Jump to content

Αντιμετωπίσατε πρόβλημα στο 5800;

denom
 Κοινοποίηση

Αντιμετωπίσατε προβλήματα στο 5800?  

676 members have voted

1. 1. Αντιμετωπίσατε προβλήματα στο 5800?

• Οχι. Κανένα απολύτως.
    • Ναι. Πρόβλημα στο ακουστικό.
    • Ναι. Πρόβλημα στην οθόνη (καμένο pixel κ.α.).
    • Ναι. Έχει αυτή την μικρή σχισμή.
    • Οχι. Είχε πρόβλημα λογισμικού αλλά λύθηκε με update
    • Ναι. Έχει πρόβλημα λογισμικού και μετά το update.
    • Ναι. Είχε άλλο πρόβλημα ή περισσότερα του ενός.

Recommended Posts

Hard format και το τσεκαρεις.

Αν δεν γινει τιποτα τοτε οδηγεισαι στο πεσιμο

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

• Απαντήσεις 764
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το πήγα χθες στη Νόκια της Ρόδου και μου είπαν ότι θα το δουν και θα με πάρουν τηλέφωνο αν χρειαστεί να το κρατήσουν. Έχω βάλει τη SIM στο παλιό μου το Ν71 για να μην μείνω χωρίς κινητό. Θα δούμε τι θα κάνουν.

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

Σήμερα ξαναπαρέλαβα το κινητό από τη Nokia. Μάλλον ο τεχνικός του έκανε format στην κάρτα του τηλεφώνου, γιατί σβήστηκαν επαφές, μηνύματα κλπ. Απεγκατέστησε και όλες τις εφαρμογές. Το καλό είναι ότι τις επαφές της έχω και στο Ν71 άρα θα τις ξαναστείλω απλά με Bluetooth και θα είμαι ΟΚ. Το τηλέφωνο δεν εμφανίζει πια το πρόβλημα, αλλά μερικές φορές, αν το αφήσω για πολλή ώρα κλειδωμένο και μετά το ξεκλειδώσω ενεργοποιούντε μόνο τα κουμπιά και η οθόνη παραμένει μαύρη. Αν αυτό συνεχίσει να γίνεται (γιατί ευτυχώς μέχρι στιγμής έγινε μόνο 2 φορές και με ένα σβήσε-άναψε έφτιαξε) θα το ξαναπάω την άλλη εβδομάδα στη Nokia.

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

Και κάτι άσχετο. Μην κάνεις τον κόπο να στέλνεις τις επαφές μία μία μέσω ΒΤ. Υπάρχει εφαρμογή που τα περνάει όλα αμέσως. Ανοίγεις το μενού Μεταφορά στο 5800 και ακολουθείς τις οδηγίες. Αυτό αντλεί τα δεδομένα που θέλεις απο το Ν71 και είσαι έτοιμος σε λίγα λεπτά χωρίς κόπο.

παιδια καλησπερα. εγω αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: στον browser μου ανοιγει πολυ αργα τις σελιδες οταν ειμαι συνδεδεμενος με vodafone internet. Φταιει ο επεξεργαστης του κινητου, η δεν εχω κανει καποιες ρυθμισεις σωστα?

Δεν έχει ο επεξεργαστής.

Η σύνδεσή σου δεν είναι γρήγορη.

Όταν μπαίνεις, συνδέεσαι με HSDPA, απλό 3G ή GPRS;

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

1.οταν ανοιγει το κινητο οταν βαλω το κωδικο η οθονη μαυριζει και πρεπει να πατησω το κεντρικο για να "ανοιξει" η οθονη, καποτε εβγαζε της vodafone το how are you αλλα τωρα απλα μαυρο.γινεται και σε αλλους και την πρεπει να κανω?

2.επισης το κοκκινο κουμπι δεν μου δουλευει. λογικα θα επρεπε να βγαινω απο τα προγραμματα αλλα οταν το παταω δεν κανει τιποτα.

3. με τη σχισμη πανω δεξια τι λυση υπαρχει?

1.οταν ανοιγει το κινητο οταν βαλω το κωδικο η οθονη μαυριζει και πρεπει να πατησω το κεντρικο για να "ανοιξει" η οθονη, καποτε εβγαζε της vodafone το how are you αλλα τωρα απλα μαυρο.γινεται και σε αλλους και την πρεπει να κανω?

2.επισης το κοκκινο κουμπι δεν μου δουλευει. λογικα θα επρεπε να βγαινω απο τα προγραμματα αλλα οταν το παταω δεν κανει τιποτα.

3. με τη σχισμη πανω δεξια τι λυση υπαρχει?

Αν και εχει συζητηθει και πιο πισω και η λυση ειναι φορματ εγω αυτο που εκανα ειναι να βαλω μια εικονα εναρξης και ετσι απλα ολα ειναι οκ!

Αν και το έχουμε πει πάρα πολλές φορές επειδή καταλαβαίνω το πρόβλημα σου και το άγχος σου, θα σου απαντήσω.

Από τη nokia Η σχισμή δεν θεωρείται πρόβλημα και φυσικά όλα τα 5800 το έχουν.

Έτσι κατασκευάζονται. Απλά σε κάποια δεν φαίνεται πολύ.

Οπότε να μη κάνεις τίποτα και να χαρείς το κινητό σου.:)

Αν η σχισμή μεγαλώσει πολύ τότε να πας να τους το τρίψεις όπως θα κάνουμε όλοι μας! :)

Όσο για την εγγύηση, η Nokia έχει αυστηρή πολιτική τις 7 μέρες και τα 30 λεπτά ομιλίας.

Η προσωπική μου άποψη είναι οτι η μ@λ@**α της υπόθεσης δεν είναι οι 7 μέρες αλλά τα 30 λεπτά. Για να μιλήσω το πήρα οχι για να το κοιτάω..- :)

Βάσει αστικού κώδικα, κλπ, δικαιούσαι αλλαγή συσκευής αν εμφανίσει κατασκευαστικό ελάττωμα μέσα σε 2 χρόνια. Οπότε μην ψαρώνετε με τις μούφες των πωλητών. Εμένα μετά από γραπτή καταγγελία στο κατάστημα (δεν πρόλαβα να τη στείλω σε ένωση καταναλωτών) μου αλλάξαν συσκευή μέσα σε 10 μέρες, και είχαν περάσει 8 μήνες από την ημερομηνία αγοράς.

Some age, others mature...:lol:

Αν κάποιος που το πήγε στην Νοκια για αντικατάσταση του ακουστικού μπορεί να μου πει αν έχει παρατήρηση να έχουν μείνει τίποτα σκόνες στην οθόνη ή κάποιο άλλο προβληματάκι μετά την επέμβαση που έκαναν.

Το ρωτάω γιατί θέλω πολύ καιρό να το πάω αλλά φοβάμαι μήπως δεν κάνουν καλή δουλεία.

Αν κάποιος που το πήγε στην Νοκια για αντικατάσταση του ακουστικού μπορεί να μου πει αν έχει παρατήρηση να έχουν μείνει τίποτα σκόνες στην οθόνη ή κάποιο άλλο προβληματάκι μετά την επέμβαση που έκαναν.

Το ρωτάω γιατί θέλω πολύ καιρό να το πάω αλλά φοβάμαι μήπως δεν κάνουν καλή δουλεία.

Φιλε θα το παω εγω αυριο για να μου σφιξουν λιγο τις βιδες λογω της σχισμης και αν θελεις μπορω να σε ενημερωσω για το συγκεκριμενο service..Περα απο αυτο δεν νομιζω να υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να συμβει κατι τετοιο,οποτε θα σου προτεινα να το πας και αν γινει καμια στραβη τους τα χωνεις μετα..:lol::p

"ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ"

"SUPER3*FAMILIA"

Καλησπέρα,και Χριστός Ανέστη.

Εγώ αντιμετωπίζω ένα παράξενο πρόβλημα με την οθόνη,που εμφανίστηκε μετά από την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση.Αν κλειδώσω το κινητό με τον σύρτη στο πλάι και το ξεκλειδώσω,τις περισσότερες φορές η οθόνη δε γυρνάει αμέσως στο wallpaper,αλλά μου το δείχνει την οθόνη με χρώματα σαν τηλεόραση που δεν πιάνει σήμα,και μετά φτιαχνει.Τι γίνεται;Το τηλέφωνο δε μου έχει πέσει ούτε μία φορά,δε μου το έκανε στην έκδοση 10,και δε πρέπει να είναι hardware για πότε το κάνει,και πότε όχι.

Αντιμετωπίζει κανείς άλλο αυτό το πρόβλημα;

Γίνεται να το φτιάξω μόνος μου;

Δε θέλω να το στείλω στη νόκια,καθώς έχω εφιαλτικές εμπειρίες από το service τους.

Δοκίμασα να ξαναεγκαταστήσω την έκδοση,αλλά πάλι τα ίδια.

Δοκίμασα και reset,και hard format,και ότι μπορούσα να φανταστώ.

Τίποτα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια απάντηση λάβω.

Εγώ μετά από ένα format και μία αναβάθμηση που έκαναν όταν το πήγα στη Nokia έχω ένα πρόβλημα με τους αισθητήρες. Μερικές φορές, όχι πάντα, όταν γυρνάω το τηλέφωνο οριζόντια κολάνε οι αισθητήρες και το τηλέφωνο δεν ανταποκρίνετε στην κίνηση. Ευτυχώς όμως δεν το κάνει πάντα και όποτε το κάνει μετά από λίγο ξεκολάει.

Επίσης κάτι άλλο που το έχει από την πρώτη μέρα που το παρέλαβα. Μόλις το άνοιξα το είδα λίγο και το σύνδεσα στο PC να βάλω τραγούδια. Έβαλα ακριβώς 193 τραγούδια, αλλά στην έκθεση μου εμφανίζει μόνο τα 124. Αν πάω όμως Εφαρμογές --> Διαχείρηση Αρχείων --> Κάρτα Μνήμης --> Sounds --> Digital, που είναι η διαδρομή που είναι αποθηκευμένα τα τραγούδια, εμφανίζει και τα 193 τραγούδια που είχα βάλει. Ξέρετε πως μπορώ να βάλω και τα υπόλοιπα τραγούδια να εμφανίζονται στην έκθεση??

Σταύρος

Στην ε΄κθεση αναγμωρίζονται τα αρχεία μουσικής mp3, aac κτλ και όχι τα amr. Μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο; Πήγαινε στην μουσική και κάνε ανανέωση βιβλιοθήκης και ότι νέο έχεις προσθέσει και δεν το έχει βρει, θα το βρει τώρα.

Εγώ μετά από ένα format και μία αναβάθμηση που έκαναν όταν το πήγα στη Nokia έχω ένα πρόβλημα με τους αισθητήρες. Μερικές φορές, όχι πάντα, όταν γυρνάω το τηλέφωνο οριζόντια κολάνε οι αισθητήρες και το τηλέφωνο δεν ανταποκρίνετε στην κίνηση. Ευτυχώς όμως δεν το κάνει πάντα και όποτε το κάνει μετά από λίγο ξεκολάει.

Επίσης κάτι άλλο που το έχει από την πρώτη μέρα που το παρέλαβα. Μόλις το άνοιξα το είδα λίγο και το σύνδεσα στο PC να βάλω τραγούδια. Έβαλα ακριβώς 193 τραγούδια, αλλά στην έκθεση μου εμφανίζει μόνο τα 124. Αν πάω όμως Εφαρμογές --> Διαχείρηση Αρχείων --> Κάρτα Μνήμης --> Sounds --> Digital, που είναι η διαδρομή που είναι αποθηκευμένα τα τραγούδια, εμφανίζει και τα 193 τραγούδια που είχα βάλει. Ξέρετε πως μπορώ να βάλω και τα υπόλοιπα τραγούδια να εμφανίζονται στην έκθεση??

Οταν θα μπεις στην εκθεση-τραγουδια και σου βγαλει την λιστα (π.χ. Καλλιτεχνες, αλμπουμ κτλ) πατησε επιλογες και ανανεωση μουσικής βιβλιοθήκης!!

Στην ε΄κθεση αναγμωρίζονται τα αρχεία μουσικής mp3, aac κτλ και όχι τα amr. Μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο; Πήγαινε στην μουσική και κάνε ανανέωση βιβλιοθήκης και ότι νέο έχεις προσθέσει και δεν το έχει βρει, θα το βρει τώρα.

Οταν θα μπεις στην εκθεση-τραγουδια και σου βγαλει την λιστα (π.χ. Καλλιτεχνες, αλμπουμ κτλ) πατησε επιλογες και ανανεωση μουσικής βιβλιοθήκης!!

Ευχαριστώ. Έκανα την ανανέωση και εμφάνισε κανονικά όλα τα song που έχει. amr νομίζω ότι δεν έχω.

Σταύρος

Το πήγα στο nokia store που το αγορασα για να του δείξω το κενό. Το είδε και μου λέει να του το πάω μια άλλη ημέρα να το λύσει να βγάλει το στεφάνι για να το δει.

Εγώ όμως φοβάμαι μήπως λύνοντας το κινητό, γεμίσει σκόνη η οθόνη. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος πάντως δεν είναι άσχετος.

Τι να κάνω; Είχε κανένας καμια τέτοια εμπειρία;

Ανοιξα την συσκευη μου 2 φορες και δεν ειχα προβλημα με την σκονη. Απο την στιγμη που οπως ειπες ο ιδιοκτητης φαινεται υπευθυνος αφησε το!
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Αν και εχει συζητηθει και πιο πισω και η λυση ειναι φορματ εγω αυτο που εκανα ειναι να βαλω μια εικονα εναρξης και ετσι απλα ολα ειναι οκ!

απο που την βαζουμε γιατι δεν την βρισκω;

καλησπερα. Εγω το προβλημα που εχω ειναι οτι καμια φορα κολλαει και μενει με την οθονη μαυρη,αλλα φωτισμενη κ με τα κουμπια φωτισμενα. Ξεκολαει μονο με βγαλσιμο μπαταριας.. Ουτε με το κουμπι πανω δεν σβηνει. Εχω κανει αναβαθμιση στη βερσιον 2.0 Εχει βγει και πιο καινουρια?

Λυνεται και καπως αλλιως το προβλημα?

καλησπερα. Εγω το προβλημα που εχω ειναι οτι καμια φορα κολλαει και μενει με την οθονη μαυρη,αλλα φωτισμενη κ με τα κουμπια φωτισμενα. Ξεκολαει μονο με βγαλσιμο μπαταριας.. Ουτε με το κουμπι πανω δεν σβηνει. Εχω κανει αναβαθμιση στη βερσιον 2.0 Εχει βγει και πιο καινουρια?

Μαλλον εννοεις την 20 βερσιον:)Και ναι βγηκε νεοτερη-η 21-η οποια γινεται μονο μεσω του κιν.σου(fota)!Λογικα θα σου διορθωσει και το προβλημα μαλλον:)

Apple iPhone 14 Pro Max

Μαλλον εννοεις την 20 βερσιον:)Και ναι βγηκε νεοτερη-η 21-η οποια γινεται μονο μεσω του κιν.σου(fota)!Λογικα θα σου διορθωσει και το προβλημα μαλλον:)

Κάνε και κανένα Hard format και θα στρώσει..;)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...