yaris1_0 Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Λοιπόν θέλω να κάνω μια ερώτηση...Έχω βάλει στο 5800 την vortex c6...Μπορώ να βάλω ελληνική γλώσσα???Και αν ναι πως?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Λοιπόν θέλω να κάνω μια ερώτηση...Έχω βάλει στο 5800 την vortex c6...Μπορώ να βάλω ελληνική γλώσσα???Και αν ναι πως?? Θέλει να την προσθέσεις ΠΡΙΝ το φλασάρισμα.Πρέπει με ειδικό πρόγραμμα να πειράξεις το rosf2 αρχείο και να προσθέσεις την γλώσσα.Μετά φλασάρεις το firmware και έχεις και ελληνικά. Αν τη θες για μηνύματα ή για να γράφεις ελληνικά (χωρίς ελληνικό μενού) υπάρχει η απλή λύσω του να περάσεις το SlideIt ή το swype που υποστηρίζουν και ελληνικό πληκτρολόγιο. ;) Έτσι το έχω και εγώ. Αλήθεια πόσο free ram έχεις?Εγώ γύρω στα 48mb και έλεγε για το vortex ότι κανονικά έχει γύρω στα 55mb. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yaris1_0 Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 (edited) Το έκανα το φλασαρα αλλά μου βγάζει κουτάκια όπου πρέπει να έχει ελληνικά..Τώρα τι κάνουμε??Έχει βάλει κανείς ελληνικά σε vortex??? Edited March 6, 2011 by yaris1_0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yaris1_0 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Καμιά απάντηση βρε παιδιά??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalwdio Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Παιδια εχετε βαλει στο NOkia 5530 cfw σε fw 32.0.007 με 0573227 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakara Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Μήπως θα μπορούσε να μου στείλει κάποιος σε PM ποια είναι αυτά τα τροποποιημένα αρχεία για το κινητό μου? Έχω το 5800 και θέλω να του περάσω το firmware του C6. Έχω την έκδοση V52.0.007 RM-356. Επίσης αν σας είναι εύκολο, ποιά έκδοση του C6 μου προτείνετε?(Να έχει και Ελληνικά) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas00 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Καλησπέρα, ξέρει κανείς από που μπορώ να κατεβάσω το smartsearch του Samsung i8910 (s60 5th), ή οποιοδήποτε αντίστοιχο πρόγραμμα με ελληνική υποστήριξη; Το Τ9ΝΑV είναι το καλύτερο πρόγραμμα που έχω βρει αλλά δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες. Σας ευχαριστώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakara Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 αν θέλω να βάλω το firmware του C6 στο 5800 θα πρέπει να το κατεβάσω από κάπου σπασμένο; ή μπορώ να το κατεβάσω από το navifirm? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Θα πρέπει να κάνεις μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για να βρεις ότι χρειάζεσαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Για να περάσω το original fw (τώρα έχω βάλει ένα τροποποιημένο), πρέπει να το κάνω με το Nemesis πάλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakara Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Φλάσαρα το κινητό μου και πλέον έχω: Sofware version: V52.0.101 Custom version: 52.007C01.01 Language set: 01 Model: 5800XpressMusic Type: RM-356 Μπορεί να μου πει κάποιος πως γυρνάω σε προηγούμενη έκδοση, γιατί αυτή δεν έχει Ελληνικά?(Χρησιμοποίησα το jaf) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Υπάρχει για το Ε51 με version 410.34.001 το αντίστοιχο ΗelloOX? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Φλάσαρα το κινητό μου και πλέον έχω: Sofware version: V52.0.101 Custom version: 52.007C01.01 Language set: 01 Model: 5800XpressMusic Type: RM-356 Μπορεί να μου πει κάποιος πως γυρνάω σε προηγούμενη έκδοση, γιατί αυτή δεν έχει Ελληνικά?(Χρησιμοποίησα το jaf) Καλημέρα. Δεν μπορείς να γυρίσεις σε προηγούμενη έκδοση firmware. Ακολούθησε τον παρακάτω οδηγό για να περάσεις Ελληνικά στην συσκευή σου, Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής Υπάρχει για το Ε51 με version 2 το αντίστοιχο ΗelloOX? Η σωστή ενότητα για την συσκευή σου είναι η S60 3rd Edition και το σωστό θέμα είναι το [ΕΠΙΣΗΜΟ] S60 3rd - Hacks & Patches. Όσο αφορά την ερώτηση σου δοκίμασε την τελευταία έκδοση του HelloOX από το αντίστοιχο site του HelloOX2. Για ότι άλλη απορία έχεις το ρωτάς στο θέμα που αναφέρω παραπάνω. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakara Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Καλημέρα. Δεν μπορείς να γυρίσεις σε προηγούμενη έκδοση firmware. Ακολούθησε τον παρακάτω οδηγό για να περάσεις Ελληνικά στην συσκευή σου, Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής Μπα τίποτα! Αναγνωρίζει το product code (το Ελληνικό) αλλά δεν υπάρχει νεότερη αναβάθμιση. Θα πάω μια βόλτα στην Nokia να δω τι θα μου πούν. ΜΗΝ βάλετε την έκδοση 52.0.101 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Μπα τίποτα! Αναγνωρίζει το product code (το Ελληνικό) αλλά δεν υπάρχει νεότερη αναβάθμιση. Θα πάω μια βόλτα στην Nokia να δω τι θα μου πούν. ΜΗΝ βάλετε την έκδοση 52.0.101 Καταρχήν η έκδοση 52 μια χαρά είναι και δεν υπάρχει λόγος για την τελευταία σου φράση. Ο Stendor σου είπε τι να κάνεις. Πας και κατεβάζεις και αρχεία από το navifirm για το ελληνικό product code και φλασάρεις με αυτά.Μετά θα έχεις κινητό με το μαμά firmware και με ελληνικά. Ποιο είναι μετά το πρόβλημα? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakara Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Καταρχήν η έκδοση 52 μια χαρά είναι και δεν υπάρχει λόγος για την τελευταία σου φράση. Ο Stendor σου είπε τι να κάνεις. Πας και κατεβάζεις και αρχεία από το navifirm για το ελληνικό product code και φλασάρεις με αυτά.Μετά θα έχεις κινητό με το μαμά firmware και με ελληνικά. Ποιο είναι μετά το πρόβλημα? Η 52.0.007 είναι πάρα πολύ καλή, αλλά αυτή που έβαλα εγώ (52.0.101) δεν έχει ελληνικά. Αναγνωρίζει κανονικά το Ελληνικό product code μου αλλά δεν αναβαθμίζεται με την 52.0.007. Ακολούθησα τον οδηγό αλλά δεν γίνεται τίποτα. Στην Nokia και στον Γερμανό μου είπαν να περιμένω να βγεί στα Ελληνικά. Βέβαια το κινητό είναι πολύ πιο γρήγορο(πολύ πιο καλό) Θα περιμένω να βγεί στα Ελληνικά. Ευχαριστώ για τις συμβουλές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Παιδιά.Γνωρίζει κανείς αν μπορούμε σε rofs2 αρχείο που έχει μόνο τα αγγλικά για γλώσσα.Να προσθέσουμε και τα ελληνικά;Μιλάω για έτοιμο πειραγμένο firmware.Απλά εχει μόνο τα αγγλικά.Μπορώ με το editor και το language tool να προσθέσω κάπως τα ελληνικά; Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Παίδες είχα δοκιμάσει να χακάρω το C5-03 μου με το HelloOX 2... Το κατέβασα στο κινητό μου, και έκανε μισή ώρα Unpack τα αρχεία, οπότε το ακύρωσα...:(Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Ευχαριστώ!:) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Παίδες είχα δοκιμάσει να χακάρω το C5-03 μου με το HelloOX 2... Το κατέβασα στο κινητό μου, και έκανε μισή ώρα Unpack τα αρχεία, οπότε το ακύρωσα...:(Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Ευχαριστώ!:) Καλημέρα. Δοκίμασε τον πρώτο οδηγό ο οποίος βρίσκεται στο μήνυμα #1. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Ευχαριστω!:)Αλλά σε περίπτωση που γίνει κάτι λάθος, υπάρχει πιθανότητα να μην ανοίγει το κινητό κτλ. ...;:down: Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Ευχαριστω!:)Αλλά σε περίπτωση που γίνει κάτι λάθος, υπάρχει πιθανότητα να μην ανοίγει το κινητό κτλ. ...;:down: To κινητό μου έσβησε και δεν ανοίγει, τι κάνω; :!: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 οσο και να προσπαθω να βαλω το active file manufacturer capabilities τοσο στο ν97μινι οσο και στο Ν78 λεει δεν δοθηκε η απαραιτητη εξουσιοδοτηση ή κατι τετοιο... ενω στo hack my phone again του helloox στο 97μινι κολλαει στο unpacking... λογισμικο:12.0.110 Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsol Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 (edited) καλησπερα παιδια προσπαθω να βαλω +RM-356 VORTEX 5800-C6 V1.2+ (31/10/2010) με το phoenix αλλα το κινητο δεν ανοιγει..τη διαδικασια αυτη τη κανω μεσω phoenix.ξερετε τι φταιει???παρακαλω τη βοηθεια σας Edited April 17, 2011 by gsol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Πρόβλημα... To HelloOx δεν κάνει την εγκατάσταση... Κολλάει στο τέλος που κάνει unpack...:(Τι κάνω; Εντωμεταξύ μου περνάει το κινητό για χακαρισμένο, παρόλο που δεν ολοκληρώθηκε σε καμμιά απ' τις προσπάθειές μου η εγκατάσταση... Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Πρόβλημα... To HelloOx δεν κάνει την εγκατάσταση... Κολλάει στο τέλος που κάνει unpack...:(Τι κάνω; Εντωμεταξύ μου περνάει το κινητό για χακαρισμένο, παρόλο που δεν ολοκληρώθηκε σε καμμιά απ' τις προσπάθειές μου η εγκατάσταση... Για τις καινούριες εκδόσεις λογισμικού έχει αλλάξει η διαδικασία γιατί το HelloΟX δεν λειτουργεί. Οπότε κοίτα στη πρώτη σελίδα για τους καινούριους τρόπους και αν χρειαστείς κάτι παραπάνω εδώ είμαστε. Επίσης μην ξεχνάς να αναφέρεις σε ποια συσκευή αντιμετωπίζεις πρόβλημα..:) Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts