Jump to content

Αντιμετωπίσατε πρόβλημα στο 5800;

denom
 Κοινοποίηση

Αντιμετωπίσατε προβλήματα στο 5800?  

676 members have voted

1. 1. Αντιμετωπίσατε προβλήματα στο 5800?

• Οχι. Κανένα απολύτως.
    • Ναι. Πρόβλημα στο ακουστικό.
    • Ναι. Πρόβλημα στην οθόνη (καμένο pixel κ.α.).
    • Ναι. Έχει αυτή την μικρή σχισμή.
    • Οχι. Είχε πρόβλημα λογισμικού αλλά λύθηκε με update
    • Ναι. Έχει πρόβλημα λογισμικού και μετά το update.
    • Ναι. Είχε άλλο πρόβλημα ή περισσότερα του ενός.

Recommended Posts

εμενα παροτι εγινε η εγκατασταση της 20, η οθονη δεν κλειδωνει και δεν δουλευει το πλαινο κουμπι της καμερασ. εκανα και το κολπο με την αλλαγη απο ελληνικα σε αγγλικα και ξανα ελληνικα, λειτουργησε 2-3 ωρες χωρις προβλημα, το εκλεισα το βραδυ και το πρωι τα ιδια παλι.

το πηγα σε νοκια σοπ διοτι το σερβις της βονταφονε ειναι για τον ....

το ειχαν 10 μερες την πρωτη φορα και 15 την δευτερη και δεν φτιαξανε τιποτα.

• Απαντήσεις 764
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εμενα παροτι εγινε η εγκατασταση της 20, η οθονη δεν κλειδωνει και δεν δουλευει το πλαινο κουμπι της καμερασ. εκανα και το κολπο με την αλλαγη απο ελληνικα σε αγγλικα και ξανα ελληνικα, λειτουργησε 2-3 ωρες χωρις προβλημα, το εκλεισα το βραδυ και το πρωι τα ιδια παλι.

το πηγα σε νοκια σοπ διοτι το σερβις της βονταφονε ειναι για τον ....

το ειχαν 10 μερες την πρωτη φορα και 15 την δευτερη και δεν φτιαξανε τιποτα.

παιδια προσεξτε τι κινητο παιρνετε.κυκλοφορουν πολλα τα οποια δεν προοριζονται για την ελλαδα,εχουν περασμενα τα ελληνικα,αλλα μετα απο καποια αναβαθμιση χανονται τα ελληνικα.πριν παρετε το κινητο,ρωτηστε για τους κωδικους που υποστηριζει η nokia ελλαδος.μην αγοραζετε γουρουνι στο σακι.δυστηχως παιζονται πολλα περιεργα κολπα με αυτο το κινητο,γιατι πουλαει πολυ και υπαρχει καποια ελλειψη.

παιδια προσεξτε τι κινητο παιρνετε.κυκλοφορουν πολλα τα οποια δεν προοριζονται για την ελλαδα,εχουν περασμενα τα ελληνικα,αλλα μετα απο καποια αναβαθμιση χανονται τα ελληνικα.πριν παρετε το κινητο,ρωτηστε για τους κωδικους που υποστηριζει η nokia ελλαδος.μην αγοραζετε γουρουνι στο σακι.δυστηχως παιζονται πολλα περιεργα κολπα με αυτο το κινητο,γιατι πουλαει πολυ και υπαρχει καποια ελλειψη.

το κινητο ειναι κανονικο για ελλαδα, με ολα τα χαρτια και το product code,απλα εκατσε προβληματικο.

το κινητο ειναι κανονικο για ελλαδα, με ολα τα χαρτια και το product code,απλα εκατσε προβληματικο.

αφου ειναι για την ελλαδα,γιατι δεν το αναγνωριζει η νοκια,και λεει οτι αυτος ο κωδικος ειναι παραεισαγωγης?εγω απο που θα ζητησω το δικιο μου?και γιατι αφου εχω εγγυηση να παω αυριο να πληρωσω 15 ευρω στη νοκια για να βαλω τα ελληνικα?ετσι ειναι τα προβληματικα?πληρωνεις και απο πανω?για να σου τυχει και εσενα,να δω τι θα κανεις.

Τα πράγματα είναι απλά, αν αγοράσεις συσκευή της alpha copy, τα ελληνικα δεν πρόκειται να χαθούν με μια απλή αναβάθμιση ούτε θα σου ζητήσουν πότε 15 ευρώ να στα περάσουν. Προφανώς, αυτό που σου πούλησαν φίλε πρέπει να είναι εισαγωγής.

Σε μια τέτοια περίπτωση, εγώ θα πήγαινα στο μαγαζί που το αγόρασα και θα τους ζητούσα ή να μου περάσουν αυτοί τα ελληνικα ή να μου αλλάξουν την συσκευή με μια ελληνική.

αφου ειναι για την ελλαδα,γιατι δεν το αναγνωριζει η νοκια,και λεει οτι αυτος ο κωδικος ειναι παραεισαγωγης?εγω απο που θα ζητησω το δικιο μου?και γιατι αφου εχω εγγυηση να παω αυριο να πληρωσω 15 ευρω στη νοκια για να βαλω τα ελληνικα?ετσι ειναι τα προβληματικα?πληρωνεις και απο πανω?για να σου τυχει και εσενα,να δω τι θα κανεις.

δεν καταλαβες κατι, εγω για το δικο μου μιλαω οχι για το δικο σου.

Τα πράγματα είναι απλά, αν αγοράσεις συσκευή της alpha copy, τα ελληνικα δεν πρόκειται να χαθούν με μια απλή αναβάθμιση ούτε θα σου ζητήσουν πότε 15 ευρώ να στα περάσουν. Προφανώς, αυτό που σου πούλησαν φίλε πρέπει να είναι εισαγωγής.

Σε μια τέτοια περίπτωση, εγώ θα πήγαινα στο μαγαζί που το αγόρασα και θα τους ζητούσα ή να μου περάσουν αυτοί τα ελληνικα ή να μου αλλάξουν την συσκευή με μια ελληνική.

θα γινει και αυτο.απλα να ξερετε οτι το μαγαζι αυτο ειναι το πλαισιο.και οταν πηρα τηλεφωνο ειχαν το θρασος να μου πουν να παω στη νοκια.και η νοκια τα δικα της.φαιω εγω να κανω μια καταγγελια στο ινστιτουτο καταναλωτου?οσο τους αφηνουμε αυτα κανουν.αλλα δεν περιμενα μια τετοια συμπεριφορα απο το πλαισιο,δυστηχως.

Πήγαινε το στο Πλαίσιο και ζητά να στα περάσουν αυτοί αλλιώς πες τους ότι θέλεις τα λεφτά σου πίσω ή αλλαγή συσκευής.

Πήγαινε το στο Πλαίσιο και ζητά να στα περάσουν αυτοί αλλιώς πες τους ότι θέλεις τα λεφτά σου πίσω ή αλλαγή συσκευής.

θα παω φιλε αυριο,γιατι δεν μπορεσα το σαββατο απογευμα.αλλα φοβαμαι οτι τα κινητα εχουν ερθει απο καποιο εργοστασιο της νοκιας της γερμανιας και οι της νοκια εδω λενε τα δικα τους.δεν μπορει ολα τα υλικα της συσκευασιας,το βιβλιαρακι στα ελληνικα,και το cd με τα ελληνικα,ολα αυτα να φτιαχτηκαν απο παραεισαγωγεις.κατι βρωμαει.στεναχωρηθηκα και με την νοκια και το πλαισιο.αφου πιστευει η νοκια οτι κατι παιζετε με το κινητο,γιατι δεν βγαζει μια ανακοινωση να προστατεψει τους πελατες της?ξερετε ποσοι σαν και εμενα αδαεις θα παρουν αυτα τα κινητα και θα τρεχουν μετα?οι εταιρεις φαινονται στη αντιμετωπιση των προβληματων και οχι στο ποια θα κανει την καλυτερη διαφημηση.

Επισκευή δεν πρόκειται να δεχτώ, μόνον αντικατάσταση. Το αγόρασα από Nokia Βέροιας. Δεν θα δεχτώ επισκευή γιατί πρώτον είναι φανερό πως το κινητό φτιάχτηκε ελλατωματικό και δεύτερον, αν επισκευαστεί, σίγουρα το πρόβλημα με το ακουστικό θα λυθεί αλλα το άνοιγμα του πλαστικού όχι γιατί είναι πρόβλημα από τη μήτρα κατασκευής του πλαστικού. Ακόμη όμως κι αν γίνει και αυτό, κανείς δεν μπορεί να μου εγγυηθεί πως κατά τη διαδικασία δεν παρέμεινε σκόνη στην οθόνη. Ειδικά σε οθόνη τέτοιου μεγέθους μόνον τα εργοστασιακά κομμάτια βγαίνουν καθαρά...

Giati merikoi exoun provlima me to na stiloun to kinito tous gia episkeui? Exei kaneis arnitikes empiries?

-----------------------

http://www.zoo.gr

εγω παιδια αγορασα το κινητο απο το πλαισιο.εκανα την αναβαθμιση απο το NSU,και χαθηκαν τα ελληνικα.επικοινωνησα με την alphacopy σημερα,και μου ειπαν οτι το κινητο δεν το αναγνωριζει η επισημη alphacopy της ελλαδος.το κινητο εχει γινει εισαγωγη απο το εξωτερικο αλλης χωρας.(αυτο σημαινει οτι τα ελληνικα εχουν περαστει εκ των υστερων.για αυτο χανονται σε τυχον αναβαθμιση).αναγνωριζεται εδω η επισημη εγγυηση της νοκιας εκτος του software.εχω ζητησει αλλαγη απο το πλαισιο,αλλα δυστηχως ακομα περιμενω.εξαλλου τι να πουν.εχω ζητησει και επισημο εγγραφο απο την alphacopy,οτι δεν υποστηριζεται εδω το συγκεκριμενο IMEI του κινητου.αυριο θα προβω σε καταγγελια του πλαισιου στον συνηγορο του πολιτη.οσοι εχετε το ιδιο προβλημα ή δεν το εχετε κανει ακομα,ψαχτετο λιγακι.κυκλοφορουν δυστυχως κινητα εισαγωγης,που δεν τα αναγνωριζει η επισημη αντιπροσωπεια εδω,και δεν καλυπτει το software του κινητου.ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.

Χθες έκανα αναβάθμιση το κινητό, χρώμα κόκκινο, αγορασμένο από MULTIRAMA, κανένα πρόβλημα με τα ελληνικά, όλα στη θέση τους! :cool:

Μάλλον ασφαλής αυτή η παρτίδα.

Πάει και το Πλαίσιο..

Εν οίδα ότι εν οίδα.

Χθες έκανα αναβάθμιση το κινητό, χρώμα κόκκινο, αγορασμένο από MULTIRAMA, κανένα πρόβλημα με τα ελληνικά, όλα στη θέση τους! :cool:

Μάλλον ασφαλής αυτή η παρτίδα.

Πάει και το Πλαίσιο..

ετσι φαινεται.εισαι απο τους τυχερους.παει και το πλαισιο.και τωρα κανουν τις κοτες,δεν απαντανε για την αλλαγη που ζητησα.

Ένα καμένο pixel, δυστυχώς όχι.

Για να μπει στην εγγύηση θα πρέπει να είναι από 3 και πάνω στη σειρά καμένα pixel.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Κατάλαβα.. Δεν φτανει που το κινητο ειναι παραεισαγωγη απο Γερμανια εχω και το ασπρο σημαδακι στην οθονη!!;)

Και στο δικο μου αρχισε το προβλημα μετα απο το update. Εαν το πας για επισκευη σε 5' θα ειναι ετοιμο. Πρεπει να σηκωθουν οι επαφες απο το ακουστικο για να κανουν καλυτερη επαφη. Εγω το διορθωσα μονος μου.. Καλυτερα να το πας σε καποιο καταστημα :rolleyes:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2666752#post2666752

ευχαριστώ πολύ φίλε !

είσαι πρώτος, πιο αναλυτικα δε μπορουσε να λυθει το πρόβλημά μου ! :)

δουλεια δεν είχε ο διάολος....

φιλαρακι δε φταιει το update. δε κανει καλη επαφη το ακουστικο.κι εγω το πα8α κ πολλοι αλλοι. πηγαινε το σε ενα νοκια shop και θα στο φτιαξουν σε 5 λεπτα

εμενα μου κανει το εξης. εκει που το κλειδωνω κ πηγαινω μετα απο λιγο να το χρησιμοποιησω, ειναι κλειστο. δε γινεται καθε φορα! 2, 3 φορες τη μερα. ξερει κανεις τι φταιει;

Γεια χαρά! Είμαι κάτοχος κι εγώ ενός 5800 και το χιλιομετάνοιωσα. Επανεκκινεί αψυχολόγητα. Σβήνει μόνο του όταν είναι ανενεργο (οχι πάντα). Ίδια συμπτώματα με τον lorentzos323. Μήπως βρήκες άκρη;

Και στο δικο μου αρχισε το προβλημα μετα απο το update. Εαν το πας για επισκευη σε 5' θα ειναι ετοιμο. Πρεπει να σηκωθουν οι επαφες απο το ακουστικο για να κανουν καλυτερη επαφη. Εγω το διορθωσα μονος μου.. Καλυτερα να το πας σε καποιο καταστημα :rolleyes:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2666752#post2666752

Τελικά εμφάνισε και το δικό μου το πρόβλημα με το ακουστικό. Πότε ακούγεται καλά και πότε πολύ χαμηλά....

Στο πρώτο nokia shop (Νέα Ιωνία) μου είπανε για 10-15 εργάσιμες!!!! για επισκευή.

Διάβασα πιο πάνω για υπόθεση 5 λεπτών.

Υπάρχει κάποιο τσεκαρισμένο στην Αθήνα που να κάνει τη η δουλειά πιο γρήγορα;

Τελικά έκανα την εγχείρηση μονος μου (που να τρέχω) και με πολύ προσοχή. Δεν έσπασε τίποτα :lol: ούτε περίσσεψαν βίδες :cry: και με τις πολύ καλές οδηγίες του gianpithio :up: ο ασθενής έζησε. Βγήκαν (ξεκούμπωσαν) οι επαφές απο την μία πλευρά και τώρα κάνουν καλύτερη επαφή. Πρώτες δοκιμές δείχνουν ότι το ακουστικό δουλεύει πολύ καλά. Ο χρόνος θα δείξει αν η λύση είναι οριστική (όπως πιστεύω!)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Το αγόρασα κι εγώ από Γερμανό το Σάββατο, 21/2.

Δυστηχώς έχω πρόβλημα. Στην αναπαραγωγή κάνει ένα τρεμόπαιγμα, κάτι σαν σκιά...

Πολύ παράξενο. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι ο σένσορας (accelerometer) αλλά το απενεργοποίησα και πάλι τα ίδια κάνει! Κανείς με το ίδιο πρόβλημα...

Πάει για άμεση αντικατάσταση... κρίμα γιατί δεν είχε την σχισμή ούτε και το πρόβλημα με το ακουστικό...

Τι κάνουμε εαν η σχισμή μεγαλώνει; Εμένα από ασήμαντη που ήταν όταν το πρωτοπήρα πριν μια εβδομάδα τώρα έχει μεγαλώσει σημαντικά. :angry: + το ότι όταν πιέζω εκείνη τη γωνία τρίζει:(

Επειδή το άνοιξα και κράτησα τα κομμάτια ένα ένα στα χέρια μου, παρατήρησα ότι τα πλαστικά μέρη είναι πολύ μαλακά και εύκαμπτα. Στην γωνία που δημιουργείται το κενο, όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές, η βίδα είναι πιο μέσα από ότι στις άλλες γωνίες. Αυτά τα δύο μαζί είναι και η αιτίες που φαίνεται το κενό. Θεωρητικά, αν δεν το ζορίσει κανείς, πέρα του λογικού, δεν θα μεγαλώσει παραπάνω.

Το πρόβλημα είναι αισθητικό, και η μόνη λειτουργική επίδραση πιθανόν να είναι κάποια σκόνη να μπεί στο εσωτερικό. Στην οθόνη δεν νομίζω να μπει σκόνη καθώς από πάνω της είναι η δεύτερη επιφάνεια αφής, που σχεδόν εφάπτεται με την οθόνη. Πρακτικά πρόβλημα (πέρα του αισθητικού) δεν υφίσταται.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...