White_butter_fly Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Η ρύθμιση "ευθυγράμμιση του χάρτη με την διαδρομή" τελικά υπάρχει; Η μόνη διάταξη είναι με τον βορά στο πάνω μέρος; :worry: Μήπως πρέπει να είναι ενεργοποιημένη και calibrated η πυξίδα; :worry: Το έψαχνα κι εγώ σήμερα αλλά δεν πρόλαβα να κάνω πολλές δοκιμές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vth1 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 (edited) Eχει ,τουλαχιστον στην 3.0 εκδοση.Βαζεις την διαδορμη που θες και εκει που επιλεγεις πως θα δειχνει στην οθονη την διαδρομη (επιλογη 2Δ,επιλογη 3Δ) εχει και επιλογη "επισκοπιση διαδρομης".Η αλήθεια εικονική πλοήγηση όπως στις προηγούμενες εκδόσεις δεν υπάρχει, άλλωστε δεν υπάρχει πια λόγος να υπάρχει αφού υπάρχει δωρεάν πραγματική πλοήγηση. Προεπισκόπιση διαδρομής, υπάρχει όπως και πριν. Βάζεις τα σημεία και αμα επιλέξεις να δεις την διαδρομή την βλέπεις και μα τα τοξάκια την προχωράς. Άμα όμως του ζητήσεις οδήγηση, νομίζω ότι δεν μπορείς να δεις επισκόπηση αφού το πρόγραμμα αρχίζει να ψάχνει για GPS, αλλά μπορείς από τις επιλογές να αποθηκευσεις την διαδρομή στα Αγαπημένα και μετά να πας να την δεις. Edited February 4, 2010 by vth1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakaran Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Καλησπέρα Έχω κάνει post και σ' άλλο θέμα αλλά μάλλον ήταν σε λάθος μέρος :-$ Έχω κάνει Update στην έκδοση 12 του firmware και έχω φορτώσει το καινούριο maps αλλά όποτε πάω να περάσω φωνές ή χαρτες από το Nokia ovi suite ή από το Map loader μου βγαζει "An unexpected error occured. Try again. Sorry for the inconvenience" Έχω δοκιμάσει επανεκκινήσεις κλπ. αλλά δεν έγινε κάτι... Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν έχω δοκιμάσει από άλλον υπολογιστή Έχετε καμιά ιδέα; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Καλησπέρα Έχω κάνει post και σ' άλλο θέμα αλλά μάλλον ήταν σε λάθος μέρος :-$ Έχω κάνει Update στην έκδοση 12 του firmware και έχω φορτώσει το καινούριο maps αλλά όποτε πάω να περάσω φωνές ή χαρτες από το Nokia ovi suite ή από το Map loader μου βγαζει "An unexpected error occured. Try again. Sorry for the inconvenience" Έχω δοκιμάσει επανεκκινήσεις κλπ. αλλά δεν έγινε κάτι... Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν έχω δοκιμάσει από άλλον υπολογιστή Έχετε καμιά ιδέα; Ευχαριστώ! Πιθανότατα είναι θέμα υπολογιστή.. Δοκίμασε να τρέξεις ξανά το exe εγκατάστασης του Map Loader για να κάνει Επιδιόρθωση Εγκατάστασης. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasisbmwm Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Καλησπερα.υπαρχει περιπτωση να βλεπουμε πληροφοριες για τους δρομους?δλδ κινηση,μπλοκα κλπ..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianekat Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Υπάρχει, αλλά σε κάποια άλλη χώρα :) δλδ στην Ελλάδα δεν υπόστηρίζεται αυτή η λειτουργία, δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Καλησπερα.υπαρχει περιπτωση να βλεπουμε πληροφοριες για τους δρομους?δλδ κινηση,μπλοκα κλπ..?? το λεγομενο tmc το οποιο δεν λειτουργει στο ελλαντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Υπαρχει τροπος να βαλουμε και αλλα pois και επισης δακτυλιο? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Υπαρχει τροπος να βαλουμε και αλλα pois και επισης δακτυλιο? μπορεις,κατεβαζεις τα poi που θελεις,τα μετατρεπεις σε μορφη lmx που την βλεπει το κινητο,τα περνας στην καρτα μνημης,τα εκτελεις και αυτοματα τα αποθηκευει. για μετατροπη εδω http://www.poieditor.com/poi_convert/kml-to-lmx/ Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 μπορεις,κατεβαζεις τα poi που θελεις,τα μετατρεπεις σε μορφη lmx που την βλεπει το κινητο,τα περνας στην καρτα μνημης,τα εκτελεις και αυτοματα τα αποθηκευει. για μετατροπη εδω http://www.poieditor.com/poi_convert/kml-to-lmx/ Τι εννοείς τα εκτελείς μέσω κάποιου προγράμματος; και τα περνάς οπουδήποτε στη κάρτα μνήμης; Εσύ έχεις καταφέρει να περάσεις POI? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Καλησπέρα. Κατέβασα τους τελευταίους free χάρτες που λέει ότι είναι δωρεάν για πάντα και δοκίμασα να τρέξω την πλοήγηση. Παντού μου ζητάει σύνδεση με το διαδίκτυο. Τι free είναι αν πρέπει να μπω στο ίντερνετ? Επίσης, επειδή δεν είδα, μαζί με τους χάρτες υπάρχουν και Ελληνικές φωνητικές οδηγίες ή σε πάει στο μουγκό? Κάπου είδα πως για να έχω Ελληνικές πρέπει και πάλι να συνδεθώ στο ίντερνετ και να τις κατεβάσω. Δεν θα χρεωθώ αν το κάνω? Για βοηθάτε λίγο τι παίζει με αυτές τις διαδικτυακές συνδέσεις που μου ζητάει! Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Έχεις 5800 καταρχήν? Έβαλες την σωστή έκδοση του Ovi maps, το 3.03? Πέρασες τους χάρτες από το τελευταίο maploader καθώς και τις φωνές από το ίδιο πρόγραμμα?Είναι σε διπλανό TAB. Αν έχεις κάνει σωστά όλα τα παραπάνω, τότε δεν πρέπει να σε ρωτάει για να συνδέεσαι στο διαδίκτυο.Για σιγουριά, βγάλε και από τις ρυθμίσεις την σχετική ρύθμιση, δηλαδή να μην συνδέεται. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Aπό θεσσαλονίκη πηγαίνοντας για περαία η χαρτογράφηση σταματάει στο αεροδρόμιο. Το έχει δει κανείς; Έτσι είναι; Μήπως υπάρχει καμμιά αναβάθμιση ή μήπως εγώ κατέβασα καμμιά παλαιότερη έκδοση; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloodlessz Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Ρε παιδιά μια ερώτηση Πως βάζω χάρτες στο ovi maps? Κατέβασα και έκανα κανονικά εγκατάσταση το maploader μεσω pcsuite αλλά μετά που πρέπει να βάλω το usb και να συνδεθώ μέσω pc suite για να κατεβάσω τους χάρτες μπαίνω στο ovimaps του κινητού και δεν βλέπω κάπου την επιλογή maps Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που λέτε [*] Να τρέξουμε το MapLoader, εφόσον πρώτα το έχουμε εγκαταστήσει στον υπολογιστή. Στην ουσία δηλαδή δεν μπορώ να κάνω τα βήματα που έκανα παράθεση ps:nokia 5230 Φόρτωση χαρτών [*] Να τρέξουμε το MapLoader, εφόσον πρώτα το έχουμε εγκαταστήσει στον υπολογιστή. Από το περιβάλλον του Map Loader κάνουμε κλικ στη καρτέλα "Maps", επιλέγουμε τον ή τους χάρτες που θέλουμε πατώντας στο εικονιδιάκι [+] δίπλα από κάθε επιλογή χάρτη. Αυτομάτως εμφανίζεται η αντίστοιχη καταχώρηση και στη δεξιά στήλη "Selection". Εφόσον προσθέσουμε στη λίστα τους χάρτες που επιθυμούμε να περάσουμε στο κινητό πατάμε το κουμπί "Download". Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τις φωνητικές οδηγίες επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα "Voices". Σχετική εικόνα: http://www.imageshack.gr/files/wn202o5noquzza87z752_thumb.png [/url][/i][/b] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Το map loader ειναι προγραμμα που το εγκαταστεις στο pc και απο εκει περνας χαρτες και φωνες.Αλλιως κανεις την ιδια δουλεια με το ovi suite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Ρε παιδιά μια ερώτηση Πως βάζω χάρτες στο ovi maps? Κατέβασα και έκανα κανονικά εγκατάσταση το maploader μεσω pcsuite αλλά μετά που πρέπει να βάλω το usb και να συνδεθώ μέσω pc suite για να κατεβάσω τους χάρτες μπαίνω στο ovimaps του κινητού και δεν βλέπω κάπου την επιλογή maps Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που λέτε [*] Να τρέξουμε το MapLoader, εφόσον πρώτα το έχουμε εγκαταστήσει στον υπολογιστή. Στην ουσία δηλαδή δεν μπορώ να κάνω τα βήματα που έκανα παράθεση ps:nokia 5230 Δεν πρέπει να ανοίξεις το Ovi Maps από το κινητό σου!! Πρέπει να συνδέσεις το κινητό σου με το PC σε PC Suite mode και μετά να τρέξεις το Map Loader στο PC σου και τα υπόλοιπα θα γίνουν σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέθεσες. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captaingreek Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 (edited) Φόρτωση χαρτών Το σωστο link για το κατεβασμα του map loader ειναι :http://europe.nokia.com/support/product-support/maps-support/compatibility-and-download#/default/ Αυτο που παραθετεις βγαζει σε σελιδα για το κατεβασμα του ovi maps και πρεπει καποιος να ακυρωσει το κατεβασμα του για να βγει η επιλογη του loader,αλλιως δε φαινεται πουθενα.την πατησα πολλες φορες... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Προφανώς άλλαξε η τοποθεσία του Map Loader και δεν έγινε ενημέρωση των οδηγιών. Edited February 12, 2010 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Το απευθείας link για το MAPLOADER είναι αυτό: http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaMaploaderSetup_ENU.exe Και το link στο προηγούμενο post σε πάει σε σελίδα με ερωτήσεις κλπ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Τι εννοείς τα εκτελείς μέσω κάποιου προγράμματος; και τα περνάς οπουδήποτε στη κάρτα μνήμης; Εσύ έχεις καταφέρει να περάσεις POI? βαζεις το αρχειο lmx οπουδηποτε στην καρτα μνημης και μετα πας απο τον file explorer και κανεις ανοιγμα και μετα τα κανει ολα μονο του.ετσι εχω περασει και pois και speedcams Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 βαζεις το αρχειο lmx οπουδηποτε στην καρτα μνημης και μετα πας απο τον file explorer και κανεις ανοιγμα και μετα τα κανει ολα μονο του.ετσι εχω περασει και pois και speedcams Tο εκανα αυτο ακριβως χθες τα εβαλα χυμα στην καρτα μνημς,το ανοιξα με το xplore αλλα μετα τιποτα...τον δακτυλιο πχ απο που τον βρισκω στον χαρτη? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 περασα και γω το ovi maps με το map loader και δουλευει μια χαρα σε Samsung i8910 HD. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Βρε παιδια εχω δημιουργησει μεσα στα Αγαπημενα δυο θεσεις (Δουλεια,Σπιτι) χωρις να εχω βαλει τπτ μεσα.Αυτους τους φακελους πως τους σβηνω γιατι δε μου εχει επιλογη για κατι τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Στο Ε52 πατάς το κουμπί που σβήνεις το κείμενο. Φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο θα γίνεται και στο δικό σου κιντό Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 δλδ λειτουργεί κ στο ομνια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 δλδ λειτουργεί κ στο ομνια? Επειδή πλέον δε χρειάζεται το Nokia Licence Manager για να λειτουργήσει (τέρμα οι άδειες, όλα δωρεάν! :D) λογικά θα λειτουργεί σε όλα τα Symbian 5th Edition κινητά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts