Jump to content

[Symbian^1 (ex. S60 5th Ed.)] Hacks & Patches

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν θέλω να κάνω μια ερώτηση...Έχω βάλει στο 5800 την vortex c6...Μπορώ να βάλω ελληνική γλώσσα???Και αν ναι πως??

• Απαντήσεις 978
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπόν θέλω να κάνω μια ερώτηση...Έχω βάλει στο 5800 την vortex c6...Μπορώ να βάλω ελληνική γλώσσα???Και αν ναι πως??

Θέλει να την προσθέσεις ΠΡΙΝ το φλασάρισμα.Πρέπει με ειδικό πρόγραμμα να πειράξεις το rosf2 αρχείο και να προσθέσεις την γλώσσα.Μετά φλασάρεις το firmware και έχεις και ελληνικά.

Αν τη θες για μηνύματα ή για να γράφεις ελληνικά (χωρίς ελληνικό μενού) υπάρχει η απλή λύσω του να περάσεις το SlideIt ή το swype που υποστηρίζουν και ελληνικό πληκτρολόγιο. ;)

Έτσι το έχω και εγώ.

Αλήθεια πόσο free ram έχεις?Εγώ γύρω στα 48mb και έλεγε για το vortex ότι κανονικά έχει γύρω στα 55mb.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το έκανα το φλασαρα αλλά μου βγάζει κουτάκια όπου πρέπει να έχει ελληνικά..Τώρα τι κάνουμε??Έχει βάλει κανείς ελληνικά σε vortex??? Edited by yaris1_0

• 2 weeks later...

Μήπως θα μπορούσε να μου στείλει κάποιος σε PM ποια είναι αυτά τα τροποποιημένα αρχεία για το κινητό μου?

Έχω το 5800 και θέλω να του περάσω το firmware του C6.

Έχω την έκδοση V52.0.007 RM-356.

Επίσης αν σας είναι εύκολο, ποιά έκδοση του C6 μου προτείνετε?(Να έχει και Ελληνικά)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Καλησπέρα, ξέρει κανείς από που μπορώ να κατεβάσω το smartsearch του Samsung i8910 (s60 5th), ή οποιοδήποτε αντίστοιχο πρόγραμμα με ελληνική υποστήριξη; Το Τ9ΝΑV είναι το καλύτερο πρόγραμμα που έχω βρει αλλά δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες. Σας ευχαριστώ .

αν θέλω να βάλω το firmware του C6 στο 5800 θα πρέπει να το κατεβάσω από κάπου σπασμένο; ή μπορώ να το κατεβάσω από το navifirm? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Θα πρέπει να κάνεις μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για να βρεις ότι χρειάζεσαι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Για να περάσω το original fw (τώρα έχω βάλει ένα τροποποιημένο), πρέπει να το κάνω με το Nemesis πάλι?

Φλάσαρα το κινητό μου και πλέον έχω:

Sofware version: V52.0.101

Custom version: 52.007C01.01

Language set: 01

Model: 5800XpressMusic

Type: RM-356

Μπορεί να μου πει κάποιος πως γυρνάω σε προηγούμενη έκδοση, γιατί αυτή δεν έχει Ελληνικά?(Χρησιμοποίησα το jaf)

Υπάρχει για το Ε51 με version 410.34.001 το αντίστοιχο ΗelloOX?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Φλάσαρα το κινητό μου και πλέον έχω:

Sofware version: V52.0.101

Custom version: 52.007C01.01

Language set: 01

Model: 5800XpressMusic

Type: RM-356

Μπορεί να μου πει κάποιος πως γυρνάω σε προηγούμενη έκδοση, γιατί αυτή δεν έχει Ελληνικά?(Χρησιμοποίησα το jaf)

Καλημέρα.

Δεν μπορείς να γυρίσεις σε προηγούμενη έκδοση firmware. Ακολούθησε τον παρακάτω οδηγό για να περάσεις Ελληνικά στην συσκευή σου, Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής

Υπάρχει για το Ε51 με version 2 το αντίστοιχο ΗelloOX?

Η σωστή ενότητα για την συσκευή σου είναι η S60 3rd Edition και το σωστό θέμα είναι το [ΕΠΙΣΗΜΟ] S60 3rd - Hacks & Patches.

Όσο αφορά την ερώτηση σου δοκίμασε την τελευταία έκδοση του HelloOX από το αντίστοιχο site του HelloOX2. Για ότι άλλη απορία έχεις το ρωτάς στο θέμα που αναφέρω παραπάνω.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλημέρα.

Δεν μπορείς να γυρίσεις σε προηγούμενη έκδοση firmware. Ακολούθησε τον παρακάτω οδηγό για να περάσεις Ελληνικά στην συσκευή σου, Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής

Μπα τίποτα!

Αναγνωρίζει το product code (το Ελληνικό) αλλά δεν υπάρχει νεότερη αναβάθμιση.

Θα πάω μια βόλτα στην Nokia να δω τι θα μου πούν.

ΜΗΝ βάλετε την έκδοση 52.0.101

Μπα τίποτα!

Αναγνωρίζει το product code (το Ελληνικό) αλλά δεν υπάρχει νεότερη αναβάθμιση.

Θα πάω μια βόλτα στην Nokia να δω τι θα μου πούν.

ΜΗΝ βάλετε την έκδοση 52.0.101

Καταρχήν η έκδοση 52 μια χαρά είναι και δεν υπάρχει λόγος για την τελευταία σου φράση.

Ο Stendor σου είπε τι να κάνεις.

Πας και κατεβάζεις και αρχεία από το navifirm για το ελληνικό product code και φλασάρεις με αυτά.Μετά θα έχεις κινητό με το μαμά firmware και με ελληνικά.

Ποιο είναι μετά το πρόβλημα?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καταρχήν η έκδοση 52 μια χαρά είναι και δεν υπάρχει λόγος για την τελευταία σου φράση.

Ο Stendor σου είπε τι να κάνεις.

Πας και κατεβάζεις και αρχεία από το navifirm για το ελληνικό product code και φλασάρεις με αυτά.Μετά θα έχεις κινητό με το μαμά firmware και με ελληνικά.

Ποιο είναι μετά το πρόβλημα?

Η 52.0.007 είναι πάρα πολύ καλή, αλλά αυτή που έβαλα εγώ (52.0.101) δεν έχει ελληνικά. Αναγνωρίζει κανονικά το Ελληνικό product code μου αλλά δεν αναβαθμίζεται με την 52.0.007.

Ακολούθησα τον οδηγό αλλά δεν γίνεται τίποτα. Στην Nokia και στον Γερμανό μου είπαν να περιμένω να βγεί στα Ελληνικά. Βέβαια το κινητό είναι πολύ πιο γρήγορο(πολύ πιο καλό) Θα περιμένω να βγεί στα Ελληνικά.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές!

• 3 weeks later...
Παιδιά.Γνωρίζει κανείς αν μπορούμε σε rofs2 αρχείο που έχει μόνο τα αγγλικά για γλώσσα.Να προσθέσουμε και τα ελληνικά;Μιλάω για έτοιμο πειραγμένο firmware.Απλά εχει μόνο τα αγγλικά.Μπορώ με το editor και το language tool να προσθέσω κάπως τα ελληνικά;

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Παίδες είχα δοκιμάσει να χακάρω το C5-03 μου με το HelloOX 2... Το κατέβασα στο κινητό μου, και έκανε μισή ώρα Unpack τα αρχεία, οπότε το ακύρωσα...:(Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Ευχαριστώ!:)

Παίδες είχα δοκιμάσει να χακάρω το C5-03 μου με το HelloOX 2... Το κατέβασα στο κινητό μου, και έκανε μισή ώρα Unpack τα αρχεία, οπότε το ακύρωσα...:(Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Ευχαριστώ!:)

Καλημέρα.

Δοκίμασε τον πρώτο οδηγό ο οποίος βρίσκεται στο μήνυμα #1.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ευχαριστω!:)Αλλά σε περίπτωση που γίνει κάτι λάθος, υπάρχει πιθανότητα να μην ανοίγει το κινητό κτλ. ...;:down:

Ευχαριστω!:)Αλλά σε περίπτωση που γίνει κάτι λάθος, υπάρχει πιθανότητα να μην ανοίγει το κινητό κτλ. ...;:down:

To κινητό μου έσβησε και δεν ανοίγει, τι κάνω; :!:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

οσο και να προσπαθω να βαλω το active file manufacturer capabilities τοσο στο ν97μινι οσο και στο Ν78 λεει δεν δοθηκε η απαραιτητη εξουσιοδοτηση ή κατι τετοιο... ενω στo hack my phone again του helloox στο 97μινι κολλαει στο unpacking... λογισμικο:12.0.110

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

καλησπερα παιδια προσπαθω να βαλω +RM-356 VORTEX 5800-C6 V1.2+ (31/10/2010) με το phoenix αλλα το κινητο δεν ανοιγει..τη διαδικασια αυτη τη κανω μεσω phoenix.ξερετε τι φταιει???παρακαλω τη βοηθεια σας Edited by gsol

• 1 month later...
Πρόβλημα... To HelloOx δεν κάνει την εγκατάσταση... Κολλάει στο τέλος που κάνει unpack...:(Τι κάνω; Εντωμεταξύ μου περνάει το κινητό για χακαρισμένο, παρόλο που δεν ολοκληρώθηκε σε καμμιά απ' τις προσπάθειές μου η εγκατάσταση...

Πρόβλημα... To HelloOx δεν κάνει την εγκατάσταση... Κολλάει στο τέλος που κάνει unpack...:(Τι κάνω; Εντωμεταξύ μου περνάει το κινητό για χακαρισμένο, παρόλο που δεν ολοκληρώθηκε σε καμμιά απ' τις προσπάθειές μου η εγκατάσταση...

Για τις καινούριες εκδόσεις λογισμικού έχει αλλάξει η διαδικασία γιατί το HelloΟX δεν λειτουργεί.

Οπότε κοίτα στη πρώτη σελίδα για τους καινούριους τρόπους και αν χρειαστείς κάτι παραπάνω εδώ είμαστε. Επίσης μην ξεχνάς να αναφέρεις σε ποια συσκευή αντιμετωπίζεις πρόβλημα..:)