mentelsavvas Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 (edited) φίλε μου gianpithio όλα οκ αλλά όταν ανοίγω το phoenix πηγαίνω file=>scan product μου βρίσκει την συσκευή κανονικά μετά πάω flashing=>filmware update κ δεν μου έχει τίποτα: http://img808.imageshack.us/img808/4118/dghdsfgh.th.jpg κάνω κάτι λάθος; Edited July 8, 2010 by gianpithio αλλαγή μεγέθους screenshot Παράθεση ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΡΟ, ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 (edited) Σίγουρα κάνει ο 1ος οδηγός για την 50? Εγώ πάντως και την 40 και την 50 την έκανα με το JAF με επιτυχία.Απλά θέλει λίγο μελέτη το πράγμα. mentelsavvas πήγα να σου απαντήσω και δεν δέχεσαι ΠM. Δες το. Edited July 7, 2010 by nervous Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 @mentelsavvas Φυσιολογικά,από την στιγμή που αναγνωρίζεται η συσκευή από το πρόγραμμα,θα έπρεπε να προχωρήσει κανονικά η διαδικασία.Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι μήπως κάτι πήγε στραβά κατά την εγκατάσταση του προγράμματος και των οδηγών του. @junglist Ο οδηγός,εφόσον φυσικά βρεθούν τα κατάλληλα αρχεία,κάνει για όλες τις εκδόσεις λογισμικού και για τις περισσότερες συσκευές,αν όχι όλες,που υπάρχουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentelsavvas Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 παιδιά όλα οκ το χακαρα το κινητό με το JAF. αλλά τώρα ειναι στα αγγλικά η γλώσσα :P Παράθεση ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΡΟ, ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 παιδιά όλα οκ το χακαρα το κινητό με το JAF. αλλά τώρα ειναι στα αγγλικά η γλώσσα :P Εννοείς ότι έχουν χαθεί τα Ελληνικά σαν γλώσσα από το τηλέφωνο;Αν συμβαίνει αυτό τότε το product code της συσκευής σου δεν είναι ένα από αυτά που προορίζονται για Ελλάδα.Μπορείς να το αλλάξεις μόνος σου σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στο FAQ:Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής (αλλαγή product code) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 παιδιά όλα οκ το χακαρα το κινητό με το JAF. αλλά τώρα ειναι στα αγγλικά η γλώσσα :P Αν το χάκαρες με firmware που έχει μόνο τα αγγλικά, τότε λογικό είναι. Θα πρέπει να ξαναφλασάρεις το κινητό με άλλο firmware αν θες τα ελληνικά ή να περάσεις κάποιο ελληνικό πληκτρολόγιο για τα μηνύματα αν σε ενδιαφέρει μόνο για κει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Το Ηello OX θα πιαει στο 5530 με το 30.0.009? Να ξερω μην το ξεκινησω τσαμπα. Α! σε win 7 θα τρεξουν κανονικα ολα αυτα? η μπα?Να ξερω να ριξω κανα ghost win XP. Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Το ΗelloOX δεν δουλεύει σε αυτή την έκδοση του 5530.Μπορείς να εφαρμόσεις τον πρώτο οδηγό της πρώτης σελίδας,ο οποίος έχει γίνει σε 7άρια 32 bit. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Το ΗelloOX δεν δουλεύει σε αυτή την έκδοση του 5530.Μπορείς να εφαρμόσεις τον πρώτο οδηγό της πρώτης σελίδας,ο οποίος έχει γίνει σε 7άρια 32 bit. ερωτηση: Στην εκδοση που το εχω, με το phoenix πρεπει αναγκαστηκα να αλλαξω p.c για να περασω το 20 fw? η μπορει κατευθειαν να μου κανει downgrade? Και μια τελευταια εξυπηρετηση, μια εφαρμογη που να υπογραφει τις εφαρμογες/θεματα κλπ κλπ...??? Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 ...Και μια τελευταια εξυπηρετηση, μια εφαρμογη που να υπογραφει τις εφαρμογες/θεματα κλπ κλπ...??? Πιστοποιητικό έχεις? Αν ναι μπορείς να χρησιμοποιήσεις SignSis Ότι χρειάζεσαι μπορείς να το βρεις στο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Παιδιά καλησπέρα έχω το n97 με την τελευταία version ποιον οδηγό πρέπει να κάνω για να hackaro το κινητό και να περνάω εφαρμογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Θ' ακολουθήσεις τις οδηγίες που υπάρχουν στο βίντεο του πρώτου post. Αυτό που θα χρειαστεί είναι να βρεις (με μια αναζήτηση στο ίντερνετ) τα κατάλληλα αρχεία για να μπορείς να ολοκληρώσεις την διαδικασία. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 (edited) Ενημέρωση: Στην πρώτη σελίδα έχει προστεθεί μια λίστα συμβατότητας με τον πρώτο οδηγό. Αν κάποιος πιστεύει ότι χρειάζεται κάτι να προστεθεί ή να τροποποιηθεί,μπορεί να επικοινωνήσει με την ομάδα διαχείρισης για να ενημερώσει. Edited July 25, 2010 by impreza_sti Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Παιδιά μπορεί κανείς να βοηθήσει;Ενώ έχω βρεί οδηγό για το hack του Χ6 της 21.0.004 στο μόνο σημείο που κολάω είναι στην αρχή που λέει να κατεβάσουμε τo firmware από το navifirm αλλά στο navifirm δεν μπορώ να βρώ με τίποτα τα αρχεία για το ελληνικό firmware όπως ήταν π.χ στο Ν97 που έλεγε 21.0.045 GR ή έστω ευρωπαϊκό ώστε να επιτύχω το hack.Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω; Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι.Από ότι φαίνεται έχει αποσυρθεί για κάποιο λόγο και υπάρχει για λίγες χώρες μόνο.Ούτε μέσω NSU είναι διαθέσιμη.Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν αναφέρεται η 21.0.045 στην λίστα συμβατότητας με τον πρώτο οδηγό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasep1 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Ακολούθησα τα βήματα του οδηγού της 1ης σελίδας και όταν έφτασα στο σημείο που πατάς refurbish, ξεκινάει την διαδικασία, γίνεται λευκή η οθόνη του κινητού(NOKIA 5800 ΧΜ μπλε, vodafone που το έκανα debrand, έκδοση firmware 50.0.005) και μετά απο λίγο μου βγάζει μύνημα ότι αποσυνδέθηκε το κινητό.Το ίδιο μου έκανε όταν πήγα να εγκαταστήσω το backup που έκανα πριν απο hard reset που είχα κάνει.Αποσυνδέεται η συσκευή χωρίς να την ακουμπήσω καθόλου.Ξέρει κάποιος πιθανή αιτία και λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Ακολούθησα τα βήματα του οδηγού της 1ης σελίδας και όταν έφτασα στο σημείο που πατάς refurbish, ξεκινάει την διαδικασία, γίνεται λευκή η οθόνη του κινητού(NOKIA 5800 ΧΜ μπλε, vodafone που το έκανα debrand, έκδοση firmware 50.0.005) και μετά απο λίγο μου βγάζει μύνημα ότι αποσυνδέθηκε το κινητό.Το ίδιο μου έκανε όταν πήγα να εγκαταστήσω το backup που έκανα πριν απο hard reset που είχα κάνει.Αποσυνδέεται η συσκευή χωρίς να την ακουμπήσω καθόλου.Ξέρει κάποιος πιθανή αιτία και λύση; Βασικά απ'ότι ξέρω όταν κάνεις εγκατάσταση λογισμικού το τηλέφωνο κάνει και μόνο του επανεκκίνηση γι'αυτό και σου γράφει ότι αποσυνδέθηκε.Άστο να τελειώσει την διαδικασία ως το τέλος μέχρι να ανοίξει μόνο του και να σου εμφανίσει την οθόνη εισαγωγής pin Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasep1 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Βασικά απ'ότι ξέρω όταν κάνεις εγκατάσταση λογισμικού το τηλέφωνο κάνει και μόνο του επανεκκίνηση γι'αυτό και σου γράφει ότι αποσυνδέθηκε.Άστο να τελειώσει την διαδικασία ως το τέλος μέχρι να ανοίξει μόνο του και να σου εμφανίσει την οθόνη εισαγωγής pin Όταν γίνεται αυτό που λες μου βγάζει μύνημα στην μπάρα εργασίας στο εικονίδιο των usb συνδεδεμένων συσκευών ότι αποσυνδέθηκε η συσκευή και ξανασυνδέεται γρήγορα.Εγώ λέω όμως ότι βγάζει μύνημα λάθους των windows και δεν κάνει τίποτα μετά.Φοβάμαι να ξαναπροσπαθήσω μην κάνω κανά λάθος και χαλάσω το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipso Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Υπάρχει η περίπτωση να φταίνε τα windows, δοκίμασε σε άλλο υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasep1 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Υπάρχει η περίπτωση να φταίνε τα windows, δοκίμασε σε άλλο υπολογιστή. ok, θα το ψάξω..ευχαριστώ για την ιδέα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 ρε πεδία το hellox2 μόνο Pay pal γίνεται ... δεν θέλω άλλα τεχνάσματα με τράπεζες θα μπορούσε κάποιος που έχει να με βοηθήσει θα του καταθέσω στο λογαριασμό τα έξοδα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 ρε πεδία το hellox2 μόνο Pay pal γίνεται ... δεν θέλω άλλα τεχνάσματα με τράπεζες θα μπορούσε κάποιος που έχει να με βοηθήσει θα του καταθέσω στο λογαριασμό τα έξοδα Ούτε παυπαλ θες, ούτε τράπεζες. Που το διαβασες αυτο.Τα πάντα υπάρχουν δωρεάν στο Ίντερνετ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Ούτε παυπαλ θες, ούτε τράπεζες. Που το διαβασες αυτο.Τα πάντα υπάρχουν δωρεάν στο Ίντερνετ. άπω τον οδηγό στην πρώτο θέμα είδα ότι υποστηρίζεται το n97mini με v12.0.110 εχω το hellox 1.3 δεν ξερω αν ώμος κάνει Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Το N97 mini δεν χακάρεται με το hellox.Ο 1ος οδηγός της πρώτης σελίδας υπάρχει για να διευκολυνθούν όσοι ψάχνουν εναλλακτικούς τρόπους(για όσους το hellox δεν δουλεύει) για να χακάρουν τις συσκευές τους.Σε αυτόν αναφέρεται και η λίστα συμβατότητας που υπάρχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση έχω το η97 το μαύρο απο τα προτα που βγηκαν και προσπαθώ να hackaro το κινητό μέσο του navifirm στην λίστα variants τι να επιλέξω ξέρει κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts