petros87 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 η μ@λ@κί@ είναι πως η κοσμοτε ή η εκάστοτε εταιρία δεν μπορεί να σου πει ποιος αριθμός ήταν εκτός αν ήταν απόκρυψη και το είχες σηκώσει! και εμένα η δουλειά μου είναι πολύ ασταθές και δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο αυτό το σταθερό με λίγα λόγια.... οπότε θα κάνω μήνυση στη νοκια να μου δωσει λεφτα αφου δεν θα δουλέψω το καλοκαίρι χαχαχαχα! κοίτα είναι ένα πρόγραμμα το navifirm το οποίο δείχνει εκδόσεις...και εμένα μου έδειξε πως έχει και άλλες συγκεκριμένα δες φώτο http://img189.imageshack.us/img189/5504/picture1rb.jpg εγώ έτσι κανω αναβάθμιση για να έχω ελληνικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros87 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 ρε παιδιά πατάω με το Ovi να κάνει αναβάθμιση και μου λέει οτι η τελευταία έκδοση είναι η 10.50 και είανι σωστά ενημερωμένο, ενώ η τελευταία έκδοση είνια η 13.10... τι γίνεται;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael150583 Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 καλησπέρα και από μένα...κανένας που να το πουλάει η κάπου που να μπορώ να το βρω φθηνά ? από μπαταρία και αξιοπιστία πως πάει ? η ποιότητα συνομιλίας ? ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 καλησπέρα και από μένα...κανένας που να το πουλάει η κάπου που να μπορώ να το βρω φθηνά ? από μπαταρία και αξιοπιστία πως πάει ? η ποιότητα συνομιλίας ? ευχαριστώ πολυ To τηλέφωνο ειναι πολύ καλό με πολύ καλή ποιότητα ακουστικής πολύ καλό πομποδέκτη και μπαταρία και πολύ καλη ποιότητα κατασκευής (μεταλλικο πλαίσιο).Με λίγα λόγια απο τα καλύτερα και ποιοτικότερα τηλ της nokia Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael150583 Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Πουθενά να το βρούμε φθηνά ? κανείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο skroutz.gr Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros87 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Παιδιά το έχει κανείς και να έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα; Δλδ στο σιτε να λεει 13.10 τελευταία έκδοση ενώ με το οβι να έχει την 10.50; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Μήπως η συσκευή σου είναι παραεισαγωγής ή branded σε κάποιον παροχέα;Ποιο είναι το product code αυτής; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros87 Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 αν παραεισαγωγής εννοείς το ότι όταν κάνω αναβάθμιση σε έχει ελληνική γλώσσα τότε ναι είναι....αλλά πως επηρεάζει αυτό; :S 0585368 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Για το product code που αναφέρεις η τελευταία διαθέσιμη έκδοση λογισμικού είναι η 10.50.Αν θέλεις να βάλεις την τελευταία έκδοση μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιο nokia care ή να ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής για να αλλάξεις το product code. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros87 Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 στο 6700 δεν γίνεται αλλαγή μέσω του nemesis ή του jaf....(τουλάχιστον μέχρι πριν 3-4 μήνες που είχα δοκιμάσει) σε νοκια καταστημα θα μου αλλάξουν τον κωδικό αυτοί; τι θα γίνει ακριβώς; και καλύπτεται από την εγγύηση; θενκς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Σε nokia care θα σου αλλάξουν το product code και θα σου περάσουν την τελευταία αναβάθμιση.Δεν καλύπτεται από την εγγύηση και η χρέωση είναι περίπου 15 ευρώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros87 Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 δεν παίζουν φράγκα για τέτοιες δουλειές... θα το ψάξω και άλλο μήπως καταφέρω να το αλλάξω μόνος μου. αν είναι κάποιος πάντως που το άλλαξε ας μου πει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 δεν παίζουν φράγκα για τέτοιες δουλειές... θα το ψάξω και άλλο μήπως καταφέρω να το αλλάξω μόνος μου. αν είναι κάποιος πάντως που το άλλαξε ας μου πει:) Μπορεις να το αλλαξεις μονος σου με Phoenix. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros87 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 με το phoenix αυτό που γίνεται δεν είναι να εγκαθιστώ έκδοση ή γλώσσα και όχι να αλλάζω το product code? δλδ έχω την εντύπωση ότι το Phoenix δεν αλλάζει product code...κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Αλλάζει το product code με το phoenix,για να γίνει όμως αυτό απαιτείται ειδικός εξοπλισμός πέρα από τον υπολογιστή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 παιδια το εκανα αναβαθμηση εχθες και εχει το λογισμικο 13.10 αυτο ειναι το τελευταιο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Ναι,αυτή είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού διαθέσιμη για την συγκεκριμένη συσκευή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 με το phoenix αυτό που γίνεται δεν είναι να εγκαθιστώ έκδοση ή γλώσσα και όχι να αλλάζω το product code? δλδ έχω την εντύπωση ότι το Phoenix δεν αλλάζει product code...κάνω λάθος; Στην περιπτωση του 6700 το Phoenix δεν αλλάζει product code, αλλα προσωπικα δεν πιστευω οτι θα κυκλοφορησει επομενη εκδοση του λογισμικου για να σε απασχολησει τι product code θα εχει η συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros87 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Στην περιπτωση του 6700 το Phoenix δεν αλλάζει product code, αλλα προσωπικα δεν πιστευω οτι θα κυκλοφορησει επομενη εκδοση του λογισμικου για να σε απασχολησει τι product code θα εχει η συσκευη. μα ρε συ έχω τη 10.50 και θέλω να βάλω την 13.10..... με το pc δλδ δεν υπάρχει σωτηρία αλλάγης product code ε ? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 μα ρε συ έχω τη 10.50 και θέλω να βάλω την 13.10..... με το pc δλδ δεν υπάρχει σωτηρία αλλάγης product code ε ? :( Από τη στιγμή που με το Phoenix μπορείς να βάλεις την τελευταία Ελληνική έκδοση 13.10 γιατί έχεις κολήση με την αλλαγή του product code. Δεν χρειάζεται να το αλλάξεις !!! Βάζεις την 13.10 και είσαι ok! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros87 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 (edited) επειδή νομίζω πως το phoenix βάλει μόνο το language pack και όχι την έκδοση firmware....μακάρι να κάνω λάθος! αυτό που λες είναι σίγουρο; όχι ότι το αμφισβητώ απλά σε οδηγίες έχω δει οτι: αφού έχουμε κανει την αναβαθμιση μέσω ovi και δεν έχουμε την γλώσσα που θέλουμε πάμε στο phoenix, γιαυτό, δεν λέει πάμε στο Phoenix και κάνουμε εκεί διάφορα... Τι παίζει ακριβώς; (την έκδοση 13.10 την κατεβάζω με navifirm, μήπως αυτό κατεβάζει μόνο την γλώσσα; αν ναι που θα κατεβάσω ατόφια την 13.10 ώστε να την περάσω με το Phoenix?) Edited July 6, 2011 by petros87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 To phoenix είναι το εργαλείο που χρησιμοποιούν τα επίσημα service της nokia.Μια από τις πολλές λειτουργίες του είναι η δυνατότητα να γίνονται αναβαθμίσεις μέσω αυτού.Που σημαίνει ότι μέσω αυτού περνιούνται firmware σε nokia συσκευές. Εφόσον αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις αυτή την διαδικασία τότε μπορείς να ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 επειδή νομίζω πως το phoenix βάλει μόνο το language pack και όχι την έκδοση firmware....μακάρι να κάνω λάθος! αυτό που λες είναι σίγουρο; όχι ότι το αμφισβητώ απλά σε οδηγίες έχω δει οτι: αφού έχουμε κανει την αναβαθμιση μέσω ovi και δεν έχουμε την γλώσσα που θέλουμε πάμε στο phoenix, γιαυτό, δεν λέει πάμε στο Phoenix και κάνουμε εκεί διάφορα... Τι παίζει ακριβώς; (την έκδοση 13.10 την κατεβάζω με navifirm, μήπως αυτό κατεβάζει μόνο την γλώσσα; αν ναι που θα κατεβάσω ατόφια την 13.10 ώστε να την περάσω με το Phoenix?) Το Phoenix περναει ολοκληρο το λογισμικο σε οποια γλωσσα θελεις, σκετα language packages για νοκια δεν εχω δει πουθενα.Το navifirm κατεβαζει ολο το λογισμικο, οχι μονο τη γλωσσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros87 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 ααα κατάλαβα... εδώ βέβαια έρχεται το άλλο θέμα...το navifirm έχει και εκδόσεις 13.20 και 13.21....αυτές τι εκδόσεις είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts