spyroskonst Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 σε μένα σχετικά με το we travel στο βήμα 8 "8. Αφού πατήσετε ορισμός δικαιωμάτων, στα : local_connectivity, read_user_data_access, write_user_data_access και location, επιλέξτε "Να επιτρέπεται πάντα"" έχει μόνο τις επιλογές "ερώτηση" και "να μην επιτρέπεται ποτέ" οπότε πως προχωρώ στο επόμενο βήμα; έχεις κάνει εγκατάσταση απο το .jar αρχείο. πέταξε το wetravel & κάνε εγκατάσταση με το .jad. εμένα μόνο τότε μου εμφάνιζε το "να επιτρέπεται πάντα", άσχετα που το gps δεν συγχρονίστηκε ποτέ σε μενα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 έχεις κάνει εγκατάσταση απο το .jar αρχείο. πέταξε το wetravel & κάνε εγκατάσταση με το .jad. εμένα μόνο τότε μου εμφάνιζε το "να επιτρέπεται πάντα", άσχετα που το gps δεν συγχρονίστηκε ποτέ σε μενα.. μα με το jad αρχείο δε το δέχεται. Βγάζει μήνυμα σφάλματος και δε το εμφανίζει ποτέ στις εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 αλλαξε την ημερομηνια σε 1/1/09 πριν ξεκινησεις την εγκατασταση κ πιστευω ολα θα πανε καλα Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zisis1985 Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Καλησπέρα παιδιά, ειμαι και γω νέος κάτοχος του lg αρενα και εχω κάποια προβλήματα με τα βιντεο. Έκανα convert ενα βιντεο που ηθελα να περάσω στο κινητο αλλα ειναι πολυ μικροτερη η ανάλυση του τελικού αρχειου και χανει σε ποιοτητα οταν τον κανω zoom για να πιασει ολη την οθονη του κινητου. όταν το περασα ατοφιο (xvid αρχειο avi container) μου βγαλε μνμ για drm rights χωρις φυσικα να ισχυει κατι τετοιο..πως περνατε εσεις βιντεο στο κινητο ωστε να εχετε και τη καλυτερη δυνατη ποιοτητα; τι ειδους αρχεια βιντεο υποστηρίζονται και τι αναλυσης; και τι παιζει τελος παντων με αυτο το xvid που και καλα ειναι certified στο κινητο;; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaX1629398379 Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Γεια σας παιδιά. Είμαι κι εγώ ένας χαρούμενος κάτοχος του ARENA εδώ και 2-3 μέρες. Super είναι το τηλεφωνάκι, ωραίο για να "παίζεις" και εύχρηστο για τα καθημερινά κοινά τηλέφωνα, μηνύματα κτλ. Το πήρα με επιδότηση από WIND, δεν βλέπω να έχει κανένα brand, απλά δεν έχει βέβαια το FM transmitter (καθώς είναι ελληνικό), το οποίο δεν με πολύ-ενδιαφέρει να πω την αλήθεια.. Τέσπα έχει το V10B, λέω να μην του κάνω τίποτα προς το παρόν μέχρι να βγει το καινούριο europe. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση: Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπλοκάρω το τηλέφωνο από το να μπαίνει on-line από το δίκτυο μου (wind) στις διάφορες εφαρμογές και να με χρεώνει; Π.χ. το browser, το weather, email κτλ. Βέβαια απ’ ότι είδα σε ρωτάει πάντα, αλλά θα ήθελα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, μην μου 'ρθει κανένας λογαριασμός και τρέχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Καλησπέρα παιδιά, ειμαι και γω νέος κάτοχος του lg αρενα και εχω κάποια προβλήματα με τα βιντεο. Έκανα convert ενα βιντεο που ηθελα να περάσω στο κινητο αλλα ειναι πολυ μικροτερη η ανάλυση του τελικού αρχειου και χανει σε ποιοτητα οταν τον κανω zoom για να πιασει ολη την οθονη του κινητου. όταν το περασα ατοφιο (xvid αρχειο avi container) μου βγαλε μνμ για drm rights χωρις φυσικα να ισχυει κατι τετοιο..πως περνατε εσεις βιντεο στο κινητο ωστε να εχετε και τη καλυτερη δυνατη ποιοτητα; τι ειδους αρχεια βιντεο υποστηρίζονται και τι αναλυσης; και τι παιζει τελος παντων με αυτο το xvid που και καλα ειναι certified στο κινητο;; ευχαριστω Δυστυχώς η lg δεν υπήρξε απόλυτα ειλικρινής μαζί μας όταν μας έταξε full divx support.Εν ολίγοις, divx αρχεία (πχ μια ταινία) δε θα τα παίξει , αν πρώτα δεν τα κάνεις μετατροπή με το πρόγραμμα που υπάρχει στο cd-ανάλυση όμως 320χ240. H λύση είναι η μετατροπη σε .mp4 με το xmedia recode (free) ή με κάποιο άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα. Δες και εδώ @max Καλώστον!Με 2 τρόπους για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Είτε ρυθμίζοντας τα προφίλ του browser και της java σε WIFI, είτε ενεργοποίησε το wifi και θα σε ρωτάει αν θες να συνδεθείς με wifi ή 3G (ακόμη και αν δεν έχεις ενεργοποιήμενο το wifi στα παραπάνω προφίλ) Σου συνιστώ να ρυθμίσεις τα προφίλ και μην ανησυχείς εφεξής. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaX1629398379 Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 @max Καλώστον!Με 2 τρόπους για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Είτε ρυθμίζοντας τα προφίλ του browser και της java σε WIFI, είτε ενεργοποίησε το wifi και θα σε ρωτάει αν θες να συνδεθείς με wifi ή 3G (ακόμη και αν δεν έχεις ενεργοποιήμενο το wifi στα παραπάνω προφίλ) Σου συνιστώ να ρυθμίσεις τα προφίλ και μην ανησυχείς εφεξής. Σωστός! Thanks πολύ, τα βρήκα, το έκανα ήδη :cool: (settings – connectivity – browser settings / streaming Settings / java settings). Μάλλον καλύτερα να τα ενεργοποιήσεις μια και καλή από εκει, γιατί αν έχεις συνεχώς ανοιχτό το wi-fi μπορεί να τρώει και μπαταρία.. Κάτι άλλο, ίσως λίγο χαζό, αλλά πρώτη φορά χρησιμοποιώ internet και τέτοιες υπηρεσίες από κινητό.. Όταν κάνεις email set up (εγώ έκανα hotmail) και στέλνεις email (από wi-fi πάντα), χρεώνεσαι τίποτα; Επίσης, τι βλέπεις στο inbox; (εγώ δεν βλέπω τίποτα). Υπάρχει τρόπος να δεις από κει τα email που έχεις στο κανονικό inbox του hotmail σου π.χ.; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 ναι μια χαρα τα βλεπεις ολα τα μηνυματα σου αρκει να κανεις τις καταλληλες ρυθμισεις για το λογαριασμο σου...κ οσο εισαι σε wifi εννοειται δε χρεωνεσαι καθολου οποτε μην ανησυχεις..! καλοριζικος! Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaX1629398379 Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 ναι μια χαρα τα βλεπεις ολα τα μηνυματα σου αρκει να κανεις τις καταλληλες ρυθμισεις για το λογαριασμο σου...κ οσο εισαι σε wifi εννοειται δε χρεωνεσαι καθολου οποτε μην ανησυχεις..! καλοριζικος! Όντως δούλεψε! Βασικά οι ρυθμίσεις που έχεις δώσει στη σελίδα 117 είναι μια χαρά, απλά έπρεπε να διορθώσω ένα λαθάκι.. Α και επίσης στο inbox έπρεπε να κάνω retrieve new για να αρχίσει να τα φορτώνει την πρώτη φορά από το hotmail μου. Thanks :) Τα ξαναλέμε στο επόμενο πρόβλημα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 περασα ρε παιδια το wetravel κ μ εχει παει στο φακελο με τα τραγουδια κατι μικρα αρχεια ηχου κ λεει turn right,turn left κτλ κτλ μαλλον ειναι του wetravel ετσι επρεπε να μπουν αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_rocker Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 παιδια βοηθεια . εβαλα την 10vO_02 που οπως ολοι λετε το youtube σας παιζει αψογα. εμενα παιζει μονο οταν το βαζω να χρησιμοποιει το ιντερνετ της wind και οταν το βαζω να παιξει απο το wireless μου , κολλαει. βρισκει τα videos, το επιλεγεις , κανει connecting , μετα buffering, και σταματαει εκει. με το wind internet(umts) ομως παιζει αψογα. καμοια ιδεα? εβαλα αυτο το firmware μονο και μονο γι αυτον τον λογο και τελικα το youtube δεν μου παιζει στο wireless. τι εχετε επιλεξει εσεις στο streaming settings( ports) . μηπως χρηαζεται να ανοιξω καμοια πορτα στο router μου? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 μα με το jad αρχείο δε το δέχεται. Βγάζει μήνυμα σφάλματος και δε το εμφανίζει ποτέ στις εφαρμογές μπες και κατέβασε άλλη έκδοση ταπ το wetravel έτσι λύθικε και μένα το πρόβλημα μόνο τα jad σου δίνουν ορισμό δικαιωμάτων να επιτρέπετε πάντα πάιξε λίγο θα βρέίς λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 περασα ρε παιδια το wetravel κ μ εχει παει στο φακελο με τα τραγουδια κατι μικρα αρχεια ηχου κ λεει turn right,turn left κτλ κτλ μαλλον ειναι του wetravel ετσι επρεπε να μπουν αυτα? λογικά όχι εγώ έβαλα το wetravel στη μνήμη τηλ και όλα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noths Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 λογικά όχι εγώ έβαλα το wetravel στη μνήμη τηλ και όλα οκ Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα. Η εγκατάσταση είναι σωστή. Όμως "βλέπει" τα audio αρχεία του we travel, λέει "Α, καινούργια τραγουδάκια, ας τα βάλω στη συλλογή" και να σου τα!:lol: Υπάρχει τρόπος να αποκλείσουμε από τη συλλογή το φάκελο του we travel; ΥΓ:Και ξαναρωτάω γιατί κανείς δε μου έχει απαντήσει. Το ραδιόφωνο είναι stereo; Γιατί εγώ ακούω mono.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pawerx Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 :D καλησπερα παιδες σκεφτομαι να αγορασω το arena αλλα εχω δυο αποριες αν μπορει να με βοηθισει καποιος το τηλεφωνο εχει κανονικο gps? η ειναι υποβοηθουμενο? και πρεπει να χρεωνομαι καθε φορα για να κοιταξω καποια οδο που ψαχνω! ησχυει πως τo FM transmitter δε μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε ελλαδα? το εχουν αφαιρεσει λει ξερει κανεις αν μπορω να το βρω σε Titan Black? η μονο το ασημι υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Τελικά, το ραδιόφωνο είναι stereo ή mono; Μόνο εγώ δεν ακούω stereo; το ραδιοφωνο ειναι και stereo και mono αναλογα με την ληψη φιλε μου;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 :D καλησπερα παιδες σκεφτομαι να αγορασω το arena αλλα εχω δυο αποριες αν μπορει να με βοηθισει καποιος το τηλεφωνο εχει κανονικο gps? η ειναι υποβοηθουμενο? και πρεπει να χρεωνομαι καθε φορα για να κοιταξω καποια οδο που ψαχνω! ησχυει πως τo FM transmitter δε μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε ελλαδα? το εχουν αφαιρεσει λει ξερει κανεις αν μπορω να το βρω σε Titan Black? η μονο το ασημι υπαρχει? Έχει και κανονικό και υποβοηθούμενο Το fm λύνετε με φλασάριαμα Νομίζω ότι υπάρχει και σε μαύρο Ρίξε μια ματιά σεις προηγούμενες σελίδες βοηθάει πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noths Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 το ραδιοφωνο ειναι και stereo και mono αναλογα με την ληψη φιλε μου;) Το ξέρω αυτό, όμως στη δική μου περίπτωση ακούω όλους τους σταθμούς mono και δεν έχω κακή λήψη. Θέλω απλώς να ξέρω αν είναι έτσι σχεδιασμένο ή είναι πρόβλημα του fw που χρησιμοποιώ(V10M_02). Αν θέλω να ακούσω ράδιο βάζω το bluetoοth που έχει ενσωματωμένο και ησυχάζω Σίγουρα υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, δεν προσπαθώ να εντοπίσω "προβλήματα", είμαι κάτοχος του Arena εδώ και μια εβδομάδα και είμαι ευχαριστημένος, αλλά μου φαίνεται περίεργο να έχει rds και να μην είναι stereo, οπότε ψάχνω μήπως είναι το δικό μου προβληματικό.:worry: btw το φόρτωσα μουσική (και στην εσωτερική μνήμη και στην 2gb microsd) και ενώ πριν ήταν "σφαίρα" άρχισε να είναι ελάχιστα πιο αργό. Μήπως θα έπρεπε να τη βάλω όλη στη microsd ή δεν υπάρχει διαφορά; Όχι πως είναι και πρόβλημα αυτό βέβαια...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimmyF Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 @NIKOLASIRA Καλημερα! Φιλε μου εκτιμω ολες τις προσπαθειες που κανετε εσεις 3-4 ατομα και ξεστραβωνετε εμας. Σχετικα με το gps. Δεν εχω εμεπιρια απο αλλο gps κινητου. Εχω ομως κανονικη συσκευη gps, και αυτο που εννουσα στο προηγουμενο μου post ειναι ότι σε καμια περιπτωση το we travel δε μπορει να αντικαταστησει το destinator η ακομα και το igo8. Και για να μην ξεχνιωμαστε, και παλι σας συγχαιρω και ευχαριστω για ολα αυτα που κανετε και βοηθατε κ εμας που δεν ασχολουμαστε τοσο πολυ. Αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_rocker Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 παιδες απο τοτε που εβαλα την V10O_02 δεν μπορει να εγκατασταθει το wetravel. προς το τελοσ της εγκαταστασης του jad αρχειου ,λεει authentication failed. καμοια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liaki17 Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 καλησπέρα παιδια αγορασα χθες απο την vodafone το συγκεκριμενο κινητο και προσπαθω να κανω τις ρυθμισεις για το mail μου στο msn και αντιστοιχα στο εταιρικο μου mail απο την forthnet.Τις κανω κανονικά βάζω οτι μου ζητάει και πάω να κάνω ανάκτηση εισερχομένων και μου λεει αποτυχία σύνδεσης.Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 καλησπέρα παιδια αγορασα χθες απο την vodafone το συγκεκριμενο κινητο και προσπαθω να κανω τις ρυθμισεις για το mail μου στο msn και αντιστοιχα στο εταιρικο μου mail απο την forthnet.Τις κανω κανονικά βάζω οτι μου ζητάει και πάω να κάνω ανάκτηση εισερχομένων και μου λεει αποτυχία σύνδεσης.Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?? Καλώς ήρθες.Για hotmail User Name=your email address * Password=your password * My name=blank * Email address=your email address * Reply email address=your email address * Outgoing mail server=smtp.live.com * Incoming mail server=pop3.live.com * Maximum receive size=1MB * Mailbox type-POP3 * Save to server=on * Download option=Header only (haven’t tried download all) * Access point=(for me its Its Vodafone Live) or wifi * Advanced settings * SMTP port number=25 * SMTP TLS/SSL=off (whatever that is) * Incoming server port=995 * Incoming TLS/SSL=on * APOP secure login=off * SMTP authentication=on * SMTP username=your email address * SMTP password=your login password @gr rocker Αν έχεις κάρτα μνήμης ΜΗΝ το εγκαθιστάς εκεί.Αλλάξε επίσης την ημερομηνία στο κινητό (αν δε λειτουργεί), βάλτο πριν το 2009. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriss16 Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 εγώ αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημε... οταν ακούω έναν σταθμό στο ραδιόφωνο, είναι stereo... αλλα όταν χρησιμοποιώ το fm transmitter, εκπέμπει σε mono κ οχι σε stereo... μπορώ να κάνω κάτι? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriss16 Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Καλώς ήρθες.Για hotmail User Name=your email address * Password=your password * My name=blank * Email address=your email address * Reply email address=your email address * Outgoing mail server=smtp.live.com * Incoming mail server=pop3.live.com * Maximum receive size=1MB * Mailbox type-POP3 * Save to server=on * Download option=Header only (haven’t tried download all) * Access point=(for me its Its Vodafone Live) or wifi * Advanced settings * SMTP port number=25 * SMTP TLS/SSL=off (whatever that is) * Incoming server port=995 * Incoming TLS/SSL=on * APOP secure login=off * SMTP authentication=on * SMTP username=your email address * SMTP password=your login password @gr rocker Αν έχεις κάρτα μνήμης ΜΗΝ το εγκαθιστάς εκεί.Αλλάξε επίσης την ημερομηνία στο κινητό (αν δε λειτουργεί), βάλτο πριν το 2009. για yahoo.gr?? :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyris Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 εγώ αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημε... οταν ακούω έναν σταθμό στο ραδιόφωνο, είναι stereo... αλλα όταν χρησιμοποιώ το fm transmitter, εκπέμπει σε mono κ οχι σε stereo... μπορώ να κάνω κάτι? :( Μόλις το δοκίμασα για να είμαι σίγουρος. Το FMtransmitter σε μένα εκπέμπει κανονικότατα STEREO. Παράθεση www.kyris.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts