mythoc Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 τελευταια παρατηρησα ποτε μου κανει τρεμοπαιγμα η οθονη...οταν λαβω ενα μηνυμα κ δε το κοιταξω...στην υπενθυμιση που κανει ανα λεπτο...σκαλωνει καπως κ εκει βγαζει τα στιγματα απο πισω...μετα απο λιγο επανερχεται κανονικα ομως... δε ξερω αν ειναι θεμα λογισμικου η οθονης... μια απ'τα ίδια κι εγώ... σκευτομαί να το στειλω στο σερβις την δευτέρα... να το αφήσω φλασαρισμένο και να το στείλω η να περάσω καμιά open greek? Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Λοιπον , οπως εχω πει σε προηγουμενα post μου , απο την Τριτη ειμαι κι εγω κατοχος τελικα. Ολα καλα , απλα ενα κολλημα με το ΒΤ , με ξενερωσε λιγο. Μετεφερα μια μια , τις επαφες απο Νοκια κινητο και μετα απο αρκετη ωρα , πανω απο τις μισες επαφες , δεν εκανε συνδεση. Ενω το εβλεπε το Νοκια , συνδεοτανε , και μολις ξεκινουσε η μεταφορα , μου εγραφε το Arena , αποσυνδεση. Πηγα του εκανα εργοστασιακο reset , και μετα ολα Ο.Κ , αλλα για λιγο γιατι μετα παλι μετα απο αρκετη ωρα , εκανε τα ιδια. Παλι εργοστασιακο reset , και μετα παλι ολα Ο.Κ. Φυσικα , ειχα κανει , αποθηκευση των επαφων μετα απο την δευτερη φορα , κι ετσι δεν τις ξαναπερασα ολες μια μια , αλλα μονο τις υπολοιπες που ειχαν μεινει μια μια. Ολα ο.κ τωρα. Απλα φοβαμαι μην τυχον μου ξανακανει κανενα θεμα με το ΒΤ , γιατι ειναι πολυ σημαντικο για μενα , γιατι θελω να κανει συνδεση αυτοματα στο εργοστασιακο car kit του αυτ/του μου , κατι που γινεται με τα νοκια που εχω , αλλα και με το crystal της συζυγου μου και με ενα cookie. Η εκδοση λογισμικου ειναι : KM900AT_V10b και το πηρα απο καταστημα wind. Ευχαριστω.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AKIS21M Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 ε καλα ειπαμε εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης κ ειναι ανθεκτικο...αλλα οχι αθραυστο βρε παιδια..ειναι κ πως θα σου πεσει που παιζει ρολο...εγω ευτυχως δεν εχει τυχει να δοκιμασω ποσο ανθεκτικο ειναι..!! :lol: ναι αλλα οχι και να βουλιαζει αν σου πεσει απο το 1,5 μετρο..και οχι τιποτε αλλο,δεν το καλυπτει η εγγυηση γιατι εχει κανει κενο στην ενωση με το υπολοιπο σωμα και φοβαμαι μην παρει υγρασια.¨.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkoulikosta Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Καλημέρα .. εχο ένα πρόβλημα. Εδώ και δύο μέρες το τηλέφωνο μου σβήνει συνέχεια και δεν ξέρω που οφείλεται. Το έχω εδώ και πόλη καιρώ φλασαρί υπάρχει λύσει η να το στύλο για σέρβις …:):) Δοκιμασε κατι: βγαλε το καπακι απο πισο ενω ειναι ανοιχτο το κινητο αμα κλεισει ξαναανοιξε το δοκιμασε να κουνησει την μπαταρια με το δαχτυλα πανω κατω αν κλεισει μαλον κατι παιζει με τις επαφες το κανει και σε μενα του εβαλα ενα χαρτακι στην κατω μερια της μπαταριας να μην κουνιεται και δεν κλεινει αν δεν δουλεψει αυτο δεν ξερω..... service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 καλησπερα μπορει καποιος φιλος να αναφερει τα κυριοτερα πλεονεκτηματα και μεινεκτηματα -bugs του κινητου?? ευχαριστω Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyris Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Παιδιά προσέξτε να μη την πατήσετε όπως εγώ. Παρέλαβα σήμερα μια παραγγελία που είχα κάνει στο ebay για "δήθεν" γραφίδα συμβατή με το ARENA. Λάθος μου. Οι γραφίδες ΔΕΝ δουλεύουν. Παράθεση www.kyris.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Παιδιά προσέξτε να μη την πατήσετε όπως εγώ. Παρέλαβα σήμερα μια παραγγελία που είχα κάνει στο ebay για "δήθεν" γραφίδα συμβατή με το ARENA. Λάθος μου. Οι γραφίδες ΔΕΝ δουλεύουν. Κρίμα... να σε ρωτήσω κάτι ασχετό, πόσες μέρες έκανε να σου έρθει η παραγγελία?? πήρα κάτι θήκες απο hong kong και αύριο κανονικά πρέπει να έρθει.. Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyris Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Κρίμα... να σε ρωτήσω κάτι ασχετό, πόσες μέρες έκανε να σου έρθει η παραγγελία?? πήρα κάτι θήκες απο hong kong και αύριο κανονικά πρέπει να έρθει..10 μέρες. Και τις άλλες φορές που παρέλαβα από ebay πάλι 10 μέρες έκανε. Παράθεση www.kyris.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Εξαρτάτε από το που είναι ο πωλητής. Αν είναι Άπω Ανατολή ή Αμερική κάνουν γύρω στις 10 μέρες. Αν είναι άπό Ευρώπη έρχονται σε 3-4 μέρες. Φίλε γιατί δεν ζητάς ριφάουντ? Δεν μπορεί να το αρνηθεί, γιατί δεν είναι συμβατές οι γραφίδες του. EDIT: Το 4 απο τα χαρακτηριστικά του, έπρεπε να σε βάλει σε υποψίες. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ref5412 Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα (πλην ebay) που να μπορώ να αγοράσω προστατευτικά για την οθόνη; Κατά προτίμηση ελληνικό κατάστημα. Παράθεση iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 το e-shop πιστευω πουλαει........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 το chekara και βρηκα ....να και το link http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006163 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Δεν ήρθαν ακόμα οι θήκες γμτ! Και είναι τόσο ωραίο το πακέτο με τις θήκες.. γκρρρρ Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 εγω πηρα κατι θηκες απο το e-bay.....τις εχω ακομα αν και δεν ειναι πολυ σφηχτες και κουνιουνται λιγακι....τεσπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ref5412 Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 το chekara και βρηκα ....να και το link http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006163 Ευχαριστώ πολύ, μάλλον θα το τιμήσω. Παράθεση iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 εγω το τιμαω ηδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsalhs Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Παιδια εχω γραψει και στο forum για το samsung jet....αλλα θελω και τι δικη σας αποψη, πριν απο λιγο καιρο ετεινα προς το jet το τελευταιο καιρο ομως με εχει κερδισει το arena λογο κυριος της ποιοτητας κατασκευης (μου φενετε πιο στιβαρο), θα ηθελα την γνωμη και τον κατοχων του arena, μηπως καταφερω και αποφασισω και εγω καποια στιγμη!!!! Υ.Γ εχω διαβασει τοπικ και τον δυο κινητων, απλα θελω μια πιο εμπεριστατωμενη αποψη αν γινεται σε συγκριση τον δυο κινητων απο τους ποιο ιδικους. Ευχαριστω για το ενδιαφερον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menippos Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Κατα την εγκατάσταση του PC SUITE III μου βγάζει Αριθμός σφάλματος : 0x8000FFFF Περιγραφή : Ανεπανόρθωτη αποτυχία Η εγκατάσταση θα τερματισθεί Μήπως ξέρει κανένας τι φταίει και πως μπορώ να το διορθώσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Δοκίμασε να το ξανακατεβάσεις. Πες μας και σε τι έκδοση των Windows προσπαθείς να τα εγκαταστήσεις. Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Δεν ήρθαν ακόμα οι θήκες γμτ! Και είναι τόσο ωραίο το πακέτο με τις θήκες.. γκρρρρ Φιλαράκι μου η πληρωμή πως γίνεται; Επειδή δεν τα πάω και πολύ καλά με τα αγγλικά πληρώνεις μόνο με πιστωτική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Φιλαράκι μου η πληρωμή πως γίνεται; Επειδή δεν τα πάω και πολύ καλά με τα αγγλικά πληρώνεις μόνο με πιστωτική Πληρώνεις με πιστωτική, μέσω PAYPAL. Είναι πολύ απλή η διαδικασία, και αρκετά αξιόπιστη. Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menippos Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Και στο κατεβασμένο το ίδιο βγάζει. Έχω WinXP SP3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mananes Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Ευχαριστώ πολύ, μάλλον θα το τιμήσω. Κι εγώ την έχω... Μια χαρά είναι πάρ' την... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ssas_iatrik Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Παιδιά γεια σας κ από μένα... Σκεφτομαι κ εγώ ν τ αγοράσω τ κινητό γιατί μ' ενθουσίασε αρκετά. Παίζει ν τ αγοράσω από τ Vodafone χωρίς ν είναι vodafone live!...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Παιδιά γεια σας κ από μένα... Σκεφτομαι κ εγώ ν τ αγοράσω τ κινητό γιατί μ ενθουσίασε αρκετά. Παίζει ν τ αγοράσω από τ Vodafone χωρίς ν είναι vodafone live!...? Kαταρχήν θα σε παρακαλέσω να μη γράφεις με γραφή sms, γιατί απαγορεύεται και τα μηνύματα διαγράφονται. Για το θέμα σου, δες στο Πλαίσιο που δέχεται επιδοτήσεις από Vodafone και δίνει unbranded κινητά. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts