pan82 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Αυτό υπάρχει από τις συσκευές FP2 και στα κινητά Ε66 και Ε71, λέγεται αναπνοή και όταν υπάρχει αναπάντητη ή μήνυμα αναβσοβήνει γρήγορα. Στην περίπτωση του 5800 αναβοσβήνει αργά. Υπάρχει και επιλογή μέσα στις ρυθμίσεις για να το απενεργοποιήσεις, Ρυθμίσεις > Φωτισμός ειδοποιήσης. thanks βρε stendor και δε μου ειχε απαντήσει κανένας άλλος τη προηγούμενη φορά και λέω μα σε κανέναν δεν υπάρχει πια και νόμιζα ότι κόλλησε. Απλά μέχρι το Ν73 που είχα χειριστεί δεν υπήρχε και απλά πάντα άκουγα γι΄αυτή την αναπνοή και δεν ήξερα τι ήταν. Μπα ειναι πολύ βολικό γιατί να το απενεργοποιήσει κάποιος, ειδικά εδώ που δε μπορείς να βλέπεις τις ενδείξεις στη μαύρη οθόνη άλλες απορίες... 1. τα βιντεάκια από το yοutube σας τα δείχνει κανονικά εσας;; εμένα και σήμερα που δοκίμασα πάλι δε μου δείχνει εικόνα, τα φορτώνει, ανοίγει ο video player, παίζει κανονικά ο ήχος αλλά η οθόνη μαύρη. 2. το gps τόσο ευαίσθητο ειναι που ακόμα και στο αυτοκίνητο ναι μεν συνδέεται με δορυφόρους όταν θα το αφήσεις μπροστά στο επίπεδο δίπλα στο τιμόνι αλλά πολλές φορές όταν το πάρεις στο χέρι σου και το φέρεις σε επίπεδο να είναι κάτω από το ταβάνι του αυτοκινήτου και να μην έχει οπτική επαφή με τον ουρανό να χάνει τελείως το σήμα; Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 thanks βρε stendor και δε μου ειχε απαντήσει κανένας άλλος τη προηγούμενη φορά και λέω μα σε κανέναν δεν υπάρχει πια και νόμιζα ότι κόλλησε. Απλά μέχρι το Ν73 που είχα χειριστεί δεν υπήρχε και απλά πάντα άκουγα γι΄αυτή την αναπνοή και δεν ήξερα τι ήταν. Μπα ειναι πολύ βολικό γιατί να το απενεργοποιήσει κάποιος, ειδικά εδώ που δε μπορείς να βλέπεις τις ενδείξεις στη μαύρη οθόνη Εντάξει μπορεί να μην θέλει κάποιος να το έχει και ανέφερα οτι υπάρχει και επιλογή για απενεργοποιήση. Αυτή η αναπνοή είναι κάτι σαν την νάρκη που είχαν τα Ν73 και Ν80, η οποία σου έδειχνε οτι το κινητό είναι σε λειτουργία και ας ήταν σβηστή η οθόνη. Απλά την αναβάθμισαν πια, αν μπορούμε να το πούμε έτσι, και πλέον σου δείχνει και αν υπάρχουν αναπάντητες ή μυνύματα. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spagi Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Ευχαριστώ για την απαντηση! Κατι ακόμα, πριν απο το 5800 είχα το νοκια 5300. Ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος να περάσω τις επαφές μου στο 5800? Εχω κανει backup απο το pc suite, εχω κανει synchronization με τα contacts των vista.Ή τελικα θα είναι καλύτερα να τις γράψω στο χέρι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Δοκίμασε μέσω του back up του PC Suite που έχεις κάνει. Αν και δεν νομίζω πως υπάρχει διαφορά. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rstoned Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 αμεσωε μετα την αναβαθμιση ή σε καποιες φασεις εκανε την διακοπη? Το διαπίστωσα στις πρώτες κλήσεις μετά την αναβαθμιση. Παντως μπορεί να μην οφείλεται στην αναβάθμιση γιατί την έκανα σχεδόν άμεσα μετά την αγορά και δεν πρόλαβα να καταλάβω προβλήματα στην 10. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Πρέπει επειγόντως να φτιάξουν την έκθεση....είναι σπαστικό να τα έχεις μια χαρά όλα τα αρχεία συμμαζεμένα σε φακέλους,και στο κινητό να στα δείχνει όλα χύμα,και να πρέπει να φτιάξεις καινούργιους φακέλους....στην κάρτα μνήμης γίνετε χαμός,ένα ατελείωτο μπέρδεμα :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Δεν νομίζω πως θα αλλάξει κάτι στην Έκθεση. Έτσι είναι σε όλα τα S60 μοντέλα. Το πολύ πολύ να χωρίσουν τα βίντεο από τις φωτογραφίες. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Μπορούν όσοι το πήραν με λίγα λόγια να μας πουν αν ήταν αυτό που περίμεναν ή όχι???Αν είναι ικανοποιημένοι από την συσκευή κτλ,γιατί δεν φαίνεται κάτι ξεκάθαρο μέχρι τώρα.... Θέλω να το πάρω και το περίμενα πως και πως,πλέον το σκέφτομαι,αλλά δεν μπορώ να βρω και εναλλακτική από την άλλη.... ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Μπορούν όσοι το πήραν με λίγα λόγια να μας πουν αν ήταν αυτό που περίμεναν ή όχι???Αν είναι ικανοποιημένοι από την συσκευή κτλ,γιατί δεν φαίνεται κάτι ξεκάθαρο μέχρι τώρα.... Θέλω να το πάρω και το περίμενα πως και πως,πλέον το σκέφτομαι,αλλά δεν μπορώ να βρω και εναλλακτική από την άλλη.... Και καλά κάνεις και το σκέφτεσαι(όχι ειδικότερα για το 5800 αλλά γενικώς για κάθε κινητό που κοστίζει 300+ €),τόσα χρόνια που διαβάζω και γράφω την άποψη μου εδω μέσα ειδικά για τα νέα κινητά που αποκτούσα καταλήγω αισίως συνοπτικά σε δυο-τρια συμπεράσματα: Αν θέλω να αγοράσω μια συσκευή που με ενδιαφέρει πολύ ως νέα κυκλοφορία θα διαβάσω εδώ τα πρώτα σχόλια pre release,όταν βγεί θα ψάξω να την βρώ σαν demo σε κάποιο κατάστημα,αν μου κάνει κλικ θα την πάρω και τελείωσε. Οπως καταλαβαίνεις όσες γνώμες και να ακούσεις αυτό που μετράει είναι η δικιά σου ευκολία ή μη να διαθέσεις τα χρήματα που κοστίζει(γιατί και με επιδότηση να την πάρεις πιο ακριβά τελικά θα την πληρώσεις και χρονικά θα δεσμευτείς για έναν χρόνο ακόμα),οι απόψεις πάντα διίστανται αλλά ειδικότερα στην περίπτωση της ΝΟΚΙΑ ως κατασκευαστή κατα γενική ομολογία υπάρχει ζήτημα ποιότητας κατασκευής σε πολλά σχετικά ακριβά μοντέλα της,η απόφαση που θα πάρεις τελικά δεν είναι κάτι τραγικό,350 € είναι-εξαρτάται τι ζητάς εσύ από ενα κινητό που κοστίζει τόσα,επιχείρησε να το βρεις σαν demo κάπου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Μπορούν όσοι το πήραν με λίγα λόγια να μας πουν αν ήταν αυτό που περίμεναν ή όχι???Αν είναι ικανοποιημένοι από την συσκευή κτλ,γιατί δεν φαίνεται κάτι ξεκάθαρο μέχρι τώρα.... Θέλω να το πάρω και το περίμενα πως και πως,πλέον το σκέφτομαι,αλλά δεν μπορώ να βρω και εναλλακτική από την άλλη.... καλυτερα να το δεις μονος σου. εγω που το εχω 2 μερες: ειναι πολυ ευκολο στη χρηση, πολυ καλη η οθονη αφης στη χρηση. η καμερα του ειναι μετρια(σε συγκριση με το ν82 που εχω). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παίδες.Είμαι κι εγώ της ΝΟΚΙΑ και symbian εδώ κι αρκετά χρόνια,από τότε που βγήκε το 3650 και θέλω να παραμείνω...Και το μεγαλύτερο μειονέκτημα απ όλα είναι η ποιότητα κατασκευής αναμφισβήτητα.... Οπότε το ερώτημα είναι : "Έχει καλή κατασκευή το 5800 ή θα έχει τινγκάρει από σκόνη σε 2-3 μήνες(1) και θα τρίζουν τα πλαστικά από την πρώτη μέρα(2)??? ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παίδες.Είμαι κι εγώ της ΝΟΚΙΑ και symbian εδώ κι αρκετά χρόνια,από τότε που βγήκε το 3650 και θέλω να παραμείνω...Και το μεγαλύτερο μειονέκτημα απ όλα είναι η ποιότητα κατασκευής αναμφισβήτητα.... Οπότε το ερώτημα είναι : "Έχει καλή κατασκευή το 5800 ή θα έχει τινγκάρει από σκόνη σε 2-3 μήνες(1) και θα τρίζουν τα πλαστικά από την πρώτη μέρα(2)??? Αν είσαι της ΝΟΚΙΑ όπως λές τόσα χρόνια τότε πάνω κατω ξέρεις τι να περιμένεις....;) Ειδικά για το δικό μου που μου έτυχε είναι πολύ καλής κατασκευής(με εξέπληξε πολύ ευχάριστα μετά την ενασχόληση με τις πιθανότητες άτζογου Ν85 σε τρεις συσκευές+),πολύ δεμένο και ποιοτικό-τωρα σε δυο τρεις μήνες τι θάναι(αν θα τόχω ακόμα βέβαια......:lol:)...τι να σου πω......μπορεί νάναι και σούργελο αλλά αν το προσέξεις θαναι μια χαρά νομίζω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Γνωρίζουμε αν θα το φέρει Wind ή Cosmote; Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 18, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Γνωρίζουμε αν θα το φέρει Wind ή Cosmote; Αργά ή γρήγορα... Το θέμα είναι πόσο είσαι διατέθηκενός να περιμένεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Γνωρίζουμε αν θα το φέρει Wind ή Cosmote; Όλοι θα το φέρουν απλά δεν ξέρουμε πότε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Όλοι θα το φέρουν απλά δεν ξέρουμε πότε. Ε, και να περάσει λίγος καιρός δεν έγινε και τπτ... άλλωστε θα πέσει κ στην τιμή ε; (λέω γω τώρα...) Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Και καλά κάνεις και το σκέφτεσαι(όχι ειδικότερα για το 5800 αλλά γενικώς για κάθε κινητό που κοστίζει 300+ €),τόσα χρόνια που διαβάζω και γράφω την άποψη μου εδω μέσα ειδικά για τα νέα κινητά που αποκτούσα καταλήγω αισίως συνοπτικά σε δυο-τρια συμπεράσματα: Αν θέλω να αγοράσω μια συσκευή που με ενδιαφέρει πολύ ως νέα κυκλοφορία θα διαβάσω εδώ τα πρώτα σχόλια pre release,όταν βγεί θα ψάξω να την βρώ σαν demo σε κάποιο κατάστημα,αν μου κάνει κλικ θα την πάρω και τελείωσε. Οπως καταλαβαίνεις όσες γνώμες και να ακούσεις αυτό που μετράει είναι η δικιά σου ευκολία ή μη να διαθέσεις τα χρήματα που κοστίζει(γιατί και με επιδότηση να την πάρεις πιο ακριβά τελικά θα την πληρώσεις και χρονικά θα δεσμευτείς για έναν χρόνο ακόμα),οι απόψεις πάντα διίστανται αλλά ειδικότερα στην περίπτωση της ΝΟΚΙΑ ως κατασκευαστή κατα γενική ομολογία υπάρχει ζήτημα ποιότητας κατασκευής σε πολλά σχετικά ακριβά μοντέλα της,η απόφαση που θα πάρεις τελικά δεν είναι κάτι τραγικό,350 € είναι-εξαρτάται τι ζητάς εσύ από ενα κινητό που κοστίζει τόσα,επιχείρησε να το βρεις σαν demo κάπου. Συμφωνω με τον Αντρεα και επαυξανω!! ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην αγοραζετε συσκευη μονο διαβαζοντας(εστω διθυραμβικα) σχολεια για αυτη οπουδηποτε! ΠΑΝΤΑ να κοιταξετε να τη δειτε live η εστω demo αν ειστε γνωστης του λειτουργικου και βιαζεστε για αγορα!;) Εγω π.χ. μετα απο το ζημιαρικο ΚΑΙ τριζατο παλι Ν85 πηρα το 5800 διαβαζοντας μονο τις πολυ ενθουσιωδης αναφορες εδω αλλα και αλλου,δυστυχως ομως το αποχωριστηκα πολυ γρηγορα γιατι για μενα το synbian touch δεν ειχε να μου προσφερει τπτ,το αντιθετο,και πιο πολυ με μπερδευει παρα μου προσθετη κατι σε σχεση με τα..windows touch οποτε! (σσ Προσοχη δε λεω οτι το 1 ειναι καλυτερο απ το αλλο απλα τι τον βολευει το καθενα!:)) Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παίδες.Είμαι κι εγώ της ΝΟΚΙΑ και symbian εδώ κι αρκετά χρόνια,από τότε που βγήκε το 3650 και θέλω να παραμείνω...Και το μεγαλύτερο μειονέκτημα απ όλα είναι η ποιότητα κατασκευής αναμφισβήτητα.... Οπότε το ερώτημα είναι : "Έχει καλή κατασκευή το 5800 ή θα έχει τινγκάρει από σκόνη σε 2-3 μήνες(1) και θα τρίζουν τα πλαστικά από την πρώτη μέρα(2)??? http://www.symbian-freak.com/news/008/12/5800_crash_test.htm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staaronis3 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Έχει πάρει κανείς την κόκκινη έκδοση; Έχει τα ίδια προβλήματα; Ψήνομε γι αυτή τη συσκεβή αλλά τελικά ίσως πάω στο hp voice messenger ή κάπιο αντίστηχο, αν και μου έχει κολήσει τρελά τώρα αυτό. Μην το πληρώσω όμως άδικα. Πόσο καιρό λέτε να περιμένω; Μήπως να το πάρω τον άλλο μήνα που θα μπορέσω να κόψω την κοσμοτέ και να το πάω βόνταφον με φορητότητα; Από την άλλη έχω τρελαθεί τώρα θέλω να το πάρω σαν τρελός! Πάντως αν το πάρω θέλω να βγει σαν το 3410 μου! Έχει αντέξει απ όταν πήγενα έκτη δημοτικού (τώρα πάω τρίτη ΕΠΑ.Λ.) δηλαδή τώρα τα χρηστούγενα έκλεισε τα 5 του χρόνια, και κάτω απο άθλιες συνθήκες, και κακομεταχείρηση! Το έχω πάει σχεδών παντού και είναι ένα κινητό το οποίο πραγματικά έχει βγαλει τα λευτά του. Υπάρχει περίπτοση να γίνει κάτι τέτοιο με το 5800; Υ.Γ. Το πρότο 3410 που είδα πάντως, μιας καθηγήτριας μου, έγινε τούβλο τον πρότο μήνα που το είχε αλλα της το αντικατέστησαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 http://www.symbian-freak.com/news/008/12/5800_crash_test.htm Νομιζω οτι μετα το μηνυμα σου καθε αλλη συζητηση περι ποιοτητας του κινητου γινεται περιτη:lol::lol: "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staaronis3 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 http://www.symbian-freak.com/news/008/12/5800_crash_test.htm :blink::blink::blink::blink::blink::blink: Αν άντεξε μετά από όλα αυτά, γιατί να έχει αυτά τα προβλήματα; Κάτι που ξέχασα να ρωτήσω πρίν, τα προβλήματα είναι στο hardware (πχ ελατοματικά ολοκληρωμένα ή κακές κολήσεις ή ελατωματικές πλακέτες) ή στο software (πχ bugs) και θα μπορούν να διορθοθούν με μία μελοντική αναβάθμιση; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rstoned Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Νομιζω οτι μετα το μηνυμα σου καθε αλλη συζητηση περι ποιοτητας του κινητου γινεται περιτη:lol::lol: Το ότι είναι εξωτερικά γερό και ανθεκτικό δεν σημαίνει ότι όλα βαίνουν καλως και εσωτερικά:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Το ότι είναι εξωτερικά γερό και ανθεκτικό δεν σημαίνει ότι όλα βαίνουν καλως και εσωτερικά:( Ακριβώς η συσκευή έχει πολλά ελαττώματα, που η αλήθεια είναι ότι δε περίμενα αλλά σα κατασκευή δείχνει μέχρι τώρα να είναι αρκετά γερή και ποιοτική, δε ξέρω αν σε 6 μηνες αρχίζει να τρίζει ολόκληρη ή να φεύγουν τα καπάκια αυτό που ξέρω είναι τώρα είναι δεμένη και παλεύεις ακόμα και για ν΄ανοίξεις το καπάκι της μπαταρίας. Τα μεγάλα προβλήματα για μένα του 5800 είναι -η κάμερα που τώρα που τη δοκίμασα καλύτερα 1-2 μέρες είναι επιεικώς απαράδεκτη για κινητό τέτοια κατηγορίας,είτε μέρα είτε νύχτα ακόμα και το Ν70 μου στα 2MP έβγαζε καλύτερες φώτο, όλες οι φωτογραφίες έχουν θόρυβο -η καθυστέρηση και τα μικροκολλήματα στις εναλλαγές και στις περιστροφές της οθόνης και η εμπλοκή σε όλα πλην των μαμίσιων θεμάτων -η αργή απόκριση των κουμπιών πολλές φορές όταν πατηθούν λες και το touch πολλές φορές δε σε αντιλαμβάνεται και ειναι σπαστικό πολλές φορές -τα άλλα και είναι αρκετά bugs που γενικά εμφανίζονται και περιμένουμε διόρθωση από τη μαμά νοκια Εγώ μετά από μια βδομάδα δοκιμής και έντονης χρήσης δε μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα αλλά το περίμενα καλύτερο για να είμαι ειλικρινής, αν δούμε διόρθωση και όλων των παραπάνω που ανέφερα σίγουρα το κινητό θ΄αξίζει πραγματικά. Το θέμα είναι ότι η νοκια δεν ήταν έτοιμη απόλυτα έτοιμη για S60 touch και γι΄αυτό το κοστολόγησε τόσο χαμηλά ώστε να γίνει best seller (και θα γίνει θυμηθήτε το) λόγω τιμής και μόνο. Το θέμα είναι αν η εταιρεία ανταμοίψει τους αγοραστές με καινούργιες πιο σταθερές εκδόσεις που θα διορθώνουν και θα βελτιώνουν πολλά πράγματα. ΥΓ: Τελικά ρε παιδιά είδες κανένας βιντεάκια απο youtube ή μόνο ήχο παίζει και σε σας;; κανένας δε δοκίμασε; Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brazilianos Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Εγω επιμενω παντως πως οι πρωτες παρτιδες εχουν πολλα ελλατωματικα τεμαχια και ειναι σαν να τραβας λαχειο για να πεσεις σε τελειως αψογο κινητο. Το οτι σε αρκετους απ'οτι διαβαζω εχουν παρουσιαστει προβληματα επιβεβαιωνει αυτο που λεω. Οταν καποιος πληρωνει μισο μηνιατικο για ενα τηλεφωνο τοτε απαιτει να ειναι τελειο. Παντως προβλεπω ραγδαια πτωση της τιμης του...Το τηλεφωνο ειναι πολυ φτηνο για ΝΟΚΙΑ και εμενα αυτο λιγο μου βρωμαει.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 ΥΓ: Τελικά ρε παιδιά είδες κανένας βιντεάκια απο youtube ή μόνο ήχο παίζει και σε σας;; κανένας δε δοκίμασε; Το πρώτο που κατέβασα ήταν το sheep in the island σε .flv μορφή φυσικά και έπαιξε κανονικότατα. Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts