Spidey Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 http://www.mylgarena.com/index.php?topic=274.0 Κι επειδη δεν θυμαμαι αν θελει εγγραφη για να διαβασεις τα ποστ το κανω παραθεση και το οριτζιναλ κειμενο Ναι ειναι η ιδια διαδικασια που υπαρχει κ στο γερμανικο φορουμ.Δυστυχως δεν εχω ΧΡ Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Ναι ειναι η ιδια διαδικασια που υπαρχει κ στο γερμανικο φορουμ.Δυστυχως δεν εχω ΧΡ αμα μονο αυτο σε εμποδιζει ελα σπιτι μου να κανεις κ το δικο μου...χαχαχαχα:lol: απο βδομαδα θα το επιχειρησω...σε γενικες γραμμες φαινεται ευκολο..ποια εκδοση προτεινετε να κατεβασουμε? οι διαθεσιμες παιζουν κανονικα ελληνικα? Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Σε διάφορα μενού που κοίταξα δέν το έχει αλλά μέσω το κρυφού μενού μπορείς να το ενεργοποιήσεις. Σχετικά με το gps (άκουσα πολλούς που τους βγάζει μεγάλη απόκλιση το google κ δεν δουλεύει κανένα εναλλακτικό και και και), εγκατέστησα το we-travel και δουλεύει άψογα! Με χρήση του αυτόνομου gps, βρίσκει τη θέση μου σε λιγότερο από 2 λεπτά (πρέπει να στέκεσαι ακίνητος). Επίσης δοκίμασα την πλοήγησή του, και όλα είναι στην εντέλεια. φωνητικές οδηγίες, κλπ όλα δουλεύουν τέλεια. Έχει μικρή απόκλιση. Επίσης, έχει καλή χαρτογράφηση με πολλά pois. Ακολούθησα αυτό τον οδηγό για εγκατάσταση (http://we-travel.co.cc/wiki/index.php?title=Installation). Θέλει υπομονή για εγκατάσταση και παραμετροποίηση, αλλά το αποτέλεσμα ήταν άψογο. Αξίζει! μεγαλε μας ψαρωσες ...:O μετα απο 1150 ποστ (τα εχω διαβασει ολα) πρωτη φορα καποιος το κανει αυτο χωρις παρενεργειες επειδη ομως δεν σκαμπαζουμε ολοι , καντο λιγο πιο λιανα , πες πως το εκανες βημα-βημα να το κανουμε και εμεις χωρις να ψαχνουμε με τις ωρες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Καλησπερα παιδια!Εχω αγορασει το Arena εδω κι ενα μηνα περιπου και αντιμετωπιζω καποια προβληματα!Το κινητο απο την αρχη μου κολλουσε συνεχεια ειτε στην κεντρικη οθονη ειτε μεσα στα μηνυματα!Για να το ξεκολλησω επρεπε να βγαλω την μπαταρια αλλιως δεν ξεκολλουσε με τιποτα!Υστερα απο πολλες φορες που ειχε γινει τελικα το πηγα στο service οπου και μου εκαναν format και ξαναπερασαν το firmware γιατι μου ειπαν οτι μπορει να μην ειχε παει κατι καλα στην εγκατασταση και να εκανε αυτα τα κολληματα!Τελος παντων το εχω εδω και μια εβδομαδα απο τοτε και σημερα μου ξανακολλησε...:mad::mad::mad:Γνωριζει καποιος αν του εχει συμβει κατι παρομοιο ή αν προκειται για ελλατωματικο τηλεφωνο?Το τηλεφωνο δεν εχει καθολου καρτα μνημης επανω γιατι στην αρχη νομιζα οτι κολλαει γι αυτον τον λογο,αλλα τιποτα!Κολλαει και χωρις την καρτα μνημης τελικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Καλησπερα παιδια!Εχω αγορασει το Arena εδω κι ενα μηνα περιπου και αντιμετωπιζω καποια προβληματα!Το κινητο απο την αρχη μου κολλουσε συνεχεια ειτε στην κεντρικη οθονη ειτε μεσα στα μηνυματα!Για να το ξεκολλησω επρεπε να βγαλω την μπαταρια αλλιως δεν ξεκολλουσε με τιποτα!Υστερα απο πολλες φορες που ειχε γινει τελικα το πηγα στο service οπου και μου εκαναν format και ξαναπερασαν το firmware γιατι μου ειπαν οτι μπορει να μην ειχε παει κατι καλα στην εγκατασταση και να εκανε αυτα τα κολληματα!Τελος παντων το εχω εδω και μια εβδομαδα απο τοτε και σημερα μου ξανακολλησε...:mad::mad::mad:Γνωριζει καποιος αν του εχει συμβει κατι παρομοιο ή αν προκειται για ελλατωματικο τηλεφωνο?Το τηλεφωνο δεν εχει καθολου καρτα μνημης επανω γιατι στην αρχη νομιζα οτι κολλαει γι αυτον τον λογο,αλλα τιποτα!Κολλαει και χωρις την καρτα μνημης τελικα! σε ολους καποια στιγμη εχει κολλησει (αν διαβασεις και προηγουμενα ποστ) αλλα οχι ΣΥΝΕΧΕΙΑ !! αν μετα το σερβις σου ξανακανει παλι τα ιδια τοτε μαλλον κατι παιζει με το συγκεκριμενο τηλεφωνο , γιατι λες οτι σου ξανακολλησε μια φορα μονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Σε διάφορα μενού που κοίταξα δέν το έχει αλλά μέσω το κρυφού μενού μπορείς να το ενεργοποιήσεις. Σχετικά με το gps (άκουσα πολλούς που τους βγάζει μεγάλη απόκλιση το google κ δεν δουλεύει κανένα εναλλακτικό και και και), εγκατέστησα το we-travel και δουλεύει άψογα! Με χρήση του αυτόνομου gps, βρίσκει τη θέση μου σε λιγότερο από 2 λεπτά (πρέπει να στέκεσαι ακίνητος). Επίσης δοκίμασα την πλοήγησή του, και όλα είναι στην εντέλεια. φωνητικές οδηγίες, κλπ όλα δουλεύουν τέλεια. Έχει μικρή απόκλιση. Επίσης, έχει καλή χαρτογράφηση με πολλά pois. Ακολούθησα αυτό τον οδηγό για εγκατάσταση (http://we-travel.co.cc/wiki/index.php?title=Installation). Θέλει υπομονή για εγκατάσταση και παραμετροποίηση, αλλά το αποτέλεσμα ήταν άψογο. Αξίζει! χαρτες ελλαδας βρηκες η εφτιαξες εσυ φιλε μου?? ΑΚΥΡΟ τωρα ειδα οτι εχει ετοιμους Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BECK23 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Σε διάφορα μενού που κοίταξα δέν το έχει αλλά μέσω το κρυφού μενού μπορείς να το ενεργοποιήσεις. Σχετικά με το gps (άκουσα πολλούς που τους βγάζει μεγάλη απόκλιση το google κ δεν δουλεύει κανένα εναλλακτικό και και και), εγκατέστησα το we-travel και δουλεύει άψογα! Με χρήση του αυτόνομου gps, βρίσκει τη θέση μου σε λιγότερο από 2 λεπτά (πρέπει να στέκεσαι ακίνητος). Επίσης δοκίμασα την πλοήγησή του, και όλα είναι στην εντέλεια. φωνητικές οδηγίες, κλπ όλα δουλεύουν τέλεια. Έχει μικρή απόκλιση. Επίσης, έχει καλή χαρτογράφηση με πολλά pois. Ακολούθησα αυτό τον οδηγό για εγκατάσταση (http://we-travel.co.cc/wiki/index.php?title=Installation). Θέλει υπομονή για εγκατάσταση και παραμετροποίηση, αλλά το αποτέλεσμα ήταν άψογο. Αξίζει! επειδη εχω κατι απορειες σχετικα με την εγκατασταση του we travel μπορεισ να μου στειλεις msn se pm για να λυσω τις αοωριες μου;;; Παράθεση BECK23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Γεια σας και απο μενα Περιμενω κι εγω το τηλεφωνο (απο Vodafone δυστυχως) Σε καποιο αλλο φορουμ (ξενογλωσσο) βρηκα βημα-βημα οδηγιες για αναβαθμιση και καποιον Ελληνα ο οποιος το εκανε και του λειτουργησε ο FM Trasnimitter και δεν υπαρχει πλεον το VF Live μενου Μπορω να βαλω λινκ εδω για το φορουμ αυτο η απαγορευεται? Να παραθεσω τις οδηγιες (στα αγγλικα) και τα λινκ ειναι επισης μια εναλλακτικη Σχετικα με την ερωτηση του φακου ειχα το Κ750 που το φλας αναβε και λειτουργουσε σαςν φακος Πολυ πολυ χρησιμο για μενα σε πολλες περιπτωσεις (θα μου πεις παιρνεις κινητο ή φακο αλλα με οντως βγηκε χρησιμο). Παντα ελεγα οποιο κινητο παρω θα προσεξω αν το χει. Το εψαξε κανεις? Γιατι το περιμενεις απο vodafone δεν καταλαβαινω? Αν εχεις επιδοτηση πηγαινε παρτο απο το plaisio χωρις να ειναι vodafone live... Και ναι εχει φακο αλλα το ενεργοποιεις μεσω της καμερας...βαζεις να ειναι το flash παντα ενεργο ... Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acmegr7 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 http://www.mylgarena.com/index.php?topic=274.0 Κι επειδη δεν θυμαμαι αν θελει εγγραφη για να διαβασεις τα ποστ το κανω παραθεση και το οριτζιναλ κειμενο Καλημέρα. Δοκίμασε μήπως κανένας με vodafone συσκευή τον παραπάνω οδηγό; Αν ναι τι αποτελέσματα είχε; Για παράδειγμα ξεκλείδωσε το fm transmiter; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Σε διάφορα μενού που κοίταξα δέν το έχει αλλά μέσω το κρυφού μενού μπορείς να το ενεργοποιήσεις. Σχετικά με το gps (άκουσα πολλούς που τους βγάζει μεγάλη απόκλιση το google κ δεν δουλεύει κανένα εναλλακτικό και και και), εγκατέστησα το we-travel και δουλεύει άψογα! Με χρήση του αυτόνομου gps, βρίσκει τη θέση μου σε λιγότερο από 2 λεπτά (πρέπει να στέκεσαι ακίνητος). Επίσης δοκίμασα την πλοήγησή του, και όλα είναι στην εντέλεια. φωνητικές οδηγίες, κλπ όλα δουλεύουν τέλεια. Έχει μικρή απόκλιση. Επίσης, έχει καλή χαρτογράφηση με πολλά pois. Ακολούθησα αυτό τον οδηγό για εγκατάσταση (http://we-travel.co.cc/wiki/index.php?title=Installation). Θέλει υπομονή για εγκατάσταση και παραμετροποίηση, αλλά το αποτέλεσμα ήταν άψογο. Αξίζει! Μηπως μπορεις σε παρακαλω πολυ να μας βοηθησεις... Εχω κανει ολη τη διαδικασια αλλα δεν μου διαβαζει τον χαρτη.. Μηπως μπορεις να μας κανεις εναν αναλυτικο οδηγο? Και κατι αλλο οταν εφταιξες τους φακελλους ηταν της μορφης πχ 'voice' ή ''voice''...? Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Καλησπερα παιδια!Εχω αγορασει το Arena εδω κι ενα μηνα περιπου και αντιμετωπιζω καποια προβληματα!Το κινητο απο την αρχη μου κολλουσε συνεχεια ειτε στην κεντρικη οθονη ειτε μεσα στα μηνυματα!Για να το ξεκολλησω επρεπε να βγαλω την μπαταρια αλλιως δεν ξεκολλουσε με τιποτα!Υστερα απο πολλες φορες που ειχε γινει τελικα το πηγα στο service οπου και μου εκαναν format και ξαναπερασαν το firmware γιατι μου ειπαν οτι μπορει να μην ειχε παει κατι καλα στην εγκατασταση και να εκανε αυτα τα κολληματα!Τελος παντων το εχω εδω και μια εβδομαδα απο τοτε και σημερα μου ξανακολλησε...:mad::mad::mad:Γνωριζει καποιος αν του εχει συμβει κατι παρομοιο ή αν προκειται για ελλατωματικο τηλεφωνο?Το τηλεφωνο δεν εχει καθολου καρτα μνημης επανω γιατι στην αρχη νομιζα οτι κολλαει γι αυτον τον λογο,αλλα τιποτα!Κολλαει και χωρις την καρτα μνημης τελικα! Καλημέρα και από μένα. Κι εμένα έχει κολλήσει κάποιες φορές αλλά όταν κολλάει δεν ανάβει καθόλου η οθόνη και ξεκολλάει από μόνο του μετά από λίγο. Το κάνει για παράδειγμα όταν ανοίξω το ραδιόφωνο από την συντόμευση (μίνι ράδιο) και όχι από το κανονικό μενού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Εγκατάσταση We-travel στο LG Arena: 1.Αρχικά, κατεβάζουμε τα απαραίτητα αρχεία: Εφαρμογή-> Μενού-> Φωνητικές οδηγίες (Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά μόνο)-> Χάρτες (Το mgreece.zip)-> 2. Αποσυμπιέστε όλα τα αρχεία με μέθοδο (extract to folder). Δημιουργήστε ένα φάκελο "WeTravel" Μετονομάστε το φάκελο με τους χάρτες σε "Map" Μετονομάστε το φάκελο με τις φωνές σε "Voice" Δημιουργήστε ένα φάκελο "Menus" και μέσα σε αυτόν τοποθετήστε το φάκελο "DefaultMenu" (Οι ονομασίες ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τις έγραψα χωρίς τα ") Έπειτα, βάλτε τους φακέλους μαζί με τα jar και jad στον φάκελο WeTravel που δημιουργήσατε νωρίτερα. Γενικά, πρέπει τα αρχεία να έχουν ταξινομηθεί έτσι: WeTravel\ Map\ lots of files \0\ \1\ Voice\ lots of *.wav files Menus\DefaultMenu\ WeTravel.jad WeTravel.jar 3. Μεταφέρετε το φάκελο "WeTravel" στο φάκελο "Others" του κινητού, μέσω λειτουργίας μαζικής αποθήκευσης. Τώρα αρχίζουν τα "δύσκολα" 4. Μέσω του κινητού, βρείτε το φάκελο που αντιγράψατε και εγκαταστήστε το WeTravel.jad. Μήν το εκκινήσετε μετά την εγκατάσταση. 5. Πηγαίνετε στις εφαρμογές και βρείτε το WeTravelMidlet Suite Πατήστε επάνω του (όχι εκκίνηση!) και σύρετε το μενού μέχρι να εμφανιστεί το κουμπί "Ορισμός δικαιωμάτων" 6.Αφού πατήσετε ορισμός δικαιωμάτων, στα : local_connectivity, read_user_data_access, write_user_data_access και location, επιλέξτε "Να επιτρέπεται πάντα" 7. Ανοίξτε το πρόγραμμα. Πατήστε Menu και μετά πηγαίνετε Settings -> Advanced -> Files. Χρησιμοποιώντας το d-pad, κατεβείτε στο Others και πατήστε OK. Μετά, με το d-pad, κατεβείτε στο WeTravel/ και πατήστε Επιλ.->Set We-travel root 8. Επανεκκινήστε το πρόγραμμα. 9. Για τα εικονίδια μενού: Πηγαίνετε Settings->Advanced Config -> Screen details εκεί, βρείτε την επιλογή Menu, και στο μενού που θα ανοίξει πατώντας πάνω του , επιλέξτε 'DefaultMenu' 10. Πηγαίνετε Settings/GPS και επιλέξτε το Internal GPS (ΠΡΟΣΟΧΗ! Από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου επιλέξτε αυτόνομο gps) 11. Κλείστε το πρόγραμμα, βγείτε σε ανοιχτό χώρο και ανοίξτε το ξανά. 12. Περιμένετε μερικά λεπτά (υπομονή...) και θα σας εμφανίσει με μικρή απόκλιση, στο μέρος που βρίσκεστε. (Εάν θέλετε να πληκτρολογήσετε μια πόλη για πλοήγηση, καλό είναι να βάζετε μόνο τα αρχικά΄γράμματα πχ για Αθήνα ένα Α ή Αθ είναι αρκετό) Αυτό ήταν. Με αυτά τα βήματα το έκανα και δούλεψε τέλεια, οπότε αν δεν δουλεύει σε εσάς μάλλον κάτι δεν κάνετε καλά. To Arena είναι μια πολύ καλή συσκευή με πολλές δυνατότητες! Σημείωση: για περισσότερες ρυθμίσεις και επιλογές, συμβουλευτείτε το http://we-travel.co.cc/joomla/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=15&lang=en Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acmegr7 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Καλημέρα και από μένα. Κι εμένα έχει κολλήσει κάποιες φορές αλλά όταν κολλάει δεν ανάβει καθόλου η οθόνη και ξεκολλάει από μόνο του μετά από λίγο. Το κάνει για παράδειγμα όταν ανοίξω το ραδιόφωνο από την συντόμευση (μίνι ράδιο) και όχι από το κανονικό μενού... Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα. έχει παρατηρήσει κανείς να του κολλάει από υπερθέρμανση; Είτε από εξωτερικούς παράγοντες (απευθείας έκθεση σε ντάλλα ήλιο), είτε από πολύ χρήση του ενώ φορτίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 στον ορισμο δικαιωματων μου κανει κατι σαν bug κ δε μπορω να επιλεξω το να επιτρεπεται παντα...δε με πειραξε πολυ αυτο..εκανα ολες τις ρυθμισεις κ freezαρει το προγραμμα..μου βγαζει το σημα του κ μενει εκει...vl συσκευη εχω Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 στον ορισμο δικαιωματων μου κανει κατι σαν bug κ δε μπορω να επιλεξω το να επιτρεπεται παντα...δε με πειραξε πολυ αυτο..εκανα ολες τις ρυθμισεις κ freezαρει το προγραμμα..μου βγαζει το σημα του κ μενει εκει...vl συσκευη εχω Έβαλες στον ίδιο φάκελο το jar με το jad? Εκκίνησε την εγκατάσταση με το jad Πρέπει να ορίσεις τα δικαιώματα αλλιώς το πρόγραμμα θα ζητάει συνέχεια άδεια και θα κολλάει πολύ, ειδικά όταν είναι να κάνεις σύνθετες ρυθμίσεις. (το έπαθα κι εγώ αυτό, αλλά με ορισμό δικαιωμάτων λύθηκε) Βγάλε το πρόγραμμα, ξαναβάλτο με το jad, και όρισε τα δικαιώματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 με τους φακελους τα εχω κανει ολα σωστα...πριν μου εβγαλε αποτυχια ταυτοτητας με το jad κ το εκανα με το jarκ μαλλον εκει σκαλωσε το θεμα..ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση..οτι νεο εχω θα σου πω Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigurrosis Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Γιατι το περιμενεις απο vodafone δεν καταλαβαινω? Αν εχεις επιδοτηση πηγαινε παρτο απο το plaisio χωρις να ειναι vodafone live... Και ναι εχει φακο αλλα το ενεργοποιεις μεσω της καμερας...βαζεις να ειναι το flash παντα ενεργο ... Thanks για το φλας Μενω επαρχια και πηρα απευθειας επιδοτηση 300 ευρω για να αλλαξω εταιρια Καλημέρα. Δοκίμασε μήπως κανένας με vodafone συσκευή τον παραπάνω οδηγό; Αν ναι τι αποτελέσματα είχε; Για παράδειγμα ξεκλείδωσε το fm transmiter; Αυτο μου εγραψε το ατομο που εκανε το firmware upgrade to ekana flash kai tou perasa thn ekdosh europe open V10A_02 kai to kinitaki petaei kai h diadikasia einai para poly aplh και οταν ζητησα περισσοτερες διευκρινισεις για VF live και FM transmitter Oxi den exei vodafone live menu kai to fm transmitter leitourgei kanonikotata thn idia aporia eixa alla telika ola ok.kai h didikasia einai gelia den yparxei kanenas logos na anisixeis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Όσοι κάνατε upgrade, κλείδωσε ο fm transmiter? Έχει καθόλου βελτιώσεις το λογισμικό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AKIS21M Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 erwthsh sto kryfo menou tou Arena exei ry8mish gia to A-GPS...poia prepei na einai ta default h' proteinomena settings ekei giati nomizw oti ekana patata..ka8e boh8eia deksth..thanks!kai kati alo an den exei erwth8ei an kanw upgrade 8a xa8oun ry8miseis klp?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Εγκατάσταση We-travel στο LG Arena: 1.Αρχικά, κατεβάζουμε τα απαραίτητα αρχεία: Εφαρμογή-> Μενού-> Φωνητικές οδηγίες (Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά μόνο)-> Χάρτες (Το mgreece.zip)-> 2. Αποσυμπιέστε όλα τα αρχεία με μέθοδο (extract to folder). Δημιουργήστε ένα φάκελο "WeTravel" Μετονομάστε το φάκελο με τους χάρτες σε "Map" Μετονομάστε το φάκελο με τις φωνές σε "Voice" Δημιουργήστε ένα φάκελο "Menus" και μέσα σε αυτόν τοποθετήστε το φάκελο "DefaultMenu" (Οι ονομασίες ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τις έγραψα χωρίς τα ") Έπειτα, βάλτε τους φακέλους μαζί με τα jar και jad στον φάκελο WeTravel που δημιουργήσατε νωρίτερα. Γενικά, πρέπει τα αρχεία να έχουν ταξινομηθεί έτσι: WeTravel\ Map\ lots of files \0\ \1\ Voice\ lots of *.wav files Menus\DefaultMenu\ WeTravel.jad WeTravel.jar 3. Μεταφέρετε το φάκελο "WeTravel" στο φάκελο "Others" του κινητού, μέσω λειτουργίας μαζικής αποθήκευσης. Τώρα αρχίζουν τα "δύσκολα" 4. Μέσω του κινητού, βρείτε το φάκελο που αντιγράψατε και εγκαταστήστε το WeTravel.jad. Μήν το εκκινήσετε μετά την εγκατάσταση. 5. Πηγαίνετε στις εφαρμογές και βρείτε το WeTravelMidlet Suite Πατήστε επάνω του (όχι εκκίνηση!) και σύρετε το μενού μέχρι να εμφανιστεί το κουμπί "Ορισμός δικαιωμάτων" 6.Αφού πατήσετε ορισμός δικαιωμάτων, στα : local_connectivity, read_user_data_access, write_user_data_access και location, επιλέξτε "Να επιτρέπεται πάντα" 7. Ανοίξτε το πρόγραμμα. Πατήστε Menu και μετά πηγαίνετε Settings -> Advanced -> Files. Χρησιμοποιώντας το d-pad, κατεβείτε στο Others και πατήστε OK. Μετά, με το d-pad, κατεβείτε στο WeTravel/ και πατήστε Επιλ.->Set We-travel root 8. Επανεκκινήστε το πρόγραμμα. 9. Για τα εικονίδια μενού: Πηγαίνετε Settings->Advanced Config -> Screen details εκεί, βρείτε την επιλογή Menu, και στο μενού που θα ανοίξει πατώντας πάνω του , επιλέξτε 'DefaultMenu' 10. Πηγαίνετε Settings/GPS και επιλέξτε το Internal GPS (ΠΡΟΣΟΧΗ! Από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου επιλέξτε αυτόνομο gps) 11. Κλείστε το πρόγραμμα, βγείτε σε ανοιχτό χώρο και ανοίξτε το ξανά. 12. Περιμένετε μερικά λεπτά (υπομονή...) και θα σας εμφανίσει με μικρή απόκλιση, στο μέρος που βρίσκεστε. (Εάν θέλετε να πληκτρολογήσετε μια πόλη για πλοήγηση, καλό είναι να βάζετε μόνο τα αρχικά΄γράμματα πχ για Αθήνα ένα Α ή Αθ είναι αρκετό) Αυτό ήταν. Με αυτά τα βήματα το έκανα και δούλεψε τέλεια, οπότε αν δεν δουλεύει σε εσάς μάλλον κάτι δεν κάνετε καλά. To Arena είναι μια πολύ καλή συσκευή με πολλές δυνατότητες! Σημείωση: για περισσότερες ρυθμίσεις και επιλογές, συμβουλευτείτε το http://we-travel.co.cc/joomla/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=15&lang=en Να σε ρωτησω κατι... τα εχω κανει ολα..τα εχει παρει ολα σωστα απ οτι φαινεται... Οταν τα περασεις ολα λοιπον ...και ανοιγεις το προγραμμα...σου εμφανιζει στην οθονη κατευθειαν το χαρτι της ελλαδος ή πρεπει πρωτα να περιμενεις να πιασει σημα? Γιατι εμενα μου βγαζει κενη την οθονη αλλα στο γραφειο που ειμαι δεν μπορω να βγω εξω να δω αν θα πιασει δορυφορους... Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acmegr7 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Thanks για το φλας Μενω επαρχια και πηρα απευθειας επιδοτηση 300 ευρω για να αλλαξω εταιρια Αυτο μου εγραψε το ατομο που εκανε το firmware upgrade και οταν ζητησα περισσοτερες διευκρινισεις για VF live και FM transmitter Ευχαριστώ! Θα το δοκιμάσω και εγώ. και σήμερα αν έχω χρόνο. ΥΓ: με τις επαφές, τα αρχεία κλπ τι γίνεται; χάνονται αν δεν χρειαστεί το factory reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigurrosis Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Ευχαριστώ! Θα το δοκιμάσω και εγώ. και σήμερα αν έχω χρόνο. ΥΓ: με τις επαφές, τα αρχεία κλπ τι γίνεται; χάνονται αν δεν χρειαστεί το factory reset? Μολις το δοκιμασεις ενημερωσε κι εμας για το ποια αναβαθμιση εκανες και πως πηγε (τι δεν λειτουργουσε πριν και μετα λειτουργησε, αν το VF Live μενου υπηρχε και αντικατασταθηκε κλπ) Σχετικα με το ΥΓ δεν γνωριζω μαλλον θα μας πεις εσυ.Καλου κακου κανε ενα αντιγραφο ασφαλειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Ευχαριστώ! Θα το δοκιμάσω και εγώ. και σήμερα αν έχω χρόνο. ΥΓ: με τις επαφές, τα αρχεία κλπ τι γίνεται; χάνονται αν δεν χρειαστεί το factory reset? Μπες στο site και γινε μελος. Φτιαξε account και περασε απο το κινητο σου ολες σου τις επαφες εδω!! Δεν προκειται ποτε να τις χασεις και θα εχεις ενα backup ;). Ενα κλικ και παλι στο κινητο σου! ;) Επισης με factory reset , τα χανεις ολα ... τα παντα που εχει το κινητο! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigurrosis Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 εχοντας διαβασει αρκετες σελιδες εδω δεν μπορεσα να καταλαβω το εξης. Εστω οτι εγκαθιστουμε το wetravel οποτε εχουμε προγραμα και χαρτες στο κινητο. Για να ακολουθησουμε μια διαδρομη με χρηση του προγράμματος χρεωνόμαστε ή οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 εχοντας διαβασει αρκετες σελιδες εδω δεν μπορεσα να καταλαβω το εξης. Εστω οτι εγκαθιστουμε το wetravel οποτε εχουμε προγραμα και χαρτες στο κινητο. Για να ακολουθησουμε μια διαδρομη με χρηση του προγράμματος χρεωνόμαστε ή οχι? οχι....εχοντας τους χαρτες μεσα δε χρειαζεται να κατεβαζει το κινητο τπτ οποτε καμια χρεωση...οπως κ στο mgmpas σε offline mode Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts