acmegr7 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Και ναι επιτέλους διάβασα όλα τα post!!!:D:D Εγώ είμαι κάτοχος της vl έκδοσης (χωρίς fm transmitter). Το μόνο που θέλω να προσθέσω για το κινητό είναι ότι μου έχει φάει διάφορα κολλήματα σε γενικές γραμμές. Συγκεκριμένα αυτό που παρατήρησα, είναι ότι κολλάει όταν θερμαίνεται. Δηλαδή μου κόλλησε 2-3 φορές όταν ενώ φόρτιζε ασχολιόμουν πολύ ώρα ψάχνοντας το. Στο χέρι μου καταλάβαινα την υψηλή θερμοκρασία. Η άλλη περίπτωση όμως που μου κολλάει και εκεί έχω βασικά πρόβλημα, είναι όταν οδηγώ με ντάλλα ήλιο και έχω ανοιχτή την κουκούλα του αυτοκινήτου μου. Λόγω περιορισμένων χώρων στο αμάξι, βάζω αναγκαστικά το κινητό σε θέση όπου το βλέπει ο ήλιος. Το αποτέλεσμα είναι να φουντώνει το κινητό και με το που πάω είτε να πάρω τηλέφωνο (με Bluetooth πάντα…) είτε να κάνω κάτι άλλο, να κολλάει και να χρειάζεται να βγάλω για λιγή ώρα την μπαταρία μέχρι να πέσει η θερμοκρασία. Σαν λύση σκέφτηκα να του πάρω μια θήκη για να καλύψω το nikel που έχει μιας και αυτό είναι που καίει όταν το πιάνω. Λέτε να πιάσει;;; Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι γιατί δεν έχει ασχοληθεί κανείς με το να μετατρέψει τις ταινίες σε 3gp. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δεί ταινία σε «divx» μορφή στο κινητό, αλλά σε 3gp με ενσωματωμένους υπότιτλους, μια χαρά φαίνεται. Αυτά 4 now από εμένα… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyris Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Εχει δοκιμάσει κανείς το δελτίο καιρού? Στο default έχει το Λονδίνο, αλλά μόλις του έβαλα "Athens" μου βρήκε 6 Αθήνες (!!!) αλλά καμμιά στην Ελλάδα!!!!!!!!!! Εχει λύσει κανείς αυτό το πρόβλημα? Παράθεση www.kyris.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Πολλοί λένε οτι : Νά, έδωσες τόσα λεφτά για κινητό, κι αν πέσει, κι αν του ρίξεις νερό? Πάει χάλασε, πάνε και τα λεφτά σου τσάμπα! Όμως το Arena, αποδείχθηκε σκληρό καρύδι στο κρας τεστ του mail.ru Μπορείτε να δείτε το βίντεο διάρκειας 9,5 λεπτών εδώ-> http://video.mail.ru/corp/ryabinin/147/1051.html (Sorry που είναι στα Ρώσικα αλλά και μόνο να βλέπεις, φτάνει) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Το Arena δεν έχει αυτή τη λειτουργία της κάμερας του Renoir που αγγίζεις με το δάχτυλο την οθόνη και εστιάζει στο σημείο που άγγιξες? Τσου, όχι. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Και ναι επιτέλους διάβασα όλα τα post!!!:D:D Εγώ είμαι κάτοχος της vl έκδοσης (χωρίς fm transmitter). Το μόνο που θέλω να προσθέσω για το κινητό είναι ότι μου έχει φάει διάφορα κολλήματα σε γενικές γραμμές. Συγκεκριμένα αυτό που παρατήρησα, είναι ότι κολλάει όταν θερμαίνεται. Δηλαδή μου κόλλησε 2-3 φορές όταν ενώ φόρτιζε ασχολιόμουν πολύ ώρα ψάχνοντας το. Στο χέρι μου καταλάβαινα την υψηλή θερμοκρασία. Η άλλη περίπτωση όμως που μου κολλάει και εκεί έχω βασικά πρόβλημα, είναι όταν οδηγώ με ντάλλα ήλιο και έχω ανοιχτή την κουκούλα του αυτοκινήτου μου. Λόγω περιορισμένων χώρων στο αμάξι, βάζω αναγκαστικά το κινητό σε θέση όπου το βλέπει ο ήλιος. Το αποτέλεσμα είναι να φουντώνει το κινητό και με το που πάω είτε να πάρω τηλέφωνο (με Bluetooth πάντα…) είτε να κάνω κάτι άλλο, να κολλάει και να χρειάζεται να βγάλω για λιγή ώρα την μπαταρία μέχρι να πέσει η θερμοκρασία. Σαν λύση σκέφτηκα να του πάρω μια θήκη για να καλύψω το nikel που έχει μιας και αυτό είναι που καίει όταν το πιάνω. Λέτε να πιάσει;;; Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι γιατί δεν έχει ασχοληθεί κανείς με το να μετατρέψει τις ταινίες σε 3gp. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δεί ταινία σε «divx» μορφή στο κινητό, αλλά σε 3gp με ενσωματωμένους υπότιτλους, μια χαρά φαίνεται. Αυτά 4 now από εμένα… Το mp4 ειναι κλασεις ανωτερο απο το3.gp μια απορια...πως μπαινεις στο κρυφο μενου;;;;και οταν φτιαξεις χαρτεσ αττικης να μου το στειλεισ και εμενα το αρχειο με τον χαρτη...αν και οταν παρω το κινητο θα κοιταξω να φτιαξω το we travel που ειναι πολυ ωραιο προγραμμα..... Στην οθονη κλησης 1809#*900# Εχει δοκιμάσει κανείς το δελτίο καιρού? Στο default έχει το Λονδίνο, αλλά μόλις του έβαλα "Athens" μου βρήκε 6 Αθήνες (!!!) αλλά καμμιά στην Ελλάδα!!!!!!!!!! Εχει λύσει κανείς αυτό το πρόβλημα? Τη Λάρισα τη βρισκει μια χαρά. Γράψε Athens Greece Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikou Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Πολλοί λένε οτι : Νά, έδωσες τόσα λεφτά για κινητό, κι αν πέσει, κι αν του ρίξεις νερό? Πάει χάλασε, πάνε και τα λεφτά σου τσάμπα! Όμως το Arena, αποδείχθηκε σκληρό καρύδι στο κρας τεστ του mail.ru Μπορείτε να δείτε το βίντεο διάρκειας 9,5 λεπτών εδώ-> http://video.mail.ru/corp/ryabinin/147/1051.html (Sorry που είναι στα Ρώσικα αλλά και μόνο να βλέπεις, φτάνει) Ωραίος τρόπος να ψάχνεις το menu με τη ρόδα...του αυτοκινήτου! αχχαχααχ. Αν κατάλαβα καλά μέσα στην σαμπάνια και στο νερό δεν άντεξε. Στο αυτοκίνητο δεν έπαθε τίποτα. Στα πεσίματα τίποτα. Στην βροχή και λίγο που βούτηξε, πάλι τίποτα. Αν όλα αυτά είναι αληθή, τότε δηλώνω ενθουσιασμένος!!! Άντε 28 Ιουνίου, σε ένα μήνα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Το ενδεχομενο να πεσει κεραυνος πανω στο κινητο το εχουν προβλεψει; Γιατι αν δεν εχει τετοια προστασια δεν θα το παρω! :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 το αγοαρασα χθες απο οτεσοπ.αν το θελει κανεις pm Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Γιατι το δινεις φιλε θα ηθελες να μας πεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 φοβαμαι λιγο την μπααταρια δεν θελω να ειμαι με τον φορτιστη στο χερι Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_v Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 δε πηγα μεσω google maps..πηγα στο κρυφο μενου του κινητου..κ εκανα ενα τεστακι στο gps...εβγαλε μεχρι 2..θα το αφησω παραπνω λοιπον για να βρει 4... εσυ δε το ειχες στειλει για service γιωργο? η κανω λαθος? Λοιπό φιλε μου finaldestiny ακου την ιστορία μου πώς έχει. Ναι, καλα θυμασαι το πήγα στο σερβις γιατί ενώ είχε βρει την πρωτη φορα στο μπαλκονι μου τη θεση μου μετα για καμια βδομάδα δε το έβρισκε με τίποτα. Αφου λοιπον τους το πηγα πριν το Πασχα, μετα απο 4 μερες που δε με είχαν παρει τηλ τους πηρα εγώ, για να μου πουνε οτι ηταν ενταξει το τηλ και δε το πειραξαν γιατι δουλευε σωστα. Οταν το πηρα μετα το Πασχα (λογω οτι ελειπα εκτος Αθηνας) τους ειπα ..¨ρε παιδια σιγουρα το δοκιμασατε??¨ναι μου ειπαν και δουλευε. Αλλα κατι μου έλεγε οτι δεν δοκιμασαν την θεση αλλα το υπολοιπο project του google maps (εύρεση οδού , απο - εως διαδρομή κ.λ.π) που οθτως ή αλλως δουλευε και πριν. Το ίδιο βραδυ που το πήρα στο μπαλκόνι μου και στο δρόμο της δουλειάς μου με vl νέκρα.... Αφου αποφάσισα να το σπασω , άρχισα να το ψαχνω μονος μου, και με τη δικη σας βοήθεια μπηκα στο κρυφο μενου όπου δοκίμαζα διαφορα. Τίποτα και παλι.... Ωσπου ενα απο τα πολλα βράδια στο μπαλκονι μου το αφησα να βρει δορυφορους αρκετη ώρα. Αφου βρήκε τους 4 όπως σου ειπα στο κρυφό μενου και εκανα save κλπ., το γυρνάω σε κανονικη λειτουργια και...ΩΩ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ!!! ΒΓΗΚΕ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΜΠΛΕ ΒΟΥΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΗΚΕ.. Απο τοτε παει σφαίρα και στα άλλα 2 προγραμματα (AMAZE & GMMAPS), και οταν κολλάει του κάνω μια ανευρεση πρωτα στο κρυφο μενου... Βεβαια τωρα παλι τελευταια ενω μου βγαζει τη μπλε βουλιτσα μου δειχνει αποκλιση 25000 μετρα. χαχαχαχα..... και μου δειχνει οτι ειμαι στην Πειραιώς ενω εγώ ειμαι Αμπελόκηπους..... χαχαχα!!!!. Αρα κατι γίνεται με την ανευρεση των δορυφόρων και της επικοινωνίας του με το google maps. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : καλο το αρενα αλλα οχι πολλες απαιτησεις απο το gps του.. Γιαυτο αποφασισα οτι θα παρω gps και θα εχω και ενα καλο τηλεφωνακι..... Συγγνωμη για την πολυλογία μου αλλα ηθελα να μαθετε ολη τη περιπετεια μου πως ειχε..... Υ.Γ. Πρώτη φορά στη ζωή μου ασχολήθηκα τόσο πολύ με ένα κινητό μου...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfgh123 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Λοιπό φιλε μου finaldestiny ακου την ιστορία μου πώς έχει. Ναι, καλα θυμασαι το πήγα στο σερβις γιατί ενώ είχε βρει την πρωτη φορα στο μπαλκονι μου τη θεση μου μετα για καμια βδομάδα δε το έβρισκε με τίποτα. Αφου λοιπον τους το πηγα πριν το Πασχα, μετα απο 4 μερες που δε με είχαν παρει τηλ τους πηρα εγώ, για να μου πουνε οτι ηταν ενταξει το τηλ και δε το πειραξαν γιατι δουλευε σωστα. Οταν το πηρα μετα το Πασχα (λογω οτι ελειπα εκτος Αθηνας) τους ειπα ..¨ρε παιδια σιγουρα το δοκιμασατε??¨ναι μου ειπαν και δουλευε. Αλλα κατι μου έλεγε οτι δεν δοκιμασαν την θεση αλλα το υπολοιπο project του google maps (εύρεση οδού , απο - εως διαδρομή κ.λ.π) που οθτως ή αλλως δουλευε και πριν. Το ίδιο βραδυ που το πήρα στο μπαλκόνι μου και στο δρόμο της δουλειάς μου με vl νέκρα.... Αφου αποφάσισα να το σπασω , άρχισα να το ψαχνω μονος μου, και με τη δικη σας βοήθεια μπηκα στο κρυφο μενου όπου δοκίμαζα διαφορα. Τίποτα και παλι.... Ωσπου ενα απο τα πολλα βράδια στο μπαλκονι μου το αφησα να βρει δορυφορους αρκετη ώρα. Αφου βρήκε τους 4 όπως σου ειπα στο κρυφό μενου και εκανα save κλπ., το γυρνάω σε κανονικη λειτουργια και...ΩΩ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ!!! ΒΓΗΚΕ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΜΠΛΕ ΒΟΥΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΗΚΕ.. Απο τοτε παει σφαίρα και στα άλλα 2 προγραμματα (AMAZE & GMMAPS), και οταν κολλάει του κάνω μια ανευρεση πρωτα στο κρυφο μενου... Βεβαια τωρα παλι τελευταια ενω μου βγαζει τη μπλε βουλιτσα μου δειχνει αποκλιση 25000 μετρα. χαχαχαχα..... και μου δειχνει οτι ειμαι στην Πειραιώς ενω εγώ ειμαι Αμπελόκηπους..... χαχαχα!!!!. Αρα κατι γίνεται με την ανευρεση των δορυφόρων και της επικοινωνίας του με το google maps. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : καλο το αρενα αλλα οχι πολλες απαιτησεις απο το gps του.. Γιαυτο αποφασισα οτι θα παρω gps και θα εχω και ενα καλο τηλεφωνακι..... Συγγνωμη για την πολυλογία μου αλλα ηθελα να μαθετε ολη τη περιπετεια μου πως ειχε..... Υ.Γ. Πρώτη φορά στη ζωή μου ασχολήθηκα τόσο πολύ με ένα κινητό μου...... μου βγαζει τη μπλε βουλιτσα μου δειχνει αποκλιση 25000 μετρα +1 Δεν εχω βρει και ποτε δορυφορο :mad: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellakias Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Εχει δοκιμάσει κανείς το δελτίο καιρού? Στο default έχει το Λονδίνο, αλλά μόλις του έβαλα "Athens" μου βρήκε 6 Αθήνες (!!!) αλλά καμμιά στην Ελλάδα!!!!!!!!!! Εχει λύσει κανείς αυτό το πρόβλημα? Τη Λάρισα τη βρισκει μια χαρά. Γράψε Athens Greece Ακριβώς αυτό που λέει ο Spidey. Και εμένα μου έλεγε Λονδίνο, έγραψα Athens, βρήκε 2-3 στην Αμερική, μετά έβαλα Athens, Greece και μας βρήκε. Παράθεση Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα! Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellakias Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Έχω μετατρέψει τα βιντεάκια μου με το XMedia Recode σε ανάλυση 720*480. Όταν παίζουν σε landscape όμως, παρ'όλο που πατάω το + στην οθόνη για zoom, πάντα αφήνει 2 μαύρες λωρίδες αριστερά και δεξιά της οθόνης. Διορθώνεται αυτό ή το κάνει λόγω μικρότερης ανάλυσης? (Η οθόνη του κινητού έχει ανάλυση 480*800) Παράθεση Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα! Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrsdlns Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Λοιπό φιλε μου finaldestiny ακου την ιστορία μου πώς έχει. Ναι, καλα θυμασαι το πήγα στο σερβις γιατί ενώ είχε βρει την πρωτη φορα στο μπαλκονι μου τη θεση μου μετα για καμια βδομάδα δε το έβρισκε με τίποτα. Αφου λοιπον τους το πηγα πριν το Πασχα, μετα απο 4 μερες που δε με είχαν παρει τηλ τους πηρα εγώ, για να μου πουνε οτι ηταν ενταξει το τηλ και δε το πειραξαν γιατι δουλευε σωστα. Οταν το πηρα μετα το Πασχα (λογω οτι ελειπα εκτος Αθηνας) τους ειπα ..¨ρε παιδια σιγουρα το δοκιμασατε??¨ναι μου ειπαν και δουλευε. Αλλα κατι μου έλεγε οτι δεν δοκιμασαν την θεση αλλα το υπολοιπο project του google maps (εύρεση οδού , απο - εως διαδρομή κ.λ.π) που οθτως ή αλλως δουλευε και πριν. Το ίδιο βραδυ που το πήρα στο μπαλκόνι μου και στο δρόμο της δουλειάς μου με vl νέκρα.... Αφου αποφάσισα να το σπασω , άρχισα να το ψαχνω μονος μου, και με τη δικη σας βοήθεια μπηκα στο κρυφο μενου όπου δοκίμαζα διαφορα. Τίποτα και παλι.... Ωσπου ενα απο τα πολλα βράδια στο μπαλκονι μου το αφησα να βρει δορυφορους αρκετη ώρα. Αφου βρήκε τους 4 όπως σου ειπα στο κρυφό μενου και εκανα save κλπ., το γυρνάω σε κανονικη λειτουργια και...ΩΩ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ!!! ΒΓΗΚΕ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΜΠΛΕ ΒΟΥΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΗΚΕ.. Απο τοτε παει σφαίρα και στα άλλα 2 προγραμματα (AMAZE & GMMAPS), και οταν κολλάει του κάνω μια ανευρεση πρωτα στο κρυφο μενου... Βεβαια τωρα παλι τελευταια ενω μου βγαζει τη μπλε βουλιτσα μου δειχνει αποκλιση 25000 μετρα. χαχαχαχα..... και μου δειχνει οτι ειμαι στην Πειραιώς ενω εγώ ειμαι Αμπελόκηπους..... χαχαχα!!!!. Αρα κατι γίνεται με την ανευρεση των δορυφόρων και της επικοινωνίας του με το google maps. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : καλο το αρενα αλλα οχι πολλες απαιτησεις απο το gps του.. Γιαυτο αποφασισα οτι θα παρω gps και θα εχω και ενα καλο τηλεφωνακι..... Συγγνωμη για την πολυλογία μου αλλα ηθελα να μαθετε ολη τη περιπετεια μου πως ειχε..... Υ.Γ. Πρώτη φορά στη ζωή μου ασχολήθηκα τόσο πολύ με ένα κινητό μου...... αν μπορεις να μας δωσεις πιο αναλυτικες οδηγιες μηπως παιξει και σε εμας το gps... κατι σαν βημα-βημα ... :):) Παράθεση aggression gets back to u!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 εμενα σημερα με βρηκε σε offline mode mgmaps ΑΛΛΑ οταν μπηκα σε αμαξι δεν εκανε τπτ..δε κουνηθηκε καθολου...ξερει κανεις τι παιζει?? α κ αυτο που εκανε ο φιλος γιωργος ειναι να μπει στο κρυφο μενου μετα others κ να κανει τεστ στο gps...οπου οντως περιμενεις 4 δορυφορους κ μετα σου βγαζει τη θεση σου...τουλαχιστον ειμαστε σιγουροι οτι δουλευει το gps..! χαχα Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Να δω τι αλλο θα κανετε για να δουλεψει σωστα το gps... δοκιμαστε να σταθειτε κατακορυφο στο ενα χερι και με το αλλο να κρατατε το κινητο διπλα στην κεραια της τηλεορασης στο μπαλκονι! Εναλλακτικα..αγοραστε gps!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Να δω τι αλλο θα κανετε για να δουλεψει σωστα το gps... δοκιμαστε να σταθειτε κατακορυφο στο ενα χερι και με το αλλο να κρατατε το κινητο διπλα στην κεραια της τηλεορασης στο μπαλκονι! Εναλλακτικα..αγοραστε gps!! :lol: Δεν έχεις καταλάβει ότι γουστάρουμε να τα κάνουμε αυτά;;;:D:lol::p Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Δεν έχεις καταλάβει ότι γουστάρουμε να τα κάνουμε αυτά;;;:D:lol::p Καλημέρα και από μένα. Έχω την εντύπωση ότι το κουμπί που μειώνεις την ένταση του ήχου έχει λίγο περίεργη αίσθηση σε σχέση με αυτό που την αυξάνει. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Παιδια εχω διαβασει διαφορες σελιδες απο τα ποστ σας γι αυτο το κινητο... Εχω επιδοτηση 380 ευρω απο τη voda και λεω να τη χρησιμοποιησω μεσω πλαισιου... Τωρα εχω το samsung f480 και ομολογω οτι δεν θα το αλλαζα αν δεν ειχα τετοια επιδοτηση... Οποτε ψαχνω κατι παρομοιο...μεγαλη touch οθονη...Gps δεν με νοιαζει(εχω ξεχωριστο) και φυσικα δεν θελω να μπλεξω παλι με windows mobile.. Τελικα να το χτυπησω το κινητακι η να περιμενω κατι αλλο?Οντως ειναι πολυ ομορφο.. Τελικα στο πλαισιο εχει unbranted συσκευες? Γιατι και στο samsung το εβγαλα το vl γιατι μου δημιουργουσε πολλα προβληματα... Τι προτεινετε? Σας ευχαριστω!!! Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellakias Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Ναι, το Πλαίσιο έχει unbranded συσκευές. Από εκεί πήρα το δικό μου. Παράθεση Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα! Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaqmayol Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 ρε παιδια μια ερωτηση¨. Το μενου εχει 2 εικονιδια. write message και messaging. Τι παιζει? θα μας τρελανουν τελιως? εχει καμμια ουσιαστικη διαφορα το ενα απο το αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Παιδια εχω διαβασει διαφορες σελιδες απο τα ποστ σας γι αυτο το κινητο... Εχω επιδοτηση 380 ευρω απο τη voda και λεω να τη χρησιμοποιησω μεσω πλαισιου... Τωρα εχω το samsung f480 και ομολογω οτι δεν θα το αλλαζα αν δεν ειχα τετοια επιδοτηση... Οποτε ψαχνω κατι παρομοιο...μεγαλη touch οθονη...Gps δεν με νοιαζει(εχω ξεχωριστο) και φυσικα δεν θελω να μπλεξω παλι με windows mobile.. Τελικα να το χτυπησω το κινητακι η να περιμενω κατι αλλο?Οντως ειναι πολυ ομορφο.. Τελικα στο πλαισιο εχει unbranted συσκευες? Γιατι και στο samsung το εβγαλα το vl γιατι μου δημιουργουσε πολλα προβληματα... Τι προτεινετε? Σας ευχαριστω!!! Εγω προτεινω να παρεις τα κομματια και να το φτιαξεις μονος σου! :lol: Ειναι το επομενο σταδιο που θα υποβαλλει τους καταναλωτες η LG.. προς το παρον ειμαστε μονο beta testers οπως ειπε ο Kyris! :p Περα απο την πλακα τωρα ειναι οντως πολυ ομορφο.. αν υπαρχει η προοπτικη να διορθωθουν καποια προβληματακια με αναβαθμιση στο αμεσο μελλον τοτε σιγουρα αξιζει να το παρεις! Δεν έχεις καταλάβει ότι γουστάρουμε να τα κάνουμε αυτά;;;:D:lol::p Το'χω καταλαβει φιλε μου και θαυμαζω την υπομονη σας! Εγω με ολα αυτα που λετε αν εβγαινα στο μπαλκονι θα ηταν για ενα μονο λογο.. θα το ειχα κανει σαϊτα το κινητο..μπορει αν επεφτε στο κεφαλι κανενος γειτονα να λειτουργουσε σωστα το gps!! :rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicholas_mgr Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Καλησπέρα σε όλους... Είμαι κάτοχος ενος KS20 εδώ κι 1,5 χρόνο και σχεδιάζω να χρησημοποιήσω την επιδότηση για να πάρω το ARENA. Έχω μια ερώτηση για όποιον ξέρει να απαντήσει. Είναι πολύ σημαντικό για μένα, το κινητό να έχει απόλυτη συνεργασία/συγχρονισμό με το Outlook (επαφές, εργασίες, συναντήσεις, σημειώσεις). Ιδιαίτερα στις επαφές, να μεταφέρει ότι υπάρχει καταχωρημένο στις σημειώσεις της καρτέλας "Γενικά", όσο μεγάλο (σε αριθμό χαρακτήρων) κι αν είναι. Πρέπει να έχω διαβάσει το 90% των post σ΄αυτό το thread, αλλά δεν έχω βρει κάτι σχετικό... Αν κάποιος έχει κάνει τέτοια χρήση ή μπορεί να το δοκιμάσει, θα το εκτιμούσα να μου απαντήσει. Ευχάριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarras1 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 nichola απο το pc shuit III φαινεται οτι γινεται, για δες εδω http://img30.imageshack.us/my.php?image=ff1.jpg Παιδες το παρελαβα σημερα (αγορα απο αγγλια ebay), εχει ελληνικα κανονικοτατα και ηρθε με το V10i firmware ωραιοοοοοοο :D δεν περιμενω να δω ταινιες ουτε να τραβηξω αξιολογες φωτο, οκ υποτιθεται ειναι multimedia κινητο αλλά μη τρελαθουμε κιολας περιμενοντας οτι μια καμερα cmos θα τραβηξει ποτε καλυτερη φωτο απο την πιο απλουστερη point&shoot φωτογραφικη ουτε βεβαια να παιζει ολες τις Divx καγκουροεκδοχες. βασικα ...σε δουλεια να βρισκομαστε παιδευοντας το :cool: Παράθεση Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts