Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν γίνεται να ορίσεις να σου δείχνει μόνο τα αρχεία σε συγκεκριμένους φακέλους. Και η μουσική και η έκθεση ψάχνουν όλους τους φακέλους σε τηλέφωνο και κάρτα μνήμης.

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά να ρωτήσω κάτι και εγώ. Έχω το 5800 και το Ν79. Στο Ν79 στην έκθεση όλες οι φωτογραφίες ταξινομούνται με την ημερομηνία λήψης της φωτογραφίας (ακόμη και αν δεν είχε γίνει λήψη με την κάμερα του τηλεφώνου, αλλά είχαν φορτωθεί στην συσκευή με διάφορους τρόπους). Στο 5800 η ταξινόμηση γίνεται με την ημερομηνία που φορτώνονται οι φωτογραφίες στο κινητό και δεν υπολογίζει την ημερομηνία λήψης, εκτός αν οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί με την κάμερα του κινητού. Υπάρχει τρόπος ή κάποιο πρόγραμμα που να τις ταξινομεί βάσει της ημερομηνίας λήψης ανεξάρτητα αν έχουν ληφθεί από την κάμερα ή έχουν αποσταλλεί στο κινητό με άλλο τρόπο?

Έχουμε πει... για εφαρμογές χρησιμοποιούμε το αντίστοιχο θέμα!

Όχι, δεν υπάρχει κάτι.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Γεια σας παιδιά είμαι καινούργιος στο site! Θα ήθελα εάν μπορούσατε να μου γράψετε τα 9 τραγούδια που περιέχει το Nokia 5800 γιατί έσβησα ένα από αυτά καταλάθος.. Για να σας βοηθήσω έχω τα ακόλουθα: Change Your Mind, I Need You, I Never, Like I Do, Not Crazy, Over and Out, Stones (Original), The Way I See. Θα προτιμούσα περισσότερο εάν κάποιος μπορεί να μου στείλει αυτό που μου λείπει με e-mail στο markrous@in.gr. Ευχαριστώ!

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι και εγώ;

Σας ξε-ρυθμίζετε καθόλου το ρολόι του κινητού;

Ναι υπάρχει αυτό το πρόβλημα.

Έχει αναφερθεί πολλάκις στο παρελθόν.

Σε μερικούς λύθηκε το πρόβλημα αναβαθμίζοντας στην έκδοση λογισμικού 21.

Σε άλλους παραμένει το πρόβλημα ακόμη και μετά από την αναβάθμιση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Στον φακελο εφαρμογες του 5800 εχω δημιουργησει 2 φακελους.(Games και Programs)Εχθες μου πεταξε ολες τις εφαρμογες που ηταν αποθηκευμενες στην καρτα μνημης απο τους 2 φακελους στον φακελο εφαρμογες.Εχει γινει και σε κανεναν αλλον αυτο?

Ναι υπάρχει αυτό το πρόβλημα.

Έχει αναφερθεί πολλάκις στο παρελθόν.

Σε μερικούς λύθηκε το πρόβλημα αναβαθμίζοντας στην έκδοση λογισμικού 21.

Σε άλλους παραμένει το πρόβλημα ακόμη και μετά από την αναβάθμιση.

Οκ. Σε εμένα δεν έχει φτιάξει και πάει 6 λεπτά πίσω...:wacko::hypno::lost:

Και το έχω και σαν ξυπνητήρι....:angry:

Keep calm it just works.

Και εγώ είχα πρόβλημα με την ώρα αλλά από τότε που απενεργοποίησα την αυτόματη ενημέρωση ώρας δεν έχω παρατήρηση κάποιο πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό.

Δεν γίνεται να ορίσεις να σου δείχνει μόνο τα αρχεία σε συγκεκριμένους φακέλους. Και η μουσική και η έκθεση ψάχνουν όλους τους φακέλους σε τηλέφωνο και κάρτα μνήμης.

Aυτο πιστευεις οτι μπορει να λυθει σε μια επομενη αναβαθμιση η θα πρεπει να "ζησουμε με αυτο"?

Η μονη λυση που εχω βρει για τη μουσικη ωστε να εχω μαζεμενα τα τραγουδια ειναι βαζοντας τα σε λιστες αναπαραγωγης.

Μπορούμε να συνχρονίσουμε τις επαφές του κινητού με το Outlook ?

Aυτο πιστευεις οτι μπορει να λυθει σε μια επομενη αναβαθμιση η θα πρεπει να "ζησουμε με αυτο"?

Η μονη λυση που εχω βρει για τη μουσικη ωστε να εχω μαζεμενα τα τραγουδια ειναι βαζοντας τα σε λιστες αναπαραγωγης.

Θα πρέπει να μάθεις να ζεις, διότι δεν πρόκειται για πρόβλημα, αλλά για πολιτική.

Έτσι είναι!

Μπορούμε να συνχρονίσουμε τις επαφές του κινητού με το Outlook ?

Ναι φυσικά.

Ως μεσολαβητή θα χρησιμοποιήσεις το Nokia PC Suite.

Το δικό μου που το έχω 20 μέρες δεν χάνει λεπτό (έχω περάσει την v21)

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14)

Το δικό μου που το έχω 20 μέρες δεν χάνει λεπτό (έχω περάσει την v21)

Με περασμένη την 21 και μπόλικες εφαρμογές περασμένες, έχανε συνεχώς περίπου 1 λεπτό την μέρα, που είναι υπερβολικά πολύ. Εδώ και λίγο καιρό, μόλις έκανα φορματ σε τηλέφωνο και κάρτα και έχοντας περάσει μόνο τις βασικές εφαρμογές, δεν χάνει καθόλου. Οπότε, κάποια ή κάποιες εφαρμογές το προκαλούν. Δεν ευθύνεται η συσκευή.

Δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό. Σε όλες τις συσκευές έτσι είναι.

Παιδια η καρτα μνημης φταει.Γιατι ανοιξα το κινητο χωρις αυτη και δεν μου εκανε παλι τα ιδια.Και ενω ημουν στο μενου την ξαναβαζω και τοτε κρακαρε.Αμεσως την ξαναεβαλα και ξεκρακαρε.Αρα κατι εχει η καρτα μνημης.

Τι μπορει να εχει???

Χρειαζεται να παρω καινουργια ή μπορω να αγορασω card reader με την προυποθεση οτι κανοντας την καρτα μνημης φορματ θα λυθει το προβλημα???

Παρακαλω απαντηστε μου........Ι need help.......... :(

Στον φακελο εφαρμογες του 5800 εχω δημιουργησει 2 φακελους.(Games και Programs)Εχθες μου πεταξε ολες τις εφαρμογες που ηταν αποθηκευμενες στην καρτα μνημης απο τους 2 φακελους στον φακελο εφαρμογες.Εχει γινει και σε κανεναν αλλον αυτο?

Νομιζω αυτο γινεται οταν αφαιρεις την καρτα μνημης -και την ξαναβαζεις προφανως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tzitzikos the cat.!.

Νομιζω αυτο γινεται οταν αφαιρεις την καρτα μνημης -και την ξαναβαζεις προφανως.

Και εγω αυτο σκεφτηκα αλλα δεν την ειχα βγαλει..και ειναι η 2η φορα που μου το κανει..

Ρε ανοιγει χωρις την καρτα μνημης αλλα μολις την βαζω κρακαρει και τοτε οταν την βζαγω ξεκρακαρει.

Αν ανοίξεις την συσκευή επιτυχημένα χωρίς την κάρτα μνήμης και μετά την τοποθετήσεις χωρίς να απενεργοποιήσεις την συσκευή, πάλι κάνει το ίδιο. Αν όχι, σώσε τα αρχεία της και κάνε της φορμάτ από το κινητό. Αν ναι, άλε την σε ένα card reader, σώσε τα αρχεία και κάνε της από κει μορφοποίηση.

Χργσιμοποιείς την μαμά κάρτα μνήμης; Αν ναι, πάρε επειγόντως μία της sandisk. οι κάρτες που δίνει η nokia είναι ελλατωματικές.

Παιδες καλημερα! Σε ενα μηνα εχω επιδοτηση και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το τσιμπησω! Δε θα ρωτησω αν αξιζει κλπ κλπ οπως εχει χιλιοειπωθει-το χω ψαξει το θεμα! Η ερωτηση μου ειναι αν γινεται με την επιδοτηση της βοντα να το παρω απο αλλο καταστημα, εκτος απ'αυτην! Πχ πλαισιο, eshop ή οτιδηποτε αλλο.. Επισης, βρηκα στον σκρουτζ (http://www.skroutz.gr/s/56459/Nokia-5800-XpressMusic.html?keyphrase=nokia+5800#) αυτη τη λιστα με τα καταστηματα... Και οπως μπορειτε να δειτε και σεις, οι τιμες διαφερουν κατα πολυ. Φυσικα το θελω οσο το δυνατον φθηνοτερα. Το πρωτο μαγαζι ονοματι unistore, που προσωπικα δε γνωριζω, τι λεει; Αξιζει ή θα τα δωσω τσαμπα; Προτιμω να δωσω κατι παραπανω(καλα ειπαμε, οχι κ πολυ!:rolleyes: ) αλλά να αξιζει η αγορα και να μη με κοροιδεψουν!

περιμενω τις απαντησεις σας!

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Notice to mods!: Γραφω με greeklish MONO οταν ειμαι σε PC χωρις ελληνικα ή για καποιο αλλο σοβαρο λογο. Ευχαριστω!

Από Πλαίσιο γίνεται να χρησιμοποιήσεις την επιδότησή σου!

Μην ασχοληθείς με αυτά τα καταστήματα που σου βγάζει το skroutz. Χρησιμοποίησε την επιδότησή σου και πάρτο από ένα κατάστημα Voda ή Πλαίσιο. Να προσέξεις μόνο να είναι ελληνικό. Να έχει δηλαδή κάτω απο την μπαταρία έναν από τους παρακάτω κωδικούς.

0573762: Μαύρο

0559395: Μπλε

0559299: Κόκκινο

Γεία σας παιδιά! Να επισυμάνω. ότι και εγώ έχω την έκδοση 21 και η ώρα δεν λέει να σοβαρευτεί ακόμα... Να σας πω και ένα "πρόβλημα" που διαπίστωσα... Είχα κατεβάσει το guitar hero, και το παιχνίδι ήταν αποθηκευμένο στο φάκελο εφαρμογές. Ξαφωνικά χωρίς κάποια δική ενέργεια το παιχνίδι δεν υπάρχει πουθενά! Ούτε καν το βλέπει ως εγκατεστημένο.... Γνωρίζει κάποιος τον λόγο?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Την πιθανοτητα των φαντασματων την εχεις σκεφτει;:scared::devil:Αρκετα κουλα παρουσιαζει αυτη η συσκευη σε πολλους,ενα ακομα δεν τρεχει τιποτα.Σοβαρα τωρα,εκανες επανεκκινηση μηπως και εμφανιστει ξανα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...