορά στον ένα χρόνο μου έπεσε από μικρό ύψος και χάλασε η οθόνη! Γι' αυτό γύρισα την πλάτη μου στην ΝΟΚΙΑ και πάω προς LG .. απαράδεκτο , με ένα τόσο μικρό χτύπημα να παθαίνει τόση ζημιά! (θέλαν και 75 ευρώ τα λαμόγια για καινούργια:blink:) Είμαι σίγουρος ότι η θήκη της σιλικόνης παρέχει μια κάποια προστασία ... και δεν μου φαίνεται και τόσο χάλια!:) (αύριο περιμένω και γω το κινητό :D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menippos Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που κάνει την δουλειά του PC SUITE III (το οποίο δεν μπορώ να το εγκαταστήσω)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 το pc suite κανει πολλες δουλειες κ ειναι το επισημο απο την lg... αν ωστοσο θελεις απλα να κανες μεταφορα αρχειων βαλε το κινητο σε λειτουργια μαζικης αποθηκευσης κ θα εισαι ενταξει.. τι λειτουργικο εχεις κ δε μπορει να γινει η εγκατασταση? Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoutboy71 Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Παιδια καλημέρα, πριν από λίγες ημέρες αγόρασα το arena. Πηγαίνοντας στην επιλογή του youtube με βάζει κανονικά στην αρχική οθόνη αλλά όταν πάω να φορτώσω ένα video στην αρχή γράφει σύνδεση αλλά στην συνέχεια βγάζει ¨σφάλμα χρονου αναμονής¨. Μπορεί κανείς να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosgt7 Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Παιδια το πλαστικο καλυματακι στο πλαι το συρομενο , για την φορτιση και τις υπολοιπες συνδεσεις , δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο ποιοτικο , και φοβαμαι μηπως με το συρσιμο πανω κατω , ανοιξε κλεισε κ.λ.π με τον καιρο χαλαρωσει και πεφτει και μονο του και μενει ανοιχτο. Βεβαια καποια παιδια που το εχουν αρκετο καιρο , θα μπορουν να απαντησουν σε αυτο. . το χω παθει εγω αυτο και δυστυχως μου εχει σπασει τα νευρα καθε λιγο και λιγακι να το σηκωνω επειδη πεφτει...μαλλον απο το docking station το επαθε αλλα θα επρεπε να το χαν σκεφτει ρε γμτ..οχι να το σηκωνω καθε λιγο και λιγακι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Παιδια το πλαστικο καλυματακι στο πλαι το συρομενο , για την φορτιση και τις υπολοιπες συνδεσεις , δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο ποιοτικο , και φοβαμαι μηπως με το συρσιμο πανω κατω , ανοιξε κλεισε κ.λ.π με τον καιρο χαλαρωσει και πεφτει και μονο του και μενει ανοιχτο. Βεβαια καποια παιδια που το εχουν αρκετο καιρο , θα μπορουν να απαντησουν σε αυτο. Το μενου αληθεια (ξαναλεω) μπορουμε να το αλλαξουμε , π.χ να εχει ας πουμε και λευκο φοντο αντι για μαυρο , οπως γινεται και με το crystal? Εννοω δηλαδη στις ρυθμισεις οθονης , το crystal , εχει μια ρυθμιση , που λεει , στυλ μενου , και επιλεγεις cube H drop. Το δικο μας δεν το εχει αυτο , και ειναι μονο στο μενου cube μονιμα , που ειναι με μαυρο φοντο , ενω το drop , ειναι με λευκο φοντο και με μια μικρη αλλαγη των εικονιδιων. Έχω το αρένα από τον Απρίλιο, καθημερινά το συνδέω στον υπολογιστή, δεν έχει πάθει τίποτα το πορτάκι. Για το άλλο που λες,δεν μπορούμε να το αλλάξουμε.Η LG θα μπορούσε να προσθέσει αυτή τη δυνατότητα μέσω αναβάθμισης, αλλά ως εταιρία δεν κάνει τέτοια πράγματα.Το νέο chocolate παίζει divx κατευθείαν χωρίς μετατροπή, μπορείς να βάζεις wallpapers στα 4 homescreens, θα μπορούσαν να τα βάλουν και αυτά στο αρένα και στο viewty smart και στο Crystal, έχουν την δυνατότητα, αλλά δεν το κάνουν..:wacko: Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Παιδια καλημέρα, πριν από λίγες ημέρες αγόρασα το arena. Πηγαίνοντας στην επιλογή του youtube με βάζει κανονικά στην αρχική οθόνη αλλά όταν πάω να φορτώσω ένα video στην αρχή γράφει σύνδεση αλλά στην συνέχεια βγάζει ¨σφάλμα χρονου αναμονής¨. Μπορεί κανείς να βοηθήσει? Αν μπαίνεις με σύνδεση WI-FI κάνε το συνδεσιμότητα-ρυθμίσεις browser και ρυθμίσεις ροής και κάντα όλα προφίλ WI-FI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Άριστη η νέα γερμανική επιτέλους μπήκε το νερό στ’ αυλάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Μόλις παρέλαβα τις θήκες μου απο το ebay μάζι με τους φορτιστές.... Για οποιον ενδιαφέρεται ορίστε ενα πάρα πολύ καλό πακετάκι και σε τιμή που προκαλεί! Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menippos Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 το pc suite κανει πολλες δουλειες κ ειναι το επισημο απο την lg... αν ωστοσο θελεις απλα να κανες μεταφορα αρχειων βαλε το κινητο σε λειτουργια μαζικης αποθηκευσης κ θα εισαι ενταξει.. τι λειτουργικο εχεις κ δε μπορει να γινει η εγκατασταση?[/quote Έχω WinXP SP3 και προς το τέλος της εγκατάστασής μου βγάζει λάθος 0x8000ffff, προφανών υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα windows, αρχεία μπορώ να μεταφέρω το πρόβλημά μου είναι να μεταφέρω τις επαφές μου από το oulook στο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Η συγκεκριμένη θήκη σιλικόνης είναι άθλια σαν ψαροντουφεκάς είναι το κινητό την δοκίμασα αλλά δεν... Συμφωνώ απόλυτα!! Εγώ έχω πάρει αυτές: http://cgi.ebay.co.uk/NEW-TWIN-PACK-CLEAR-CRYSTAL-CASE-FOR-LG-KM900-ARENA-UK_W0QQitemZ200358235232QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches?hash=item2ea6480c60&_trksid=p3286.c0.m14 Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Παιδιά, χρησιμοποιεί κανείς με το κινητό το itech 800? (στερεο bt, αυτό που συνδέεται με 2 κινητά ταυτόχρονα). Παρατηρώ που και πού μερικές αποσυνδέσεις που δεν μου αρέσουν καθόλου. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Παιδιά, χρησιμοποιεί κανείς με το κινητό το itech 800? (στερεο bt, αυτό που συνδέεται με 2 κινητά ταυτόχρονα). Παρατηρώ που και πού μερικές αποσυνδέσεις που δεν μου αρέσουν καθόλου. είσαι σίγουρος πως φταίει το κινητό? ενα μοντέλο itech (μονοφωνικο) το είχε η κοπελιά μου και της εκανε συχνά αποσυνδέσεις με όποια κινητά και να είχε πάνω.. Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 είσαι σίγουρος πως φταίει το κινητό? ενα μοντέλο itech (μονοφωνικο) το είχε η κοπελιά μου και της εκανε συχνά αποσυνδέσεις με όποια κινητά και να είχε πάνω.. +10000000000 Tο ιδιο ειχα παθει κι εγω με αλλα κινητα που ειχα με το συγκεκριμενο. Τουλαχιστον με τα ενα απο τα δυο εκανε συνεχως αποσυνδεσεις. Δεν ξέρω ποιός φταίει. Το ακουστικό με άλλα τηλ. δουλεύει μια χαρά. Το τηλ. με άλλα ακουστικά επίσης. Μάλλον θέμα ασυμβατότητας. Έχω βαρεθεί πια με αυτή τη δουλειά. Και με το e71 τα ίδια είχα.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Άριστη η νέα γερμανική επιτέλους μπήκε το νερό στ’ αυλάκι Τί διαφορές έχει από την εργοστασιακή; (δεν έχω κάνει καμμία αναβάθμιση ακόμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Τί διαφορές έχει από την εργοστασιακή; (δεν έχω κάνει καμμία αναβάθμιση ακόμα) Υπάρχει ολόκληρο τόπικ που εχει όλες τις πληροφορίες για κάθε έκδοση που βγαίνει! :) Νέα γερμανική έκδοση η οποία από το feedback που υπάρχει είναι ίσως η καλύτερη μέχρι τώρα. -Δεν υπάρχει το bug με το Τ9, οι λέξεις αποθηκεύονται κανονικά. -Υπάρχουν playlists. -Nέα έκδοση Google Maps v. 2.3.2, η οποία έχει λειτουργία "Βρες την τοποθεσία μου".Αυτό το αναφέρω γιατί υπάρχει ήδη αυτή η έκδοση, αλλά δεν είχε τη λειτουργία αυτή- τη λειτουργία GPS δηλαδή. -O πομπός ραδιοφώνου (fm transmitter) έχει ΜΠΑΣΑ. -Mέγιστο μέγεθος email 2MB αντί για 1MB που υπήρχε μέχρι τώρα. -Σταθερή έκδοση. -Καλύτερος browser. -Υοutube με wifi Η συγκεκριμένη έκδοση δεν έχει ανέβει ακόμη στον σέρβερ της LG, δεν υποστηρίζεται επίσημα.Παρόλα αυτά, από ό,τι διαβάζω, μιλάμε για την καλύτερη έκδοση μέχρι τώρα. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:Δεν αναφέρεται ακόμη αν υποστηρίζονται ελληνικά. Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Παιδιά ... HELP ... προσπαθώ εδώ και πολύ ώρα να κάνω update στο pc suite και δεν το κάνει με τίποτα! Μου λέει ότι βρίσκει καινούργια έκδοση (LGPCSuiteIII_v3.2.10.20090827_Setup.exe) , πατάω ενημέρωση , μου λέει που να σώσει το αρχείο , βάζω στην επιφάνεια εργασίας ... κάνει το download και όταν φτάνει στο 100% ΔΕΝ προχωράει άλλο! Το tab ενημέρωση δεν είναι ενεργοποιημένο! Λέει αναμονή εδώ και μισή ώρα , αλλά δεν γίνεται τίποτα! Έχω vista 32 και πολύ καλή σύνδεση ίντερνετ! Κάνω κάτι λάθος? (εννοείτε στο firewall έχω "αφήσει" το πρόγραμμα) (το έκανα uninstall και install πάλι , άλλα τα ίδια πάλι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Παιδιά ... HELP ... προσπαθώ εδώ και πολύ ώρα να κάνω update στο pc suite και δεν το κάνει με τίποτα! Μου λέει ότι βρίσκει καινούργια έκδοση (LGPCSuiteIII_v3.2.10.20090827_Setup.exe) , πατάω ενημέρωση , μου λέει που να σώσει το αρχείο , βάζω στην επιφάνεια εργασίας ... κάνει το download και όταν φτάνει στο 100% ΔΕΝ προχωράει άλλο! Το tab ενημέρωση δεν είναι ενεργοποιημένο! Λέει αναμονή εδώ και μισή ώρα , αλλά δεν γίνεται τίποτα! Έχω vista 32 και πολύ καλή σύνδεση ίντερνετ! Κάνω κάτι λάθος? (εννοείτε στο firewall έχω "αφήσει" το πρόγραμμα) (το έκανα uninstall και install πάλι , άλλα τα ίδια πάλι) Περίεργο, εμένα οταν μου κάνει ενημέρωση δε με ρωτάει που να σώσει το αρχείο.. τα κάνει όλα αυτόματα.. σε winx xp 32 ομως.. Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts