andreas1022 Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Πάρε μία SanDisk να σωθείς. Γενικά είναι πολύ διαδεδομένες οι συγκεκριμένες κάρτες, επειδή παρουσιάζουν πλήρη συμβατότητα με τα τηλέφωνα της Nokia και γενικά απροβλημάτιστη λειτουργία. Θα πρότεινα να δεις αυτή (8άρα) κι αυτή (16άρα). Μηπως ομως η 16 αργει?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Δεν θα έχει πρόβλημα να την διαβάζει. Απλά να βεβαιωθείς ότι θα πάρεις Class4, γιατί με τις 16άρες Class2 έχει πρόβλημα το 5800. Μήπως να συνεχίσουμε και την κουβέντα στο αντίστοιχο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα)? :) Ευχαριστώ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Η καρτα μνημης περιλαμβανεται στην εγγυηση 6 μηνων οπως η μπαταρια? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Να ρωτήσω 2 πραγματάκια; α) Έχει αγοράσει κανείς προστατευτική ζελατίνα οθόνης, αν ναι, από που; Γιατί στα e-shop που κοίταξα δεν έχει για αυτό το κινητό... Πηρα απο τα Multirama κατι universal. Περίπου 10 ευρώ οι 5 ζελατίνες. Τις κοβεις εύκολα στο μέγεθος που θέλεις. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eri_87 Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 α)δεν είναι απαραίτητο να είναι η ζελατίνα για το 5530!!! μπορείς να πάρεις μια οποιαδήποτε (εννοείται κινητού με μεγαλύτερη οθόνη) και να κάνεις χειροτεχνία!!! β)Αν διάβασες τα προηγούμενα post θα δεις ότι έχω αναφέρει ότι μου δούλεψε το Hellox2 μια χαρά στο Nokia 5530.. Θέματα που εγκαθίστωνται αμέσως θα κατεβάσεις μόνο απο την ίδια τη ΝΟΚΙΑ μέσω του κινητού.. Να μαντέξω παιχνίδια με κατάληξη ".jar" δηλαδή JAVA? αυτά δεν χρειάζονται υπογραφή.. Ναι, το είχα σκεφτεί να πάρω για κανένα i phone μεμβρανη και να την κόψω! Μάλλον έτσι θα κάνω τελικά! Θα με βοήθαγες πολύύύ αν μου έλεγες σε ποιά σελίδα έγραψες ότι εγκατέστησες αυτό το θέμα... Και ναι, τα παιχνίδια ήταν java! Πάντως θέματα ακόμα και από το ovi που κατέβασα δεν λειτουργούν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Ναι, το είχα σκεφτεί να πάρω για κανένα i phone μεμβρανη και να την κόψω! Μάλλον έτσι θα κάνω τελικά! Θα με βοήθαγες πολύύύ αν μου έλεγες σε ποιά σελίδα έγραψες ότι εγκατέστησες αυτό το θέμα... Και ναι, τα παιχνίδια ήταν java! Πάντως θέματα ακόμα και από το ovi που κατέβασα δεν λειτουργούν! πρόσεξε στο "εργόχειρο":lol: με τη ζελατίνα να μη καλύψεις το μέρος της οθόνης ακριβώς πάνω απο το "XpressMusic" και συγκεκριμένα πάνω απο τη λέξη "Music"... Δυστηχώς αυτό εννοούσα όταν έγραψα απευθείας απο τη ΝΟΚΙΑ για τα θέματα..:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eri_87 Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 πρόσεξε στο "εργόχειρο":lol: με τη ζελατίνα να μη καλύψεις το μέρος της οθόνης ακριβώς πάνω απο το "XpressMusic" και συγκεκριμένα πάνω απο τη λέξη "Music"... Δυστηχώς αυτό εννοούσα όταν έγραψα απευθείας απο τη ΝΟΚΙΑ για τα θέματα..:cry: Ναι, τα έχω υπόψην αυτά για τη ζελατίνα! Ελπίζω να κάνω καλή δουλειά!:lol: Θα πάρω για i phone που είναι σίγουρα μεγάλη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Εγω παντως πηρα αυτο http://www.extreme-mobile.gr/p.Nokia-5530-Sceeen-protectors-pack-x-2-diafana.95015.html και ειναι πολυ καλυτερο απο το universal που ειχα.Το αγορασα απο το εξωτερικο αλλα απο οτι βλεπω εχει ερθει και Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osal Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Να ρωτήσω 2 πραγματάκια; α) Έχει αγοράσει κανείς προστατευτική ζελατίνα οθόνης, αν ναι, από που; Γιατί στα e-shop που κοίταξα δεν έχει για αυτό το κινητό. =2&classes[]=3&narrow_manufacturer=15&_narrow_model=226&other_narrow_manufacturer=&other_model=&narrow_model=226&sort=release_date&sort_direction=1&items_per_page=all&manufacturer=15&model=226"]http://www.clear-coat.com/home.php?cat=54&page=&classes[]=2&classes[]=3&narrow_manufacturer=15&_narrow_model=226&other_narrow_manufacturer=&other_model=&narrow_model=226&sort=release_date&sort_direction=1&items_per_page=all&manufacturer=15&model=226 Το Full Body Protection εχω βάλει, ευκολη εγκατάσταση...το εχω κανενα μηνα ευχαριστημενος ειμαι. Το ειδα σε βιντεακι στο Youtube, μου φανηκε καλο και το αγορασα απο το site τους (20ευρω μαζι με μεταφορικα και ενα εκπτωτικο κουπονι, σε 10 μερες ηρθε). Δεν ειναι πραγματικο Full Body, δε καλυπτει την καμερα πισω, ισως δε πρεπει κιολας. και στα πλαινα λιγο καλυπτει. Της οθονης ειναι ελαχιστα μικροτερη απο ότι θα επρεπε για την καλυπτει ολη και ενω λεει custom made καλυπτει αυτο το τετραγωνακι πανω απο το music, χωρις ομως να επηρεαζει τη λειτουργια του κινητου παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Εγω παντως πηρα αυτο http://www.extreme-mobile.gr/p.Nokia-5530-Sceeen-protectors-pack-x-2-diafana.95015.html και ειναι πολυ καλυτερο απο το universal που ειχα.Το αγορασα απο το εξωτερικο αλλα απο οτι βλεπω εχει ερθει και Ελλαδα. =2&classes[]=3&narrow_manufacturer=15&_narrow_model=226&other_narrow_manufacturer=&other_model=&narrow_model=226&sort=release_date&sort_direction=1&items_per_page=all&manufacturer=15&model=226"]http://www.clear-coat.com/home.php?cat=54&page=&classes[]=2&classes[]=3&narrow_manufacturer=15&_narrow_model=226&other_narrow_manufacturer=&other_model=&narrow_model=226&sort=release_date&sort_direction=1&items_per_page=all&manufacturer=15&model=226 Το Full Body Protection εχω βάλει, ευκολη εγκατάσταση...το εχω κανενα μηνα ευχαριστημενος ειμαι. Το ειδα σε βιντεακι στο Youtube, μου φανηκε καλο και το αγορασα απο το site τους (20ευρω μαζι με μεταφορικα και ενα εκπτωτικο κουπονι, σε 10 μερες ηρθε). Δεν ειναι πραγματικο Full Body, δε καλυπτει την καμερα πισω, ισως δε πρεπει κιολας. και στα πλαινα λιγο καλυπτει. Της οθονης ειναι ελαχιστα μικροτερη απο ότι θα επρεπε για την καλυπτει ολη και ενω λεει custom made καλυπτει αυτο το τετραγωνακι πανω απο το music, χωρις ομως να επηρεαζει τη λειτουργια του κινητου παντως. εγώ γενικά είμαι αντίθετος σε κάθε είδους θήκη για κινητά... προτιμώ να το "χαρώ" το κινητό παρά να το έχω στη "γυάλα"...:wacko: Όμως ένα προστατευτικό οθόνης χρειάζεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osal Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 εγώ γενικά είμαι αντίθετος σε κάθε είδους θήκη για κινητά... προτιμώ να το "χαρώ" το κινητό παρά να το έχω στη "γυάλα"...:wacko: Όμως ένα προστατευτικό οθόνης χρειάζεται... Mεμβρανη προστασίας είναι, όχι θήκη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoump Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Γεια σας. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει μια δ/νση internet για να παραγγείλω γραφίδα, crystall case και ζελατίνα προστασίας για το nokia 5800; Ψάχνω αρκετές ημέρες, αλλά ή έχουν τελειώσει ή δεν τα έχει ένα κατάστημα όλα μαζί. Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Γεια σας. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει μια δ/νση internet για να παραγγείλω γραφίδα, crystall case και ζελατίνα προστασίας για το nokia 5800; Ψάχνω αρκετές ημέρες, αλλά ή έχουν τελειώσει ή δεν τα έχει ένα κατάστημα όλα μαζί. Ευχαριστώ!!! ψαξε στο http://www.ebay.co.uk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 παιδια αγορασα αυτη την ''θηκη'' http://www.amazon.co.uk/GreyMobiles-Hybrid-Armor-SCREEN-PROTECTOR/dp/B002GTLG5G/ref=sr_1_9?ie=UTF8&s=electronics&qid=1258415433&sr=8-9 δεν εχω ιδεα πως μπαινει, ειχα την εντυπωση οτι ειναι ελαστικο το υλικο και γιαυτο την πηρα, αλλα τελικα δεν ειναι.ειναι σαν προσοψη νομιζω. εχει ιδεα κανεις πως θα την βαλω στο κινητο μου? ευχαριστω p.s cbpiaa πεθαινω στο γελιο με την υπογραφη σου καθε φορα που την βλεπω!παραδεξου το εισαι newbiee!!:P edit: δεν ξερω πως εγινε και εγραψα εδω το ποστ, αλλου ηθελα.παρακαλω να διαγραφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Από ότι φαίνεται και στις φωτό θα πρέπει να την κουμπώσεις πάνω στο κινητό.. και καλά στο πίσω μέρος αλλά στο μπροστινό.... από ότι βλέπω στις φωτό θα σου αφήσει κάποιο κενό ανάμεσα στην οθόνη και το πληκτρολόγιο.. άουτς.. Παράθεση Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Αγόρασα σήμερα απο τον ΟΤΕ της Θήβας αυτά τα bluetooth ακουστικά για 15 ευρώ... ΝΑΙ 15 ευρώ... μάλλον ο ΟΤΕ έχει απόθεμα και τα ξεπουλάει... http://www.skroutz.gr/s/73124/Nokia-BH-503.html http://mea.nokia.com/MEDIA_BANK_100/R6Accessories/B/BH-503/bh-503_312x312.jpg Σαν πρώτη επαφή λίγο που τα χρησιμοποίησα τόσο στις κλήσεις όσο και σε μουσική είναι πολύ καλά και ΕΙΔΙΚΑ για τα λεφτά τους!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 15 ευρω??Αμα βρει κανενας στην αθηνα ας το πει και σε μας ρε παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 15 ευρω??Αμα βρει κανενας στην αθηνα ας το πει και σε μας ρε παιδια ψάξε σε OTESHOP... λογικά τα ξεπουλάνε!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geiaa Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Καλησπέρα.Είμαι ένας ευχαριστημένος κάτοχος ενος ΝΟΚΙΑ 5530 εδώ και εναν μήνα. Απο τις πρώτες μέρες πήρα απο το original site της ZAGG ενα full cover protection 25€.Δεν λέω τσιμπημένη κάπως η τιμή,αλλά τα αξίζει τα λεφτά της.Δεν έχω βάλει τα πλαινά-γιατί το βάζω και σε μια δερμάτινη θήκη-αλλά στην πρόσοψη και στο καπάκι της μπαταρίας έχουν εφαρμόσει τέλεια.Δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με την touch screen,ούτε με τον ήλιο το πρωί.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loubas Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Προσπαθώ να συνδέσω το εν λόγω κινητό με το clip vibrate κ δεν το βλέπει καθόλου. Το συγκεκριμένο bluetooth δουλεύει άψογα με το κ800 μου. Μπορεί να μου δώσει κανείς καμιά οδηγία??? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Σύντομα θα έχω στα χέρια μου ένα 5800 χωρίς κάρτα μνήμης. Γενικά ξέρω ότι οι περισσότεροι προτιμάτε SANDISK (τέτοια έχω και στο Ν95) αλλά επειδή βρίσκω μόνο kingston σε πιο χαμηλές τιμές, θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να την εμπιστευτώ. Φυσικά μιλάμε για class 4 και πάνω και με ενδιαφέρει για 8gb. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Και οι Kingston είναι εξίσου αξιόπιστες κάρτες μνήμης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iTechHellas Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Προσπαθώ να συνδέσω το εν λόγω κινητό με το clip vibrate κ δεν το βλέπει καθόλου. Το συγκεκριμένο bluetooth δουλεύει άψογα με το κ800 μου. Μπορεί να μου δώσει κανείς καμιά οδηγία??? Ευχαριστώ πολύ Αγαπητέ loubas, Θα βρείτε την ακριβή διαδικασία σύζευξης στο blog μας εδώ και εδώ . Αν τυχόν το πρόβλημα συνεχίσει να υπάρχει μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η υποστήριξη πελατών είναι στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Με εκτίμηση, Παράθεση i.Tech Bluetooth Team http://www.itech-bluetooth.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Παιδια πηρα εδω και 5 μερες ενα bluetooth handsfree I tech clip II mini.Ενω τη πρωτη μερα δουλευε καλα,μετα αρχισε να κανει συνεχεις αποσυνδεσεις και αποσυνδεσεις .Το προβλημα εμφανιζεται αφου μιλησω μια φορα.Δηλαδη αν εχω ανοιχτο το κινητο χωρις να εχω μιλησει το προβλημα δεν εμφανιζεται.Λετε να φταιει το 5800 ή το Ιtech? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sklavos Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Το e-shop έχει αυτή τη θήκη για 5800 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006263 αξίζει να την πάρω γιατί της μαμάς του πού έχω δεν είναι καθόλου πρακτική. Παράθεση sklavos:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts