Jump to content

deadsoul

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

deadsoul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Υπάρχει τρόπος να έχω το google play με Ελληνικά στην official china? Έχω καποιες ελληνικές εφαρμογές και τώρα μου τις κατεβάζει στα Αγγλικα.
  2. Ή εμφάνιση μου είναι τελείως αδιάφορη.
  3. Καλύπτεται με δύο χρόνια εγγύηση από ελληνική αντιπροσωπία. Το αγόρασα από ελληνικό κατάστημα έναντι 200€. Το έχω ένα μήνα και μόνο θετικές εντυπώσεις έχω. Βάζει κάτω πολλες γνωστές μάρκες σε αντίστοιχη τιμή.
  4. Έχετε καταλάβει όλοι σας εδώ μέσα που σχολιάζετε για τι προϊόντα μιλάμε? Δε θα σχολιάσω τα iphone που απλά είναι σημείο αναφοράς για ότι άλλα κινητά βγαίνουν, αλλά θα σχολιάσω τους mac. Είναι τυχαίο που οι περισσότεροι σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, φωτογράφοι, μουσικοί, και άλλοι πολλοί επαγγελματίες τους χρησιμοποιούν? Για αυτόν και άλλους πολλούς λόγους πάντα θα υπάρχουν οι επικριτες και θα πουν ότι η βίδα αυτή δεν είναι από τιτάνιο ή το σασί είναι πλαστικό κτλ. οκ κανείς δεν είναι τέλειος ούτε και στο software, μπλε οθόνη δεν έβγαλαν ποτέ όμως... και αφήστε αυτό το άρθρο να το σχολιάσουν όσοι είναι κάτοχοι προϊόντων της apple.
  5. Ποιά είναι κατά την εμπειρία σας η καλύτερη εφαρμογή office για tablet?
  6. Με ένα HTC HD2 σίγουρα θα το άλλαζα. Απλά έχει τα πάντα
  7. τίποτα δε συγκρίνεται με τα ακουστικά sennheiser.
  8. Γνωρίζει κάποιος να μου πει πως κάνω αναβάθμιση λογισμικού στο arena?το προσπάθησα αλλα δε το κατάφερα.αν μπορεί καποιος να με βοηθήσει βήμα-βήμα.ευχαριστώ
×
×
  • Create New...