Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφου τα μετατρεψω σε Μpeg4 συνδεω το τηλ στο pc με pc suite, παω στο υπολογιστης μου βλεπω το τηλ το ανοιγω παω καρτα μνημης παω βιντεο (εκει που ειχε trailer του batman)και απλα copy paste my friend .Αν ολα πανε καλα πας εκθεση-εικονες & βιντεο θα δεις φωτο με το αρχειο που μολις περασες.Απο κει και περα φανταζομαι ξερεις τι να κανεις.

Ευχαριστω πολυ...! :):D

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αφου τα μετατρεψω σε Μpeg4 συνδεω το τηλ στο pc με pc suite, παω στο υπολογιστης μου βλεπω το τηλ το ανοιγω παω καρτα μνημης παω βιντεο (εκει που ειχε trailer του batman)και απλα copy paste my friend .Αν ολα πανε καλα πας εκθεση-εικονες & βιντεο θα δεις φωτο με το αρχειο που μολις περασες.Απο κει και περα φανταζομαι ξερεις τι να κανεις.
Αχ και να ξερες ποσο σε ζηλευω!!Τις δυο τελευταιες μερες παλευω με το θεμα των videos...Tι και αν το μετετρεψα σε mp4??Τι και αν εκανα επικολληση στον φακελο με τα videos??Το βιντεο μου το εμφανιζει σπασμενο...Τα νευρα μου:angry::angry::angry:!!!

Υ.Γ Ειμαι και γω καμμενος με το lost!!Φοβαμαι πως στις πανελληνιες αντι για αρχαια ελληνικα θα αρχισω να αναλυω τα αιγυπτιακα αγαλματα του lost...Aυτη τη βδομαδα δεν εχει επεισοδιο γμτ!!

Έχω παρατηρήσει πως κάθε φορά που με καλεί κάποιος, αφού τελειώσω με την συνομιλία και κλείσει η γραμμή, όταν πάω στο μενού του κινητού μου εμφανίζει ότι Μητρώο είναι ανοιχτό και τρέχει! (χωρίς να το είχα αφήσει εγώ ανοιχτό πριν την κλήση)

Γιατί το κάνει αυτό?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω παρατηρήσει πως κάθε φορά που με καλεί κάποιος, αφού τελειώσω με την συνομιλία και κλείσει η γραμμή, όταν πάω στο μενού του κινητού μου εμφανίζει ότι Μητρώο είναι ανοιχτό και τρέχει! (χωρίς να το είχα αφήσει εγώ ανοιχτό πριν την κλήση)

Γιατί το κάνει αυτό?

τι εννοεις το μητρωο ειναι ανοικτο?

τι εννοεις το μητρωο ειναι ανοικτο?

Εννοώ ότι το κινητό θεωρεί ότι η επιλογή του Μητρώο από το μενού, είναι ανοιχτή και τρέχει background!

Δηλαδή αν δω π.χ ποιες εφαρμογές τρέχουν (είναι ανοιχτές).. θα είναι μέσα και αυτή του Μητρώου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θυμαστε την κωμωδια με την καρτουλα μου;http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2721102#post2721102 .Ενταξει ψοφησε,το πηρα αποφαση.Εισοδος στο παιχνιδι της <<μαμας>> μεχρι να δω τι θα κανω με αλλη καρτα.Φορματ εκανα πριν απο λιγο(μηπως εκανα βλακεια;Θα καταλαβετε στην συνεχεια γιατι το λεω αυτο) σε καρτα-τηλεφωνο.Την ωρα ομως που γυριζα απο την δουλεια,το πως καταφερα να παω με τα νευρα που ειχα ειναι αλλο θεμα,ανοιξα τον xplore.Δειτε τα sreenshots και απο το κινητο και απο τον υπολογιστη και πειτε μου ειναι για δεν ειναι παγκοσμια αποκλειστικοτητα;Για λιγες ωρες ειχα στο κινητο μου 23 καρτες μνημης!:w00t:Για αυτο ειπα πιο πανω,μηπως εκανα βλακεια που εκανα μορφοποιηση;:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

@impreza_sti : Φορματ εκανα και εγω στην καρτα μετα το συμβαν ,

μεχρι στιγμης ολα οκ (να δουμε μεχρι ποτε)

Το παραπανω που λες με τις "πολλες" καρτες μου το εμφανισε

αφου εκανα το hack , συγκεκριμενα με το HelloOX.1.04

Με το 1.03 ολα οκ ομως

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

@impreza_sti : Φορματ εκανα και εγω στην καρτα μετα το συμβαν ,

μεχρι στιγμης ολα οκ (να δουμε μεχρι ποτε)

Το παραπανω που λες με τις "πολλες" καρτες μου το εμφανισε

αφου εκανα το hack , συγκεκριμενα με το HelloOX.1.04

Με το 1.03 ολα οκ ομως

Ναι αλλα η δικια σου επεζησε ενω η δικια μου το ειπε το ποιημα.Και να σου πω την αληθεια ημουνα ετοιμος να ψαξω για class 4 για καλο και για κακο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι αλλα η δικια σου επεζησε ενω η δικια μου το ειπε το ποιημα.Και να σου πω την αληθεια ημουνα ετοιμος να ψαξω για class 4 για καλο και για κακο.

Eαν μπορεις δοκιμασε να την κανεις format μεσα απο φωτογραφικη μηχανη οσο και φαινεται περιεργο μπορει να στρωσει!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Eαν μπορεις δοκιμασε να την κανεις format μεσα απο φωτογραφικη μηχανη οσο και φαινεται περιεργο μπορει να στρωσει!

Δεν μου φαινεται περιεργο,το εχω υποψην μου απλα δεν μου ηρθε στο μυαλο.Αν ταιριαξει.Απο την αλλη ομως να δουλεψει και να βγαλει προβλημα μετα;:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εαν φοβασε χρησιμοποιησε την καπου αλλου αλλα θα ειναι κριμα να την πεταξεις !!
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Εγώ επέστρεψα στο παλιό μου κινητό-βράχο(!) E51 και αύριο πρωί-πρωί το πάω σε Nokia Shop.

Πολλά προβλήματα με την οθόνη.

Τη δεύτερη μέρα βλέπω καμένο pixel. Λέω δεν πειράζει, λίγο το κακό...

Μετά από μια βδομάδα full χρήσης αρχίζει να παρουσιάζει -μια φορά την ημέρα- το πρόβλημα με το ξεθώριασμα των χρωμάτων. Έκανα υπομονή και δεν το πήγα θεωρώντας πως θα μου το κρατήσουν μέρες, και δεν ξέρω αν θα το επιδιορθώσουν τελικά...

Από χθες όμως τα πράγματα χειροτέρεψαν. Η οθόνη άρχισε να μαυρίζει ή να αλλοιώνει τα χρώματα πάρα πολύ σε σημείο να μην μπορώ να δω τι αναγράφει.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Εαν φοβασε χρησιμοποιησε την καπου αλλου αλλα θα ειναι κριμα να την πεταξεις !!

Δεν εχεις αδικο.Κατι θα γινει.Itchrist86 μου φαινεται μεγαλη λοταρια μας βγηκε.Οχι τιποτα αλλο αλλα εδωσα και το ν82.

[sIGPIC][/sIGPIC]

απο σημερα το πηρα και εγω.αν μπορει καποιος να μου πει.σε μπλε χρωμα με ολα τα εργαλεια μεσα,καρτα,κτλ,εκδοσι τιν 11 και κατι,και αρριθμο ,,0559395 ειναι ελληνικο?

Δεν εχεις αδικο.Κατι θα γινει.Itchrist86 μου φαινεται μεγαλη λοταρια μας βγηκε.Οχι τιποτα αλλο αλλα εδωσα και το ν82.

Άσε φίλε impreza.

Τι να πω εγώ...

Μετάνιωσα που πούλησα το iPhone... μετάνιωσα που άφησα το E51... μετάνιωσα που άφησα μια γκόμενα...:p

Για πολλά έχω μετανιώσει τώρα τελευταία!

απο σημερα το πηρα και εγω.αν μπορει καποιος να μου πει.σε μπλε χρωμα με ολα τα εργαλεια μεσα,καρτα,κτλ,εκδοσι τιν 11 και κατι,και αρριθμο ,,0559395 ειναι ελληνικο?

Ελληνικό είναι.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Portable total video converter 3.14. Απο .xvid το μετατρεψα σε Mpeg4 ενσωματωσα με το ιδιο προγραμμα και τα subs και ειναι τζαμι.Μακαρι να μπορουσα να στειλω φωτο.
Φιλε μου,αν ειναι ευκολο μπορεις να μου πεις πως ακριβως περασες τους υποτιτλους με το tvc(η αληθεια βεβαια ειναι οτι δεν τους χρειαζομαι,αλλα για καλο και για κακο...)!?!

Υ.Γ Περασα τον πιλοτο του pushing daisies και το αποτελεσμα ειναι απλα υπεροχο!!Το αστειο της υποθεσης ειναι,πως αν μου ελεγε καποιος πριν απο καμια 5-8ετια πως θα μπορουσα να σερφαρω στο ιντερνετ,να δω τις αγαπημενες μου σειρες και να χρησιμοποιω το κινητο μου με την ακρη των δακτυλων μου,θα ελιωνα στο γελιο...:lol:

Το πηρα και εγω σημερα απο WIND μετα απο πολυ καιρο που το περιμενα σε μπλε με εκδοση την 20 και το θεμα με την σχισμη παραμενει.

Απο οτι εχω διαβασει το προβλημα δεν εχει λυση με την σχισμη οποτε θα το εχω ετσι.

Ετσι κι αλλιως πρεπει να το προσεξεις πολυ για να το καταλαβεις.

Αντε σιγα σιγα να το μαθω λογω του οτι ειναι πρώην Ericssonakias

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Περασαμε τα τραγουδακια μας,φτιαξαμε τις λιστες αναπαραγωγης και ολα καλα μεχρι εδω!Τα τραγουδια ειναι πολλα ομως και δεν παιζει να τα ριχνω ενα ενα σε καθε λιστα γιατι θελω 3 ωρες ευκολα.Δοκιμασα με το Nokia Μusic στο pc αλλα παρολο που βλεπει λιστες και τραγουδια δε με αφηνει να συρω τα τραγουδια στις λιστες δεξια.Το τηλεφωνο το βαζω σε λειτουργια PC Suite.Καμια ιδεα?

ΥΓ)Ενα κουλο επισης ειναι οτι καποια ελληνικα τραγουδια μου τα γραφει με κινεζικα γραμματακια ενω τα πιο πολλα ειναι κανονικα ελληνικα.Μου φαινεται περιεργο γιατι ολα ειναι γραμμενα με την ιδια γραμματοσειρα!

Ευχαριστωωωωω!

ΜΑΧ.

Nokia 5800 v21.0.018 Firmware Coming Out Soon

Rumor has it that the v21.0.018 is on its way and it supposed to enhance the camera performance,

new home screen design. no changelog or anything more precise is available at the moment

but it’s still good news for all of your 5800 owners.

http://dailymobile.se/2009/03/10/nokia-5800-v210018-firmware-coming-out-soon/

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Rumor has it that the v21.0.018 is on its way and it supposed to enhance the camera performance,

new home screen design. no changelog or anything more precise is available at the moment

Δηλαδη να πιστεψω εστω και κατι απο αυτα?ειναι θα κανω τζαμπα ονειρα?:):):)

Άντε να δούμε,αμήν και πότε!!

Άντε να δούμε,αμήν και πότε!!

Δηλαδη να πιστεψω εστω και κατι απο αυτα?ειναι θα κανω τζαμπα ονειρα?:):):)

Υπομονη και βλεπουμε παιδες ! :shifty:

iPhone 5S Space Grey

Xιλια ευχαριστω nervous!!Αν βελτιωθει και το θεμα της καμερας,εγω προσωπικα θα μαι πληρως ευχαριστημενος απο το νεο μου κινητο:):D;)...

για να δουμε τι θα δουμε και αυτη τη φορα.Ελπιζω μονο μην διορθωνει τα οποια bugs και να δημιουργησει νεα

Θυμάμαι ότι και στο Ν73, που το είχα για πάνω από δυόμιση χρόνια, στην αρχή η κάμερα στις βραδινές φωτογραφίες και το βίντεο ήταν για κλάματα. Μετά την τρίτη αναβάθμιση όμως έφτιαξε πάρα πολύ.

Κι εδώ πρέπει να υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης σίγουρα.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...