Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΣΥΓΝΩΜΗ...ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΡΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ?

ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΙΝΗΤΟ?

ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΣΥΓΝΩΜΗ...ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΡΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ?

ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΙΝΗΤΟ?

ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Κοίτα, εγώ το έχω μια βδομάδα σχεδόν.

Είναι πολύ όμορφο και διασκεδαστικό το μενού του.

Η κατασκευή του είναι επίσης πολύ καλή, ούτε τριξίματα, ούτε τίποτα.

Η οθόνη καταπληκτική.

Η φωτογραφική μέτρια.

Η βιντεοκάμερα πολύ καλή.

Η μουσική από τα ακουστικά έχει πολύ καλή ποιότητα. Η ένταση είναι αρκετή, αλλά προωπικά θα ήθελα λίγο παραπάνω.

Η μπαταρία μέτρια πράγματα.

Γενικά έχει πάρα πολλές δυνατότητες και 8 gb ενσωματωμένη μνήμη + υποδοχή για κάρτα μνήμης.

Μικροκολλήματα έχει, αλλά έχω ακόμα παλιό λογισμικό πάνω.

Σις νεότερες εκδόσεις έχουν λυθεί τα περισσότερα προβλήματα.

Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Το προτείνω.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΤΣΙ Ε?ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ SE K850 E? ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΤΑΝ ΣΟΝΥ...

Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες. Είναι πιο ευανάγνωστα ετσι. Ευχαριστώ :)

ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΤΣΙ Ε?ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ SE K850 E? ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΤΑΝ ΣΟΝΥ...

Για Internet, το έχω πεί πολλές φορές. Είμαι συνηθισμένος σε pda με 4 ίντσες οθόνη, οπότε το αρένα δεν με ενθουσίασε.

Από το k850 όμως είναι πολύ καλύτερο σίγουρα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Τα wav δεν ειναι αρχεια του we travel αλλα ασυμπιεστα αρχεια ηχου σε αντιθεση πχ με τα mp3 που ειναι συμπιεσμενα.Εσυ τα περασες στο κινητο μαζι με αλλα αρχεια mp3?Αμφιβαλλω κατα ποσο μπορει ο media player του Arena να τα παιξει.

Χεχε...Ξερω πολυ καλα φιλε μου τι ειναι τα wav,εννοουσα οτι ειχε wav,που ηταν απο το voice pack του We-Travel.Next exit right και τετοια.Προφανως οταν πας στο "Μουσικη",το κινητο κανει ενα check και βρισκει οτι αρχειο μουσικης υπαρχει στο τηλεφωνο,ασχετου τυπου η εντοπισης.Και απλα για να λυσω την απορια,τα wav τα περασα οταν εκανα copy+paste τον φακελο We-Travel,συμφωνα με τον οδηγο του φιλου jimdem582.Και ναι,τα επαιζε κανονικοτατα.Εδω επαιξε mmf ringtone απο το αρχαιο μου Samsung D500 :D

Αν καποιος εχει καμια ιδεα τι να κανω με το θεμα των διπλων αρχειων...

Επισης χθεσ ανακαλυψα αλλο ενα ολιγον τι εκνευριστικο,περνωντας ολα αυτα τα mp3,μου εμφανισε ολα τα album art images μαζι με ολες τις φωτογραφιες που εχω τραβηξει με το κινητο...Βεβαια μικρο το κακο,μπορω να ζησω και χωρις album art,αλλα λιγο "ηλιθιο" απο πλευρας λογισμικου του κινητο να κανει μπαχαλο ετσι ολα τα "παρομοια" αρχεια που υπαρχουν στην μνημη...

κανονικη θηκη ψαχνω.....δερματινη η κατι τετοιο
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

κανονικη θηκη ψαχνω.....δερματινη η κατι τετοιο

Στο γερμανό είχε αυτή που πείρα εγώ...

Hip Hop.

ΤΙ ΠΡΟΤΗΝΕΙΣ....?ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ 5800?

Δεν έχω κανένα απο τα 2 κινητά όμως απο όσο τα έχω δουλέψει σε καταστήματα,το LG εκτός του ότι είναι πολύ ποιο όμορφο ,βλέπω ότι αντιδράει ποιο γρήγορα στο πάτημα του δαχτύλου απο το 5800. Επίσης όντως,τα 5800 είναι το ένα μετά το άλλο στα "συνεργεία".Για interface ας μην το αναφέρουμε καν.

Αν δεν ενδιαφέρεσαι για το WiFi πάντως μπορείς να δεις και το Samsung S5600.

The greatest risk of all is to take no risk at all...

Καλησπερα παιδιά,

Έχω και εγώ εδώ και λιγες βδομαδες το LG KM900 ARENA, και απο χτες το βραδυ μεχρι σημερα που παρουσιαζει το εξης πρόβλημα, αν γνωριζει καποιος ας απαντησει...

Ενω ειχα τα ακουστικα συνδεδεμενα στο τηλεφωνο για να ακουσω μουσικη, μόλις τα έβγαλα το σηματακι οτι εχω συνδεδεμενα τα ακουστικα παρέμεινε στην οθονη του τηλεφώνου πανω αριστερα διπλα απο εκει που δειχνει και την ενταση του σηματος του τηλεφώνου....Και τώρα δεν μπρορω να παρω τηλεφωνω για να μιλησω εαν δεν εχω συνδεδεμενο το hands free του τηλεφωνου αλλα ουτε και να ακουσω μουσικη χωρις τα ακουστικα, αν ξερει καποιος για το προβλημα τι πρεπει να κανω για να ξεκολλήσει θα του ειμαι υπόχρεως...

ευχαριστώ εκ των προτέρων...

:O

Γνωρίζει κάποιος να μου πει πως κάνω αναβάθμιση λογισμικού στο arena?το προσπάθησα αλλα δε το κατάφερα.αν μπορεί καποιος να με βοηθήσει βήμα-βήμα.ευχαριστώ

κατεβασε τα αρχεια απο την υπογραφη μου αν θες να φλασαρεις αλλιως βαλτο σε pc suite κ θα κανει την επισημη αναβαθμιση

Μόλις παράγγειλα επιτέλους κι εγώ το LG Arena..!!Από το apiastos.gr..

Unbranded θα'ναι...Ελληνικό μενού θα'χει έτσι??????Το ρώτησα, αλλα για επιβεβαίωση..

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΤΗΝ V10a χρειαζετε να κανω αναβαθμιση,μου εχει κανει κατι κοληματακια κατα καιρους οπως δεν μου ανοιγε την καμερα εκανα επανεκινηση και ολα οκ και μου το εκανε 2 φορες σε εισερχομενη κληση μυρισε η οθονη εκλεισε το κινητο και μετα απο λιγο ξανα ανοιξε μονο του αλλα δεν μου ξανα εχουν παρουσιασθει ξανα,το κινητο ειναι απο wind χωρις λογοτυπα ελληνικο.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.:rolleyes:

Μόλις παράγγειλα επιτέλους κι εγώ το LG Arena..!!Από το apiastos.gr..

Unbranded θα'ναι...Ελληνικό μενού θα'χει έτσι??????Το ρώτησα, αλλα για επιβεβαίωση..

Και γω από τον apiastos.gr το πήρα πριν 2 μήνες. Μια χαρά ήταν ελληνικότατο unbranded

www.kyris.gr

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΤΗΝ V10a χρειαζετε να κανω αναβαθμιση,μου εχει κανει κατι κοληματακια κατα καιρους οπως δεν μου ανοιγε την καμερα εκανα επανεκινηση και ολα οκ και μου το εκανε 2 φορες σε εισερχομενη κληση μυρισε η οθονη εκλεισε το κινητο και μετα απο λιγο ξανα ανοιξε μονο του αλλα δεν μου ξανα εχουν παρουσιασθει ξανα,το κινητο ειναι απο wind χωρις λογοτυπα ελληνικο.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.:rolleyes:

Συμπτωματικά και γω την V10a έχω unbranded χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα. Κολλήματα κανα δυό στην αρχή που δεν το ήξερα. Ολα δουλεύουν ρολόϊ. Δεν βλέπω το λόγο για αναβάθμιση, για την ώρα τουλάχιστον.

www.kyris.gr

Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις καθώς και εγώ είχα προβλήματα με την κάμερα έχοντας την v10a. Αν δε σε ενδιαφέρει το fm transmitter και δεν θες να μπλέκεις με φλασαρίσματα και τέτοια, προτείνω να κάνεις αναβάθμιση μέσω pc suite. Από εκεί, θα σου βάλει την τελευταία ελληνική έκδοση που βγήκε πριν λίγες μέρες. Έχει ένα κάρο βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά (πχ. μπορείς να πας τα τραγούδια παρακάτω μόνο με τη μπάρα, χωρίς να κρατάς πατημένο το ff. Επίσης μόλις πατάς το κουμπί για να βγάλει φωτο και ακουστεί ο χαρακτηριστικός ήχος, δεν υπάρχει καθυστέρηση. η λήψη γίνεται άμεσα, δεν κολλάει το κινητό και πολλά άλλα). Όμως, με αυτό τον τρόπο θα χάσεις το fm transmitter. Αν επιθυμείς να ακολουθήσεις τον πιο "δύσκολο" δρόμο, του φλασαρίσματος, μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό του finaldestiny και χρησιμοποιώντας την Open Europe V10b που θα βρεις εδώ. Έτσι, θα έχεις όλες τις βελτιώσεις χωρίς να χάσεις το fm transmitter.

Πάντως προτείνω, (αν θες να φλασάρεις) να περιμένεις λίγες μέρες μέχρι να βγει η νέα open Europe.

Εάν κάνεις κανονικό Update θα έχεις τη νέα Ελληνική που βγήκε στις 26/6 ΑΛΛΑ θα χάσεις το fm transmitter. Διάλεξε τι θες και πράξε αναλόγως.

------------------------------------------------------------------------------

Ευχάριστα νέα από το "μέτωπο" καθώς υπάρχει το GSMulti, ένα πρόγραμμα που μπορείτε να φλασάρετε το κινητό ακόμη και εάν αποτύχει ένα προηγούμενο φλασάρισμα και νεκρώσει το κινητό. Αυτό το πρόγραμμα "ανασταίνει" το κινητό περνώντας μία open Europe, και μετά μπορείτε να κάνετε κανονικό φλασάρισμα περνώντας όποια έκδοση θέλετε. Αναμείνατε οδηγό εντός λίγων ημερών!

μπορει καποιος να βοηθησει δεν φλασαρει το ατιμο,επισης στην εκδοση εμενα 10l oxi 10vl.κανω ολη την διαδικασια αλλα μου βγαζει αυτο.

11:47:45 : ******Extract Start C:\V10M_02.cab*****

11:47:45 : Model Dll Dir(C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone\)

11:47:45 : ExtractInfo Error(0)

11:47:45 : [C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone] µð·ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ

11:47:45 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone

11:47:45 : !pUpgrade->StartProcessing ... PostMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR

11:47:45 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê½ÃÀÛ.

Ψάχνοντας για θέματα έπεσα εδώ: http://www.mygreatphone.com/forum/themes/12580-lg-arena-theme.html

Τα θέματα αυτά είναι για το viewty ku990,το οποίο "χακαρίστηκε" εδώ και πάρα πολύ καιρό.Δεν είναι για το αρένα, το οποίο είναι αμφίβολο αν θα χακαριστεί ποτέ.

Ace of Hearts..

Τα θέματα αυτά είναι για το viewty ku990,το οποίο "χακαρίστηκε" εδώ και πάρα πολύ καιρό.Δεν είναι για το αρένα, το οποίο είναι αμφίβολο αν θα χακαριστεί ποτέ.

μα τι είδους χακάρισμα θα μπορούσε να πάρει κι όλας απ'τη στιγμή που έχει 4 αρχικές οθόνες?Είναι σχεδόν αδύνατο πρακτικά να φτιαχτεί ένα τέτοιο θέμα!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

άσχετο αλλά να και μια φωτογραφία από arena με πολλά χρώματα για να δείξουμε και τις φωτογραφικές του ικανότητες!:)

http://img197.imageshack.us/img197/2738/p0754050609.th.jpg

Hip Hop.

Κάποιοι προσπαθούν να " σπάσουν " το λειτουργικό του, αμφιβάλλω αν θα το πετύχουν.

Η φωτογραφική του , όπως και του smart viewty, είναι μετριότατη.Και πλέον μπορούμε να καταλήξουμε στο ασφαλές συμπέρασμα, ότι τη φουρνιά αυτή ,δεν της έδωσαν μέγαλη σημασία στον τομέα ποιότητα φωτογραφίας.

Ace of Hearts..

Τουλάχιστον το Arena κάπως δικαιολογείται καθώς δεν πλασαρίστηκε ως φωτογραφικό κινητό. Πάντως, κάποια άτομα από Γερμανία προσπαθούν να περάσουν android στο arena. Είναι στην τελική ευθεία. Απλά πρέπει να αναγνωρίσουν κάτι parts του hardware. Ο χρόνος θα δείξει.

ΥΓ: Αν και λίγο καθυστερημένα, συγχαρητήρια Spidey για την "προαγωγή" σου!

Κάποιοι προσπαθούν να " σπάσουν " το λειτουργικό του, αμφιβάλλω αν θα το πετύχουν.

Η φωτογραφική του , όπως και του smart viewty, είναι μετριότατη.Και πλέον μπορούμε να καταλήξουμε στο ασφαλές συμπέρασμα, ότι τη φουρνιά αυτή ,δεν της έδωσαν μέγαλη σημασία στον τομέα ποιότητα φωτογραφίας.

σου φένεται μέτρια η από πάνω φωτογραφία?Εμένα μου άρεσε αρκετά γι'αυτό και τη πόσταρα...Τεσπα μακάρυ να το χακάρουν αν και δύσκολο....

Hip Hop.

Τουλάχιστον το Arena κάπως δικαιολογείται καθώς δεν πλασαρίστηκε ως φωτογραφικό κινητό. Πάντως, κάποια άτομα από Γερμανία προσπαθούν να περάσουν android στο arena. Είναι στην τελική ευθεία. Απλά πρέπει να αναγνωρίσουν κάτι parts του hardware. Ο χρόνος θα δείξει.

ΥΓ: Αν και λίγο καθυστερημένα, συγχαρητήρια Spidey για την "προαγωγή" σου!

Σαφέστατα δεν πλασαρίστηκε ποτέ ως φωτογραφικό, αν είχε γίνει έτσι θα γελούσαμε όλοι.Πλέον , τα 5/8 mplxs, δε λένε τίποτα.Το κοιτάω αυτό που λές περί android.

Σ’ ευχαριστώ :)

@pythagoras

Το αρένα υστερεί στην λεπτομέρεια πολύ.Θα ανεβάσω κάποια στιγμή φωτογραφίες τεστ αρένα -ρενουάρ στα 5 mp, και θα δεις τη διαφορά.

Παρόλα αυτά όμως, εξακολουθώ να πιστεύω ότι το αρένα θα γίνει best seller και δικαίως.

Ace of Hearts..

Παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να μου πει αναλυτικά τις διαφορές ενός Unbranded Arena με ένα Vodafone Live ?

Ευχαριστώ πολύ!

The greatest risk of all is to take no risk at all...